Kuinka lopettaa rukouspisteiden peruuttaminen

0
5325

Luuk. 22: 31-32:
31 Ja Herra sanoi: Simon, Simon, katso, saatana on halunnut saada sinut, jotta hän voi seuloa sinut kuin vehnää. 32 Mutta minä olen rukoillut puolestasi, ettei uskossa epäonnistu. Ja kun olet muuttunut, vahvista veljeäsi. .

Takaisku merkitsee paluuta syntiseen elämäntapaan uudestisyntyneenä kristittynä. Tänään käytämme joitain rukouksia nimeltä: Kuinka lopettaa taaksepäin menevät rukouskohdat. Synti ja tietämättömyys ovat kaksi tärkeintä syytä, miksi monet kristityt luopuvat. Katsotaanpa nopeasti näitä kahta syytä samanaikaisesti ja miksi ne johtavat kristityn taaksepäin.

Syy 1 ja 2: Synti ja tietämättömyys. Synti tarkoittaa tässä tekoa, joka ei ole miellyttävä Jumalalle, esimerkkejä ovat varastaminen, valehtelu, huijaus ja aviorikos, pahuus jne., Luettelo synneistä on loputon. Monet kristityt uskovat, että kun annat henkesi Kristukselle, et enää koskaan tee syntiä, kuinka naiivia. Katsotaan nyt joitain tosiasioita synnistä:

Faktoja Sinistä.

1) Synti ei ole teko, vaan sen luonne. Mitä tämä tarkoittaa? Synti ei ole väärin tekeminen, ei, synti on kaatuvan ihmisen luonne. Synti on paholaisen luonne ihmisessä. 1. Mooseksen kirjan luvuissa 2, 3 ja 5 raamattu kertoo meille maailman luomisesta ja ensimmäisestä ihmisestä Aadamista. Aadam luotiin täydelliseksi ja ilman syntiä, mutta hän kaatui kirkkaudesta antautuessaan paholaisen kiusaukseen, Synti tuli tähän maailmaan puutarhassa olevan Adamsin synnin kautta, Aadam oli ensimmäinen ihminen ja kun hän kaatui, synnin luonne luettiin hänessä ja tuo synti levisi kaikkiin hänen jälkeläisiinsä, jotka sinä ja minä olemme mukana, Roomalaisille 12: 21-XNUMX. Tämän maailmaan syntyneen jokamiehen seurauksena syntyi syntinen luonto. Synti on DNA: ssa, aivan kuten sirppisoluanemiasta syntynyttä lasta, tätä lasta kutsutaan sairastajaksi, ihmiset kutsuvat häntä niin, koska hän sairastuu usein, mutta totuus on, hän ei ole '' sirppari '', koska sairastuu usein hän on pikemminkin 'sairas', koska hänen veressään on sirppisolua. Samalla tavalla emme ole syntisiä, koska teemme syntiä, pikemminkin olemme syntisiä, koska meillä on synnin luonne meissä. Tämä tieto on tärkeää, koska kun tiedät synnin alkuperän, paholainen ei voi varastaa sinulta pelastustasi.

2). Jeesus tuli tähän maailmaan synnin takia: Heprealaisille 9:28 on tämä sanottava: Joten Kristus uhrattiin kerran ottaakseen pois monien synnit ja hän ilmestyy toisen kerran, ei kantaakseen syntiä, vaan tuodakseen pelastuksen niille, jotka odottavat häntä.NIV-VERSIO.

Ensisijainen syy siihen, miksi Jeesus tuli tänne maailmaan, on pelastaa maailma sieltä syntistä. Joh. 3:16 kertoo meille, että Jeesuksen tuleminen oli Jumalan ehdottoman rakkauden teko maailmalle. Hän rakasti meitä niin paljon ja lähetti poikansa Jeesuksen pelastamaan meidät synnistä. Kuinka meitä pelastetaan synnistä? Uskomalla Jeesukseen sydämestämme. Kun uskot Jeesukseen kuin Herraasi ja pelastajaasi, pelastat synnistä, koska Jumala poistaa kaikki syntisi MAALAISESTI, NYKYISESTI JA TULEVAISUUDESSA. Sinusta tulee pyhä ja täydellinen Jumalan edessä. Uskon kautta Kristukseen sovitut iankaikkisesti Jumalan kanssa, ja hän ei koskaan laske laskusi syntisi sinua vastaan, 2. Kor. 5: 17-21. Siksi uusi liitto on suurin liitto, koska Jumala ei hyväksy meitä ei täydellisten tekojemme, vaan hänen poikansa Jeesuksen täydellisten tekojen takia, johon olemme uskoneet. Nyt kun olemme uskoneet Kristukseen, mitä seuraavaksi tapahtuu

3). Vanhurskaus on parannus syntille: Roomalaisille 4: 3-8:3 Sillä mitä sanoo pyhät kirjoitukset? Abraham uskoi Jumalaan, ja se laskettiin hänelle vanhurskaudesta. 4 Mutta hänelle, joka työskentelee, ei palkkaa pidetä armosta, vaan velasta. 5 Mutta niille, jotka eivät toimi, vaan uskovat jumalattomia vanhurskauttavaisiin, hänen uskonsa lasketaan vanhurskaudeksi. 6 Samoin kuin Daavid kuvaa myös sen ihmisen siunatusta, jolle Jumala uskoo vanhurskauden ilman tekoja. 7 Sanoen: siunattuja ovat ne, joiden vääryydet on annettu anteeksi ja joiden syntit on peitetty. 8 Autuas on ihminen, jolle Herra ei syytä syntiä.

Vanhurskaus on Jumalan luonne, joka luetaan jokaiselle, joka uskoo Jeesukseen Kristukseen. Nämä vanhurskaudet antavat tälle henkilölle oikean aseman Jumalan edessä, mikä tarkoittaa, että tämä henkilö seisoo suorassa Jumalan silmissä. Vanhurskaus ei ole oikeaa tekemistä, vaan oikea usko tuottaa oikean tekemisen. Sinun täytyy tulla vanhurskaiksi, ennen kuin voit käyttäytyä vanhurskaasti, ja vanhurskaaksi tulemiseksi sinun täytyy uskoa Jeesukseen Kristukseen. Nämä tiedot ovat tärkeitä, koska monet uskovat ajattelevat, että vanhurskaus toimii oikein Jumalan edessä, ja pyrkivät siten tottelemaan Jumalaa täydellisesti ansaitsemaan Hänen vanhurskautensa, mutta se on väärä ajattelutapa. Totuus on, että kukaan ihminen ei voi ansaita Jumalan vanhurskautta, se luetaan sinulle vain silloin, kun uskot Jeesukseen Kristukseen. Kristus Jeesus on meidän vanhurskautemme, Raamattu kertoo meille, ettei ketään voida oikeuttaa (julistaa vanhurskaaksi) Jumalan edessä omin voimin, Galatalaisille 2:16. Siksi lopeta yrittäminen ansaita Jumalan vanhurskautta, SAAT sen vain uskoon vain Kristukseen Jeesukseen.

4). Sin ei enää hallitse meitä: Roomalaiset 6: 14:14 Sillä synti ei voi hallita sinua; sillä ette ole lain, vaan armon alla.

Synti ei enää hallitse meitä, koska olemme armon jakelun alla, ei lain säädöksen alaisia. Mitä tämä tarkoittaa? Seuraa nyt tarkkaan, lain mukaan synti oli este Jumalan ja ihmisen välille, katso pyhät kirjoitukset Jesaja 59: 1-2: 1 Katso, Herran käsi ei ole lyhentynyt, ettei se voi pelastaa; eikä hänen korvansa ole raskas, ettei se kuule. 2 Mutta vääryytesi ovat eronneet sinun ja Jumalasi välillä, ja syntisi ovat piilottaneet hänen kasvonsa sinulta, ettei hän kuule.  Lain mukaan ihmisen synnit olivat este ihmisen ja Jumalan välillä, ei ollut synnin sovittelijaa, ihmisen pelastajaa, kukaan ei ollut tarpeeksi vanhurskas seisomaankseen ihmisen aukossa, joten Jumala erotti itsensä ihmisestä. Mutta hyvä uutinen on, että uuden liiton yhteydessä paljon on muuttunut. Meillä on nyt välittäjä, vanhurskas Jeesus Kristus, hän on täyttänyt kaikki Jumalan vaatimukset pelastuksellemme. Joten nyt kun me lankeamme synniin, Jeesuksen veri on siellä, että se pesee meidät aina puhtaina, ei tarvitse syntiä syntien takia, ei tarvitse antaa synnin hallita elämääsi enää, Jeesus on huolehtinut synnistä ikuisesti, Kristuksen, Jumalan kautta on antanut meille anteeksi kaikki syntimme, VIIMEAIKAINEN NYKYINEN JA TULEVAISUUS, Jumala ei koskaan laske enää syntejämme meitä vastaan. Siksi, Jumalan lapsi, älä koskaan pelkää syntiä, jos langen syvyyteen, nouse siitä ylös ja ARVAA armoa Jumalan armon valtaistuimelta. Hän ei koskaan tuomitse sinua. Jos uskot Jeesukseen, olet Jumalan suosikki aina. Rakastan lopettaa tämä osa vain kahdella pyhillä kirjoituksilla.

Jeremian 31: 31-34:
29 Noina päivinä he eivät enää sano: isät ovat syöneet hapan rypäleen ja lasten hampaat ovat reunalla. 30 Mutta jokainen kuolee omaa vääryyttänsä tähden: jokainen, joka syö happea rypälettä, hänen hampaat asetetaan reunaan. 31 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, että teen uuden liiton Israelin huoneen ja Juudan huoneen kanssa. 32 Ei sen liiton mukaan, jonka tein heidän isiensä kanssa sinä päivänä, kun otin heidät. käsin viedä heidät pois Egyptin maasta; minkä liittoani he jarruttavat, vaikka minä olin heille aviomies, sanoo Herra: 33 Mutta tämä on se liitto, jonka teen Israelin huoneen kanssa; Noiden päivien jälkeen, sanoo Herra, minä laitan lakini heidän sisäosaansa ja kirjoitan sen heidän sydämeensä; ja on heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani. 34 Ja he eivät enää opeta kutakin lähimmäistään ja jokaista hänen veljeään sanoen: Tuntekaa Herra, sillä he kaikki tuntevat minut pienimmästä suurimpaan heistä, sanoo Herra; sillä minä annan heille anteeksiannon, enkä enää muista heidän syntinsä.

1. Joh. 2: 1-2:
1 Pienet lapseni, minä kirjoitan teille tämän, ettette tee syntiä. Ja jos joku syntiä tekee, meillä on puolustaja Isän, vanhurskaan Jeesuksen Kristuksen kanssa. 2 Ja hän on meidän syntiemme sovittaminen: ja ei vain meidän, vaan myös koko maailman syntien puolesta.
Uskon, että tämän ymmärryksen avulla olette nähneet kuinka lopettaa liukuminen sydämessäsi. Uskon, että sinulla on hyvä käsitys siitä, että synti ei ole uskovan ongelma, kaikki syntisi anteeksi annetaan Kristuksessa Jeesuksessa. Elä vain hänen rakkautensa tietoisuudessa sinua kohtaan ja pian se rakkaus alkaa virrata sinusta toisiin. Alla on joitain rukouskohtia, jotka auttavat vahvistamaan uskoasi.

Rukoilijapisteet.

1. En kieltäydy antamasta veljien syyttäjälle mitään laillista perustaa elämässäni enää Jeesuksen nimessä

2. Pyhä Henki, auta minua olemaan poistumatta uskosta ikuisesti Jeesuksen nimeen

3. Pyhä Henki, auta minua olemaan ottamatta huomiota hengen viettelemiseen Jeesuksen nimessä

4. Pyhä Henki, älä anna pimeyden työn menestyä elämässäni jälleen Jeesuksen nimessä

5. Jokainen pimeyden joukon osoittama voima vetää minut pois ikuisesta elämästä ei menesty elämässäni, Jeesuksen nimessä.

6. Jumalan voimalla mikään valehteleva henki ei tule tielle elämässäni, Jeesuksen nimessä.

7. Hylkään tekopyhyyden toiminnan Jeesuksen nimessä.

8. Jokainen voima, joka on nimenomaan osoitettu häiritsemään minua, on sidottu Jeesuksen nimessä.

9. Jokainen maailman henki, joka viehättää minua, on sidottu Jeesuksen nimessä.

10. Jokainen osa minua, janoen ystävyyttä maailman kanssa, saa Jumalan vapautuksen Jeesuksen nimessä.

Kiitos Herra, että olet luonut minut uskoon Jeesuksen nimeen.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän