30 Rukous tupakoinnin hengen tuhoamiseksi

10
40984

Jeremian 7:24:
24 Mutta he eivät kuulleet, eivätkä kallistaneet korvaansa, vaan kävelivät neuvoissa ja pahan sydämen mielikuvituksessa ja menivät taaksepäin eikä eteenpäin.

Jeremian 15:6:
6 Sinä olet hyljännyt minut, sanoo Herra, olet mennyt taaksepäin: siksi minä ojendan käteni sinua vastaan ​​ja tuhoan sinut; Olen kyllästynyt parannukseen.

Taaksepäin jääminen on henki. Taantuman henki on kapinan henki ja kapinan henki on noituuden henki, 1. Sam. 15:23. Jumala ei halua lastensa kapinoivan, kapina johtaa taaksepäin. Kun alamme mennä vastoin Jumalan suunnitelmaa ja tarkoitusta elämäämme, alamme mennä taaksepäin eikä eteenpäin. Rukoilemme tänään rukousta, jonka nimitin: Rukous tupakoinnin hengen tuhoamiseksi. Tämä rukous antaa sinulle mahdollisuuden tappaa lihan laittomat halut, joka johtaa kapinaan Jumalaa vastaan ​​ja vahvistaa myös henkesi sisäisessä ihmisessä palvelemaan Jumalaa.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Jumalamme on armollinen isä, hän rakastaa lapsiaan niin paljon ja ehdoitta, Hän lähetti Poikansa Jeesuksen kuolemaan puolestamme ja siirtämään meidät taaksepäistä eteenpäin, Jumala Kristuksen kautta on vapauttanut meidät pimeydestä valoon, Kolossalaisille 1:13, kirouksista siunauksiin, Galatalaisille 3:13, Kristus on tottelevaisuuden takia Jumala julistanut bussin vanhurskaaksi, Roomalaisille 5:19. Jumala teki kaikki nämä puolestamme rakkaudesta, Hänen ei tarvinnut tehdä sitä, mutta teki. Hän teki tämän, jotta voimme elää kuten Kristus emmekä elää taaksepäin. Hän tietää, että kun menemme taaksepäin, palaamme takaisin syntiin ja synti johtaa alentamiseen, pysähtymiseen, epäonnistumiseen, pettymyksiin, sairauksiin ja kaikenlaisiin demonisiin ahdinkoihin. Synti johtaa meidät lopulta ikuiseen kadotukseen, mutta se ei koskaan tule olemaan sinun osasi Jeesuksen nimessä. Tämä rukous taaksepäin hengen tuhoamiseksi antaa sinulle voiman vastustaa paholaista ja pysyä maassasi Kristuksessa. Rukoukseni puolestasi on tämä: Jatka eteenpäin etkä koskaan taaksepäin elämässä enää Jeesuksen nimessä. Jumala siunatkoon sinua.

Rukoilijapisteet

1. Olkoon taaksepäin käärme liuennut Elian Jumalan tulella, Jeesuksen nimessä.

2. Jokainen taikapeili, joka loihoaa kasvoni, murtu Jeesuksen nimessä.

3. Demonilaiset voimat, jotka taistelevat kohtalostani vastaan ​​Jumalassa, vapauttavat kohtaloni Jeesuksen nimessä.

4. Hautaan tänään jokaisen tähtiini metsästäjän Jeesuksen nimessä.

5. Jokainen köyhyyden Goliath hävitetään Jeesuksen nimessä.

6. Jumala, nouse ja heitä kiviä vihollisideni päälle Jeesuksen nimessä.

7. Jokainen perheessäni virtaava ongelmajoki kuivuu Jeesuksen nimessä.

8. Jokainen järjestäytynyt vihollinen häviää Jeesuksen nimessä.

9. Oi, merkkien ja ihmeiden Jumala, osoittaa voimasi elämässäni Jeesuksen nimessä.

10. Kohtaloni farao, kuole Jeesuksen nimessä.

11. Jokainen kehossani viehättävä elin saa vapautuksen Jeesuksen nimessä.

12. Jumalan tuli, särky sokeus ja pimeys elämässäni Jeesuksen nimessä.

13. Kehoni kieltäytyy tekemästä yhteistyötä minkään pimeyden nuolen kanssa Jeesuksen nimessä.

14. Jokainen noituuden luuta, joka pyyhki siunaukseni, kuolee Jeesuksen nimessä.

15. Jokainen ikein valmistus, kuole ikeesi kanssa Jeesuksen nimessä.

16. Jokainen saatanallinen sijoitus elämässäni on hukkaan Jeesuksen nimessä.

17. Herra, anna elämäni kokea jumalallista kiihtyvyyttä Jeesuksen nimessä.

18. Elämäni saatanallinen esityslista katoaa Jeesuksen nimessä.

19. Jokainen saatanallinen raskaus elämässäni, kuole Jeesuksen nimessä.

20. Sinä olet minun läpimurtojesi nielainen, kuolet Jeesuksen nimessä.

21. Jokainen tajuton paha yhdistys, vapauta minut ja hajota Jeesuksen nimessä.

22. Jokainen sorron sortumisen nuoli lentää pois Jeesuksen nimessä.

23. Minä kutsun Lasarukseni noituuden haudasta Jeesuksen nimessä.

24. Jokainen voima, joka nielee jumalalliset mahdollisuudet, kuole Jeesuksen nimessä.

25. Jokainen vihollinen, joka on kieltäytynyt päästämästä minua menemään, saa kaksinkertaisen tuhoamisen Jeesuksen nimessä.

26. Jokainen paha kynttilä ja suitsuke, jotka toimivat minua vastaan, palovat Jeesuksen nimessä.

27. Jokainen rituaalien ja uhrauksien nuoli, vastavalo, Jeesuksen nimessä.

28. Jos viholliseni sanoo, että voin menestyä vain hänen kuolleen ruumiinsa suhteen, niin olkoon niin, koska minun on nyt aika menestyä

29. Tunnen profeetallisen kohtaloni Jeesuksen nimessä.

30. Puhun vesien vatsalle, vapautan läpimurtoni Jeesuksen nimessä.

Isä kiitos vastauksista rukouksiin Jeesuksen nimessä.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

10-HUOMAUTUKSET

 1. OHJE: Aloita 3 päivän paasto ja rukoukset m: n välillä. Rukoilkaa käyttämällä Isiah 43: 1-28, Jeremiah 29:11 Isäni talosta ja äititalosta taaksepäin jäävä henki, joka vaikuttaa kohtaloni, tulen murtautuminen, tulen murtaminen, tulen murtaminen Jeesuksen nimessä.

  • Kiitos Jumalan mies rukouksistasi. Vaikka en ole koskaan kommentoinut, hyödyn jumalallisesta viisaudestasi. Siunatkoon Jumala teitä edelleen ylitsevuotavalla viisaudella ja tavoittakaa miljardeja ihmisiä vapauttamaan heidät monista ongelmistaan ​​ja oppimaan tuntemaan Jumalan syvästi. Kunnia olkoon Herra Jumalalle Kaikkivaltias sinun puolestasi. Jeesuksen nimessä. Aamen

 2. Tarvitsee rukousta perääntymisen hengestä. Näen itseni palaavan entiseen taloni, kouluihini ja työpaikalleni. Näen kaikki entiset tytöt unessa, mutta elossa ja kuolemassa, syömässä unessa snoopingia tai alastomuutta ja poistaen kengät jalasta ja kävellen tilaamalla jalalla ja niin edelleen
  Pls auttaa minua pastori olen väsynyt siihen

 3. Älä anna periksi, sisko. Jatka rukoilemista ja paastoa. Pysy menossa. Jumalalla on selkäsi. Työnnä kohti merkkiä Jeesuksen nimessä.

 4. @Aluko, jatka nopeasti. Rukoile pyhien kirjoitusten kanssa kaikkia pahoja alttareita vastaan, jotka esi-isäsi ovat rakentaneet. Aloita nöyryyttämällä itseäsi, pyytämällä anteeksi heille ja itsellesi, aina kun olet rikkonut Jumalan lakeja, käskyjä, määräyksiä ja sääntöjä. Voit mennä YouTubeen ja etsiä Kevin Ewingiä. Hänellä on voimakkaita opetuksia siitä, miten paastota ja rukoilla, sekä oivalluksia sukupolven kirouksista, unelmien merkityksistä jne. Toivottavasti näet tämän kommentin ja toivon, että se auttaa. Olet siunattu.

 5. Tarvitsen rukouksen elämässäni hengellisen jälkeenjääneisyyden suhteen, milloin tahansa unelmoin, että näen itseni kylässä, näen itseni koulussa tai entisessä työpaikassani. nopeasti sitä vastaan, mutta en voinut miellyttää.

  • Haaveilen vanhemmistani, jotka kasvattivat minut, tädistäni ja setäni sekä kaikista kylässäni olevista kuolleista, haaveilen kyläni ihmisistä, jotka antaisivat minulle ruokaa, en nuku yöllä unelmoin siitä, että ystäväni antaisivat minulle ruokaa nuku, olen todella väsynyt. Ole hyvä ja auta minua

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.