20 rukouspistettä Persian prinssiä vastaan

4
7450

Efesolaiset 1: 19-23:
19 Ja mikä on hänen voimansa ylivoimainen suuruus meille-seurakunnalle, joka uskoo voimallisen voimansa toimiessa 20, minkä hän teki Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet omalle oikealle kädelleen taivaalliset paikat, 21 Kaukana kaikesta ruhtinaskunnasta, voimasta, voimasta ja hallitsemisesta, ja jokaisesta nimestä, paitsi tässä maailmassa, myös tulevassa: 22 Ja on kaiken asettanut hänen jalkojensa alle. , ja antoi hänen olla kaiken seurakunnan pää kirkossa. 23 Mikä on hänen ruumiinsa, sen täyteys, joka täyttää kaiken kaiken.

Persian prinssi ovat Alueelliset valtuudet, he ovat pimeyden voimat joka hallitsee tiettyä ympäristöä tai maantieteellistä sijaintia. Alueelliset voimat ovat pahoja voimia, jotka vastaavat pahoista toimista tietyllä alueella. Esimerkiksi joillakin alueilla on alttius rikoksille, niillä tehdään kaikenlaisia ​​julmuuksia, esimerkiksi rikoksia, aseellisia ryöstöjä, gangsterismia, kultismia, raiskauksia, kovien huumeiden kauppaa, sieppauksia Internet-petoksissa jne. Tämä on alueelliset valtuudet. Henkinen hallitsee fyysistä aina, joten kun tämä paha pakottaa tartunnan mihin tahansa ympäristöön, alkaa ilmestyä ihmisten elämässä. Sodoma ja Gomorrah olivat alueellisten voimien vaikutuksesta, siksi Jumala itse tuhosi sen. Ainoa tapa voittaa nämä alueelliset voimat on rukousten avulla, ja tänään harjoitamme 20 rukouspistettä persian prinssiä vastaan. Tämä rukouskohta estää kaiken saatanallisen toiminnan alueellasi Jeesuksen nimessä.

Daniel 10: 13-21 -kirjassa näemme tarinan siitä, kuinka Persian ruhtinaskunta, Persiasta vastaava alueellinen demoni esti kaari-enkeli Gabrielia tuomasta Danielille vastauksia rukouksiinsa. Mutta hyvä uutinen on, että daniel oli jatkuva rukoussoturi, hän ei koskaan lopettanut rukoilemista, hän jatkoi rukoilemista vielä 21 päivää ja ei ollut aikeissa lopettaa, kunnes Jumala lähetti taivaalliset vahvistukset Arch Angel Michaelin johdolla tulemaan Gabrielin pelastamiseen. , ja daniel sai vastaukset rukouksiinsa. Alueelliset valtuudet ovat estävät henget, ne pysyvät aina tiellä ihmisten etenemiseen tietyssä ympäristössä, esimerkiksi joissakin työmatkoissa, heitä köyhiä, toisia vaivaa juopuminen ja hauraus, kukaan ei ole järkevää, nämä ovat joukkojen tekoja työssä tuossa ympäristössä, siksi meidän on nousta ylös ja rukoiltava. Riippumatta siitä, missä sijaintisi on, heidän alueelliset voimansa työskentelevät siinä ympäristössä, sinun on kiinnitettävä tämä rukouskohta persiaprinssia vastaan ​​niiden voittamiseksi. Sinun on lopetettava ne ennen kuin pysähdyt, on joitain paikkoja, joissa kirkot eivät voi kasvaa riippumatta siitä, mitä saarnaat, mutta olutpalloja ja bordelleja kukoistaa. Tämä on alueellisten voimien käsityötä. Meidän on ryhdyttävä väkivaltaisiin rukouksiin riisuttaaksemme tämän joukot, kunnes rukoilemme taivaaseen ei puututa, kun nousemme ylös ja vastustamme näitä saatanallisia voimia tänään, näen, että pyhä haamu puhdistaa ympäristösi Jeesuksen nimessä.

Kiinnitä tämä rukouskohdat kanssa usko peitä tänään koko ympäristösi Jeesuksen verta, vastusta ympäristössäsi työskenteleviä demonia, rukoile myös, että Herran sana vallitsee ympäristössäsi, johtaen siten sielujen massiiviseen pelastukseen ja vähemmän rikollisuuteen Jumalan kunniaksi. Yhden henkilön tosiasiallinen kiihkeä rukous voi vapauttaa koko yhteisön. Näen Jumalan toimittavan tänään alueesi Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet

1. Isä, kiitän teitä siitä, että sijoititte minut korkeille paikoilleni Kristuksessa Jeesuksessa.

2. Isä, kiitän teitä siitä, että teit minusta enemmän kuin vain valloittajia Kristuksessa

3. Isä, kiitän teitä siitä, että olette voittaneet minut Kristuksessa

4. Isä, kiitän teitä, että annoitte minulle valtuuden paholaisten yli Jeesuksen nimessä

5. Olen siellä ottamaan vallan jokaisesta Persian ruhtinaskunnasta (voit korvata Persian yhteisölläsi tai asuinpaikallasi) Jeesuksen nimessä.

6. Vastustan kaikkia alueellisia voimia, jotka toimivat tällä alueella Jeesuksen nimessä

7. Vapautan kaikki alueeni alueellisten valtioiden orjuuteen Jeesuksen nimessä.

8. Minussa työskentelevän Pyhän Hengen voimalla turhautan kaikki pimeyden machinaatiot, jotka toimivat alueellani Jeesuksen nimessä.

9. Pesein Jeesuksen veren kautta ympäristöni puhtaana ja pyhitän sen Jeesuksen nimessä

10. Vakuutan, että tästä päivästä lähtien Herran sana tulee olemaan alueellani Jeesuksen nimessä.

11. Isä, anna tämän alueen kirkkojen hallinnan alkaa puhua Jeesuksen nimessä.

12. Valtuuta kaikki tämän alueen kirkot massiivisen sielun voittamiseen Jeesuksen nimessä

13. Lopetin kaikki saatanalliset asiat tällä alueella Jeesuksen nimessä

14. Sammutin kaikki juomaliitokset, alppimajat, bordellit ja savukkeita ja intialaisia ​​hamppujarttuja Jeesuksen nimessä.

15. Toimitan tämän yhteisön luettelon hengestä Jeesuksen nimessä

16. Vapautan tämän yhteisön Jeesuksen nimessä juopumisen hengestä

17. Vapautan tämän yhteisön köyhyyden, puutteen ja halujen hengestä Jeesuksen nimessä

18. Vapautan nämä yhteisöt ahneuden hengestä, joka johtaa varastamiseen, ryöstöön, sieppauksiin, raiskauksiin jne. Jeesuksen nimessä

19. Isä, avaa tämän alueen ihmisten sydämet hyväksyäksesi poikasi Jeesuksen Kristuksen evankeliumin

20. Isä, kiitän sinua vierailustani alueelleni Jeesuksen nimessä.

Mainokset

4-HUOMAUTUKSET

 1. Kiitos Herralle,
  Että pastori annat köyhille ja tyhjille syyn lunastamiseen.
  Sinä olet Herra, joka kuljettaa minut myrskyn läpi,
  Tämä sodankäynti vihollista vastaan ​​tässä kylässä, jossa asun.
  Saatanalla ei ole oikeutta puhua tai tuomita, vihollinen ja kaikki hänen tekonsa tapetaan ja tuhotaan tällä alueella.
  Kiitos pastorille, joka jaoit parhaimmat aikomuksesi ja rukouksesi!
  Se todella rakentaa minut ja vakuuttaa minut, että vihollinen on varas, vihollinen on viattomien tappaja.
  Saatana vedetään tuleen, helvetin kaivoihin.
  Missä haju on erittäin paha, eikä hänellä ole enää vaihtoehtoa ja ääntä.
  Ääni menee pyhille, vanhurskaille ihmisille.
  Ja sinä Jumala, auttaa meitä ja antaa meille näkemyksen ja oikeuden pysyä vahvana ja voittaa pimeyden.
  Se johtuu vanhurskaasta oikeasta käestäsi !!!!
  Tuomitset ja tuomitset valehtelijoita ja varkaita Jeesuksen Mahtavassa nimessä. Aamen.

  Rakkaus,
  Margret

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän