25 rukouspistettä avioliiton palauttamiseksi

7
8434

Joel 2:25:
25 Ja palautan teille ne vuosit, jotka heinäsirkka on syönyt, tölkkimato, ruoanvalmistaja ja palmermato, suuren armeijani, jonka lähetin teidän joukossanne.

Palvelemme avioliitto palauttaminen, riippumatta siitä, kuinka paholainen on lyönyt avioliittosi, haluan sinun uskovan Jumalaa palauttamiseksi. Usko Jumalaa ennallistamiseen, kun käytämme tätä 25 rukouskohtaa avioliiton palauttamiseksi. Jumalamme ei ole koskaan myöhässä, sillä ei ole väliä kaaoksesta, jota saatat kärsiä avioliitossasi juuri nyt, Jumala palauttaa. Ehkä aviomiehesi tai vaimosi on jättänyt sinut, puolisosi on uskoton sinulle, naisena ehkä miehesi väärinkäyttää sinua fyysisesti, hän on hylännyt sinut ja lapset riippumatta avioliittosi asiasta, haluan sinun roikkuvan siellä ja uskoa Jumalaa palautettavaksi.

Palauttaminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että Jumala palauttaa sinulle takaisin sen, mitä paholainen on varastanut sinulta moninkertaistuneessa tilassa. Onko paholainen varastanut rauhan avioliitostasi? Odotat rauhaa moninkertaistuneessa tilassa, onko paholainen varastanut iloasi avioliitossa, odota lisääntynyttä iloa Herralta, riippumatta siitä, mitä paholainen on varastanut sinulta, Jumala palauttaa sen takaisin sinulle moninkertaistuneessa tilassa. Älä anna periksi Jumalasta, kiinnitä nämä rukouskohdat koko sydämestäsi. Nämä rukouksen kohdat avioliiton palauttamiseksi saavat taivaan tulemaan alas puolestasi palauttamaan avioliitto.

Avioliitto on Jumalan perustama, ja mitä Jumala tekee, sen tulee olla ikuisesti, kukaan paholainen ei voi kumota sitä, siksi haluan sinun nousevan esiin ja käyttämään tätä rukouskohtaa avioliiton pelastamiseksi, olet rukoilemassa tiesi takaisin avioliiton autuuteen, aiot sulkea paholaisen suuhun avioliittoasi Jeesuksen nimessä. Jos puolisosi on avioliittoasi ongelma, rukoilet jokaista saatanallista voimaa, joka manipuloi häntä Jeesuksen nimessä. Kun teet tämän rukouksen kohdat avioliiton palauttamiseksi uskossa, näen avioliittoanne palautuvan iloisesti Jeesuksen nimessä.

25 rukouspistettä avioliiton palauttamiseksi

1. Käsken jokaisen avioliiton kaaoksesta vastuussa olevan kodinlääkärin tunnustamaan tulilla ja purkaan heidän saatanallisen pidätykseni tänään avioliitossa ja julistan avioliittoani palautuneen Jeesuksen nimessä.
2. Kaikki kotimme vastaiset pahat neuvonantajat vaiennetaan ikuisesti Jeesuksen nimessä.

3. Hajotan kaikki järjestelyt minkä tahansa outon miehen / naisen ja mieheni / vaimon välillä Jeesuksen nimessä.

4. aiheutan hämmennystä ja syvää vihaa aviomieheni / vaimoni ja kaikkien omituisten miesten / naisten välillä Jeesuksen nimessä.

5. Saan mieheni / vaimoni suosiota ja rakkautta Jeesuksen nimessä.

6. Voi Jumala, nouse ja pelasta rakas avioliitto rappiosta Jeesuksen nimessä

7. Rakas pyhä henki, tuomitse synninpuolisoni ja palauta heidät takaisin Jumalalle Jeesuksen nimessä.

8. Vastustan outoa naisten tai tyttöjen / miesten kilpailua ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.
9. Vastustan kaikkia demonisia vääryyksiä ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.

10. Vastustan kaikkia taloudellisia epäonnistumisia ja köyhyyttä ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.

11. Vastustan kaikkia henkimiehiä ja vaimoja ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.

12. Vastustan kaikkia demonisia merkkejä ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.

13. Vastustan avioliiton vastaista tuhoa ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.

14. Vastustan kaikkia pelon henkiä ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.

15. Vastustan kaikkia jasebelin henkiä ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.

16. Vastustan isäni tai äitini kaikkia esi-isien henkiä ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.
17. Vastustan avioliiton kirouksia ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.

18. Vastustan kaikkia avioliiton vastaisia ​​liittoja ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.

19. Vastustan väärinkäsitysten henkeä ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.

20. Vastustan kaikkia jumalattomia kiintymyksiä vanhempiin ja käsken heitä vapauttamaan minut ja avioliittoni Jeesuksen nimessä.

21. Isä, minä annan seitsemänkertaisen palauttamisen perheessäni Jeesuksen nimessä

22. Isä, minä annan avioliitossa seitsemänkertaisen palautuksen Jeesuksen nimessä

23. Isä, minä annan puolisoni elämässä seitsemänkertaisen palautuksen Jeesuksen nimessä

24. Isä, minä annan seitsemänkertaisen rauhan palauttamisen avioliittoissani Jeesuksen nimessä

25. Isä, minä annan seitsemänkertaisen palautumisen ilosta avioliittoissani Jeesuksen nimessä

Kiitos Jeesukselle, että palautitte avioliitto Jeesuksen nimessä.

 

Mainokset

7-HUOMAUTUKSET

  1. Yhdeksän vuoden ajan ollut suhteissa mieheni kanssa, hän hajotti minut, tein kaikkensa saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin rakkauden vuoksi, että olen häntä kohtaan, pyysin häntä kaiken, minä lupain, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ota mieluummin yhteyttä oikeinkirjoittajaan, joka voi auttaa minua loitsun palauttamisessa häneen, mutta olen tyyppi, joka ei koskaan uskonut loitsuun, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, minä lähetti oikeinkirjoittajan, ja hän kertoi minulle, ettei ollut mitään ongelmaa siitä, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että entinen palaa minulle ennen kolme päivää, hän heitti loitsun ja yllättäen toisena päivänä, se oli noin kuusitoista. Entinen soittajani kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja hän sanoi vain olevansa niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palata hänen luoksensa, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme taas elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kuka tahansa tiedän, että jolla on suhteellisuusongelmia, auttaisin sellaista henkilöä osoittamalla hänet ainoaan todelliseen ja voimakkaaseen loitsunpitäjään, joka auttoi minua oman ongelmani kanssa ja joka on erilainen kuin kaikki väärennökset siellä. Kuka tahansa voi tarvita loitsunpitäjän apua, hänen sähköpostiosoitteensa on (LAVENDERLOVESPELL@YAHOO.COM} WHATSAPP NUMERO. + 4), voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteissasi tai jotain muuta.

  2. Minä 41 ja mieheni on 43, meillä on 3 kaunista lasta. Mieheni pettää minua siitä, että hän ei enää harrastaa seksiä kanssani. Olemme asuneet erillisissä huoneissa jo 2 vuotta. Hän ei tuhlaa aikaa kiroamaan minua ja loukkaamaan minua. Hän ei tuo outoja naisia ​​kotiin, mutta yleensä harrastaa puhelinseksiä heidän kanssaan sängyssä. Olen rukoillut, mutta se ei näytä muuttavan vielä mitään. Ole hyvä ja rukoile kanssani, olen niin masentunut ja se vaikuttaa terveyteeni. Asumme asuntokaverina ja hän kohtelee minua kuin likaa.

  3. Aamen 🙏 Asetan tämän rukouspisteen ja saan sen vastaan ​​ja kutsun marrigeani siunatuksi ja voittajaksi Jeesuksen mahtavassa nimessä ❤️🙏 Amen 🙏

  4. Luottamuksellinen, je peux dire au monde que j'ai bénéficié des pouvoirs du Dr Kubala parce que grâce à son aide, mon mariage brisé a été rétabli en paix après que mon mari ait déjà demandé avioero ja ylläpito rempli d'amour dans les 3 jours que j'ai contacté le Dr kubala. Quand j'ai contacté Kubala, je ne savais pas à quoi m'attendre, mais après une explication appropriéée ja j'ai suivi les ohjeet qu'il m'a données et mon mariage a été révélé et restauré, je oletetaan que quiconque a besoin d'une aide relationshipnelle / mariage devrait contacter Tohtori kubala à tout moment à travers ce détail: (dr.kubala@outlook. com)

  5. manuka puissant sort d'amour de réunion a ramené mon mari le dernier jour où il a terminé ses prières spirituelles avec sa déesse. Je l'ai fait ses debuts au début mais j'ai réalisé avec foi que rien n'est mahdotonta. Dieu merci, aujourd'hui, je suis parmi les personnes qui témoignent du temple de Manuka pour son bon travail qui a rétabli la paix dans mon mariage. Je serai à jamais tiedustelu au Dieu de Manuka. Je suggère à tous ceux qui ont besoin d'aide d'entrer en contact avec le prêtre manuka maintenanceen via son address address e-mail ;;; [lovesolutiontemple1 @ gmail. com]

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän