30 rukouspistettä vauvoille kohdussa

2
6511

Luuk. 1:41:
41 Ja tapahtui, että kun Elisabeth kuuli Marian tervehdyksen, tyttö hyppäsi kohdussaan; ja Elisabeth oli täynnä Pyhää Henkeä:

Jokaisen odottavan äidin on rukoiltava syntymänsä puolesta lapset. Tämä on erittäin tärkeää, koska meidän on tunnustettava, että jokainen elävä asia vastaa rukousten voimaan, eikä mikään rukous voi olla voimakkaampi kuin äidin rukous lapselleen kohtu. Tänään olen koonnut 30 rukouspistettä kohdun vauvoille. Jumalan lapsena meidän on ymmärrettävä, että paholainen on perässämme ja kaiken, mikä tuo meille iloa, meidän on vastustettava häntä vankeasti rukouksissa. Miksi jokaisen äidin tai isän täytyy rukoilla vauvojensa kohdussa? Syyt ovat seuraavat:

). Turvallinen toimitus: Jotkut vauvat kuolevat ennen synnytystä, synnytyksen aikana ja sen jälkeen. Tämä ei ole Jumalan tahtoa. Jokaisen vanhemman on rukoiltava vauvojensa turvallista toimittamista kohdussa. Heidän on huolehdittava ilmapiiristä hengen valtakunnassa, heidän on rukoiltava kaikenlaisia ​​kohdussa esiintyviä komplikaatioita vastaan ​​ja pyydettävä pyhää henkeä jatkuvasti suojelemaan vauvoja raskauspäivään asti ja jopa sen jälkeen. Jokaisen odottavan äidin on myös puhuttava uskossa täytettyjä sanoja vauvalle kohdussa, sinun on aina tehtävä myönteinen tunnustus lapsestasi, koska Markus 11: 23-24 kertoo meille, että sinulla on mitä sanot.

B). Vauvan sairaus: Toinen tehokkaita rukouspisteitä kohdussa olevien vauvojen kohdalla on rukoilla vauvan sairautta vastaan. Jotkut vauvat tulevat tähän maailmaan jollain sairauden muodolla. Joillakin vauvoilla syntyy geneettisiä poikkeavuuksia, esimerkiksi sirppisoluilla, siiamilaisilla kaksosilla, vääristyneillä ruumiinosilla, Downin oireyhtymällä jne. Kaikki tämä ei ole Jumalan tahtoa vauvaasi varten. Meidän on rukoiltava kaikkia sellaisia ​​sairauksia vastaan. Meidän on rukoiltava, että Jumalan voima varjoisi vauvojamme kohdussa, antamalla heille terveyden terveyden ja suojaamalla heitä kaikenlaisilta sairauksien jotka vaikuttavat lapsiin. Meidän on rukoiltava nämä rukoukset uskossa ja päivittäin toimituspäivään saakka.

C) Vauvojen tulevaisuus: Jumala kertoi Jeremialle, että ”ennen kuin minä olen muodostanut sinut kohdussa, olen valinnut sinut” Jeremia 1: 5. Jokaisen vanhemman on rukoiltava lapsensa tulevaisuuden ja tarkoituksen puolesta. Jokaisella lapsella tässä maailmassa on kohtalo, joka on täytettävä. Meidän on omistettava kohdussa olevat vauvamme Herralle ja rukoiltava, että siellä täyttyminen kohtaa elämää. Meidän on rukoiltava, että Jumala löytää heidät nopeasti samoin kuin hän löysi Samuelin (1.Samuelin kirja 3: 6), Samsonin (Tuomarit 13:16), Jesajan (Jesaja 6: 1-8), Jeremian (Jeremia 1: 5), Hesekielin (Hesekiel 1: 17), Johannes Kastaja (Luukas 1: 1-20), jne. On mahdotonta, että rukoilet näin ja sinulla ei ole menestyvää lasta.

D). Yliluonnolliset säännökset: Jokainen lapsi kantaa armoa, meidän on rukoiltava taloudellista suosiota vauvoillemme. Meidän on pyydettävä Herraa avaamaan meille mahdollisuuksia kehittyä taloudellisesti, jotta voimme antaa vauvoillemme sellaisen tulevaisuuden, jonka he ansaitsevat. Kun vanhempi murtuu, he eivät voi hoitaa lapsia. Monet lapset ovat kärsineet ennenaikaisesta kuolemasta, teini-ikäisestä raskaudesta, lasten hyväksikäytöstä, gangsterismista jne., Koska heidän vanhemmillaan ei ollut rahaa antaa heille asianmukaista koulutusta. Meidän on pyydettävä Jumalaa yliluonnolliset säännökset jotta lapsistamme ei puutetta asianmukaista kodin koulutusta.

E). Viisaus vanhemmuudelle: Meidän on rukoiltava jumalallinen viisaus lastemme vanhemmuudelle kunnolla. Jokainen vanhempi tarvitsee viisautta siitä, kuinka kasvattaa siellä vauvoja, Jaak. 1: 5 sanoo, että jos meillä ei ole viisautta millään elämämme alueella, meidän on kysyttävä Herralta uskossa ja hän antaa meille viisautta. Jumala on, että viisaus on suuri vanhempi.
Edellä luetellut ovat hyvin perussyitä, joiden takia meidän on rukoilla lapsillemme kohdussa. Tämä rukouskohta kohdussa oleville vauvoille luo perustan vauvoidemme menestykselle. Muista, että he eivät tule olemaan vauvoja ikuisesti, meidän on rakennettava heille suuri perusta, jotta he aikuisina saaessaan valitsevat oikean tien.

30 rukouspistettä vauvoille kohdussa

1. Isä, kiitän sinua siitä, että olet lasten antaja Jeesuksen nimessä

2. Isä, peitän lapseni kohdussa Jeesuksen verellä.

3. Isä, vakuutan, ettei mikään vauvaani vastaan ​​muodostettu ase voi menestyä Jeesuksen nimessä

4. Isä, peruutan kaikki saatanalliset lausunnot kohdussani Jeesuksen nimessä

5. Isä, vakuutan, ettei Jeesuksen nimessä tapahtuvasta synnytyksestä ole mitään komplikaatioita

6. Isä, minä säädän, että lapsellani kohdussa on hyvät asemat Jeesuksen nimessä

7. Isä, minä säädän, että lapseni kohdussa kehittyy kunnolla Jeesuksen nimessä

8. Isä, minä säädän, että kohdussani olevat vauvat ovat tappamattomia Jeesuksen nimessä

9. Isä, annan päätöksen, että kohdussani olevat vauvat ovat erittäin terveitä Jeesuksen nimessä

10. Isä antoi enkelienne tulen vaunuissa ympärillä vauvoilleni kohdussani Jeesuksen nimessä.

11. Täytä vauvani pyhän kummituksen voimalla Jeesuksen nimessä

12. Vakuutan, että kohduni on erittäin myönteinen vauvani toimittamiselle Jeesuksen nimessä

13. Vakuutan, että jokaisen voimani, joka tarvitaan vauvojen työntämiseksi onnistuneesti, saan sen Jeesuksen nimessä

14. Keskenmeno ei ole minun osuuteni Jeesuksen nimessä

15. Syntymättömyys ei ole minun osuuteni Jeesuksen nimessä

16. Keisarin osasto ei ole minun osani Jeesuksen nimessä

17. Pitkäaikainen työ ei ole minun osuuteni Jeesuksen nimessä

18. Veren menetys synnytyksen aikana ja sen jälkeen ei ole minun osuuteni Jeesuksen nimessä.

19. Muodostunut tai vammainen vauva ei ole minun osuuteni Jeesuksen nimessä

20. Julistan, että tämä vauva tuo minulle armoa Jeesuksen nimessä

21. Julistan, että elämässäni tulee siunauksia, koska nämä lapset saapuivat Jeesuksen nimeen.

22. Vakuutan, että tärkeät ihmiset vierailevat minulla suurilla lahjoilla saapuessani vauvasi Jeesuksen nimessä

23. Tämä vauva tuo vaurautta perheelleni Jeesuksen nimessä

24. Kaikki raskauteni viholliset häpeätetään Jeesuksen nimessä.

25. Vakuutan, että tällä lapsella / kohdillani olevilla vauvoilla on suuri tulevaisuus Jeesuksen nimessä

26. Häntä ei saa kohdata, kun hän kasvaa Jeesuksen nimessä

27. Vauvani eivät saa kuolla ennenaikaisesti Jeesuksen nimessä

28. Vauvani eivät tule lasten sairauksien uhreiksi Jeesuksen nimessä

29. Vauvani kasvavat Jumalan viisaudessa Jeesuksen nimessä

30. Vauvani suorittavat siellä Jumalan määräämän tarkoituksen elämässä Jeesuksen nimessä.

Mainokset

2-HUOMAUTUKSET

  1. Jumala siunatkoon sinua ihminen Jumala tästä upeasta rukouksesta ja kannustuksesta. Pls Minulla on rukouskohta. Vauvani ei ole hyvin sijoitettu ja d dàte lähestyy nopeasti. Pls auta minua rukouksessa ja kun rukoilen liian, Herra vastaa minulle.
    Emàil: muche509@gmail.com
    Puhelinnumero: 08067606509

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän