20 Raamatun jaetta lasten kuuliaisuudesta

0
5665

Jumalan sana on täynnä raamatun säkeet lasten tottelevaisuudesta. Uskovina meidän on koulutettava lapsiamme tielle, jonka pitäisi kulkea, mikä on Herran tietä. Nämä raamatunjakeet opastavat meitä, kun opetamme lapsiamme olemaan Jumalan pelossa ja olemaan Kristuksen kaltaisia. Maailma on täynnä kaikenlaista tietoa, meidän on tietoisesti kasvatettava lapsiamme Herran tiellä, jotta he eivät eksy.
Joten kannustan sinua lukemaan tämän raamatun jakeet, mietiskelemään niitä, lausumaan ne lapsillesi ja rohkaisemaan heitä pitämään nuo pyhät kirjoitukset sydämessä. Heidän Jumalan sana on portti loistavaan elämään, näen näiden Raamatun jakeiden lasten kuuliaisuudesta auttavan sinua kasvattaessasi lapsiasi Herran tiellä. Lue ja ole siunattu

20 Raamatun jaetta lasten kuuliaisuudesta

1. Efesolaisten 6: 1-4
1 Lapset, tottele vanhempiasi Herrassa: sillä se on totta. 2 Kunnioita isääsi ja äitiäsi; mikä on ensimmäinen käsky lupausten kanssa; 3 että sinulla voi olla hyvin, ja voit elää kauan maan päällä. 4 Ja te, isät, älkää älä provosoi lapsiasi vihaamaan, vaan kasvattakaa heitä Herran kasvattamisessa ja kehotuksessa.

2. Kolossalaisille 3:20:
20 Lapset, tottele vanhempiasi kaikessa: sillä se on Herralle miellyttävää.

3. Matt. 15: 4:
4 Sillä Jumala on käskenyt sanoa: kunnioitkaa isääsi ja äitiänne; ja joka kiroaa isä tai äiti, kuolee kuoleman.

4. Sananlaskut 1: 8:
8 Poikani, kuule isäsi ohjeet ja älä hylkää äitisi lakia:

5. Moos. 20:12:
12 Kunnioita isääsi ja äitiäsi: että päiväsi kestäisivät pitkään maalla, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.

6. Moos. 21: 18-21:
18 Jos jollakin on itsepäinen ja kapinallinen poika, joka ei tottele isänsä tai äitinsä ääntä ja joka heidän kuulemisensa jälkeen ei kuule heitä: 19 Silloin hänen isänsä ja hänen äiti otti hänet kiinni ja vei hänet ulos hänen kaupunginsa vanhimmille ja hänen paikkansa portille; 20 Ja he sanovat hänen kaupunginsa vanhimmille: Tämä meidän poikamme on itsepäinen ja kapinallinen, hän ei tottele meidän ääntämme; hän on ahmatti ja juoppo. 21 Ja kaikki hänen kaupunginsa miehet kivittävät hänet kivillä, että hän kuolee. ja koko Israel kuulee ja pelkää.

7. Sananlaskut 22: 6:
6 Kouluta lapsi matkaan, jolla hänen pitäisi mennä. Ja kun hän on vanha, hän ei poistu siitä.

8. Sananlaskut 13: 24:
24 Joukkueensa säästävä vihaa hänen poikaansa; mutta joka rakastaa häntä, se kurittaa häntä rakkaudella.

9. Kolossalaisille 3:21:
21 Isät, älkää älä provosoi lapsiasi vihasta, etteivät he lannistu.

10. Sananlaskut 13: 1-25:
1 Viisaa poika kuulee isänsä ohjeita; mutta miekkaaja ei kuule. 2 Ihminen syö suuhunsa hedelmää, mutta rikoksentekijöiden sielu syö väkivaltaa. 3 Se, joka pitää suuhunsa, pitää elämänsä; mutta joka huulensa laajalle avautuu, se pitää hävitettämän. 4 Lihan sielu ei halua, eikä sillä ole mitään; mutta ahkeran sielu tulee rasvaiseksi. 5 Vanhurskas vihaa valhetta; mutta jumalattomana hän on turhamainen ja tulee häpeään. 6 Vanhurskaus pitää oikealla tiellä, mutta jumalattomuus syrjäyttää syntisen. 7 Joka tekee itsestään rikkaan, mutta siinä ei ole mitään; on sitä, joka tekee köyhäksi, mutta jolla on suuri rikkaus. 8 Ihmisen elämän lunnaat ovat hänen rikkautensa, mutta köyhä ei kuule. 9 Vanhurskaan valo iloitsee; mutta jumalattomien lamppu pitää sammuttaa. 10 Vain ylpeyden takia riitaa; mutta viisaus on hyvin neuvottua. 11 Turhamaisuuden ansaitsema varallisuus vähenee; mutta työllä keräävä kasvaa. 12 Viivästynyt toivo tekee sydämen sairaudeksi. Mutta kun halu tulee, se on elämän puu. 13 Joka halveksii sanaa, se hävitetään. Mutta joka pelkää käskyä, se palkitaan. 14 Viisaiden laki on elämän suihkulähde, joka eroaa kuoleman piiloista. 15 Hyvä ymmärtäminen antaa armon, mutta rikoksentekijöiden tie on vaikea. 16 Jokainen järkevä ihminen harhauttaa tietämystä, mutta typerys avaa hulluutensa. 17 Paha lähettiläs putoaa pahoinpitelyyn: mutta uskollinen lähettiläs on terveys. 18 Köyhyys ja häpeä on sillä, joka kieltäytyy opettamasta, mutta sitä, joka katselee huomautusta, kunnioitetaan. 19 Suoritettu halu on sielulle makea, mutta tyhmille on kauhistuttava pahaa. 20 Joka viisaiden kanssa käy, se on viisas; mutta typerien seura hävitetään. 21 Paha ajaa syntisiä; mutta vanhurskaalle maksetaan. 22 Hyvä ihminen jättää perinnön lastensa lapsille; ja syntisen varaisuus on annettu vanhurskaille. 23 Paljon ruokaa on köyhien maanviljelyssä. Mutta siellä on tuhoa tuomion puutteen vuoksi. 24 Hän, joka säästää sauvansa, vihaa poikaansa; mutta joka rakastaa häntä, se kuristaa häntä aina. 25 Vanhurskas syö hänen sielunsa tyydytykseen; mutta jumalattomien vatsa tahtoo.

11. Moos. 21:15:
15 Ja joka isänsä tai äitinsä lyö, se kuolee varmasti.

12. Efesolaisten 6: 2:
2 Kunnioita isääsi ja äitiäsi; mikä on ensimmäinen käsky lupausten kanssa;

13. Efesolaisten 6: 4:
4 Ja te, isät, älkää älä provosoi lapsiasi vihaamaan, vaan kasvattakaa heitä Herran kasvattamisessa ja kehotuksessa.

14. 5. Moos. 16.16: XNUMX Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niinkuin Herra, sinun Jumalasi, on sinulle käskenyt; että päiväsi pidentyisivät ja että sinun kanssasi menisi hyvin siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.

15. Sananlaskut 23: 13-14:
13 Älä pidä korjaa lapselta: sillä jos lyöt hänet sauvalla, hän ei kuole. 14 Sinä lyö hänet sauvalla ja pelastat hänen sielunsa helvetistä.

16. Psalmi 19: 8:
8 Herran asetukset ovat oikeat, iloitsevat sydämestä: Herran käsky on puhdas, valaisee silmät.

17. Sananlaskut 29: 15:
15 sauva ja nuhtelu antavat viisautta; mutta itselleen jätetty lapsi tuo äitinsä häpeään.

18. Sananlaskut 22: 15:
15 Typeräisyys on sidottu lapsen sydämeen; mutta korjausvarsi vie sen kaukana hänestä.

19. Sananlaskut 10: 1:
1 Salomon sananlaskut. Viisas poika tekee iloisen isän; mutta tyhmä poika on äitinsä raskaus.

20. 1 Tim. 5: 1-4:
1 Älä nuhtele vanhinta, vaan puhu häntä isänä; ja nuoremmat miehet veljinä; 2 Vanhemmat naiset äiteinä; nuoremmat kuin sisaret, kaikella puhtaudella. 3 Kunnosta lesket, jotka todella ovat leskiä. 4 Mutta jos jollain leskillä on lapsia tai veljenpoikia, antakoon heidän oppia ensin osoittamaan jumalallisuutta kotona ja korvaamaan vanhempiaan: sillä se on hyvää ja hyväksyttävää Jumalan edessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän