20 MFM-rukouspistettä esivanhempien velkoja vastaan

0
7920

Psalmi 68: 1-2:
1 Antakoon Jumala nousta, vihollisensa hajotetaan; myös ne, jotka vihaavat häntä, pakenevat hänen edessään. 2 Kun savu on karkotettu, aja heidät pois. Kun vaha sulaa tulipalon edessä, niin jumalattomat menevät Jumalan edessä.

Tänään aiomme harjoittaa 20 mfm rukouspistettä esivanhempien velkoja vastaan mfm rukouspisteet inspiroi isäni Herrassa, tohtori Olukoya tulen vuoristosta ja ihmeministeriöistä. Jokainen pito esivanhempien henget elämäsi on tuhottava Jeesuksen nimessä. Mitä esi-isien velat ovat? Nämä ovat saatanallisia vaatimuksia, jotka asetettiin esivanhempiemme palvelukseen paholaisella päivinä, nämä vaatimukset kohdattiin isiensä keskuudessa ja heidän piti luovuttaa se seuraavalle sukupolvelle ja niin edelleen ja niin edelleen, mutta nyt nykyinen sukupolvi ei enää palvelee epäjumalia, monet heistä ovat nyt joko kristittyjä tai epäuskoisia. Tämän seurauksena nämä esi-isien henget alkavat hyökätä nykyiseen sukupolveen, koska ne ovat velallisia heille. Niiden perheiden piiritys jatkuu, kunnes he maksavat esi-ikäiset velkansa. Kauhea polku tilanteissa on tämä, monta kertaa nykyinen sukupolvi ei ehkä edes tiedä mitään esi-isien veloista, mutta aivan kuten he sanovat, lain tietämättömyys ei ole tekosyy.

Suurin osa nykyisten perheiden haasteista on jäljitettävissä esi-isille. Monet perheet on monien vuosien ajan omistettu tietyille demonisille yksiköille jumalien nimissä, ja nuo demoniset voimat pitävät edelleen niitä perheenjäseniä sidottuina kaikenlaisissa onnettomuuksissa. , edes uudestisyntyneitä ei ole vapautettu, paholainen hyökkää heihin edelleen, mutta minulla on hyviä uutisia sinulle tänään, kun otat tämän monivuotisen rukouspisteen esi-isien velkoja vastaan, jokainen velka, jonka sinä tai esi-isäsi velkaa velkaa velkaa, tulee olemaan. peruutettu Jeesuksen nimessä. Kuuntele minua, Jumalan lapsi, et ole velkaan mitään velkaa, olet ostanut hinnalla, 1. Kor. 6:20. Kristus maksoi kaikki velkasi ristillä, joten et ole velkaan mitään velkaa. Jokainen esi-isien voima, joka pitää sinut ja perheesi jäsenet, heidät tuhoutetaan tulen alla Jeesuksen nimessä.

Nouse ja puolusta itseäsi hengellisesti, älä anna paholaisen ajaa sinua, saatana menestyy aina tietämättömyytesi edessä, ei ole Jeesuksen nimessä olevaa voimaa, seiso ja rukoile, rukoile tiesi ulos kaikista esi-isien veloista, vapauta Jumalan tuli, jotta se polttaa ja tuhota kaikki esi-ikäiset alttarisi, jotka on korotettu sinua ja perheesi jäseniä vastaan. Uskon tämän mfm rukouspisteet esivanhempien velkoja vastaan ​​ikuisuus vapauttaa sinut Jeesuksen nimessä. Näen sinun juhlistavan vapauttasi Jeesuksen nimessä. Jumala siunatkoon sinua.

Rukouspisteet

1. Isä, kiitän teitä siitä, että olen peitetty Jeesuksen verellä.

2. Isä, Jeesuksen nimessä olevalla voimalla tuhoan jokaisen voiman, joka seisoo vastustamaan näitä rukouksia.

3. Julistan, että kaikki pahat velat, jotka ovat syntyneet esi-isieni jumalan esivanhempien palvonnasta elämäni ja perheeni puolesta, hajoavat tulessa Jeesuksen nimessä.

4. Jokainen velka, joka minulla on vesi-, aaviko-, noituuspiirit, pahojen pyhien puiden väkevät alkoholijuomat, pyhien kallioiden kukkuloiden alla olevat henget, perhejumalat, pahan perheen vartijahenget, perheen kylän käärmehenget, naamiaishenget, perinnölliset hengen aviomiehet, peruutetaan nyt !!! Jeesuksen verta.

5. Jeesuksen veri murtaa jokaisen tajuttoman pahan sielun ja liiton esi-isien kanssa.

6. Jokainen esi-isäni tekemä päätös, lupaus tai lupaus, joka on ristiriidassa jumalallisen kohtaloni kanssa, vapauta pidät tulesta Jeesuksen nimessä.

7. Jeesuksen veri tuhoaa kaikki oikeudelliset perusteet, joita esi-isien / huoltajien hengellä on elämässäni.

8. Jokainen sukupolvien aikainen Jumalan kirous, joka johtuu esi-isien epäjumalanpalvonnan synnistä, pestään puhtaana Jeesuksen verellä Jeesuksen nimessä.

9. Jokainen minua vastaan ​​puhuva esi-isien pahan alttari vaiennetaan Jeesuksen veren kautta Jeesuksen nimessä.

10. Jokainen elämäni esi-isien manipulointi käännetään Jeesuksen nimessä.

11. Jokainen paha esivanhempien elämämalli, joka on suunniteltu minulle lupausten, lupausten ja liittojen kautta, muutetaan Jeesuksen nimessä.

12. Jokainen uhri uhrauksistani, jota koskaan on uhrattu perheessäni tai puolestani, rikkon teidän voimanne elämässäni Jeesuksen nimessä.

13. Kaikki eläinten tai ihmisten esi-ikäiset verenvuodot, jotka vaikuttavat minuun, päästävät pidät Jeesuksen verestä.

14. Kaikki kiroukset, jotka kuka tahansa on pettänyt, pahoinpidellyt tai kuolemantapauksessa esi-isäni linjalle, katkea nyt Jeesuksen nimessä.

15. Jokaisen esi-isien, heikkouden, sairauden, sairauden, ennenaikaisen kuoleman, köyhyyden, epäsuosion, epärehellisyyden, häpeän ja epäonnistumisen vaatekappaleet sukupolvelleni siirrettyjen ihmeiden reunassa, Jeesuksen veressä peruutetaan Jeesuksen nimessä.

16. Jokainen perheessäni oleva paha esivanhempi voimamies, minä katkaisin sinut Jeesuksen nimessä.

17. Jokainen elämässäni ilmenevä paha esi-isien tapa ja moraalisten epäonnistumisten heikkous vapauta otteesi ja vapauta minut nyt Jeesuksen nimessä.

18. Kaikki perheenjäsenistäni tulevat voimat, jotka pyrkivät tekemään haaksirikon elämästäni ja palvelustani, tuhoutuvat Jumalan tulella Jeesuksen nimessä.

19. Jokainen esi-isien ja perheen henkien raivo ja riehua, joka johtuu uudestisyntymästäni, sammutetaan Jumalan nestemäisellä tulella, Jeesuksen nimessä.

20. Kaikki esi-isien voimat, jotka turhauttavat elämäni minkä tahansa alueen, estääkseen minua seuraamasta Kristusta, saavat useita tuhoja Jeesuksen nimessä.

Kiitos vastauksesta rukouksiini Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän