Vapauttamisrukous osoittaa uskonnon hengen voittamisen

0
4135

2. Kor. 11: 3-4:
3 Mutta minä pelkään, ettei käärme kiusannut Eevaa helläisyytensä kautta, niin että mielesi tulisi turmeltuneena Kristuksen yksinkertaisuudesta. 4 Sillä jos se, joka tulee, saarnaa toista Jeesusta, jota emme ole saarnannut, tai jos saat toisen hengen, jota et ole saanut, tai muun evankeliumin, jota et ole hyväksynyt, niin voisit kantaa hänen kanssaan.

Uskonnollisen hengen voidaan määritellä palvelevan Jumalaa ilman Pyhää Henkeä. Voi ihmetellä, onko tämä mahdollista? Tottakai se on. Uskonnolliset kristityt ovat uskovia, jotka näkevät kristinuskon sääntöjen ja määräysten uskonnona. Tämä uskovien joukko on enemmän huolissaan sääntöjen pitämisestä kuin Jeesuksen tuntemisesta. Uskonnollinen henki on vaarallinen henki, se ei rakenna suhdetta Jumalaan, se vain pyrkii voittamaan tunnustuksen itselleen. Jotta voit palvella Jumalaa tehokkaasti, sinun on ylitettävä tämä uskonnon henki elämästäsi. Olen koonnut joitain vapautusrukouspisteitä uskonnon hengen voittamisesta. Erittäin hyvä esimerkki ihmisistä, joilla on uskonnon henki, ovat fariseukset Jeesuksen päivinä. Uskallaan niin paljon, että he pitävät lakeja, etteivät koskaan tienneet kuinka kaukana missä Jumala on. He rakastivat Jumalan lakia enemmän kuin rakastivat Jumalaa. Siellä uskonto sokaisi heitä niin paljon, etteivät he koskaan tunnustaneet Jumalaa (Jeesusta) heidän keskellään.

Uskonnollinen henki on henkinen tai sydämetön henki. Jeesuksen päivinä hän paransi useaan otteeseen ihmisiä sapattina, mutta fariseusten sijasta iloitsemaan jonkun parantumisesta, he eivät suutuneet siitä, että Jeesus rikkoo siellä lakeja. He eivät välitä sairaiden parantumisesta, he eivät välitä edes kuolemastaan, he välittävät vain Jumalan lakien noudattamisesta. He uskovat, että jos noudattaa Jumalan lakeja, Jumala on iloinen niistä, kuinka harhaanjohtavaa. Kun käyt tätä vapautusrukouspistettä uskonnon hengen voittamiseksi, näen Jumalan vapauttavan sinut Jeesuksen nimessä.

Onko jumalalakien pitämisessä mitään vikaa?

Mutta voidaan kysyä, onko Jumalan lakien pitämisessä mitään vikaa? Vastaus on kaikuva. Ei. Tässä ei ole mitään vikaa, mutta se on uskonnon, ihmiskunnan puutteiden, ongelma. Ihmisen pudottua endestä, ihminen menetti kykynsä pitää Jumalan lait täydellisesti lihassa (ihmiskehossa). Kukaan ei voi miellyttää Jumalaa noudattamalla lakeja, kukaan ei voi saada vanhurskautta noudattamalla lakeja, riippumatta siitä, kuinka hyviä mielestämme olemme, olemme saastaisia ​​Jumalan edessä. Meidän vanhurskautemme huippunsa huipussa on saastaisempi kuin saastaisimmat rievut Jumalan edessä. Katso Room. 3: 1–31, Room. 4: 1–25. Siksi on mahdotonta miellyttää Jumalaa tai tehdä taivaasta uskonnollisella hengellä. Jos luet evankeliumeja, huomaat, että Jeesus oli usein ankara kirjanoppijoiden ja fariseusten kanssa, mikä johtui siitä, että he tulivat hänen tykönsä omalla vanhurskaudellaan, he olivat saastaisia ​​ennen kuin Jeesus ja Jeesuksen ollessa pyhät reagoivat siihen saastaisuuteen. Hän nuhteli heitä jyrkästi, kutsui heitä viruksiksi, tekopyhiksi jne. Ks. Luuk. 11: 37-54, Matt. 23: 1-39. Hyvä uutinen on, että uskonnon hengelle on parannuskeino.

Lääke uskonnon hengelle

Jeesus Kristus on parannuskeino. Kukaan ei voi olla perusteltu tai julistettu vanhurskaudeksi uskomatta Jeesukseen Kristukseen. Hän on tie, totuus ja elämä, kukaan ihmiskunta ei tule Jumalan luo ilman häntä. Uskomme Jeesukseen on ainoa tapa, jolla voimme pelastua, Hän oikeudenmukaisuus on ainoa vanhurskaus, joka voi pätevöidä meidät Jumalan edessä. Sinun täytyy syntyä uudestaan ​​ja olla henkilökohtaisissa suhteissa Jeesukseen. Tutustu Jeesuksen persoonaan ja Hänen ehdoittaiseen rakkauteensa sinua kohtaan. Jumala ei ole hullu siitä, että noudatamme hänen lakejaan, vaan haluaa meidän tuntevan Hänen poikansa ja saavan Hänen Pyhän henkensä, kun tunnemme Jeesuksen, rakastumme Häneen ja kun rakastumme Häneen, elämme luonnollisesti kuin hän. Aivan kuten et kamppaile miellyttämään rakastamaasi, et myöskään taistele miellyttää Jumalaa, kun tunnet Jeesuksen henkilön. Voitamme myös uskonnon hengen vapautusrukoukset. Meidän on noustava rukouksiin hylätäksemme uskonnon hengen, meidän on pyydettävä pyhää henkeä ohjaamaan meitä jatkossakin kristinuskon aikana elämässämme.
Näissä rukouksissa ilmoitat vapautesi kaikenlaisesta uskonnollisesta hengestä. Minun rukoukseni tänään teitä kohtaan on tämä, kun otatte tämän vapautusrukouksen esille uskonnon hengen voittamiseksi, jokainen uskonnollinen pidätys teistä murtuu ikuisesti Jeesuksen nimessä.

Vapauttamisrukous osoittaa uskonnon hengen voittamisen

1) Vakuutan olevani vapaa legalismin hengestä Jeesuksen nimessä
2) Vakuutan olevani vapaa tekopyhyyden hengestä Jeesuksen nimessä
3) Vakuutan olevani vapaa kaikista uskonnollisista murhista Jeesuksen nimessä
4) Vakuutan olevani vapaa himon hengestä ja kunnianhimoisesta tunnustamisesta Jeesuksen nimessä
5) Julistan olevani vapaa tuomitsemisen hengestä Jeesuksen nimessä. Amen
6) Julistan olevani vapaa idioottihengen hengestä Jeesuksen nimessä
7) Julistan olevani vapaa ylpeyden hengestä Jeesuksen nimessä
8) Vakuutan olevani vapaa himon hengestä ja kunnianhimoisesta asemasta Jeesuksen nimessä
9) Vakuutan olevani vapaa Lust-silmien hengestä ja elämän ylpeydestä Jeesuksen nimessä
10) Vakuutan olevani vapaa väärän rakkauden voimasta ja hallitsemisesta uskonnollisissa asioissa Jeesuksen nimessä
11) Vakuutan olevani vapaa Jeesuksen teeskentelyn hengestä
12) Vakuutan olevani vapaa sydämen kovuuden hengestä Jeesuksen nimessä
13) Vakuutan olevani vapaa väärän myötätunnon hengestä Jeesuksen nimessä
14) Vakuutan olevani vapaa väärin profetian hengestä Jeesuksen nimessä
15) Vakuutan olevani vapaa väärin viisauden sanan hengestä Jeesuksen nimessä
16) Vakuutan olevani vapaa uskonnollisesta hallitsemisesta hengessä Jeesuksen nimessä
17) Vakuutan olevani vapaa Itsepalvelun hengestä Jeesuksen nimessä
18) Vakuutan olevani vapaa itsekkyyden hengestä Jeesuksen nimessä.
19) Vakuutan olevani vapaa ahneuden hengestä Jeesuksen nimessä
20) Vakuutan olevani vapaa rakkauden hengestä Jeesuksen nimessä
21) Vakuutan, että minusta ei ole Jeesuksen nimessä mitään myötätuntoa
22) Vakuutan olevani vapaa teeskentelyn hengestä Jeesuksen nimessä
23) Vakuutan olevani vapaa ryöstöhengestä Jeesuksen nimessä
24) Vakuutan olevani vapaa huijaamisen hengestä Jeesuksen nimessä
25) Vakuutan olevani vapaa uskonnollisen kylmyyden hengestä Jeesuksen nimessä

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän