10 voimakasta rukouspistettä jumalallisen suosion puolesta

2
24182

Psalmi 103: 8-13:
8 Herra on armahtava ja armollinen, hidas vihasta ja runsas armossa. 9 Hän ei aina lepää; hän ei myöskään pidä vihaansa iankaikkisesti. 10 Hän ei ole käsitellyt meitä syntiemme jälkeen; eikä palkinnut meitä vääryyttämme mukaisesti. 11 Sillä koska taivas on korkealla maan yläpuolella, niin suuri on hänen armonsa niitä kohtaan, jotka häntä pelkäävät. 12 Sikäli kuin itää on lännestä, niin kauan hän on poistanut rikkomuksemme meiltä. 13 Kuten isä sääli lapsiaan, niin Herra säätelee niitä, jotka häntä pelkäävät.

rakastan tätä laulua; 'Jeesus rakastaa minua tämän tiedän'tuo kappale muistuttaa minua Jumalan ehdottomasta rakkaudesta elämässäni. Tänään aiomme tutkia 10 voimakasta rukouspistettä jumalallisen suosion saamiseksi. Suosio tarkoittaa yksinkertaisesti Jumalan puolueellisuutta lapsiaan kohtaan. Totuus on tämä, että tämän viran otsikko on eräänlainen harhaanjohtava, emme rukoile jumalallista suosiota Jumalan lapsina, vaan käymme jumalallisen suosiossa, olemme Jumalan suosikkilapsia, joten Hänen loputon, rajaton ja ehdoittainen suosionsa ympäröi meitä jatkuvasti. Miksi sitten käytin yllä olevaa aihetta? Yksinkertainen vastaus on saada mahdollisimman paljon liikennettä, koska useimmat uskovat ajattelevat, että heidän on pyydettävä Jumalalta hänen suosiotaan, he uskovat, että Jumala suosii vain tiettyjä lapsiaan ja kieltäytyy suosimasta muita. He uskovat myös, että suosiminen on ansioiden eikä ehdoton asia. Nämä ovat väärässä uskossa suosiota. Ennen kuin ryhdymme rukoilupisteisiin, tarkastelemme joitain tosiasioita Jumalan jumalallisesta suosiosta.

2 Raamatun tosiasiat jumalista jumalallinen suosikki

1). Suosikki on ehdoton:  Jos se oli ehdollinen, sitä ei kutsuta palvelukseksi, suosio on, kun Jumala antaa meille sen, mitä emme ansaitse, Daavidista tuli kuningas Jumalan suosion mukaan, hän ei koskaan ansainnut sitä, hän ei ollut paras valinta, vähiten ei profeetta Samuelin mukaan, 1.Samuelin kirja 16: 1--13, 2.Samuelin kirja 6:21. Jumala ei valinnut Gideonia, ei siksi, että hän ansaitsi sen tai että hän oli paras valinta, mutta suosiota valitsi hänet ja teki hänestä isreaalin tuomarin, Tuomarit 6: 11-23. Palvelemme Jumalaa, jolla on ehdoton suosiota, ei ole mitään ansioita, jotka voisivat olla, mutta Jumala suosii. Jumala valitsi meidät Kristuksessa, emme tehneet mitään sen ansaitsemiseksi, Hän valitsi meidät, rakasti meitä ja siunasi meitä halleluja.

2). Suosikki tulee meille armon kautta uskon kautta: Armo pelastaa meidät uskon kautta, ei omien ponnistelujemme avulla, älkääkä kukaan tehkö siitä mitään, Ef. Armo tarkoittaa yksinkertaisesti armahtamatonta suosiota. Unmerited tarkoittaa, että se ei ole omien ponnisteluidesi tai kuuliaisuutesi tulos. Saamme Jumalan suosion uskomalla Kristukseen Jeesukseen. Sinä päivänä, jolloin uskoit Kristukseen, sinusta tuli loputtoman suosion omaavien jumalien ehdokas. Favor alkoi seurata sinua missä tahansa. Valitettavasti se, että monet kristityt eivät ymmärrä olevansa käytännössä Jumalan suosimia, he silti huutavat Jumalan puoleen suosiakseen heitä, rukoilevat ja paastoavat jatkuvasti jumalanpalveluksen puolesta, älä ymmärrä minua väärin, se on hyvä rukoilla ja paastota, mutta suosio on uskon eikä tekojen tulos. Sinun on oltava tietoinen siitä, että sinä olet Jumalan suosima lapsi, Hän on suihkuttanut sinut jumalallisella suosiollaan Jeesuksen Kristuksen takia. Usko tätä ja näet hänen suosionsa aina elämässäsi. Rukoilen sinua tänään, että kun uskot is-sanoja ja rukoilet tätä rukousta osoittamaan jumalallista suosiota, Jumalan suosio näkyy aina elämässäsi Jeesuksen nimessä.

Rukoilijapisteet

1. Saan Herran hyvyyden elävien maiden Jeesuksen nimessä.

2. Kaikki, joka on tehty minua vastaan ​​pilatakseni iloni tänä vuonna, tuhotaan Jeesuksen nimessä.

3. Herra, kun Abraham sai sinulta armon, niin minä myös vastaan ​​sinun armon, jotta voin kunnostautua Jeesuksen nimessä.

4. Herra Jeesus, käsittele minua tänä vuonna runsaasti Jeesuksen nimessä.

5. Ei ole väliä, ansaitsinko sen vai en, saan Herralta määrittelemätöntä armoa Jeesuksen nimessä.

6. Jokainen siunaus, jonka Jumala on minulle osoittanut tänä vuonna, ei ohita minua Jeesuksen nimessä.

7. Siunausta ei siirretä naapurilleni Jeesuksen nimessä.

8. Isä Herra, häpeä jokaista voimaa, joka on varastamaan elämäni ohjelmasi Jeesuksen nimessä.

9. Jokainen askel, jonka totean tänä vuonna, johtaa erinomaiseen menestykseen Jeesuksen nimessä.

10. Minä voitan ihmisen ja Jumalan kanssa, Jeesuksen nimessä.

Isä, kiitos siitä, että esitit minut loputtomiin suosioihisi Jeesuksen nimessä.

Mainokset

2-HUOMAUTUKSET

 1. Rakas Jumalan mies,

  Arvostan todella Jumalan öljyä elämässäsi. Lisää armoa Jeesuksen nimessä. Aamen.
  Löysin äskettäin tämän sivuston hakukoneeni kautta. Olen miettinyt tietämättömyyttä ja nyt minut toimitetaan voimakkaiden rukouspisteidesi kautta, etenkin 45 rukouspistettä äkillistä kuolemaa vastaan.

  Kiitos ja Jumala siunatkoon sinua ja suojelee sinua ja perhettäsi.

  Voi Jumala laajentaa rannikkoasi palvelustehtävissä ja muilla haluidesi alueilla.

 2. Danku Jumala, voor deze man.
  Die zoveel wijsheid en kracht en genade wil delen.
  Hij doet dor voor u,
  Omdat Hij houkuttelee sinua.

  Dankjewel mies van jumala voor het aanhalen van deze krachtige gebedspunten.
  Pitäkää kuolemanrangaistukset ja -miehet kaikissa tapauksissa, joissa hänellä on mahdollisuus.

  Laat zijn woord ovenanan yli kantapään.
  Zoals de hemel, zo ook op aarde.

  Liefdevollen groet Margret

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän