15 voimakas rukous Beelzebubia vastaan

0
24403

Matthew 12: 24-29:
24 Kuin fariseukset kuulivat sen, sanoivat he: "Tämä ei aja riivaajia ulos, vaan riivaajien päämies Beelzebubin kautta". 25 Ja Jeesus tiesi heidän ajatuksensa ja sanoi heille: Jokainen valtakunta, joka on jaettu itsensä vastaan, saatetaan autioksi; ja jokainen itseään vastaan ​​jaettu kaupunki tai talo ei saa seisoa. 26 Ja jos saatana ajaa saatanan ulos, niin hän jakautuu itseään vastaan; kuinka hänen valtakuntansa siis pysyy? 27 Ja jos minä Beelzebubin kautta karkotan perkeleitä, kenen kautta lapsesi heittävät heidät ulos? siksi heistä tulee tuomarisi. 28 Mutta jos minä ajan ulos perkeleitä Jumalan Hengen kautta, niin Jumalan valtakunta on tullut sinulle. 29 Tai muuten, kuinka joku voi päästä vahvan miehen taloon ja pilata tavaransa, paitsi jos hän sitoo ensin vahvan miehen? ja sitten hän pilaa talonsa.

Mukaan wikipedia, Beelzebub on nimi, joka on johdettu filistealaisten jumalasta, jota palvottiin aiemmin Ekronissa ja jonka myöhemmin jotkut Abrahamin uskonnot hyväksyivät pää demoniksi. Nimi Beelzebub liittyy myös nimeen Baal, kanaanilainen jumala. Raamatun mukaan näemme, että Beelzebub liittyy paholaan, tosiasiassa fariseukset kutsuivat sitä paholaisten ruhtinaana. Sisään demonologian, Beelzebub tunnetaan yhtenä seitsemän helvetin henkeä, sitä kutsutaan myös kärpästen demoniksi tai kärpäsherraksi. Beelzebub-henki on vastoin henkeä, se on henki, joka saastuttaa uhrinsa kohtalon. Demoni Beelzebub on likainen henki, joka tuo saastaisuuden uhrinsa elämään. Kun ihminen on tämän hengen vaikutelmassa, kyseisen ihmisen elämä on täynnä kaikenlaista saastaisuutta ja epäpyhyyttä. Tänään olen koonnut 15 voimakasta rukousta Beelzebubia vastaan. Kun osallistut tähän rukoukseen, jokainen saastaisuus elämässäsi pestään ikuisesti Jeesuksen nimessä.

Jumala Kristuksen kautta on antanut meille vallan paholaisista. Ja siihen sisältyy Beelzebub, sinun on noustava uskossa palkkaamaan tämä Spiritual Warfare tätä saastaista henkeä vastaan. Nykyinen maailma on täynnä kaikenlaisia ​​vääristymiä ja sielun ja ruumiin likaisuutta, mutta näiden voimien voittamiseksi on sitouduttava intensiivisiin rukouksiin. Tämä rukous Beelzebubia vastaan ​​antaa sinulle mahdollisuuden voittaa tämän maailman saastaisuus, se kaivaa sinut laittamaan paholaisen missä hän kuuluu, jalkojesi alle ja se vapauttaa sinut Jeesuksen nimessä.

Rukoilijapisteet

1. Saan voiman taistella jokaista ilmavoimaa vastaan ​​Jeesuksen nimessä

2. Lennät paha henki, saat tulen ja kuolet Jeesuksen nimessä.

3. Jokainen voima, joka lentää ilmassa minua vastaan, kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä.

4. Oi Herra, vapauta minut tänään ilman pahasta voimasta Jeesuksen nimessä.

5. Jokainen yön instrumentti, joka lentää minua vastaan ​​unessa, kuole Jeesuksen nimessä.

6. Tuulet, kieltäydy yhteistyöstä viholliseni kanssa, Jeesuksen nimessä.

7. Jokainen myrsky, joka riehuu minua vastaan ​​yöllä, ole hiljaa Jeesuksen nimessä

8. Jokainen nuoli, joka on ammuttu minua vastaan ​​noitalla, takaisku, Jeesuksen nimessä.

9. Jokainen noituuden väline, joka toimii elämääni vastaan, kulutetaan tulessa Jeesuksen nimessä.

10. Yön nuolet, en ole sinun uhri, mene takaisin lähettäjällesi Jeesuksen nimessä.

11. Jokainen minua vastaan ​​kehitetty tuulet, ympäröi lähettäjän tuhoamista varten Jeesuksen nimessä.

12. Jokainen voima, joka puhuu ilmassa elämääni vastaan, hiljennetään ja tuhotaan ikuisesti Jeesuksen nimessä

13. Isä Herra, suojaa elämääni tulellasi Jeesuksen nimessä.

14. Olen liian kuuma kaikille pimeyden voimille Jeesuksen nimessä

15. Jeesuksen veri, ole minun suojani Jeesuksen nimessä.

Kiitos Herra, että vastasit rukouksiini Jeesuksen nimessä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.