20 vapauttamisrukous pahaa säätiötä vastaan

3
12528

Matthew 15: 13:
13 Mutta hän vastasi ja sanoi: jokainen kasvi, jota taivaallista Isääni ei ole istutettu, juuritaan.

Elämässä, millaisia ​​haasteita sinulle tulee, riippuu sinusta säätiö. Mikä on perusta tässä yhteydessä? Säätiö voidaan määritellä yksinkertaisesti biologisiksi juureksi, esi-isien juureksi tai suvuksi. Jokaisella elämän ihmisellä on perusta, mutta jokainen perusta eroaa. Meillä on hyviä lähtökohtia, huonot perusteet, huono kääntyi hyvät perustukset tai hyvät kääntyi huonot perustukset. Tänään ryhdymme vapautusrukoukseen pahaa säätiötä vastaan, mutta ennen kuin ryhdymme tähän, katsotaanpa tämä pohja.

Hyvä perusta: Tämä on perusta tai tausta henkilölle, jolla ei ole pahoja istutuksia. Ihmisellä sanotaan olevan hyvä perusta, jos hänen esi-isänsä ovat aina palvelleet Jumalaa ja he ovat aina siirtäneet tämän hyveen sukupolvelta toiselle. Hyvä esimerkki hyvästä pohjasta on Jeremian kirjassa 35: 5-19, näemme rekabilaiset, jotka ovat uskollisesti noudattaneet esi-isien hyviä perinteitä, ja Jumala oli tyytyväinen heihin ja pyysi Isrealin lapsia oppimaan heiltä. . Jakeessa 19 Jumala julisti heille sukupolvien siunaukset, koska he olisivat uskollisia. Se on hyvä perusta.

Huono perusta: Huono perusta on tausta, joka on täynnä pahoja istutuksia ja kaikenlaisia ​​demonisia talletuksia. Ihmisellä sanotaan olevan huono perusta, kun hänen esi-isänsä linja on täynnä epäjumalanpalvontaa ja kaikenlaista demonista toimintaa. Tällainen henkilö on vapautettava näistä voimista syntymän jälkeen. Esimerkki Raamatun huonosta perustasta on paha perusta Jeroboam, Isrealin ensimmäinen kuningas, kun kuningas Rehoboam hävisi 11 heimoa, jotka hänelle asetettiin kun hänestä tuli kuningas. Hän teki kaikenlaista pahaa Jumalan ja kaikkien Israelin kuningasten silmissä, jotka seurasivat häntä väärin hänen jälkeensä, kunnes assyrialaiset hävittävät Israelin kokonaan. Katso 2 Kings 13: 2, 2 Kings 22:52, 2 Kings 15:28.

Huono säätiö osoittautui hyväksi. Tämän sanotaan tapahtuvan, kun henkilö vapautetaan pahasta säätiöstä. Tämä voi tapahtua rukouksilla tai jumalallisella kohtaamisella Jumalan kanssa. Esimerkkejä Raamatussa on Jabez, 1 Aik. 4: 9-10, Jumala vaihtaen Aabramin nimen Aabrahamiksi, 17. Moos. 5: 32, Jumala vaihtanut Jaakobin nimen Israeliksi, 28. Moos. XNUMX:XNUMX. Kaikilla näillä miehillä oli kauhistuttava perusta, kunnes Jumala muutti kohtalonsa.

Hyvä perusta muuttui huonoksi: Tällöin ihminen antaa paholaisen istuttaa pahoja talletuksia elämäänsä ja kohtaloonsa. Tästä pahoista talletuksista voi tulla sukupolvien ongelma. Monet ihmiset aloittivat hyvin elämässä, mutta samansuuntaisesti kärsi kirouksen tai pahan istutuksen joko tekemänsä tai pahan ihmisen toimesta. Hyvä esimerkki tästä Raamatussa on Elisan palvelija Gehazi, 2 Kings 5:27, gehazi aiheutti ahneuden seurauksena elämälleen sukupolven kirous. Synti on nopein tapa pilata hyvä perusta, Hesekielin kirjassa 18:24 Raamattu sanoi, että jos vanhurskas ihminen (hyvä perusta) kääntyy heidän vanhurskaudestaan, syntään (huono perusta), heidän vanhurskautensa ei voi pelastaa heitä.

Nyt sinulla on keskimääräistä ymmärrys eri säätiöistä, me rukoilemme tätä vapautusrukousta pahaa säätiötä vastaan, hyvä uutinen on tämä, riippumatta siitä, kuinka huono perustuksesi on, Jumala pystyy vapauttamaan sinut siitä tänään. Kun teet tämän rukouksen uskossa, et koskaan kärsi isänne ikuisten syntien tähden Jeesuksen nimessä. Jumala, joka vapautti sinut pimeys Kristuksen kautta vapauttaa sinut kaikista pahojen säätiöiden muotoista Jeesuksen nimessä.

Rukoilijapisteet

1. Mitä paholainen on ohjelmoinut elämääni tuhoamaan minut, Herra, poista se tulesta, Jeesuksen nimessä.

2. Voi Herra, Jumalani, poista kaikki paholainen, joka on istutettu elämääni, Jeesuksen nimessä.

3. Jokainen paholainen, jonka perkele on tuhonnut elämässäni, palauta se minulle tänään Jeesuksen nimessä.

4. Minun hengellinen antennii on kytkettävä Jumalan valtakuntaan Jeesuksen nimessä.

5. Jokainen henkisen elämän saastuminen puhdistetaan pyhällä tulella Jeesuksen nimessä.

6. Pyhä Henki, käy elämäni ja kohtaloni pimeässä huoneessa ja paljasta kaikki ei-toivotut materiaalit, Jeesuksen nimessä.

7. Jokainen paha hengeni säätiössä, vapauta minut tulella ja kuole Jeesuksen nimessä.

8. Jokainen vihollisen lyhyt- ja pitkäaikainen projekti elämässäni keskeytetään Jeesuksen nimessä.

9. Kaikki ruumiini elimet, minä veloitan sinua, älä käytä minua tuhoamaan Jeesuksen nimessä.

10. Sinun ruumiini elimistäsi tulee tulipalo Jeesuksen nimessä.

11. Erinomaisuuden henki, hallitse elämääni Jeesuksen nimessä.

12. Herra, anna ilmoituksen lahjan edistää palvelustehtävääni Jeesuksen nimessä.

13. Pyhä Henki, aseta käteni minua vastaan, Jeesuksen nimessä.

14. Herra, anna ylösnousemuksen voiman aktivoida pyhyys ja puhtaus minussa, Jeesuksen nimessä.

15. Voi Herra, anna jokaisen minulle unessa tehdyn avioliiton tuhota Jeesuksen nimessä.

16. Paha avioliitto, joka tuhoaa minun pyhyyteni ja puhtauden, kuolee Jeesuksen nimessä.

17. Paha avioliitto, joka tuhoaa palveluni ja kutsuu kuolemaan Jeesuksen nimessä.

18. Jokainen voima, joka on kääntänyt elämäni ylösalaisin, paahtaa tulella Jeesuksen nimessä.

19. Voi Herra, Jumalani, järjestä kohtaloni uudelleen suunnitelmasi mukaan, Jeesuksen nimessä.

20. Voi Herra, Jumalani, murskaa kaikki voimat, jotka sanovat, etten tapaa kohtaloni Jeesuksen nimessä.
Isä, kiitän teitä vastauksesta rukouksiini Jeesuksen nimessä.

Mainokset

3-HUOMAUTUKSET

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän