20 vapauttamisrukous osoittaa kielen kesyttämistä

0
8432

James 3: 1-12:
1 Veljeni, älä ole monta mestaria, tietäen, että saamme suuremman tuomion. 2 Sillä monissa asioissa me loukkaamme kaikkia. Jos joku loukkaa ei sanalla, niin se on täydellinen mies, joka pystyy myös silittämään koko ruumiin. 3 Katso, laitamme palasia hevosten suuhun, jotta he voivat totella meitä; ja käännymme heidän koko ruumiinsa ympäri. 4 Katso myös aluksia, jotka ovat niin suuria ja ajavat kovaa tuulta, mutta ne on käännetty hyvin pienellä ruorilla, kenenkään maaherra puhuu. 5 Silti kieli on pieni jäsen ja vetoaa suuriin asioihin. Katso, kuinka suuri asia pieni tuli syttyi! 6 Ja kieli on tuli, vääryyden maailma: niin on myös kieli jäseniemme keskuudessa, että se saastuttaa koko ruumiin ja syttyy tuleen luonnon kulun; ja se syttyi helvettiin. 7 Sillä kaikenlaisia ​​eläimiä, lintuja, käärmeitä ja meressä olevia esineitä on kesytetty, ja ihmisiä on kesytetty: 8 Mutta kieli ei voi olla kesytetty; se on kohtuuttoman paha, täynnä tappavaa myrkkyä. 9 Sillä siunaamme meitä Jumalaa, jopa Isää; ja siten kirous meitä ihmisiä, jotka tehdään Jumalan samankaltaisuuden perusteella. 10 Samasta suusta jatkuu siunaus ja kirous. Veljeni, näiden ei pitäisi olla niin. 11 Lähettääkö suihkulähde samassa paikassa makeaa vettä ja katkeraa? 12 Voivatko viikunapuu, veljeni, kantaa oliivimarjoja? joko viiniköynnös, viikunat? joten suihkulähde ei voi antaa sekä suolavettä että tuoretta. 13 Kuka on viisas mies, jolla on keskuudessa tietämys? anna hänen näyttää hyvästä keskustelusta hänen teoksensa viisaudella. 14 Mutta jos teillä on katkeroita kateellisia ja riitaisia ​​sydämessänne, älkää kunnioittako ja valehteko totuutta vastaan. 15 Tämä viisaus ei laske ylhäältä, vaan on maallinen, aistillinen, pirullinen. 16 Sillä missä kateellinen ja riita on, siellä on hämmennystä ja jokaista pahaa. 17 Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensin puhdas, sitten rauhallinen, lempeä ja helppo olla tekemisissä, täynnä armoa ja hyviä hedelmiä, ilman puolueellisuutta ja tekopyhyyttä. 18 Ja vanhurskauden hedelmät on kylvetty rauhaan niitä, jotka rauhaa tekevät.

Elämä ja kuolema ovat kielen vallassa. Uskovina meidän on ymmärrettävä kielen voima. Se mitä me sanomme, on se mitä näemme. Kun puhut siunauksia, näet sen elämässäsi, mutta kun puhut kirotuksia, näet sen elämässäsi. Markus 11: 22-24 Jeesus kertoo meille, että jos meillä on usko, meillä on mitä sanomme. Tänään katsomme 20: ta vapautusrukouspisteet kielen kesyttämiseksi. Tämän rukouskohdan tarkoituksena on auttaa sinua hallitsemaan kieltäsi. Kun rukoilet heitä, pyhä henki antaa sinulle mahdollisuuden puhua oikein ja nauttia mahtavasta tulevaisuudesta.

Kunnes opit kielen kesyttämiseen, jatkat uhri. Sanat ovat henkeä, Johannes 6:63 kertoo sen meille. Sinun on opittava hallitsemaan itseäsi puhumasta pahaa. Mitä sanot elämässäsi, saat sen, mitä Raamattu sanoi ”sydämen yltäkylläisyydestä, suu puhuu”, mikä tarkoittaa, että suusi ilmaisee sydämesi ajatuksia. Tämä vapautusrukouksen kohta kielen kesyttämiseksi antaa sinun hallita kieltäsi puhuaksesi aina oikein. Rukoile heitä uskossa tänään ja saa valtuudet puhua tiesi huipulle.

20 vapauttamisrukous osoittaa kielen kesyttämistä

1. Isä, kiitän uskollisuudestasi Jeesuksen nimessä.

2. Peitän kieleni Jeesuksen verellä.

3. Käsken kaiken elämäni henkisen pahan tuhoamaan Jeesuksen nimessä.

4. Halvaan ja mitätöin pahojen henkien toiminnan elämässäni Jeesuksen nimessä.

5. Päätän makaavan hengen poistumisen elämästäni Jeesuksen nimessä.

6. Anna Jumalan tuleen puhdistaa kieleni kaikista likaisista saastumista Jeesuksen nimessä

7. Herra, anna minulle mahdollisuus kesyttää kieltäni ja pelastaa minut itsensä tuhoamisen hengestä Jeesuksen nimessä.

8. Katkaisin itseni kaikesta pahan ja huolimattoman puheen hengestä Jeesuksen nimessä.

9. Käsken elämäni jokaisen valituksen hengen poistua Jeesuksen nimessä.

10. Anna jokaisen käärmehengen ja myrkkyn poistua kielestäni Jeesuksen nimessä.

11. Käsken jokaista kielelläni olevan orjuuden ja tuhoamisen agenttia poistumaan Jeesuksen nimessä.

12. Herra, korjaa kaikki vahingot, jotka elämälleni on aiheutunut kieleni väärän käytön vuoksi Jeesuksen nimessä

13. Julistan tänään, että hallitsen kieleni kautta siunauksia elämässäni Jeesuksen nimessä.

14. Herra, pelasta minun kieleni siitä, että siitä tulee pahan ase Jeesuksen nimessä

15. Minä peruun kaikki pahat sanat, jotka olen lausunut elämääni vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

16. Herra, pelasta minun elämäni pahojen puhujien kädestä Jeesuksen nimessä.

17. Tuomitsen kielelläni kaikki pahat kielet, jotka puhuvat elämääni vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

18. Herra, paranna minut kaikista kielen sairauksista.

19. Löysin itseni valehtelevien Henkojen otteesta Jeesuksen nimessä.

20. Olkoon jokainen elämäni ongelma peräisin väärin puhumisesta, joka katoa minusta nyt Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän