30 rukousta edistymisen vihollisia vastaan

2
40162

Psalmi 35: 1-28:
1 Pyydän asiani, Herra, niillä, jotka taistelevat minun kanssani: taistele niitä vastaan, jotka taistelevat minua vastaan. 2 Ota kiinni kilvestä ja puskurista ja seiso minun avuksi. 3 Vedä myös keihäs ja lopeta tie niitä, jotka minua vainoavat: sano sielulleni, minä olen sinun pelastuksesi. 4 Olkoon he hämmentyneet ja häpeälliset, jotka etsivät minun sieluni; kääntäkää heidät takaisin ja saattakaa hämmennykseen, joka minun haavani on. 5 Olkoon heidät kuin peurat tuulen edessä; ja Herran enkeli ajaa heitä. 6 Olkoon heidän tiensä pimeä ja liukas; ja Herran enkeli vainotkoon heitä. 7 Sillä he ovat ilman syytä piilottaneet verkonsa kaivoon, jonka ilman syytä ovat kaivanneet sielulleni. 8 Olkoon hävitys häntä odottamatta; ja anna verkon, jonka hän on piilottanut, kiinni itsensä; siihen tuhoon anna hänen pudota. 9 Ja minun sieluni on iloinen Herrassa: se iloitsee hänen pelastuksestaan. 10 Kaikki minun luuni sanovat: Herra, kuka on sinun kaltainen, joka pelastaa köyhät hänestä liian vahvoista, niin köyhät ja tarvitsevatkin häneltä, joka hänet pilaa? 11 Vääriä todistajia nousi ylös; he panivat vastuulleni asioita, joita en tiennyt. 12 He auttoivat minua pahasta sieluni pilaamisesta. 13 Mutta minua kohtaan, kun he olivat sairaita, vaatteini olivat säkkikangas: nöyrytin sieluni paastoamalla; ja rukoukseni palasi omaan rintaani. 14 Käyttelin itseni ikään kuin hän olisi ollut ystäväni tai veljeni: kumartuin voimakkaasti kuin se, joka surra äitinsä puolesta. 15 Mutta vastoinkäymisessäni he riemuitsivat ja kokosivat itsensä yhteen. Kyllä, abjektit kokoontuivat minua vastaan, enkä tiennyt sitä; he repivät minua, eivätkä lakanneet. 16 Silloin kun tekopyhä pilkkaaja juhlissa juhlii, he kirkastivat minua hampaillaan. 17 Herra, kuinka kauan sinä katsot? pelasta sieluni heidän tuhoiltaan, rakkaani leijonilta. 18 Kiitän sinua suuressa seurakunnassa: kiitän sinua monien keskuudessa. 19 Älkää iloitseko minusta vihollisia, jotka minulta ovat vihollisia. Älkää myöskään pilkkaako silmällä, joka vihaa minua ilman syytä. 20 Sillä he eivät puhu rauhasta, vaan he harhauttavat maata hiljaa. 21 Niin, he avasivat suunsa leveästi minua vastaan ​​ja sanoivat: Aha, aha, silmämme on nähnyt sen. 22 Tämän sinä olet nähnyt, Herra: älä hiljaa: Herra, älä ole kaukana minusta. 23 Sekoita itsesi ja herää tuomioni, jopa minun asiani, minun Jumalani ja Herrani. 24 Tuomitse minua, Herra, minun Jumalani, sinun vanhurskautesi mukaan; ja älä riemuitse minua. 25 Älkäät sanoko sydämessänsä: Ah, niin meillä olisi niin. Älkäät sanoko: olemme nielaissut hänet. 26 Olkoon häpeä ja hämmennettävä yhdessä, joka iloitsee minun loukkaantumisestani. Olkoon heidät puettu häpeään ja rikokseen, jotka ylistävät minua. 27 He huutavat ilosta ja iloitsevat, jotka suosivat minun vanhurskauttani: niin, sanokaat jatkuvasti: Herra olkoon suurempi, jolla on ilo palvelijansa vauraudesta.

Jokaisen, joka on kaivanut kuopan sinulle, kuuluu siihen Jeesuksen nimessä !!! Jumalan lapsi, vihollisia etenemisvaiheet ovat todellisia, he ovat niitä, jotka nauravat avoimesti kanssasi, mutta salassa yrittävät vastustaa edistymistäsi. Edistyksen viholliset ovat niitä, jotka ovat tyytyväisiä sinuun niin kauan kuin et etene elämässäsi, mutta muuttuu epämukavaksi, kun alkaa näyttää merkkejä menestyksestä. Edistyksen viholliset ovat niitä, jotka ovat kunnossa sen tosiasian kanssa, että olet riippuvainen heistä selviytymisellesi, mutta muuttuu levottomaksi, kun alkaa pitää huolta itsestäsi. Jokainen nykyisen elämäsi edistyksen vihollinen saa heti Jumalalta tuomion Jeesuksen nimessä. Olen koonnut 30 rukousta kehityksen vihollisia vastaan. Nämä rukoukset ovat aseesi Spiritual Warfare. Huomaa, että nämä viholliset ovat erittäin vaarallisia, saatanallisia ihmisagentteja, jotka eivät pysähdy mihinkään tuhoamaan sinua. Monet uskovat ovat kuolleet epäilyttävien edistysvihollisten käsissä, luulet heidän olevan kanssasi, mutta he lyövät sinua takaapäin, se ei ole sinun osasi. Rukoillessasi tänään näitä rukouksia, näen, että Jumala paljastaa kaikki vihollisesi ja tuhoaa heidät tulella Jeesuksen nimessä.

Jokaisen kristityn, jonka on voitettava, on oltava rukoileva, maailma, jossa elämme, on täynnä jumalattomuutta, se vaatii rukouksen voimaa, jotta jumalattomien jumalattomuus putoaa takaisin heidän päähänsä. Nouse unistasi ja rukoile näitä rukouksia edistymisen vihollisia vastaan. Kun rukoilet näitä rukouksia, sinun ei tarvitse mainita nimiä, pyhä henki tuntee ne, jotka työskentelevät edistyksesi puolesta, sekä fyysisesti että hengellisesti. Kun rukoilet tätä rukousta, Herra turhauttaa edelleen kaikkia heidän ponnistelujaan, Hän jatkuvasti tuhota kaikki heitäsi kohdennetut pahat laitteet. Rukous on voima, joka tuo pelastus vihollisen hyökkäyksestä, kunnes itket Herran puoleen, vihollisesi eivät koskaan itke elämästään. Nouse ylös tänään ja puolusta itseäsi rukouksissa. Näen sinut pelastuneena kaikilta vihollisiltasi tänään Jeesuksen nimessä.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

30 rukousta edistymisen vihollisia vastaan

1. Antakoon jokaisen saatanallisen ihmisagentin, joka seisoo läpimurtoni tiellä, nyt Jeesuksen nimessä.


2. Käsken jokaista ympärillä olevaa anti-progressiivista ystävää paljastamaan ja vapautumaan elämästäni Jeesuksen nimessä.

3. Jokainen vihollisen voima, joka pitää minut matalana, kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä.

4. Jokainen vihollisen voima, joka sitoo minut alas, kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä.

5. Jokainen vihollisen voima, joka varastaa minulta, kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä.

6. Jokainen vihollisen voima, joka hajottaa resurssit ja siunaukset, putoaa ja kuolee Jeesuksen nimessä.

7. Antakoon Jumalan kallion ja tulen tuhota kaikki minua vastaan ​​suunnatut kunnia-aseet Jeesuksen nimessä.

8. Jokainen vihollisen voima, joka tukahduttaa korkeuteni, kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä.

9. Jokainen minua vastaan ​​asetettu demoninen paneeli hajoaa autioitukseen Jeesuksen nimessä.

10. Olkoon jokainen minun kehitykseen kohdistuva loitsu ja lumous kääntyä omistajaa vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

11. Kumoan jokaisen demonista päätöksen, joka on tehty minun edistymistä vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

12. Olkoon nuoruuteni uudistuva kuin kotka, Jeesuksen nimessä.

13. Mikään minua vastaan ​​muodostettu paha ase ei voi menestyä Jeesuksen nimessä.

14. Antakaa jumalallisen puolueellisuuden lain toimia minun puolestani, Jeesuksen nimessä.

15. Jokainen demoninen laitos työpaikallani ja yrityksessäni, joka taistelee kehitystäni vastaan, kaatuu ja hajoaa Jeesuksen nimessä.

16. Jokainen paholaisen linnoitus elämästäni murtuu nyt Jeesuksen nimessä.

17. Vedän kaikki ulkoiset linnoitukset, jotka toimivat minun kehitystä vastaan, Jeesuksen nimessä.

18. Jokainen saatanallinen suunnitelma hämmentää minua, tuhoaa tulesta Jeesuksen nimessä.

19. Jokainen jumalattomien kokoontuminen minua vastaan, fyysisesti tai henkisesti, on hajotettu autioitumiseen Jeesuksen nimessä.

20. Peruutan kaikki pimeyden valtakunnassa minua vastaan ​​nostetut raportit Jeesuksen nimessä.

21. Peruutan kaikki minua vastaan ​​pimeyden valtakunnassa Jeesuksen nimessä nostetut syytteet.

22. Peruun kaikki syytökset, joita minulle nostetaan pimeyden valtakunnassa Jeesuksen nimessä.

23. Kumoan ja mitätön kaikki pimeyden valtakunnassa minulle annetut tuomiot Jeesuksen nimessä.

24. Peruutan kaikki pimeyden valtakunnassa minulle tehdyt päätökset Jeesuksen nimessä.

25. Peruun kaikki tuominnot, jotka minusta on annettu pimeyden valtakunnassa, Jeesuksen nimessä.

26. Halvaan pahat kädet suorittaa heidän vastuunsa minua vastaan, Jeesuksen nimessä.

27. Sabotoin pimeyden voimien toimia, jotka on asetettu elämääni vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

28. Hajotan pimeyden voimien toimeksiannot, jotka on asetettu elämääni vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

29. Jokainen vihollisen vauraudelle tekemä työ saa kaksinkertaisen epäonnistumisen Jeesuksen nimessä.

30. Jokainen sota, joka käy minun elämäni etenemistä vastaan, saa kaksinkertaisen häpeän Jeesuksen nimessä

Kiitos isäni vastauksesta rukouksiini Jeesuksen nimessä ..

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

2-HUOMAUTUKSET

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.