20 vapautusrukouspistettä perheen alttareita vastaan

4
18118

Exodus 34: 13-14:
13 Mutta te tuhoat heidän alttarinsa, murskaat heidän kuvansa ja leikkaat heidän lehtojaan. 14 Sillä et saa palvoa ketään muuta jumalaa; sillä Herra, jonka nimi on mustasukkainen, on kateellinen Jumala.

Tänään otamme mukaan 20 vapauttamisrukouspistettä perheen alttarit vastaan. Mikä on perhe Alttari? . Ennen kuin määritämme sen, määritellään ensin mikä alttari on. Alttari on palvontapaikka, vanhassa testamentissa näemme, että Jumalan lapset rakensivat aina alttareita herralle palvomaan häntä aika ajoin. (Katso 8.Mooseksen kirja 20:22; 9.Mooseksen kirja 17: 15; 7.Mooseksen kirja 5:XNUMX; XNUMX.Mooseksen kirja XNUMX: XNUMX.) Alttari on siellä, missä Jumala asuu, tänään ruumiistamme on tullut Herran alttari, Hän asuu meissä uskovina pyhän hengen kautta. Mikä on perhealttari? , perhealttari on paikka, jossa perhe palvelee siellä Jumalaa tai jumalia. Nämä vapautusrukouspisteet keskittyvät pahoihin alttareihin. Paha alttarit ovat epäjumalille tai epäjumalan palvontaan omistettuja alttareita. Nämä alttarit on omistettu pahoille henkille jumalien nimissä. Tämä paha henki pysyy tässä perheessä vielä kauan sen jälkeen, kun sivilisaatio on tuhonnut epäjumalat.

Afrikka mantereena sai epäjumalanpalvonnan jo kauan ennen kristinuskon tulemista. Monet perheet palvoivat erilaisia ​​jumalia ennen sivilisaatiota. Tämä demoniset henget piinaa siellä edelleen suuria isolastenlapsia tänään. Monet perheet ovat perheen alttarien orjuudessa, nämä saatanalliset alttarit puhuvat pahasti perheiden jäsenten elämässä. Monet perheet kärsivät muun muassa ennenaikaisesta kuolemasta, hedelmällisyydestä, köyhyydestä, sairauksista ja sairauksista. Nämä ovat kaikki pahojen alttarien aiheita. Jumalan lapsi, sinun on erotettava itsesi tästä saatanallisesta liitosta. Olet uusi luomus, vanhat asiat menetetään. Tämä pelastusrukous kohtaan perheen alttaria vastaan ​​tuhoaa kaikki alttarit, jotka puhuvat sinua ja perheesi jäseniä vastaan ​​Jeesuksen nimessä. Kun nouset rukouksiin, perheesi jokainen demoninen linnoitus kumartuu Jeesuksen nimessä.

Kiinnitä nämä rukoukset uskoon tänään, ja näet voiton elämässäsi Jeesuksen nimessä. Ei ole väliä mitä paholainen tekee elämässäsi, riippumatta siitä, mikä paholainen on sinun taloudessasi, sinun on annettava tänään Jeesuksen nimessä. Joka Jeesus vapauttaa, sen vapaasti ikuisesti, sinä olet vapaa ikuisesti, Jumala siunatkoon sinua.

Rukouspisteet

1. Isä, kiitän sinua siitä, että pelasit minut kaikilta pahoilta alttarilta Jeesuksen nimessä.

2. Kiroan teitä henkeä pakottamalla pahat alttarit elämääni ja käsken teitä vapauttamaan minut Jeesuksen nimessä.

3. Anna kaiken, joka on siirretty elämääni demonisen käsien asettamisen avulla, pidä nyt kiinni Jeesuksen nimessä.

4. Anna jokaisen käärmemyrkkyn, joka on siirretty elämääni, ulos nyt, Jeesuksen nimessä. Huuhtelen sinut Jeesuksen verellä.

5. Anna tulen putoaa jokaiseen kuoleman henkeen ja helvettiin, joka on muodostunut elämääni vastaan, Jeesuksen nimessä.

6. Murran pään ja murskan jokaisen käärmehengen häntä Jeesuksen nimessä.

7. Antakaa jokainen saatanalainen alttari, joka on viety perheeseeni, Jumalan tulta Jeesuksen nimessä.

8. Olkoon tulen miekka alkaa katkaista kaikki pahat vanhempien kiintymykset Jeesuksen mahtavassa nimessä.

9. Isä Herra, paljasta minulle kaikki piilotetut liitot, jotka paholainen on järjestänyt minua vastaan, Jeesuksen nimessä.

10. Jokainen puu, jota Isä ei istuttanut elämääni, on juurtunut Jeesuksen nimessä.

11. Isä Herra, sähköistän tämän paikan maan nyt. Olkoon jokaisen pahan alttarin murtuma nyt, Jeesuksen nimessä.

12. Anna jokaisen pahan piilotetun liiton murtautua Jeesuksen mahtavassa nimessä.

13. Kieltäydyn juomasta surun lähteestä Jeesuksen nimessä.

14. Otan auktoriteetin kaikista elämääni vastaan ​​kohdistuvista kirouksista, jotka tehdään pahoilta alttareilta, Jeesuksen nimessä.

15. Isä pese Jeesuksen verellä kaikki kirous, jonka pahat alttarit ovat panneet elämääni Jeesuksen nimessä.

16. Käsken jokaiseen kiroukseen liitetyn demonin poistumaan nyt minusta Herramme Jeesuksen Kristuksen mahtavassa nimessä.

17. Olkoon kaikki minua vastaan ​​kirotut kirjeet käännettävä siunauksiksi Jeesuksen nimessä.

18. Jokainen henkisen ja fyysisen sairauden kirous rikkoutu, murtu, murtu Jeesuksen nimessä. Vapautan itseni teiltä, ​​Jeesuksen nimessä. "

19. Elämässäni ei enää ole köyhyyttä, sairauksia jne. Jeesuksen nimessä.

20. Isä, kiitän teitä vastauksesta rukouksiini Jeesuksen nimessä

Mainokset

4-HUOMAUTUKSET

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän