20 vapautusrukouspistettä merivedestä

5
33145

Psalmi 8: 4-8:
4 Mikä on ihminen, että olet tietoinen hänestä? ja ihmisen poika, vierailetko hänessä? 5 Sillä sinä olet tehnyt hänestä vähän alempi kuin enkelit, ja kruunatit hänet kirkkaudella ja kunnialla. 6 Sinä panit hänet hallitsemaan käsiäsi; sinä olet asettanut kaiken hänen jalkojensa alle: 7 Kaikki lampaat ja härät, niin ja pellon pedot; 8 Ilmalinnut ja meren kalat, ja kaikki, jotka kulkevat merien polkujen kautta.

Kaikki voima kuuluu Jumalalle. Tänään tarkastelemme 20 vapautusrukouskohtaa meriveden alkoholijuomista. Nämä rukouskohdat ovat itsensä vapauttaminen rukouskohdat, vain sinä voit pelastaa itsesi paholaisen sortamisesta. Monet kristityt ovat nykyään meri- tai vesitajujen uhreja, mutta kun joku uskovainen päättää seisoa maassaan Kristuksessa, kaikki paholaisen sortamiset on hajotettu palasiksi. Ennen kuin menemme vapautusrukouspisteet, puhutaan vähän tästä merivoimasta.

Mitä ovat meri- tai vesijuomat? Nämä ovat demonit, jotka toimivat vesillä. Siksi niitä kutsutaan vesihengeksi. Älä ota vastaan, ilmassa, maalla ja merellä tai vesillä on demonisia voimia, Efes. 2: 2, Ilm. 13: 1, Jes. 27: 1. Nämä demonit ovat erittäin pahoja henkiä, he ovat vastuussa kaikenlaisista onnettomuuksista uhrinsa elämässä. Vesipitoiset alkoholijuomat ilmenevät eri muodoissa, joista joista keskustelemme tässä artikkelissa, osa näistä muodoista on korostettu alla:


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Meren väkevien alkoholijuomien muodot

A) Inkubus (henki-aviomies):

Tämä on demoninen henki, joka tulee miesmuodossa sortamaan naispuolisia uhrejaan. Tätä demoniaa kutsutaan yleisesti ”Henkimieheksi”. Naisilla, jotka kärsivät tämän pahantahtoisen demonin sorrosta, on vaikea mennä naimisiin, demoni vastustaa heitä jatkuvasti ja ajaa pois kaikki mahdolliset kosijat. Myös nämä naiset huomaavat aina rakastavansa unessa ja saavansa unessa jopa lapsia. Tämä voi olla hyvin kauhea sorto, mutta älä koskaan huoli, Jeesuksen Kristuksen nimi on kaikkien muiden nimien yläpuolella, ja jokainen henkimiehesi elämässäsi pakkaa ja menee tänään ja ikuisesti Jeesuksen nimessä.

B) Succubus (henkivaimo):

Tämä on Incubuksen naisversio, ja tämän demonin uhrit ovat miehiä. Monien miesten on vaikea mennä naimisiin ja asettua elämään henkivaimonsa vuoksi. Tämä pahaenteinen demoni on erittäin mustasukkainen henki. Se turhauttaa ihmisen taloudellisesti, pitäen hänet siten köyheänä ja aiheuttaa kaikenlaista sekaannusta hänen ja kenen tahansa naisen välillä. Tämä henki on vastuussa myös seksosta ja isistä lapsista unissa. Tämän sorron alaiset miehet tarvitsevat vapautumisen, ja uskon, että kun teet tämän vapautusrukouksen pisteitä meriveden henkiä vastaan, sinut vapautetaan Jeesuksen nimessä.

C). Prostituutio:

Vaikka tämä ei välttämättä ole henki sinänsä, merihenget ovat tästä vastuussa. Vesijuomat ovat himojen ja laittoman sukupuolen takaa. Koska uhrit eivät voi asettua tietyn kumppanin kanssa, käytä heitä sukupuoliorjina tuhoamalla siten siellä eläviä ihmisiä, joten elämääsi ei tuhota Jeesuksen nimessä.

D). Ennustamisen henki:

Väärät profeetat ja väärät profetiat ovat merihenkien tuotteita. Ennustamisen henki on vesihenki, he voivat nähdä henkilön tulevaisuuden ja käyttää sitä sellaisen manipuloimiseksi. Valitettavasti monet pastorit ovat tietoisesti antaneet tälle vesihenkisille voimille pyrkiessään tulemaan suosituiksi, mutta Jumalan sanaa ei voida rikkoa, viimeisenä päivänä jokainen väärä profeetta, joka ei tee parannusta, heitetään tulijärvelle, Ilmestys 19:20, Ilmoitus 20:10.

E) Väkivallan henki:

Kultismi, raiskaukset, gangsterismi, militance, terrorismi, aseelliset ryöstö ja kaikki muut väkivallan muodot ovat merivoimien teoksia. Itse asiassa monet kulttiryhmistä tekevät aloituksensa joen alueilla. Nämä väkevät alkoholijuomat ovat väkivaltaisia ​​henkiä, ja ne ilmentävät sitä kaikenlaisilla sosiaalisilla pahoillaan.

Uskon, että toistaiseksi sinulla on jo hyvä käsitys siitä, mitä nämä merivoimat ovat ja mitä he kykenevät tekemään. Nyt aiomme laittaa ne paikoilleen näiden vapautusrukouspisteiden kautta. Ensinnäkin haluan sinun tietävän, että jos olet Jumalan lapsi, sinulla on valta kaikissa paholaisissa, Luuk. 10:19, Matt. 17:20, Mark. 11: 20-24. Yhdellä merivoimalla ei ole valtaa sormata sinua. Siksi, jos olit jonkin voiman uhri, tiedä se, että et enää ole uhri, seiso maassa uskossa ja heitä pois jokainen meripaholainen elämässäsi. Jeesus on antanut meille vallan heittää paholaisia, merihenget ovat paholaisia, siksi alkaa heittää heidät elämästäsi Jeesuksen nimessä. Kiinnitä nämä vapautusrukouskohdat meriveden hengestä koko sydämestäsi ja vahvalla uskalla, ja näen tarinasi muuttuvan Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet

1. Olen Jeesuksen nimen vallassa ja vakuutan, että kaikki noituudet, joita harjoitetaan minkä tahansa veden alla elämääni vastaan, saavat välittömän tuomiotun Jeesuksen nimessä.

2. Olkoon jokainen veden alla oleva paha alttari, jolla tietyt pahat minua vastaan ​​tehdään, lasketaan ja tuhotaan Jeesuksen nimessä.

3. Jokainen pappi, joka palvelee mitä tahansa pahaa alttaria minua vastaan ​​veden sisällä, putoaa ja kuolee Jeesuksen nimessä.

4. Jokin joki tai meri alla oleva voima, joka kauko-ohjassa elämääni, tuhoaa tulen, ja annan itseni nyt !!! teidän pidosta, Jeesuksen nimessä.

5. Anna minkä tahansa minua vastaan ​​käytetyn pahan valvontapeilin minkä tahansa veden alla, törmää loputtomiin kappaleisiin Jeesuksen nimessä.

6. Jokainen meren noituus, joka on tuonut hengeni aviomiehen / vaimon tai lapsen unelmiin, kulutetaan tulella Jeesuksen nimessä.

7. Jokainen meren noituuden agentti, joka poseeraa mieheni, vaimoni tai lapseni unissani, kulutetaan tulessa Jeesuksen nimessä.

8. Jokainen noitien agentti, joka on fyysisesti liittynyt avioliittooni, turhauttamaan sitä, kaatumaan ja tuhoutumaan nyt Jeesuksen nimessä.

9. Jokainen meren noituuden agentti, joka on määrätty hyökkäämään rahoihini unelman kautta, kulutetaan tulessa Jeesuksen nimessä.

10. Vedän alas jokaisen noituuden, lumouksen, jinxin tai ennustamisen linnakkeen, jonka merihenget ovat muotoillut minua vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

11. Antakoon Jumalan tuleen löytää ja tuhota kaikki meren hengen kannet, joissa keskusteluja ja päätöksiä on koskaan tehty minua vastaan, Jeesuksen nimessä.

12. Kaikki kylästäni tai syntymäpaikastani tulevat vesihenget, jotka toimivat minua ja perhettäni vastaan, hävitetään hengen miekalla Jeesuksen nimessä.

13. Olkoon kaikki tuhoisat minua vastaan ​​joen tai meren alla tehdyt pahoinpitelyt Jumalan tulella, Jeesuksen nimessä.

14. Kaikki merihenkien voimat, jotka pitävät mitä tahansa siunaustani orjuudessa, ottavat vastaan ​​Jumalan tulen ja vapauttavat heidät Jeesuksen nimessä.

15. Löysin mieleni ja sieluni merenhenkien orjuudesta Jeesuksen nimessä.

16. Päästän irti kaikista pysähtyneisyyden ketjuista, jotka pitävät minua merihenkinä Jeesuksen nimessä.

17. Jokainen nuolen elämästäni pimeyden voimalla ammuttu elämääni, tule minusta ulos ja palaa lähettäjänne luo Jeesuksen nimessä.

18. Kaikista pahasta materiaalista, joka siirretään ruumiini kosketuksiin merihengen aineiden kanssa, tuhotaan tulella Jeesuksen nimessä.

19. Jeesuksen veri huuhtelee jokaisen ruumiissani olevan meren hengen aviomiehen / vaimon seksuaalisen pilaantumisen.

20. Kaikkien pahojen nimien, jotka minulle annetaan minkä tahansa veden alla, hylkään ja peruun ne Jeesuksen verellä.

Isä, kiitän teitä täydellisestä vapauttamisesta Jeesuksen nimessä.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

5-HUOMAUTUKSET

  1. Tuhoakoon Jehova Rapha kaiken meren hengen elämässämme, suussa ja yksityisissä osissa Jeesuksen nimessä. Kuule kuulumme hyvästä terveydestä, pitkäikäisyydestä, viisaudesta ja mahdollisuudesta menestyä useilla elämämme alueilla Jeesuksen nimessä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.