20 sodankäynnin rukouspistettä kirkolle

3
16895

Matthew 16: 18: 18 Ja minä sanon myös sinulle, että sinä olet Pietari ja rakennan tämän kallion päälle kirkkoni; ja helvetin portit eivät saa hallita sitä.

Jeesuksen Kristuksen kirkko on uudestisyntyneiden uskovien ruumis, ja se on totuuden pylväs. Kirkon lisääntyminen johtaa automaattisesti Ison-Britannian joukkojen köyhyyden vähentämiseen helvetti. Helvetin portit ovat aina kirkon syntymän alusta lähtien taistelleet kirkon vastustamiseksi. Paholainen tietää, että vain kirkko voi turhauttaa ihmiskunnan suunnitelmansa, hän tietää, että vain kirkko voi pelastaa maailman. Hän myös tietää, että ratkaisu kaikkeen nykypäivän kriisiin on kirkossa. Paholainen ei lopeta mitään yrittääkseen kirkkoa alas, mutta hyvä uutinen on, että hän ei voi. Tänään olemme tekemässä 20 sodankäynnin rukouspistettä kirkkoa varten. Kristuksen kirkko on liian voimakas paholaisen käsiteltäväksi, kirkko etenee eteenpäin ja helvetin portit eivät voi seistä sitä vastaan.

Jokaisen kirkon, joka haluaa jatkuvasti hallita helvetin voimia, on annettava kiihkeitä rukouksia. Varhaisessa kirkossa rukous oli yksi kahdesta asiasta, johon apostolit keskittyivät (Apostolien teot 6: 4). Rukoileva kirkko on elävä ja voittava kirkko, ja kun kirkko lakkaa rukoilemasta, kirkko alkaa kuolla. Näinä päättymisaikoina vain rukoilevat kirkot jatkavat paholaisen voittamista. Paholaisen on tarkoitus nöyryyttää kirkkoa, joka päivä kuulemme kaikenlaisia ​​skandaaleja ja vääriä väitteitä kirkkoa ja pastoreita vastaan. Kaikki tämä on paholaisen strategiaa kirkottaa kirkko ja saada monet ihmiset sitoutumaan ateismiin, Jumala, olemme sodassa, meidän on noustava ylös ja palkattava Spiritual Warfare, meidän on osallistuttava sodankäynnin rukouskohdat kirkon puolesta. Kirkon on tehostettava rukouksiaan tällä päättymisaikana. Meidän on rukoiltava pastoreidemme puolesta, jotta Jumala jatkaisi tulipalon kasvattamista heidän elämäänsä, meidän on rukoiltava myös heidän perheidensä puolesta, suojelua ja ohjausta varten, meidän on pyydettävä Jumalaa suojelemaan heitä saatanallisilta kiusauksilta ja pahoilta skandaaleilta.

Meidän on rukoiltava, että Jumalan sanalla on vapaa kurssi jokaisessa kansakunnassa, antakaamme Kristuksen sanalla voittaa synti ja saatanalliset opit kaikissa kansakunnissa ja jokaisessa kaupungissa, meidän on rukoiltava Kristuksen evankeliumin herätyksiä ja vallankumouksia jokaisessa maassa, me on rukoiltava, että kirkon vauraus kasvaa edelleen, jotta hän voi siirtää evankeliumin maan päähän. Meidän on rukoiltava, että Jumala poistaisi ihmisten kiviset sydämet ja antaisi heille vastaanottavaisen sydämen kuulemaan evankeliumia ja vastaanottamaan sen nöyrästi. Meidän on rukoiltava yhä useamman sielun saamiseksi jatkuvasti pariksi eri kokoonpanoihimme joka sunnuntaipalvelu.

Luettelo tästä kaikesta sodankäynnin rukouskohdat sillä kirkkoa ei voida tyhjentää, jos meidän on hallittava paholaista, meidän on oltava rukoilevia. Näen Jumalan vievän kirkon hallitsemispaikkaan Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet

1. Jokainen ennenaikaisen kuoleman kirous, joka toimii Jumalan palvelijoiden elämässä, erityisesti tässä maassa; tuhotaan Jeesuksen nimessä.

2. Isä, jumalallista esityslistasi kirkollesi tällä loppuaikolla ei keskeytetä, kirkon on täytettävä hänen kutsunsa Jeesuksen nimessä.

3. Perkeleen jokainen kirous, joka taistelee kirkon edistymistä vastaan, murran ja tuhotan teidät tulella Jeesuksen nimessä.

4. Kaikki haudan voimat, jotka yrittävät haudata Kristuksen kirkon tässä kansakunnassa, hajoavat tulella Jeesuksen nimessä.

5. Isä, nöyryytä julkisesti kaikkia kirkon vihollisia Jeesuksen nimessä

6. Voi Jumala, nouse ja hajota kaikki ne, jotka pilkkaavat kirkkoa Jeesuksen nimessä

7. Isä, hiljennä kaikkien saatanallisten väärien propagandistien suu kirkkoa vastaan

8. Isä, tee kirkosta ratkaisukokoelma tässä kansakunnassa

9. Isä, anna kirkolle ääni, jota ei voida ikuisesti vaientaa Jeesuksen nimessä

10. Isä, olkoon evankeliumin herätyksiä ja vallankumouksia, kun vetää miljoonia sielulle miljoonia sieluja kirkkoon Jeesuksen nimessä

11. Isä detron ja e! Imitoi kaikkia kirkon vihollisia hallituksessa Jeesuksen nimessä.

12. Voi Jumala, viimeisinä päivinä, nosta päättymisajan ministereitä, jotka ottavat tämän maailman myrskynä Jeesuksen nimelle

13. Isä, anna tulen palavan jatkuvasti palvelijoidesi sydämessä Jeesuksen nimessä

14. Isä, lisää kirkkoasi taloudellisesti ja saa meidät hallitsemaan maailmaa Jeesuksen nimessä

15. Isä vaientaa sen pahan toimittajan suun, joka puhuu kirkkoa vastaan ​​Jeesuksen nimessä

16. Isä, ole tulen seinä, pyöreä ja kirkon ympärillä Jeesuksen nimessä

17. Isä, lähetä edelleen tuoretta sanaasi kaikista kirkoistamme ympäri maailmaa, johtaen siten lukemattomiin joukkoihin pelastettuja sieluja Jeesuksen nimessä.

18. Isä lopettaa kaikki, jotka yrittävät pysäyttää kirkon

19. Päätän, että jokainen, joka siunaa kirkkoa, on siunattu, ja joka kirouksen kirottaja on kirottu

20. Isä, kiitän teitä kirkon vihollisten nöyryyttämisestä Jeesuksen nimessä

Mainokset

3-HUOMAUTUKSET

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän