Vapautusrukoukset lastemme suojelemiseksi

1
7744

Psalmi 127: 1-5:
1 Lukuun ottamatta sitä, että Herra rakentaa talon, he turhaan tekevät töitä rakentaen sitä; paitsi Herra pitää kaupunkia, vartija herättää, mutta turhaan. 2 Sinun turhaa on nousta aikaisin, istua myöhään, syödä surun leipää; sillä niin hän antaa rakkaansa unen. 3 Katso, lapset ovat Herran perintöä; ja kohdun hedelmä on hänen palkkansa. 4 Koska nuolet ovat mahtavan miehen käsissä; niin ovat nuoruuden lapset. 5 Iloinen on se mies, jolla on täynnä heiluri: he eivät häpeä, vaan puhuvat portissa olevien vihollisten kanssa.

Meidän lapset tarvitsevat rukouksiamme nyt enemmän kuin koskaan. Paholainen seuraa nuorempaa sukupolvea, koska he ovat tulevaisuus. Meidän on seisottava aukossa suojellaksemme lapsiamme pimeyden manipulaatioilta. Viimeisinä päivinä monet lapset joutuvat paholaisten hyökkäyksen kohteeksi, suurempi osa rikoksista, joita näemme nykyään maailmassa, tekevät alaikäiset lapset. Meidän on rukoiltava lastemme suojelua ja säilyttämistä tänä lopun aikana. Tänään olen koonnut joitain vapautusrukouksia lastemme suojelemiseksi. Nämä vapautusrukoukset ohjaavat meitä, kun välitämme lastemme suojelua. Kun rukoilemme näitä rukouksia tänään, Jumala vapauttaa lapsemme kaikesta pahasta Jeesuksen nimessä.

- raamattu käskee meitä kouluttamaan lapsiamme tavalla, jolla meidän pitäisi kulkea (Sananlaskut 22: 6), se on tie, jos Herra. Jos haluamme nähdä lastemme menestyvän ja tehdä meistä ylpeitä, meidän on kasvatettava heitä raamatullisten normien mukaisesti. Nämä lastemme suojelua koskevat rukoukset rikkovat saatanallisen orjuuden lapsillemme, kun rukoilemme heidän puolestaan ​​riippumatta siitä, kuinka pitkälle he ovat menneet, Jumala tuo heidät nopeasti takaisin Jeesuksen nimessä. Kannustan sinua tänään, älä koskaan lopeta rukoilemista lastesi puolesta, he tarvitsevat rukouksiasi eivätkä toiveitasi, kuten Job, (Job 1: 5), seiso aina rukouksissa heidän puolestaan ​​ja Jumala pelastaa heidät ja sinusta tulee ylpeä vanhempi Jeesuksen nimessä.

Vapautusrukoukset lastemme suojelemiseksi

1. Isä, minä nuhtelen jokaista henkeä, vastoin Jumalan henkeä, estäen minua nauttimasta lapsiani Jeesuksen nimessä.

2. Sitoin jokaista heidän mieltään sokaisevaa henkeä vastaanottamasta Herramme Jeesuksen Kristuksen evankeliumin kirkkaan valon Jeesuksen nimessä.

3. Anna kaikkien vanhempien itsepäisyyden, ylpeyden ja kunnioittamattomuuden hengen paeta elämästään Jeesuksen nimessä.

4. Isä, tuhoa kaikki lapsissani, mikä estää heitä tekemästä tahtoasi Jeesuksen nimessä.

5. Jokainen kirous, paha liitto ja kaikki perinnölliset ongelmat, jotka siirrettiin lapsilleni, peruutetaan ja pestään verellä Jeesuksen nimessä.
6. Profetia lapsillesi, soita heille nimeltä yksitellen ja puhu heille tulevaisuudessa

7. Olkoon hajallaan kaikki lapseni ja vihollisideni väliset yhdistykset ja sopimukset Jeesuksen nimessä.

8. Lapseni eivät tule harhaan elämässä Jeesuksen nimessä.

9. Vapautan lapseni kaikesta pahan hallitsemisesta, Jeesuksen nimessä.

10. Anna kaikkien demonisten ystävien tekemien pahojen vaikutusten puhdistua Jeesuksen nimessä.

11. Sinä. . . (mainitse lapsen nimi), erotan teidät kaikista tietoisista tai alitajuisista demonisista ryhmittelyistä tai osallistumisista Jeesuksen nimessä.
12. Jeesuksen nimessä vapautan lapseni kaikkien Jeesuksen nimessä olevien miesmiesten vankilasta

13. Annetaan Jumala nousta ja kaikki kotini viholliset hajallaan Jeesuksen nimessä.

14. Jokainen outojen naisten paha vaikutus ja toiminta lasteni suhteen hävitetään Jeesuksen nimessä.

15. Kiitos Jumalalle vastauksista rukoukseen.

 

Mainokset

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän