Raamatun päivittäinen käsittelysuunnitelma 8. marraskuuta 2018

0
10033

Päivittäinen raamatunkäsittelymme tänään on Esterin kirja 1: 1-22. Lue ja siunatkoon.

Esther 1: 1-22:

1 Ja tapahtui Ahasueruksen päivinä (tämä on Ahasuerus, joka hallitsi Intiasta Etiopiaan yli sata seitsemänkymmentäkymmentä provinssia). 2 Silloin kun kuningas Ahasuerus istui valtaistuimella. hänen valtakuntansa, joka oli Suusanin palatsissa, 3 hallituskauden kolmantena vuonna hän piti juhlat kaikille ruhtinailleen ja palvelijoilleen; Persian ja median, maakuntien aatelisten ja ruhtinasten voima hänen edessään: 4 Kun hän osoitti loistavan valtakuntansa rikkaudet ja erinomaisen majesteettinsa kunnian monta päivää, jopa sata kaksikymmentä päivää. 5 Ja kun nämä päivät olivat kuluneet umpeen, kuningas teki juhlan kaikille kansalaisille, jotka olivat Suusanin palatsissa läsnä, sekä suurille että pienille, seitsemän päivää, kuninkaan palatsin puutarhan pihalla; 6 Missä olivat valkoiset, vihreät ja siniset, ripustimet, jotka oli kiinnitetty hienoilla pellavilla ja purppura-hopeanrenkaisiin ja marmoripilareihin: sängyt olivat kultaa ja hopeaa, punaisella, sinisellä, valkoisella ja mustalla jalkakäytävällä. , marmori. 7 Ja he antoivat heille juoda kulta-astioissa (astiat olivat erilaisia) ja kuninkaallisen viinin runsaasti kuninkaan tilan mukaan. 8 Ja juominen tapahtui lain mukaan; kukaan ei pakottanut: sillä niin kuningas oli nimennyt kaikille talonsa virkamiehille, että heidän tulisi tehdä jokaisen mielen mukaan. 9 Kuningatar Vashti teki myös juhlan naisille kuninkaallisessa talossa, joka kuului kuningas Ahasuerukselle. 10 Seitsemäntenä päivänä, kuninkaan sydän oli iloinen viinistä, hän käski Mehumanin, Bizthan, Harbonan, Bigthan ja Abagthan, Setaarin ja Carcasin, seitsemän kammion, jotka palvelivat kuninkaan Ahasueruksen läsnäollessa. Tuo kuningatar Vashti kuninkaan kanssa kruunun kuninkaan kanssa, osoittamaan ihmisille ja prinsseille hänen kauneutensa: sillä hänellä oli oikeudenmukainen katsoa. 12 Mutta kuningatar Vashti kieltäytyi tulemasta kuninkaan käskyyn huonekammioidensa kautta: siksi kuningas oli erittäin vihainen, ja hänen vihansa palasivat hänessä. 13 Sitten kuningas sanoi viisaille ihmisille, jotka tunsivat ajankohdat (sillä niin tapahtui kuninkaan tapa kaikille, jotka tunsivat lain ja oikeuden: 14) Seuraavaksi hänen tykönsä olivat Carshena, Shethar, Admatha, Tarshish, Meres, Marsena ja Memucan, seitsemän Persian ja median ruhtinaata, jotka näkivät kuninkaan kasvot ja istuivat ensimmäisenä valtakunnassa;) 15 Mitä me teemme kuningatar Vashdelle lain mukaan, koska hän ei ole noudattanut kuningas Ahasueruksen käskyä kamarilainerien kautta? 16 Ja Memucan vastasi kuninkaan ja ruhtinasten edessä: kuningatar Vashti ei ole tehnyt pahaa vain kuninkaalle, vaan myös kaikille ruhtinaille ja kaikille kansalle, joka on kaikissa kuningas Ahasueruksen maakunnissa. 17 Sillä tämä kuningattaren teko tulee ulkomaille kaikkien naisten tykö, niin että he katoavat miehensä heidän silmissään, kun siitä ilmoitetaan. Kuningas Ahasuerus käski kuningatar Vashtia tuoda hänen eteensä, mutta hän ei tullut. 18 Samoin Persian ja Median naiset sanovat tänä päivänä kaikille kuninkaan ruhtinaille, jotka ovat kuulleet kuningattaren teosta. Siksi syntyy liian paljon halveksuntaa ja vihaa. 19 Jos se on kuninkaalle miellyttävää, menkää häneltä kuninkaallinen käsky ja kirjoitetaan persialaisten lakien ja meedien lakien joukkoon, ettei sitä muuteta: että Vashti ei tule enää kuningas Ahasueruksen eteen; ja anna kuningas antaa kuninkaallisen kiinteistönsä toiselle, joka on parempaa kuin hän. 20 Ja kun kuninkaan määräys, jonka hän tekee, julkaistaan ​​koko hänen valtakuntansa, (sillä se on suuri), kaikki vaimonsa antavat aviomiehilleen kunnian, sekä suurille että pienille.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT


Tehokkaita rukouskirjoja 
by Pastori Ikechukwu. 
Nyt saatavana amazonKKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.