30 sodankäynnin rukouksia avioeroa vastaan

5
10578

Malachi 2: 15-16:
15 Eikö hän tehnyt sellaista? Silti hänellä oli hengen jäännös. Ja miksi yksi? Että hän etsisi jumalallista siementä. Siksi ota huomioon henkesi, äläkä tee ketään petollisesti nuoruuden vaimoa vastaan. 16 Sillä Herra, Israelin Jumala, sanoo vihaavansa karkottamista. Sillä yksi peittää vaatteellaan väkivaltaa, sanoo Zebaot Herra: Varo siis henkesi, ettet tee petollista.

Avioero on avioliiton laillinen purkaminen tai purkaminen tuomioistuimessa. Tämä on Jumalan tahdon vastaista kenellekään lapselleen. Jumala sanoi selvästi Malakian kirjassa 2:16: ”Vihaan avioeroa”. Avioero on paholaisen, se on hänen käsityönsä, Jumalan lapsena sinun on suojattava avioliittosi paholaisen hyökkäyksiltä. Elämä on sodankäynti ja paholainen taistelee aina jokaisen hyvän kanssa, jonka Jumala on tehnyt elämässäsi. Tänään pidämme 30 sodankäynnin rukousta avioeroa vastaan. Tämä sodankäynnin rukoukset antaa sinulle vallan, kun suojaat avioliittoasi tuhoutumiselta.

Tämä avioeron vastainen sodankäynnin rukous on tarkoitettu sinun läpimurto. Jumala ei koskaan suunnitellut avioliittoa päättymään avioerolla. Hän solmi avioliiton miehen ja hänen vaimonsa rakastavalle kumppanuudelle. Paholainen on aina ollut hyvien asioiden vääristäjä, hän on vastuussa jokaisesta pahuudesta, jonka näemme avioliittoissamme. Paholainen on kuin torakka, jos kaappi ei ole puhdas, se tulee sisään, samalla tavalla sinun on puhdistettava avioliitto jatkuvilla sodan rukouksilla, rukoile aina avioliittoasi selviytymistä. Ainoa tapa vastustaa paholaista on rukouksien kautta. Nykyiset tehokkaat rukouksesi rikkovat paholaisen pidon avioliitossa Jeesuksessa Jeesuksen nimessä.

30 sodankäynnin rukouksia avioeroa vastaan

1. Isä kiitän teitä avioliiton solmimisesta.

2. Herra, anna minulle anteeksi syntini, jotka ovat tuoneet minut tähän tilanteeseen Jeesuksen nimessä

3. Herra, anna minulle anteeksi, jos kumppanini on valinnut alusta alkaen vääräksi Jeesuksen nimessä

4. Herra, korjaa avioliitto perustasta Jeesuksen nimessä

5. Isä puhdistaa Jeesuksen veren puhdistavalla voimalla avioliitto kaikista tunteellisista haavoista Jeesuksen nimessä.

6. Sitoudun Jeesuksen nimissä jokainen kotiamme vastaan ​​taisteleva voimamies.

7. Olkoon jokainen pahoin hengellinen avioliitto, jonka kanssa olen kosketuksissa tai nimissäni, liuennut Jeesuksen mahtavaan nimeen.

8. Olkoon jokainen paha henkinen avioliitto hengen aviomiehen / vaimon kanssa erotettu Jeesuksen nimessä.

9. Olkoon jokainen pahoin hengellinen koti, johon minut osallistuu, tuhotaan Jeesuksen nimessä.

10. Tavoittelen, ohitan ja palaan avioliittoani kodin murtajien käsistä Jeesuksen nimessä.

11. Herra, hajottakaa ja tee tyhjäksi jokainen paha neuvonantaja, joka puhuu avioliittoani Jeesuksen nimessä.

12. Sitoin jokaisen kodin hylkyjen ja avioeron hengen Jeesuksen nimessä.

13. Herra, anna sinun kirveslaskusi putoaa siviilisäädyni ongelmiin ja leikkaa ne palasiksi Jeesuksen nimessä.

14. Olkoon tuhottava jokainen kotini avioliiton jumalallista tarkoitusta puolustava voima. Tuo on,

15. Olkoon turhautunut jokainen vihollisen jumalaton laite, joka aiheuttaa avioeron avioliitossani, Jeesuksen nimessä.

16. Olkoon jokainen saatanallinen avioliiton tuhoamisen väline turhautuneena avioliittoissani Jeesuksen nimessä.

17. Olkoon jokainen avioliittoon ammuttu paha avioero-nuoli juurtunut ja tuhottu Jeesuksen nimessä.

18. Olkoon jokainen paha avioliittojen vastainen yhteys vanhempiemme kanssa katkaistaan ​​osiksi, Jeesuksen nimessä.

19. Olkoon avioliittoomme kohdistuvien ulkoisten puuttumisten kaikki pahat vaikutukset täysin neutralisoitu Jeesuksen nimessä.

20. Kiroan nyt jokaisen kapinahengen minussa !!! Ole poissa elämästäni Jeesuksen nimessä.

21. Jokaisen voiman, joka estää minua aviomiehenä elämästä todellisena päänä, pitäisi tulla halvaantuneeksi Jeesuksen nimessä.

22. Isä antaa Jeesuksen veressä anteeksi minulle jokaisesta abortin synnistä Jeesuksen nimessä.

23. Makea pyhä henki, auta meitä tekemään oikeat korjaukset avioliitossamme.

24. Olkoon jokainen mielikuvitus, ajatus, suunnitelma, päätös, halu ja odotus avioerosta ja asumuserosta kotini suhteen mitätöity Jeesuksen nimessä.

25. Sidon ja tyhjennän avioeron hengen voiman ja toiminnan Jeesuksen nimessä.

26. Saatana, kuule Herran sana, et riko avioliittoani Jeesuksen nimessä.

27. Tuhoan jokaisen väärinkäsityksen hengen minun ja vaimoni / aviomiehen välillä Jeesuksen nimessä.

28. Sitoin kaikki voimat, jotka syövät vaimoni / aviomieheni päättäväisyyden pysyä naimisissa kanssani Jeesuksen nimessä.

29. Anna saatanallisten edustajien syödä rakkauteni vaimoni / aviomieheni sydämestä oksentamaan sen Jeesuksen nimessä.

30. Isä, kiitän teitä vastauksesta rukouksiini

Mainokset

5-HUOMAUTUKSET

  1. Ole hyvä ja rukoile voimaa, jotta saisin läpi mieheni tekemät toimet. Rukoile Jumalan tahdon, palautuksen, vapautuksen ja puuttumisen puolesta. Mieheni on kiinni Saatanasta, 4 vuoden suhteessa, ja sai juuri rakastajansa raskaaksi. Sydämeni on murtunut, mutta Jumala on antanut minulle rauhan niin tuhoisassa myrskyssä. Luotan siihen, että Jumalalla on suunnitelma siitä, mitä en ymmärrä. Olen proelämä, mutta kamppailen todella tämän lapsen idean kanssa. Jumala salli juuri sen, mitä rukoilin. Tehkää Hänen tahtonsa. Tarvitsen myös viisauden ja selkeyden rukouksen. Olen sellaisessa tienhaarassa. Olemme olleet naimisissa melkein 11 vuotta ja meillä on 3 pientä lasta. Hän on melkein hajonnut tämän perheen. Hänen haaksirikon rakastajattarensa tiesi minusta ja lapsista ja jatkoi häntä.

  2. Ole hyvä ja rukoile minun ja mieheni puolesta sovintoa varten, hän jätti minut, kun sairastuin ja asuu nyt hänen talossaan, hänellä oli tapana liikkua sisään ja ulos ennen sitä ja se on toinen avioliittoni ja hän erosi minusta paljon, olenko hullu rukoile, että Jumala koskettaa hänen sydäntäsi ja tuo hänet takaisin kokonaisuudessaan, koska hän ei todellakaan välitä minusta, vaan vain elää elämäänsä, koska hänen oletetaan olevan Jumalan lapsi

  3. Tarkoitan tämän vuoden maaliskuussa, että hän erosi minusta ja hän vain kuuntelee sisariaan ja lapsiaan, ja hän on nyt 55-vuotias. Luotan Jumalaan, koska en usko avioeroon ja rakastan häntä todella.

  4. Rukoilkaa puolestani, olen kestänyt avioliittoa viimeisten 6 vuoden ajan, ja nyt mieheni haluaa käyttää hänelle lähettämääni viestiä tekosyynä palauttaakseen minut takaisin vanhemmilleni. Vuoksi, jos lapseni antavat mielensä b muuttui ja rakkaus palautettu

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän