10 vapauttamisrukous perheen kirouksien murtamiseksi

0
7522

Galatians 3: 13-14:
13 Kristus on lunastanut meidät lain kirousesta ja tehnyt meille kirouksen: sillä on kirjoitettu: kirottu on jokainen, joka ripustaa puussa: 14 Abrahamin siunaus tulee pakanoille Jeesuksen Kristuksen kautta; että voisimme saada Hengen lupauksen uskon kautta.

Kaikki kiroukset voidaan rikkoa, se vaatii vain uskossa täytetyn vapautusrukouksen ja hyvän ymmärtämisen Kristuksen sanasta. Tänään olemme laatineet 10 vapautusrukousta perheen kirousten murtamiseksi. Nämä rukoukset antavat sinulle mahdollisuuden hajottaa kaikki suuntaan lähettämäsi pahat ilmoitukset. Jesaja 54:17: ssa Raamattu kannusti meitä tuomitsemaan jokaisen meitä vastaan ​​nousevan kielen, kunnes avaat suusi rukouksissa, vihollisen kielto ei ehkä koskaan jätä elämääsi.

Perhe kiroukset ovat todellisia, ne ovat esi-isien kirouksia, jotka taistelevat viattomien perheenjäsenten edistymistä vastaan. Nämä kiroukset ovat seurausta esi-isiemme demonisten epäjumalien palvonnasta, koko perheen pahasta omistautumisesta jumalalle tai jumaluudelle, tietyistä valoista ja vannoista, jotka esi-isämme ovat antaneet siellä oleville jumalille. Nämä pahat käytännöt eivät häviä vain tuolla tavalla, vaikka monien vuosien jälkeen näiden isän sukupolvet jatkavat näiden pahojen henkien taistelua. Esimerkiksi kun ihminen vihkiytyy itsestään ja koko suvustaan ​​jumaluuteen ja antaa tällaisia ​​julistuksia: "Minä ja lasteni lapset palvelemme sinua ikuisesti", hän on luovuttanut kaikki jälkeläisensä paholaiselle. Ongelma alkaa nyt, kun hänen suuret lapsenlapsenlapsensa, jotka eivät tiedä mitään esi-isien liitosta, lakkaavat palvomasta siellä olevien isien jumalia, sitten kirous alkaa toimia heitä vastaan, rikkoutuneen esi-isän liiton kirous. Tämä on tärkeä syy siihen, miksi monet perheet ovat raunioina tänään. Monet perheet kärsivät paholaisten orjuudessa rikkoutuneen esi-isien liiton takia.

Mutta hyvä uutinen on, että nämä, Jumalan lapsena, olet pelastettu lain kirouksista, sinut on vapautettu kaikista esi-isien kirouksista, Jeesuksen veressä, olet vapautunut synnistä ja kaikesta muodoista. esi-isien kirous. Kun harjoitat näitä vapautusrukouksia perheen kirousten murtamiseksi, näen, että elämästäsi tulee kirous vapaa Jeesuksen nimessä. Tiedä nämä tänään, olet EPÄTYÖTTÖMYÖTTÖÖN !!! Jeesuksen nimessä elämässäsi ei enää voi valvoa mitään piruista kirousta. Rukoile tätä vapautusrukousta tänään ja ole täysin vapaa paholaisesta Jeesuksen nimessä.

10 vapauttamisrukous perheen kirouksien murtamiseksi
1. Tunnustan esi-isteni synnit (luettele ne, jos tiedät) Jeesuksen nimessä

2. Herra, anna armoni voittaa jokaisen perheen kirouksen edessä, joka hyökkää elämääni Jeesuksen nimessä

3. Anna Jeesuksen veressä olevan voiman erottaa minut esi-isteni synneistä Jeesuksen nimessä.

4. Hylkään kaiken pahan vihkiytymisen, joka on asetettu elämääni Jeesuksen nimessä.

5. Rikoin jokaisen saatanallisen toimituksen nimilläni Jeesuksen nimessä.

6. Luulen ja löysin itseni jokaisesta elämälleni osoitetusta negatiivisesta omistautumisesta Jeesuksen nimessä.

7. Käsken kaikki perheeni kirouksien takana olevat demonit poistumaan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

8. Otan valtaa kaikissa perheen kirouksissa, jotka taistelevat minua vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

9. Herra, peruuta kaiken rikkoutuneen demonisen liiton tai omistautumisen pahat seuraukset Jeesuksen nimessä.

10. Otan vallan kaikille kirouksille, jotka johtuvat rikkoutuneesta omistautumisesta ja liitosta, Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän