40 vapautusrukous avioliiton viivästyksestä

1
9571

Habakkuk 2: 3:
3 Sillä visio on vielä määrätty ajankohta, mutta lopussa se puhuu eikä valehtele: vaikka se pysyy, odota sitä; koska se varmasti tulee, se ei jää myöhemmin.

Jumalan tahto ei ole, että kukaan Hänen lapsistaan ​​odottaa turhaan heidän ihmeitään. Kaikki viivästykset eivät ole Jumalalta. Ymmärrämme, että haluamillasi ihmeillä on aina odotusaika, mutta meidän on tiedettävä ero Herran odottamisen ja paholaisen vastustaman välillä. Danielin kirjassa Danielin rukous viivästyi 21 päivää, vaikka vastaukset lähetettiin ensimmäisenä päivänä, paholainen ja hänen demoninsa vastustivat vastauksia 21 päivän ajan, mutta kiitos Jumalalle yliluonnollisesta voitosta Danielille. Ks. Danielin 10: 13--21. Tänään keskitymme avioliittoviiveisiin, ja olen koonnut 40 vapautusrukous avioliiton viivästymisestä. Tämä vapautusrukous on tarkoitettu kelvollisille spinstereille ja poikamiesille, jotka epätoivoisesti uskovat Jumalaa avioliittomurroksen saavuttamiseksi. Jumalamme on mahdollisuuksien Jumala, ei ole väliä kuinka kauan olet odottanut, Jumala, joka on solminut avioliiton alusta alkaen, vierailee tänään.

Uskovana sinun on tiedettävä, että riippumatta tilanteesta, josta löydät itsesi, et voi koskaan olla epäedullisessa asemassa. Voit rukoilla itseäsi kaikista tilanteista ja olosuhteista. Monien kristittyjen ongelma on se, että he eivät rukoile. He etsivät aina rukousurakoitsijoita, jotka rukoilevat heidän puolestaan. Kun et rukoile, et voi koskaan paeta demonista vastustusta. Esimerkiksi jos uskot Jumalaa oman avioliittosi vuoksi, sinun on suoritettava tämä vapautusrukous avioliiton viivästyksestä. Sinun on rukoiltava sitä kiihkeästi ja aggressiivisesti. Sinun on kehitettävä itsepäinen usko rukouksen alttarille. Itsepäisten esteiden voittaminen vaatii itsepäistä uskoa. Näen, että Jumala tuo tänään avioliittosi läpimurto-ihmeet Jeesuksen nimessä.

40 vapautusrukous avioliiton viivästyksestä

1. Isä, kiitän teitä, koska ihmeteni ovat tulleet.

2. Isä antaa armoni voittaa kaikki elämäni tuomiot Jeesuksen nimessä.

3. Herra, avaa silmäni nähdäkseni syyn tähän avioliittoon viivästymiseen Jeesuksen nimessä

4. Auta minua Herra, voittamaan tämä avioliiton viivästyminen Jeesuksen nimessä

5. Olkoon tuhottava jokainen vihollisen mielikuva avioliitosta, Jeesuksen nimessä.

6. Jeesuksen verellä tuhoan jokaisen loitsun, joka taistelee avioliitto kohtalostani Jeesuksen nimessä.

7. Peruutan kaikki paholaisen vietelmät, jotka taistelevat siviilisääntöäni vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

8. Olkoon halvaantunut jokainen paha magneettinen voima, joka houkuttelee väärät ihmiset minuun, Jeesuksen nimessä.

9. Minä rikkon kaikki avioliiton epäonnistumisen ja myöhäisen avioliiton liitot Jeesuksen nimessä.

10. I peruuttaa kaikki henkiset häät, jotka toteutetaan tietoisesti tai tajuttomasti puolestani, Jeesuksen nimessä.

11. Poistan kotitalouksien jumalattomuuden käden avioelämästäni Jeesuksen nimessä.

12. Olkoon jokainen minua vastaan ​​tekevä loitsu, viillot, kuusiot ja muut henkisesti haitalliset toimet tuhottu täysin Jeesuksen nimessä.
13. Käsken kaikki pahan voimat manipuloimaan, viivyttämään tai estämään avioliittoani tuhoamaan kokonaan Jeesuksen nimessä.

14. Annetaan kaikki pahat avioliiton vastaiset merkit poistaa Jeesuksen nimessä.

15. Herra, uusikaa nuoruuteni uudelleen ja varaa minut siviilimuuroni Jeesuksen nimessä

16. Isä, anna sinun tulen tuhota kaikki saatanalliset aseet, jotka on suunniteltu minun avioliiton läpimurtoon Jeesuksen nimessä.

17. Herra, paljasta kaikki paholaisen pahat välineet minua vastaan ​​minkä tahansa lähteen kautta ja milloin tahansa Jeesuksen nimessä.

18. Isä, puhdista veressäsi, puhdista minua kaikesta synnistä, joka voi estää siviili läpimurtoani Jeesuksen nimessä.

19. Palautan kaiken maan, jonka olen menettänyt viholliselle, Jeesuksen nimessä.

20. Käytän voimaa Jeesuksen nimessä ja veressä siviilisäätyihini Jeesuksen nimessä

21. Käytän Jeesuksen verta poistamaan kaikki pahojen toimien ja sorron seuraukset Jeesuksen nimessä.

22. Rikkoisin minkä tahansa mistä tahansa lähteestä minulle Jeesuksen nimessä annettujen saatanallisten loitsujen sitovan vaikutuksen.

23. Olkoon kaikki Jeesuksen Kristuksen viholliset, jotka toimivat elämääni vastaan, Jeesuksen nimessä.

24. Vapaan itseni kaikista saatanallisista manipuloinneista elämääni vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

25. Julistan mitättömäksi vihollisen oikeuden vahingoittaa suunnitelmaa mennä naimisiin Jeesuksen nimessä.

26. Rikkoisin kaikki perinnöllisten avioliittoviiveiden ja takaiskujen siteet Jeesuksen nimessä.

27. Sidotan ja ryöstän jokaisen avioliittoon liittyneen vahvuusmiehen tavarat Jeesuksen nimessä.

28. Olkoon elävän Jumalan enkeleiden heittää pois kivi, joka estää avioliiton läpimurron Jeesuksen nimessä.

29. Poistan nimeni noitien ja velhojen liitosta Jeesuksen nimessä.

30. Annetaan Jumala nousta ja anna kaikkien avioliittoviivästykseni takana olevat viholliset hajottaa Jeesuksen nimessä.

31. Anna Jumalan tulen sulattaa kivit, jotka estävät avioliitto-siunauksiani, Jeesuksen mahtavassa nimessä.

32. Anna pilveen, joka estää kunniani ja läpimurtoni auringonvaloa, hajoa Jeesuksen nimessä.

33. Sijoita kaikki pahat henget, jotka aiheuttavat ongelmia avioelämässäni, Jeesuksen nimessä.

34. Hyvien asioiden raskautta minussa ei keskeytetä millään päinvastaisella voimalla, Jeesuksen nimessä.

35. Herra, ilmoitan, että menen kunniallisesti naimisiin tänä vuonna Jeesuksen nimessä.

36. Hylkään kaikki viiveet kaikilla elämäni alueilla Jeesuksen nimessä.

37. Saan tänään Jumalan nimeämän puolison Jeesuksen nimessä.

38. Vastustan kaikkia lannistumisen, pelon, huolen ja turhautumisen henkeä Jeesuksen nimessä.

39. Herra, ravista taivaita ja maata ja tee avioliiton läpimurtoni Jeesuksen nimessä.

40. Kiitos Jeesukselle avioliiton läpimurtosta.

Mainokset

1 KOMMENTTI

 1. Hyvä pastori Chinedum,
  Jumala johti minut tänään sivustollesi, ja ylistän ja kiitän Häntä siitä ja sinusta. Seison nyt rakossa rakkaan, kauniin, herkän, antelias ja ihanan miehen, Joe, puolesta. Olemme molemmat 60-luvulla. Jumala toi meidät yhteen neljä vuotta sitten, sen jälkeen kun olimme molemmat olleet naimattomia useita vuosia ja olimme periaatteessa luopuneet koskaan menestyksekkäästä suhteesta. Noin vuosi ennen tapaamistamme Jumala kertoi minulle, että hän oli hyvin ylpeä minusta kaikista oppeista, jotka olen oppinut elämässäni (olin tuolloin 26 vuotta raittiina) ja kertoi minulle, että minulla oli vielä paljon opittavaa ja parantua, mutta se voidaan tehdä vain "suhteessa", ja Hän kysyi minulta, olenko halukas tekemään niin. Vastaukseni oli "kyllä, teen kaiken mitä pyydät".
  Joe ja minä tapasimme noin vuotta myöhemmin, töissä. Meistä tuli ystäviä. Hän oli kiinnostunut minusta, mutta pidin häntä käsivarren pituudella 6 kuukautta, kunnes eräänä iltapäivänä menimme ulos hampurilaiselle, jota teimme toisinaan. Sinä iltana Jumala antoi vaakojen pudota silmistäni ja minä näin tämän miehen kaikessa kauneudessaan ensimmäistä kertaa.
  Aloimme seurustella ja kihloimme heinäkuussa 2019. Kasvoin hyvin toimintahäiriöisessä perheessä, jossa oli erittäin raskaana oleva äiti, joka ei KOSKAAN ollut väärässä ja johti perhettä, ja erityisesti isääni. Ennen sitoutumistamme minusta alkoi tulla ÄITI !! Vihasin sitä, mutta en tiennyt lopettaa. Minulla oli kauhea. Joe ei tiennyt miten se hoidetaan, ja hän aloitti ystävyyden toisen naisen kanssa. Hajotimme päivän, kun sain selville. Olin täysin tuhoutunut, samoin hän. Hän oli kunnioittanut vanhaa käyttäytymistä, koska hän ei tiennyt mitä muuta tehdä.
  Hänen isänsä oli helluntaipalvelija, ja hän varttui kirkossa ja on uskovainen, mutta oli paaduttanut sydämensä. Uskon, että hänen elämässään on kokenut valtavia vammoja.
  Kun hajosimme viime lokakuussa, aloitin rukouskauden ja etsinyt ja pyysin Jumalaa toimimaan elämässäni ja näyttämään minulle luonteeni puutteet ja auttamaan minua voittamaan ne.
  Jumala lähetti elämääni ihmisiä ja kirjallisuutta, jotka ovat muuttaneet minua ihmeellisesti !!! Olen pystynyt murtamaan alkuperäperheeni synnin siteet, ja Jumala on auttanut minua muuttamaan paitsi käyttäytymistani myös uudistanut mieleni (jota olin rukoillut useita vuosia sitten).
  Joe ja minä tapasimme uudelleen tämän vuoden tammikuussa. Se oli upeaa ja armon täyttämää. Hän oli hyvin masentunut, eikä hänen onnellinen, silmänräpäisevä itsensä ensimmäisten kuukausien aikana, mutta vähitellen hän työskenteli sen läpi ja mies, johon rakastin ja rakastin, oli palannut!
  Hän kertoi minulle haluavansa ottaa asiat hitaasti, ja suostuin.
  Noin kolme kuukautta sitten aloin puhua taloni myymisestä, mistä olen ajatellut jo jonkin aikaa, ja hän tiesi sen. Hän kertoi haluavansa meidän elävän järven rannalla, jotta hän voisi vihdoin nauttia eläkkeestään. Joten olemme etsineet toisinaan kiinteistöjä verkossa. En työnnä tätä ollenkaan. En työntänyt mitään uudessa suhteessamme. Meillä oli upouusi asia, ja se oli upeaa. Olemme pystyneet puhumaan ja jakamaan sydämemme keskenämme. Minusta on tullut ”turvallinen” henkilö.
  Tiedän hänen aikaisemmista suhteistaan. Hänen ensimmäinen avioliitto, hyvin nuorena, synnytti pojan hyvin nopeasti. Hänen vaimonsa oli vain 19-vuotias ja vauvan syntymän jälkeen päätti, että hän oli enemmän kiinnostunut juhlimisesta ja nukkumisesta. Joe oli omistautunut työskentelemään ja huolehtimaan perheestään. Ja pettäminen tuhosi hänet. Hänellä ei ole ollut ”asianmukaista” suhdetta siitä lähtien. Jokainen suhde vaivasi uskottomuutta ja valheita, ja hän oli jopa yhden naisen kanssa, joka hyväksikäytti häntä fyysisesti.
  Eilen hän tuli kotiini, kun emme olleet nähneet toisiamme noin 4 päivää. Tiesin, että hänen käytöksellään oli jotain. Kun kysyin häneltä, hän sanoi, että se ei ollut ollenkaan minä, hän sanoi "se olen minä, olen rikki ja en tiedä miten korjata". Sanoin hänelle, että olemme kaikki rikki, ja vain Jumala voi laittaa meidät takaisin yhteen. Hän suostui, ja rukoilimme yhdessä.
  Hän kertoi minulle, että jälleen kerran, kun olemme alkaneet puhua sitoutumisesta, hän pelkää. Hän sanoi, että jos hän olisi ”valmis” rauhoittumaan, se olisi minun kanssani, mutta hän ei usko olevansa valmis, itse asiassa, hän ei tiedä mitä haluaa. Sitten hän kertoi minulle pelkäävänsä, että jos hän sitoutuu minulle, että jätän hänet, haluaisin lopulta jonkun toisen, koska hän kertoi minulle, että hänellä on erektiohäiriöitä noin 18 kuukautta. Hän kertoi minulle, että hänet loukkaantui niin pahasti ensimmäisessä suhteessa, että hän pelkää avautua ja luottaa jälleen.
  Meillä oli kaunis, emotionaalisesti intiimi aika yhdessä, jossa puhuimme rehellisesti ja avoimesti. Hän kertoi minulle, että hän ei ymmärrä miksi rakastan häntä ja rakastan häntä niin paljon. Ja tiedän, että hän pelkää, että se katoaa. Hän HALUAA mennä naimisiin minun kanssani, mutta hän on niin peloissaan. Joten olen joutunut vapauttamaan hänet. Tiedän, että tämä on vain väliaikaista.
  Sanoin hänelle, että rakastan häntä ehdoitta, eikä hänen tarvitse tehdä mitään ansaitakseen tämän rakkauden ja että mikään, mitä hän voisi koskaan tehdä, ei saisi minua rakastamaan häntä ja että rakastan häntä aina. Hän kertoi minulle, että minun pitäisi olla varovainen, mitä sanon. Kun kysyin miksi, hän sanoi "koska voisin pitää sinut jonain päivänä kiinni". Sanoin hänelle, että toivon.
  Ennen lähtöään hän katsoi minua kasvoillaan ja silmissään, jota en ole koskaan ennen nähnyt. Se oli kaunein ilme, mitä olen koskaan nähnyt. Se oli rakkautta. Pyysin häntä katsomaan minua uudelleen, kun hän oli ovella ja kun hän kääntyi, se oli sama ilme. Se sulatti sydämeni. Hän kertoi minulle rakastavansa minua.
  Joten seison hänen aukossaan ja rukoilen pelastuksensa pelon ja hämmennyksen hengestä. Tiedän, että tiedän, että tiedän, että Jumala toimii sydämessään, mielessään ja hengessään juuri nyt.
  Sydämeni murtuu nähdä tämän kauniin miehen, jonka Jumala on antanut minulle auttaa minua tulemaan naiseksi, jolle olen luotu, satuttaa niin paljon ja elää menneisyyden haavoilla, jotka estävät häntä jumalakeskeisestä, kauniista avioliitosta. sydämemme.
  Kiitos, että luet tämän, ja rukoile hänen puolestaan, kun Jumala ohjaa sinua, ja että minä sinnikkäästi rukoilen hänen synnytyksen, parantumisensa ja palauttamisensa puolesta.
  Kiitos ja siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän