20 rukouspistettä Raamatun jakeilla

Treffi:

Jaa viesti:

Jeremian 33:3:
3 Soita minulle, niin minä vastaan ​​sinulle ja osoitan sinulle suuria ja mahtavia asioita, joita et tiedä.

Rukous on avain yliluonnollisen avaamiseen. Kun rukoilemme, tuomme Jumalan läsnäolon hoitamaan inhimillisiä asioita. Jeesus kehotti meitä Luukkaan 18: 1: ssä, että meidän ei pitäisi koskaan pyörtyä rukouksissa, tämä johtuu siitä, että niin kauan kuin emme lopeta rukoilemista, emme lopeta voittoa. Tänään aiomme harjoittaa 20 rukouspistettä raamatun jakeilla, tämä rukouskohdat aikoo keskittyä Jumalan tahdon tuntemiseen elämääsi ja kutakin kohden rukouskohdat on raamatun jae kiinni siihen. Kun rukoilemme Hänen tahtonsa mukaisesti, Hän kuulee meidät, ja Hänen tahtonsa on Hänen sanansa.

Kun rukousasi ei tueta pyhillä kirjoituksilla, se on vain pelkkä tunnustus tai valitus, koska paholainen ja Hänen demoninsa reagoivat sanalle, ei vain puheellesi. Se, mikä on kirjoitettu, korvaa aina puhutun. Jumalan sana on viimeinen bussipysäkki elämäsi kaikkiin haasteisiin. Siksi tuimme kaikkia näitä rukouskohtia raamatun jakeilla. Muistutamme Jumalaa kirjoitetusta, perustamme rukouksemme Jumalan sanalle, joka on ikuisesti ratkaistu. Tämä rukouksen kohta, joka on kirjoitettu raamatun säkein, vahvistaa teidät Jumalan tahtoon koko elämäsi päivien Jeesuksen nimessä. Kannustan teitä rukoilemaan näitä rukouksia uskossa ja löytämään myös aikaa tutkia raamatun säkeitä. Näen Jumalan johtavan teidät määränpäähänne elämässä Jeesuksen nimessä.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Rukouspisteet

1. Markus 3:35; Matteuksen 12:50. Saan voiman ja armon olla aina kuuliaisia ​​Jumalan tahdolle elämäni ajan Jeesuksen nimessä.


2. Luukas 12:47. Hylkään laiskuuden ja itsepäisyyden hengen, kieltäydyn menemästä Jumalan tahdon vastaisesti. Kaikki minussa, mikä saa minut menemään väärään suuntaan, paahdetaan nyt Jumalan tulessa, Jeesuksen nimessä.

3. Joh. 7:17 En halua epäillä Pyhän Hengen ääntä minussa Jeesuksen nimessä.

4. Joh. 9:31 En laita käteni mihinkään, mikä ei saa Jumalaa vastaamaan uudelleen rukouksiini hänen armostaan ​​Jeesuksen nimessä.

5. Efesolaisille 6: 6. Saan Jumalan armon tehdä hänen tahtonsa aina sydämestäni Jeesuksen nimessä.

6. Heprealaisille 10:13. Saan Herralta uskon ja kärsivällisyyden lahjan, joka aina auttaa saamaan Jumalan lupaukset Jeesuksen nimessä.

7 1.Johanneksen kirje 2:17 Uskon kautta saan voiman Jumalan sanassa, että teen minut voittamaan tässä elämässä Jeesuksen nimessä.

8. 1.Johanneksen kirje 5: 14-15 Hylkään ja työnnän minusta kaikki henki, joka pyytää väärin. Saan tiedon ja voiman tuntea aina Jumalan mieli, ennen kuin avaan huuleni rukouksissa Jeesuksen nimessä.

9. Roomalaisille 8:27. Koska Herra rukoilee minun puolestani, minä pärjään elämässäni Jeesuksen nimessä.

10.Joh.11: 22 Minä säädän, että koska olen virkanut synnistä, kun Jeesus on kuolleista herännyt, koska olen Jumalan valtakunnan perillinen yhdessä Kristuksen Jeesuksen kanssa ja koska istun Kristuksen kanssa taivaallisissa paikoissa, saan uskon kautta samankaltainen jumalallinen suosio, joka kohdistui Jeesukseen, joka sai hänet saamaan nopeasti vastauksia kaikkiin pyyntöihinsä maan päällä ollessaan Jeesuksen nimessä.

11. Matteus 26:39 Sentähden minun tahtoni eksykää Jumalan tahtoon. Olkoon Jumalan tahto aina minun tahtoni. Uskon kautta saan armon, rohkeuden ja voiman kantaa aina kaikki kivut, jotka ovat tarpeen Jumalan tahdon täyttämiseksi elämässäni. Saan rohkeutta ja itseluottamusta kantaa häpeää tehdessäni Jumalan tahtoa Jeesuksen nimessä.

12. Matteus 6:10 Olkoon siis Jumalan tahdon voitettava aina jokainen muu tahto elämässäni, Jeesuksen nimessä.

13. Luukas 9:23 Saan jumalallisen armon ja voiman ottaa ristini päivittäin ja seurata Jeesusta Kristusta. Antakoon heikkouteni vahvuudeksi. Isä Herra, nosta esirukoilijoita, jotka seisovat aina aukossa minun puolestani vaikeina aikoina Jeesuksen nimessä.

14. Roomalaiset. 12: 2 julistan, että kaikki elämässäni, joka sinnikkäästi noudattaa tätä nykyistä pahaa maailmaa, sulaa Jumalan tulessa. Anna Jumalan sanan pestä, puhdistaa ja aina uudistaa mieleni. Uskon kautta minulla on jumalallinen energia tehdä aina hyvää ja noudattaa Jumalan täydellistä tahtoa Jeesuksen nimessä.

15. 2. Korinttilaisille 8: 5 Saan valmiuden hengen sitoutua aina Jumalan tahtoon. Saan Jumalan innostuksen antaa itseni aina täysin Jumalan asioille Jeesuksen nimessä.

16. Filippiläiset. 2:13 Minussa työskentelevät Jumalan kädet, jotka saavat minut tekemään hänen hyvän tahdonsa, eivät katkeudu minun puutteistani Jeesuksen nimessä.

17. Kolossalaisille 4:12 Isä Herra, nosta minulle omat epafraasi, jotka työskentelevät antaumuksellisesti rukouksessa minun puolestani Jeesuksen nimessä.

18. 1 Tessalonikalaisille 4: 3 Jeesuksen veri on pestä kaikki silmäni, lihasi ja sydämeni elämässäni. Jokainen paholaisen yritys saastuttaa ja saastuttaa minussa oleva Jumalan temppeli, turhaudu, Jeesuksen nimessä.

19. 1 Tessalonikalaisille 5: 16-18 Isä Herra, anna minulle todistukset, jotka saavat minut aina iloitsemaan sinusta. Isä Herra, anna minulle sydän, joka arvostaa aina jokaista pientä asiaa, jonka teet minulle. Uskon kautta saan voimaa vallitsevista rukouksista Jeesuksen nimessä.

20. 2. Pietarin kirje 3: 9 Vakuutan, että kaikki minussa syntiset synnit, jotka tekevät Jumalan lupaukset hitaaksi elämässäni; Minä voitan sinut Karitsan verellä. Kaikki voimat, jotka estävät Jumalan lupausten ilmenemisen elämässäni, kaatuvat ja kuolevat ja häviävät Jeesuksen nimessä.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

15-HUOMAUTUKSET

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...