20 pastorien vapauttamisrukouksia

1
6225

2Tess. 3: 1-5:
1 Lopuksi, veljet, rukoilkaa meidän puolestamme, että Herran sanalla olisi vapaa kurssi ja meitä kunnioitettaisiin, niin kuin se on teidän kanssanne: 2 Ja että me pelastuisimme kohtuuttomilta ja pahoilta ihmisiltä: sillä kaikilla ihmisillä ei ole uskoa . 3 Mutta Herra on uskollinen, joka piilee sinut ja pitää sinut pahasta. 4 Ja meillä on luottamus siihen, että Herra koskettaa sinua, että te molemmat teette ja teette sen, mitä me käskemme. 5 Ja Herra ohjaa sydämesi Jumalan rakkauteen ja potilaan puoleen, joka odottaa Kristusta.

Pastorin kutsumus on korkea kutsumus, ja se vaatii Jumalan armon täyttääkseen kutsumuksesi pastorina. Jokaisella pastorilla on Jumalan vastuu huolehtia lampaista (Jumalan kansasta), ruokkia heitä sanalla ja rukoilla aina heidän puolestaan. Mutta miksi me kaikki tunnemme tosiasian, että pastorit rukoilevat aina hoidettujen Jumalan lampaiden puolesta, emme ymmärrä, että pastorit tarvitsevat myös rukouksia. Itse asiassa pastorit tarvitsevat rukouksia enemmän kuin jäsenet. Tämä johtuu siitä, että kun paimen hyökkää, lampaat pakenevat, Sakarja 13: 7. Tänään olen koonnut 30 vapautusrukousta pastoreille, jokaisella pastorilla on oltava jäseniä, jotka aina seisovat aukossa ja kulkevat rukouksissa. pelastus siellä pastoreita.

Mutta miksi meidän täytyy rukoilla pastoreidemme puolesta?
Ensinnäkin meidän on ymmärrettävä, että paholaisilla on yksi tavoite saada pastorimme putoamaan synniin. Hän tietää, että jos hän voi saada pään, ruumis seuraa, koska vartaloa hallitsevat aivot ovat päässä. Siksi rukoillessamme näitä pastorien pelastusrukouksia meidän täytyy rukoilla, etteivät pastorimme joutuisi erehdyksiin tai syntiin. Meidän on rukoiltava, että Jumala pitää heidät edelleen omalla puolellaan armo.

Toiseksi meidän on rukoiltava jatkuvasti ilmoituksen puhkeamista pastoreidemme kautta. Antakaamme Jumala antaa heille edelleen uutta tietoa sanastaan, jotta he kannustaisivat edelleen pyhiä ja rakentaisivat heitä kohti Kristuksen täydellisyyttä.

Kolmanneksi meidän on rukoiltava rohkeutta ja lausuntoja puhuaksemme Jumalan sanaa pelottomasti vastustamisen keskellä, antakaamme heidän kauttaan olevan Jumalan sanan vapaan kurssin ja pimeyden voimien estämättä.

Neljänneksi meidän on rukoiltava, että Jumala kunnioittaisi ja vahvistaisi siellä sanoja merkkeillä ja ihmeillä, massiivisella sielujen pelastuksella ja monipuolisilla parannuksilla ja vapautuksilla. Tämä johtaa väistämättä joukkojen muodostumiseen uskossa.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meidän on jatkettava rukoilemista siellä perheiden, heidän vaimojensa ja lastensa puolesta, Jumalan armo pitää heidät yllä, jotta Jumala huolehtisi heistä kaikilla alueilla ja meidän olisi myös pyrittävä siunaamaan heitä aineellisesti, jopa rukoillessamme niitä
Rukoillessamme näin pastoreidemme puolesta, näemme, että Jumalan käsi heidän elämässään kasvaa edelleen. Uskon, että kun osallistut näihin pastorien de iverance-rukouksiin, näen Jumalan tekevän suuria asioita viiden viimeisen päivän ministeriöiden kautta viimeisinä päivinä Jeesuksen nimessä.

Rukoilijapisteet

1. Isä, kiitän teitä mahtavasta kädestänne pastoreidemme elämässä Jeesuksen nimessä

2. Koska monia kutsutaan, mutta harvoja valitaan, kiitos Herraa siitä, että hän valitsi pastorin Jeesuksen nimessä

3. Isä, anna pastoreillemme mahdollisuus tuoda sielut jatkuvasti parannukseen Herran edessä.

4. Isä, julistan, että pastorimme eivät ole väärin sytytetty nuoli Luojani käsissä, Jeesuksen nimessä.

5. Kaikki perustasoiset voimat, jotka toimivat pastoriamme ja hänen kutsumustamme vastaan, hävitetään Jeesuksen nimessä.

6. Jokainen ike, joka toimii pastoreidemme henkistä kasvua vastaan, murtuu Jeesuksen nimessä.

7. Jumalan voimalla vihollinen ei tee pastoreistamme huonoa esimerkkiä Jeesuksen nimessä.

8. Jokaisen tuhoavan tavan, jonka tarkoituksena on tuhlata pastoreidemme kutsumukset, täytyy kuolla Jeesuksen nimessä.

9. Voima päästä hyvin loppuun, tule pastoreidemme päälle Jeesuksen nimessä.

10. Jokainen epätäydellisen vapauttamisen alue pastoriemme elämässä, saa Jeesuksen nimessä täydellisen vapautuksen tulella.

11. Jokainen hengellinen kaihi, joka on poissa pastoreidemme näkemyksestä, Jeesuksen nimessä.

12. Jokainen unelmahenki pastorien elämässä tuhotaan nyt !!! Jeesuksen nimessä.

13. Isä, peitän kaikki pastorimme ja palveliamme Jeesuksen verellä.

14. Jokainen ministeriön vastainen nuoli, joka ammuttiin pastoreidemme suuntaan, vastoin, Jeesuksen nimessä.

15. Pyhän Hengen tuli, tuhota kaikki pimeyden teot pastoriemme elämässä Jeesuksen nimessä.

16. Jokainen ovi, joka on avattu pastoreidemme kutsun viholliselle, on suljettava Jeesuksen nimessä.

17. Isäni ja Jumalani, anna elämän vesien virtata pastoreidemme jokaiseen kuolleeseen alueeseen Jeesuksen nimessä.

18. Jokainen pastoreitamme vastaan ​​tarkoitettu ase hävitetään Jeesuksen nimessä.

19. Kaikki peruskäärme ja skorpioni, jotka on ohjelmoitu pastoriemme elämään ja palveluksiin, tuhotaan Jeesuksen nimessä.

20. Oi kaiken armon Jumala, päättäkäämme pastoreillemme tuoretta armoa tästä suuresta työstä Jeesuksen nimessä.

Kiitos vastauksesta rukouksiin Jeesuksen nimessä.

Mainokset

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän