20 vapauttamisrukousta pahoja nimiä vastaan

0
6684

 

Isaiah 62: 2:
2 Ja pakanat näkevät sinun vanhurskautesi ja kaikki kuninkaat sinun kunniasi: ja sinut kutsutaan uudella nimellä, jonka Herran suu nimeää.

Nimet ovat henkisiä avaimia kohtalo jokaisesta ihmisestä. Jumalan lapsena nimet, jotka kantavat, ovat erittäin tärkeitä kohtalosi tulemiselle. Tänään olemme tekemässä 20 vapautusrukouspistettä pahoja nimiä vastaan. Tämä vapautusrukouspisteet aikoo antaa sinulle luopua kaikista pahoista nimistä elämässäsi ja poistaa myös kaikki pahojen nimien seuraukset elämässäsi. Rukoilee tätä vapautusrukoukset Vain ei välitä sinua kokonaan, sinun on mentävä eteenpäin vaihtaaksesi nimesi raamatullinen ja jumalallinen nimi. Pyhien kirjoitusten perusteella näemme, että Jumala on kiinnostunut nimistä, tutkimme raamattua nähdäksemme, kuinka Jumala pitää tärkeänä nimiä ja myös nimien merkitystä.

Raamatun nimien merkityksen jakeet:

1. Jesaja 9: 6-7:
6 Sillä meille syntyy lapsi, meille on annettu poika. Ja hallitus on hänen harteillaan. Ja hänen nimensä tulee olemaan Ihana, Neuvonantaja, Mahtava Jumala, iankaikkinen Isä, Rauhan Prinssi. 7 Hänen hallituksensa ja rauhan lisääntymisestä ei ole loppua Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallaan, jotta se voitaisiin määrätä ja perustaa se tuomiossa ja oikeudenmukaisuudessa tästä lähtien ikuisesti. Isäntä-herran innokkuus toteuttaa tämän.

2. Moos. 32:28:
28 Ja hän sanoi: Sinun nimeäsi ei enää kutsuta Jaakobiksi, vaan Israeliksi; sillä sinä olet kuin prinssi vallannut Jumalan ja ihmisten kanssa ja voittanut.

3. Moos. 17: 15-16:
15 Ja Jumala sanoi Aabrahamille: Sinun vaimosi Saarai ei ole hänen nimensä Sarai, vaan hänen nimensä tulee Saara. 16 Ja minä siunan häntä ja annan sinulle myös pojan hänestä. Kyllä, minä siunan häntä, ja hän on kansojen äiti; ihmisten kuninkaat ovat hänen.

4. 1 Samuel 4: 21:
21 Ja hän antoi lapselle nimeksi I-Chabod sanoen: "Kunnia on lähtenyt Israelista: koska Jumalan arkki otettiin, ja hänen isänsä ja hänen aviomiehensä."

5. Luuk. 1: 5-25:
5 Oli Herodeksen, Juudan kuninkaan, aikoina eräs pappi, nimeltään Sakariias, Abian tieltä. Ja hänen vaimonsa oli Aaronin tyttäriä, ja hänen nimensä oli Elisabeth. 6 Ja he olivat molemmat vanhurskaita Jumalan edessä, kävellen kaikissa Herran käskyissä ja määräyksissä virheettömästi. 7 Ja heillä ei ollut lasta, koska Elisabeth oli hedelmätöntä, ja he olivat molemmat nyt hyvin kovia vuosina. 8 Ja tapahtui, että kun hän suoritti papin virkaa Jumalan edessä kurssinsa mukaisessa järjestyksessä, 9 Pappitoimiston tavan mukaan hänen arpansa oli polttaa suitsukkeita, kun hän meni Herran temppeliin. 10 Ja koko joukko ihmisiä rukoili ilman suitsukkeita. 11 Ja hänelle ilmestyi Herran enkeli seisovan suitsutuksen alttarin oikealla puolella. 12 Ja kun Sakariias näki hänet, hän oli levoton ja pelko lankesi hänen päällensä. 13 Mutta enkeli sanoi hänelle: älä pelkää, Sakariias, sillä rukouksesi kuullaan; ja vaimosi Elisabetti synnyttää sinulle pojan, ja sinun on annettava hänen nimensä John. 14 Ja sinulla on ilo ja ilo; ja monet iloitsevat hänen syntymästään. 15 Sillä hän on suuri Herran edessä, eikä hän juo viiniä eikä väkevää juomaa; ja hänet täytetään Pyhällä Hengellä, jopa äitinsä kohdussa. 16 Ja monien Israelin lapsista hän kääntyy Herran, heidän Jumalansa, puoleen. 17 Ja hänen tulee mennä hänen eteensä Elian hengessä ja voimalla, kääntää isien sydämet lasten suhteen ja tottelemattomiksi oikeudenmukaisten viisaudelle; valmistaa Herraa varten valmistautunut kansa. 18 Ja Sakariias sanoi enkelille: "Mistä minä sen tiedän?" Sillä minä olen vanha mies, ja vaimoni sai hyvin vaikeuksia vuosien varrella. 19 Ja enkeli vastasi ja sanoi hänelle: minä olen Gabriel, joka seison Jumalan edessä; ja minut lähetetään puhumaan sinulle ja ilmoittamaan sinulle nämä iloiset sanomat. 20 Ja katso, sinä olet tyhmä, etkä pysty puhumaan, siihen päivään saakka, jolloin nämä asiat toteutetaan, koska et usko minun sanani, jotka täytetään heidän kaudellaan. 21 Ja kansa odotti Sakariaa ja ihmetteli, että hän oleskeli niin kauan temppelissä. 22 Ja kun hän tuli ulos, hän ei voinut puhua heille: ja he huomasivat nähneensä temppelissä näyn; sillä hän kertoi heille ja pysyi sanattomana. 23 Ja tapahtui, että heti kun hänen palvelunsa päivät olivat suoritetut, hän lähti kotiinsa. 24 Ja näiden päivien jälkeen hänen vaimonsa Elisabetta sai raskaaksi ja piilotti itsensä viiteen kuukauteen sanoen: 25 Sentähden Herra on hoitanut minua päivinä, jolloin hän katsoi minua, poistaakseni minun pahoinpitelyni ihmisten keskuudessa.

6. Luuk. 1: 26-38:
26 Ja kuudentena kuukautena enkeli Gabriel lähetettiin Jumalalta Galilean kaupunkiin, nimeltään Nasareti. 27 Neitsyelle, jota pidettiin miehellä, jonka nimi oli Joseph, Daavidin talosta; ja neitsytön nimi oli Mary. 28 Ja enkeli tuli hänen tykönsä ja sanoi: "Tervehdys, sinä olet erittäin suosittu, Herra on sinun kanssasi: siunattu sinä olet naisten keskuudessa". 29 Ja kuin hän näki hänet, hän oli ahdistunut hänen sanomastaan ​​ja ajatteli mielessään, minkä tervehdyksen tämän pitäisi olla. 30 Ja enkeli sanoi hänelle: älä pelkää, Maria, sillä sinä olet löytänyt armon Jumalan kanssa. 31 Ja katso, sinun tulee raskaaksi kohdussasi, ja tuot poikansa, ja kutsut hänen nimensä JEESUS. 32 Hän on suuri, ja häntä kutsutaan Korkeimmaksi Poikaksi. Ja Herra Jumala antaa hänelle isänsä Daavidin valtaistuimen. 33 Ja hän hallitsee Jaakobin huonetta ikuisesti; ja hänen valtakunnallaan ei ole loppua. 34 Sitten Maria sanoi enkeleelle: "Kuinka tämä tapahtuu, kun en tiedä miestä?" 35 Ja enkeli vastasi ja sanoi hänelle: Pyhä Henki tulee sinun päällesi, ja Korkeimman voima varjoaa sinut. Siksi myös sitä pyhää, joka sinusta syntyy, kutsutaan Jumalan Pojaksi. 36 Ja katso, serkkusi Elisabethin on myös raskaaksi poika hänen vanhassa ikävyyssään. Ja tämä on kuudes kuukausi hänen kanssaan, jota kutsuttiin hedelmättömäksi. 37 Sillä Jumalan kanssa mikään ei ole mahdotonta. 38 Ja Maria sanoi: Katso, Herran palvelia; olkoon se sinun sanasi mukaan. Ja enkeli lähti hänestä.

7. Matt. 1: 21:
21 Ja hän synnyttää pojan, ja sinun on annettava hänen nimensä JEESUS: sillä hän pelastaa kansansa heidän synneistään.

Ylempi raamatun säkeet osoittaa meille nimen nimen tärkeyden, kaikki vaikuttavat heidän nimiinsä. Aivan kuten hyvät nimet vaikuttavat meihin positiivisesti, myös pahat nimet vaikuttavat meihin negatiivisesti. Tämä vapautusrukouspiste pahoja nimiä vastaan ​​poistaa kaikki kiroukset pahoista nimistä elämässäsi Jeesuksen nimessä. Kehotan teitä myös tarkistamaan nimesi juuritarkoituksen ja tietämään, onko se jumalallinen ja onko sillä hyvä merkitys. Jos nimesi ei ole jumalallinen, vaihda se, koska nämä vapautusrukoukset eivät tee sinulle mitään hyötyä, jos et muuta sitä pahaa nimeä. Meillä on monia nimiä, joilla on pahoja merkityksiä, esimerkiksi ibo-kielellä, kuten Njoku, (jumala yam-festivaali), Nwosu (OSU: n jumala), eivät ole hyviä nimiä, englantilaiset nimet, kuten Linda (käärme), mary (katkeruus) jne. ovat nimiä, jotka tulisi muuttaa. Näen Jumalan antavan sinulle uuden nimen ja myös peruuttavan kaikki sinuun tänä päivänä liitetyt pahat nimet Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet

1. Isä, kiitän teitä siitä, että avaitte ymmärrykseni tästä aiheesta.

2. Isä, kiitän sinua uudesta syntymästä ja siitä, että nimeit minut itsesi jälkeensi.

3. Luopun jokaisesta demonista nimestä, joka liittyy minuun ja perhettäni, Jeesuksen nimessä.

4. Erotan elämäni jokaisesta nimestä, joka minulle on annettu saatanallisen voitelun alla, Jeesuksen nimessä.

5. Olkoon kaikkien näiden pahojen nimien seuraukset peruutettu elämässäni Jeesuksen nimessä

6. Tuhoan jokaisen kirouksen, joka liittyy elämäni kaikkiin pahoihin nimiin, Jeesuksen nimessä

7. Katkaiseen elämääni tulevan pahan joen virtauksen näiden kannattamattomien nimien kautta, Jeesuksen nimessä.

8. Kumoan kaiken näiden perheiden epäjumalien vaikutuksen, joka liittyy näihin nimiin, Jeesuksen nimessä.

9. Sinä paha nimi (mainitse nimet), minä luopun sinusta. Hylkään sinut. Kieltäydyn sinua. Sinulla ei ole laskeutumispaikkaa elämässäni, Jeesuksen nimessä.

10. Jokainen saatanallinen ihminen, joka on näiden pahojen nimien takana, poistuu elämästäni Jeesuksen nimessä.

11. En kieltäydy saamasta minkään saatanallisen nimen hallintaa ja hallintaa Jeesuksen nimessä.

12. Jokainen noituuden nimeäminen on purettava etukappaleestani ja nabastani Jeesuksen nimessä.

13. Pyhä Henki, ota hallitsee kaikki negatiiviset tilanteet, jotka nämä nimet ovat aiheuttaneet, Jeesuksen nimessä.

14. Uusi nimeni. . (mainitse se) sitoisi minut Jeesuksen vereen ja vaurauteen Jeesuksen nimessä.

15. Pyhän Hengen tuli, kuluta kaikki pahan etiketit, merkit, leimat tai pahan vihkimykset, jotka on liitetty entisiin nimiini, Jeesuksen nimessä.

16. Saan elämässäni Pyhän Hengen sinetin Jeesuksen nimessä.

17. Jokainen piilotettu tai hiljainen nimi, joka on annettu minulle tuhoamaan kohtaloni nimeämisseremoniapäivänä, mitätöin sinut Jeesuksen nimessä.

18. Saan vapautuksen jokaisesta saatanallisesta häkistä, jonka minulle on luonut mikä tahansa paha nimi, Jeesuksen nimessä.

19. Jokainen hyvä asia, jonka nämä nimet ovat tuhonnut elämässäni, palautetaan seitsemänkertaiseksi Jeesuksen nimessä.

20. Nimenin itseni uudelleen seuraavasti. . (mainitse nimesi) Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä.
Kiitos Jeesukselle, että annoit minulle uuden nimen.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän