30 rukousta avoimista ovista raamatun säkein

8
27946

Ilmestys 3: 8:
8 Minä tiedän sinun töisi: katso, minä olen avannut sinun edessäsi avoimet ovet, eikä kukaan voi sulkea niitä; sillä sinulla on pieni voima ja pidät minun sanani, etkä ole kieltänyt nimeäni.

Palvelemme avoimet ovet, kun hän avaa oven, kukaan paholainen ei voi sulkea sitä ja kun hän sulkee oven, kukaan paholainen ei voi avata sitä. Se on Jumala, jota palvelemme. Tänään järjestämme 30 rukousta avoimista ovista raamatun jakeilla, kun rukoilemme Jumalaa Hänen sanallaan, mikään paholainen ei voi pysäyttää meitä. Ennen kuin ryhdymme tämän päivän rukouksiin, katsokaamme ensin sana ”avoimet ovet”. Mikä on avoin ovi? Avoin ovi voidaan määritellä mahdollisuuksien oviksi, jotka johtavat menestykseen. Raamatun mukaan vanhurskaiden polku on kuin loistava valo, mikä tarkoittaa, että jokaisen Jumalan lapsen polku on täynnä avoimia ovia, joissa on suuria mahdollisuuksia, myös Jumalan puhuessa Jeremian 29:11, Hän sanoi, että hänellä on suunnitelma suuresta tulevaisuus meille Hänen lapsilleen, tämä osoittaa, että jokaisella Jumalan lapsella on määrätty olla valoisa tulevaisuus.

Jumalan lapsena tulevaisuutesi on valoisa, mutta sinun on taisteltava siitä uskossa. Tämä johtuu siitä, että paholainen ei anna sinulle suurta elämää ilman taistelua. Meille sanotaan pyhissä kirjoituksissa taistelemaan uskon taistelua, ja kohdassa 1 Joh. 5: 4 meille kerrotaan, että uskomme antaa meille voitto paholaisen yli. Nämä rukoukset Raamatun jakeissa avoimista ovista auttavat lisäämään uskoasi, kun harjoittelet rukouksia nähdäksesi unelmasi. Älä rakastu, mikään ei toimi yksinään. Jos haluat nähdä positiivisia muutoksia elämässäsi, sinun on otettava positiiviset askeleet, sinun on oltava valmis menestymään fyysisesti ja henkisesti. Fyysisesti sinun on varauduttava koulutuksen ja taitojen hankkimisen kautta, henkisesti sinun on varauduttava intensiivisiin rukouksiin ja raamatun tutkimukseen. Kun harjoitat tätä rukousta avoimista ovista ja raamatun säkeet tänään jokainen vuori ennen sinua pakenee Jeesuksen nimessä

30 Raamatun jaetta avoimille oville

Tässä on 30 raamatun jaetta avoimille oville, kun osallistut rukouksiin myös opiskellaksesi raamatun jakeita, jotta tiedät Jumalan mielen tilanteistasi. Tutki heitä, mietiskele heidän rukoilemista heidän kanssaan ja Jumala puuttuu tilanteisiisi Jeesuksen nimessä.

1). Ilmestyskirja 3:8:
8 Minä tiedän sinun töisi: katso, minä olen avannut sinun edessäsi avoimet ovet, eikä kukaan voi sulkea niitä; sillä sinulla on pieni voima ja pidät minun sanani, etkä ole kieltänyt nimeäni.

2). 1. Kor. 16:9:
9 Sillä minulle on avattu suuri ja tehokas ovi, ja vihollisia on paljon.

3). 2. Kor. 2:12:
12 Lisäksi kun tulin Troaseen saarnaamaan Kristuksen evankeliumia, ja Herran minulle ovi avautui,

4). Kolossalaisille 4:3:
3 Withal rukoili myös meidän puolestamme, että Jumala avaa meille lausunnon oven, puhuaksemme Kristuksen salaisuuden, jonka puolesta olen myös orjuudessa:

5). Ilm. 3: 7-8:
7 Ja kirjoita Philadelphian kirkon enkelille; Niin sanoo se, joka on pyhä, totta, jolla on Daavidin avain, joka avautuu, eikä kukaan sulje; ja sulkeutuu, eikä kukaan avaa; 8 Minä tiedän sinun töisi: katso, minä olen avannut sinun edessäsi avoimet ovet, eikä kukaan voi sulkea niitä; sillä sinulla on pieni voima ja pidät minun sanani, etkä ole kieltänyt nimeäni.

6). Ilmestyskirja 3:20:
20 Katso, seison oven edessä ja koputan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luoksensa, supistan hänen kanssaan ja hän kanssani.

7). Filip. 2: 13:
13 Sillä se on Jumala, joka työskentelee teissä molempien tahdon mukaan ja hänen hyvän ilonsa puolesta.

8). Jesaja 22: 22:
22 Ja minä annan Daavidin huoneen avaimen hänen harteilleen; niin hän avaa, eikä kukaan sulje; ja hän sulkeutuu, eikä kukaan avaa.

9). Joh. 10:9:
9 Minä olen ovi. Jos joku menee sisään, se pelastuu, menee sisään ja ulos ja löytää laidun.

10). 1. Joh. 4:18:
18 Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa hänellä piina. Hän joka pelkää ei päässyt täydelliseksi rakkaudessa.

11). Apostolien teot 14:27:
27 Ja kun he tulivat ja olivat kokoontuneet kirkkoon yhdessä, he kertoivat kaiken, mitä Jumala oli heidän kanssaan tehnyt, ja kuinka hän oli avannut uskon oven oven pakanille.

12). Apostolien teot 16: 6-7:
6 Nyt kun he olivat menneet ympäri Phrygiaa ja Galatian aluetta, ja Pyhän Hengen estettyä heitä kiellettiin saarnaamasta sanaa Aasiassa. 7 Kun he olivat saapuneet Mysiaan, he yrittivät mennä Bithyniaan. Mutta Henki ei kärsi heitä.

13). Apostolien teot 16: 1-40:
1 Sitten hän tuli Derbeen ja Lystraan. Ja katso, siellä oli eräs opetuslapsi, nimeltään Timoteus, erään juutalaisen naisen poika, ja uskoi; mutta hänen isänsä oli kreikkalainen: 2 josta Lystrassa ja Iconiumissa olleet veljet olivat ilmoittaneet hyvin. 3 Hänen pitäisi Paavalin lähteä hänen kanssaan; Ja otti ja ympärileikkasi hänet juutalaisten takia, jotka olivat tuolloin; sillä he tiesivät kaikki hänen isänsä olevan kreikkalainen. 4 Ja kun he kulkivat kaupunkien läpi, he antoivat heille Jerusalemin apostolien ja vanhinten määräämät pitämismääräykset. 5 Ja niin myös kirkot perustettiin uskossa ja niiden lukumäärä kasvoi päivittäin. 6 Nyt kun he olivat menneet ympäri Phrygiaa ja Galatian aluetta, ja Pyhän Hengen estettyä heitä kiellettiin saarnaamasta sanaa Aasiassa. 7 Kun he olivat saapuneet Mysiaan, he yrittivät mennä Bithyniaan. Mutta Henki ei kärsi heitä. 8 Ja he kulkivat Mysian ohitse alas Troasiin. 9 Ja Paavalille ilmestyi illalla visio; Siellä seisoi yksi Makedonian mies ja rukoili häntä sanoen: "Tule Makedoniaan ja auta meitä". 10 Ja nähtyään näyn, yritimme heti mennä Makedoniaan varmasti kerätäksemme, että Herra oli kutsunut meitä julistamaan heille evankeliumia. 11 Siksi, että menimme Troasta, tulimme suoralla kurssilla Samothraciaan ja seuraavana päivänä Neapolikseen; 12 Ja sieltä Filippiin, joka on sen osan Makedonian pääkaupunki ja siirtomaa; ja me olimme siinä kaupungissa tietyn päivän ajan. 13 Ja sapattina me menimme ulos kaupungista joen rannalla, missä rukousta oli tapana tehdä; ja istuimme alas ja puhuimme niille naisille, jotka turvautuivat sinne. 14 Ja eräs nainen, nimeltään Lydia, purppuramyyjä, Thyatiran kaupungista, joka palvoi Jumalaa, kuuli meidät. Kenen sydämen Herra avasi, että hän osallistui asioihin, joista Paavalista puhuttiin. 15 Kun hänet kastettiin ja hänen perheensä, hän rukoili meitä sanoen: "Jos olet katsonut minun olevan uskollinen Herralle, tule kotiini ja pysy siellä." Ja hän pakotti meidät. 16 Ja tapahtui, kun menimme rukoukseen, tapasi eräs jumalallisuuden hengellä varustettu äiti, joka toi herransa herralle paljon voittoa soittamalla: 17 Se seurasi Paavalia ja meitä ja huusi sanoen: "Nämä miehet ovat korkeimman Jumalan palvelijat, jotka osoittavat meille pelastuksen tien. 18 Ja niin hän teki monta päivää. Mutta suruttuaan Paavali kääntyi ja sanoi hengelle: minä käsken sinun tulla Jeesuksen Kristuksen nimessä tulemaan hänestä. Ja hän tuli ulos samassa tunnissa. 19 Ja kun hänen isäntänsä näkivät, että heidän voitonsa toivoa ei enää ollut, he kiinnivat Paavalin ja Silasin ja vetivät heidät hallitsijoille kauppapaikalle. kaupunkimme, 20 ja opettakaa tapoja, joita meille ei ole laillista vastaanottaa eikä noudattaa roomalaisina. 22 Ja väkijoukko nousi yhteen heitä vastaan; ja päälliköt ottivat vaatteensa pois ja käskivät lyödä heidät. 23 Ja kun he olivat asettaneet heille monia raitoja, heittivät heidät vankilaan ja panivat vankilaan pitämään heidät turvallisesti. 24 Kuka sai tällaisen syytteen, työnsi heidät sisävankilaan ja pani jalat nopeasti varastossa. 25 Ja puolessa yötä Paavali ja Silas rukoilivat ja laulivat kiitosta Jumalalle, ja vangit kuulivat heidät. 26 Ja yhtäkkiä tapahtui suuri maanjäristys, niin että vankilan perusteet ravistettiin. Ja heti kaikki ovet avattiin ja jokaisen nauhat löysättiin. 27 Ja vankilan pitäjä heräsi unestaan ​​ja näki vankilan ovet aukeamasta. Hän veti miekkansa ja olisi tappanut itsensä olettaen, että vangit olivat paenneet. 28 Mutta Paavali huusi suurella äänellä ja sanoi: älä tee itsellesi mitään haittaa, sillä me kaikki olemme täällä. 29 Sitten hän kutsui valoa, tuli sisään ja tuli vapisemaan ja kaatui Paavalin ja Silaksen eteen. 30 Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: herrat, mitä minun pitää tehdä pelastuakseen? 31 Ja he sanoivat: Usko Herraan Jeesukseen Kristukseen, niin sinä pelastut ja sinun talosi. 32 Ja he puhuivat hänelle Herran sana ja kaikille, jotka hänen talossaan olivat. 33 Ja hän otti heidät samana yönä ja pesti heidän raidat; ja hänet kastettiin, hän ja kaikki hänen, heti. 34 Ja kun hän oli tuonut heidät taloonsa, asetti hän heille ruokaa ja riemuitsi uskoen Jumalaan koko taloonsa. 35 Ja kun oli päivä, päälliköt lähettivät palvelijat sanoen: "Anna heidän mennä". 36 Ja vankilanhoitaja kertoi tämän sanonnan Paavalille: "Tuomarit ovat lähettäneet päästämään teidät menemään. Mene siis nyt ja mene rauhaan". 37 Mutta Paavali sanoi heille: he ovat lyöneet meidät avoimesti tuomitsemattomina, roomalaisina, ja heittäneet meidät vankilaan; ja nyt he ajavatko meidät yksityisesti ulos? ei todellakaan; mutta anna heidän tulla itse ja hakea meidät ulos. 38 Ja palvelialaiset kertoivat nämä sanat päälliköille. Ja he pelkäsivät kuultuaan olevansa roomalaiset. 39 Ja he tulivat ja rukoilivat heitä ja veivät heidät ulos ja toivoivat heidän poistuvan kaupungista.

14). Sananlaskut 3: 5-6:
5 Luottakaa Herraan kaikella sydämelläsi; äläkä nojaa omaan ymmärrykseesi. 6 Tunnista hänet kaikilla tavoillasi, ja hän ohjaa polkusi.

15). Ilmestyskirja 3:7:
7 Ja kirjoita Philadelphian kirkon enkelille; Tämän sanoo se, joka on pyhä, totta, jolla on Daavidin avain, joka avautuu, eikä kukaan sulje; ja sulkeutuu, eikä kukaan avaa;

16). 1. Joh. 3:8:
8 Joka syntiä tekee, se on paholaista; sillä paholainen tekee syntiä alusta alkaen. Tätä tarkoitusta varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän voisi tuhota paholaisen teot.

17). Ilmestyskirja 4:1:
1 Tämän jälkeen katselin, ja katso, ovi avautui taivaassa. Ja ensimmäinen ääni, jonka kuulin, oli kuin trumpetti, joka puhui kanssani; joka sanoi: "Tulkaa tänne, niin minä näytän sinulle asiat, jotka tämän jälkeen pitää tapahtua".

18). Filip. 4: 13:
13 Minä voin tehdä kaiken Kristuksen kautta, mikä vahvistaa minua.

19). Psalmi 23: 1-6:
1 Herra on minun paimeneni; En halua. 2 Hän saa minut makaamaan vihreillä laitumilla. Hän johtaa minua hiljaisten vesien viereen. 3 Hän palauttaa sieluni: hän johtaa minua vanhurskauden poluilla nimensä tähden. 4 Mutta vaikka kävelen kuoleman varjon laakson läpi, en pelkää pahaa: sillä sinä olet minun kanssani; sauva ja henkilökunta lohduttavat minua. 5 Sinä valmistat pöydän edessäni vihollisteni edessä: voitele pääni öljyllä; minun kuppini juoksee yli. 6 Totisesti, hyvyys ja armo seuraavat minua koko elämäni ajan; ja minä asun Herran huoneessa iankaikkisesti.

20). 1. Kor. 10:13:
13 Sinua ei ole kiusausta otettu, vaan sellainen, mikä on tavallista ihmiselle. Mutta Jumala on uskollinen, joka ei kärsi sinua kiusausta korkeammalle kuin pystyt; mutta tahtoa kiusauksella myös tapa paeta, että kykenisitte kantamaan sen.

21). 1Kor. 16: 8-9:
8 Mutta pysyn Efesossa helluntaihin asti. 9 Sillä minulle on avattu suuri ja tehokas ovi, ja vihollisia on paljon.

22). Joh. 10:7:
7 Sitten Jeesus sanoi heille taas: Totisesti, totisesti, minä sanon teille: minä olen lammasten ovi.

23). 4. Moos. 7:XNUMX:
7 Jos menee hyvin, etkö sinut hyväksytä? ja jos et tee kunnolla, synti makaa ovella. Ja sinulle tulee hänen toiveensa, ja sinä hallitset häntä.

24). Matteus 7: 7-8:
7 Kysy, niin se annetaan sinulle; etsi, ja te löydätte; kolhi, ja se avataan sinulle: 8 Sillä jokainen, joka kysyy, saa; ja se, joka etsii, löytää; ja kolkuttavalle se avataan.

25). Matt. 6: 6:
6 Mutta kun rukoilet, menkää kaappiin ja kun suljet oven, rukoilkaa salassa olevaa Isääsi; ja sinun isäsi, joka näkee salassa, palkitsee sinua avoimesti.

26). 1Tess. 5:11:
11 Sentähden lohduttakaa itseänne ja rakentakaa toisianne, niinkuin te myös teette.

27). Psalmi 113: 9:
9 Hän saa hedelmättömän naisen pitämään taloa ja olemaan iloinen lasten äiti. Ylistäkää Herraa.

28). Hepr. 11: 6:
6 Mutta ilman uskoa on mahdotonta miellyttää häntä. Sillä Jumalan luo tulevan on uskottava olevansa ja että hän on palkitsija niille, jotka etsivät häntä ahkerasti.

29). Joh. 3:16:
16 Sillä koska Jumala on niin rakastanut maailmaa, että hän antoi ainoan poikansa, ettei kukaan häneen uskoisi, että hän menehtyy, mutta hänellä on iankaikkinen elämä.

30). Matt. 7: 7:
7 Kysy, niin se annetaan sinulle; etsi, ja te löydätte; kolhi, ja se avataan sinulle:

 

30 rukousta avoimista ovista

1. Isä, kiitän teitä armollisuudestani elämästäni. Kiitos isälleni Jeesuksen nimessä, minusta ei ole kulunut armollisuutesi vuoksi.

2. Herra, muista minut hyvältä ja avaa muistokirja minulle Jeesuksen nimessä.

3. Peruutan ja hajotan kaikki demoniset toimet elämässäni Jeesuksen nimessä.

4. Kumoan kaikki vahingot, jotka ovat aiheutuneet elämästäni syntymästä, Jeesuksen nimessä.

5. Suljen kaikki ovet, joiden kautta paholainen astuu sisään ja koettelee minua elämässäni Jeesuksen nimessä.

6. Herra, palauta elämäni hukkaan kuluneet vuodet Jeesuksen nimessä.

7. Otan takaisin kaikki elämäni vihollisen hallussa olevat alueet Jeesuksen nimessä.

8. Hajotan itseni ja vapaudun kaikista pahoista vankiloista Jeesuksen nimessä.

9. Jokainen perustavanlaatuinen heikkous poikkeaa elämästäni Jeesuksen nimessä.

10. Hallitsen olosuhteideni kuninkaana Jeesuksen nimessä.

11. Tuhoutukoon jokainen paha perhe kirous elämässäni Jeesuksen nimessä.

12. Auta minua, Herra, tunnistamaan äänesi Jeesuksen nimessä.

13. Herra, avaa silmäni ymmärrykselleni Jeesuksen nimessä

14. Heitän pois kaikki huolenaiheet Jeesuksen nimessä.

15. En kieltäytyy takertumasta pahoihin ajatuksiin Jeesuksen nimessä.

16. Heitin alas kaikki tienpalat piilottaen edistykseni Jeesuksen nimessä.

17. Anna minun henkisen ilmapiirini lähettää kauhua vihollisen leiriin Jeesuksen nimessä.

18. Herra, vapauta minut pahoista sanoista ja pahasta hiljaisuudesta Jeesuksen nimessä

19. Jokainen elämääni ja avioliittoani vastaan ​​osoitettu noituusvoima vastaanottaa Jumalan ukkonen ja valaistus Jeesuksen nimessä.

20. Vapautan itseni kaikesta perinnöllisestä orjuudesta, Jeesuksen nimessä.

21. Vapautan itseni kaikista elämässäni synnytyksestä siirrettyjen ongelmien otteesta, Jeesuksen nimessä.

22. Haluan rikkoa ja vapauttaa itseni jokaisesta perimästä pahan liitosta, Jeesuksen nimessä.

23. Rakastan itseni irti jokaisesta perinnöllisestä kurjuudesta, Jeesuksen nimessä.

24. Vapautun itseni jokaisesta perinnöllisestä sairaudesta, Jeesuksen nimessä.

25. Anna Jeesuksen veren korjata kaikki ruumiini perinnölliset viat Jeesuksen nimessä.

26. Jeesuksen nimessä rikastan kaikki kohdun hylkäämisen tai laittomuuden kiroukset, joita voi olla perheessäni kymmenen sukupolven ajan perheen molemmin puolin.

27. Hylkään ja hylkään kaikki 'hyvyyden myöhästymisen' asettamiset Jeesuksen nimessä.

28. Otan auktoriteetin ja määrän jokaisen voimamiehen sitovan elämäni kaikissa osastoissa Jeesuksen nimessä.

29. Isä, kiitän teitä siitä, että avasitte ovensa mahdollisuuksille, jotka nonman tai paholainen voivat sulkea Jeesuksen nimessä

30. Kiitos isällesi vastauksesta rukouksiini.

Mainokset

8-HUOMAUTUKSET

  1. Jumala siunatkoon sinua sir, että otit sukupolvemme hengen maailmoihin yliluonnolliselle elämälle Kristuksessa Jeesuksessa, kiitos sir.Martins O.

  2. Kiitos korkeimman pappi antautumisesta Jumalan hengelle asettamalla tämän rukouksen opas Jumalan sanan mukaan. Uskon, että minua siunataan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän