20 parasta Raamatun jaetta armosta

0
4631

1. Kor. 15:10:
10 Mutta Jumalan armosta minä olen se, mikä minä olen; ja hänen armonsa, joka minulle annettiin, ei ollut turhaa; mutta työskentelin runsaammin kuin he kaikki; en kuitenkaan minä, vaan Jumalan armo, joka oli minun kanssani.

armo on Jumalan vihainen suosio. Olemme pelastuneet armosta, käymme uskossa, mutta uskomme perustuu Herramme Jeesuksen Kristuksen armoon. Ketään ei voida perustella Jumalan edessä hänen tottelevaisuudellaan tai teoillaan, meidät vapautetaan Jumalan armosta uskomme kautta Jeesukseen Kristukseen. Eikö tämä ole kaunista? Tänään aiomme tarkastella 20 parasta armoa koskevaa raamatunjaetta, kun luet tätä raamatun jaetta, anna Jumalan armon sanan asua sydämessäsi tänään runsaasti Jeesuksen nimessä. Jumala siunatkoon sinua lukiessasi.

20 parasta Raamatun jaetta armosta

1. Esther 2: 16-17:
16 Ja Esther vietiin kuningas Ahasueruksen luo kuninkaalliseen taloonsa kymmenentenä kuukautena, joka on Tebethin kuukausi, hänen hallituskautensa seitsemäntenä vuonna. 17 Ja kuningas rakasti Estria ennen kaikkea naista, ja hän sai armon ja armon hänen silmissänsä enemmän kuin kaikki neitsyet; niin että hän asetti kuninkaallisen kruunun päähänsä ja teki hänestä kuningattaren Vashtin sijasta.

2. 2 Kor. 12: 8-9:
8 Tätä varten rukoilin Herraa kolmesti, että se eroaisi minusta. 9 Ja hän sanoi minulle: armoni riittää sinulle; sillä minun voimani on täydellinen heikkoudessa. Siksi iloisin sen vuoksi mieluummin kunnioittavan heikkoudessani, että Kristuksen voima lepää minuun.

3. Roomalaisille 3: 20–24:
20 Sentähden lain tekoilla ei hänen lihassansa ole perusteltua lihaa; sillä lain kautta on synnin tuntemus. 21 Mutta nyt Jumalan vanhurskaus ilmenee ilman lakia, jonka todistavat laki ja profeetat; 22 Jopa Jumalan vanhurskaus, joka tapahtuu uskossa Jeesukseen Kristukseen kaikille ja kaikille, jotka uskovat: sillä ei ole eroa: 23 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja jäävät Jumalan kunniasta; 24 Hänen armonsa vapautetaan vanhurskauttamalla lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa:

4. Joh. 1:14:
14 Ja Sana tehtiin lihaksi ja asui meidän keskuudessamme (ja me näimme hänen kunniansa, Isän ainoan syntymäkunnan kunnian) täynnä armoa ja totuutta.

5. Roomalaiset1: 1-5:
1 Paavali, Jeesuksen Kristuksen palvelija, kutsuttiin apostoliksi, erottui Jumalan evankeliumiin, 2 (jonka hän oli aiemmin luvannut profeettainsa pyhissä kirjoituksissa). 3 Hänen poikansa Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kohta, joka tehtiin Daavidin siemenestä lihan mukaan; 4 Ja julistettiin Jumalan Pojaksi voimalla, pyhyyden hengen mukaan, kuolleista ylösnousemuksella. 5 Joiden kautta olemme saaneet armon ja apostolisuuden, kuuliaisuudesta kaikkien kansakuntien uskonnolle, hänen nimelleen:

6. Apostolien teot 6: 8:
8 Ja Stephen, täynnä uskoa ja voimaa, teki suuria ihmeitä ja ihmeitä kansan keskuudessa.

7. Efesolaisten 4: 7:
7 Mutta jokaiselle meistä annetaan armo Kristuksen lahjan mitan mukaan.

8. Hepr. 13: 9:
9 Älä kulje sukeltajien ja omituisten opien kanssa. Sillä on hyvä asia, että sydän vahvistetaan armossa; ei lihalla, joka ei ole hyödyttänyt siellä miehitettyjä.

9. Efesolaisten 2: 8-9:
8 Sillä armosta pelastatte uskon kautta; eikä se itsestänne: se on Jumalan lahja: 9 Ei teoista, ettei kukaan kerskaisi.

10. 2 Pietari 1: 2:
2 Grace ja rauha kerrotaan teille Jumalan ja Jeesuksen, meidän Herramme, kautta,
11. Hepr. 4: 16:
16 Rukoilkaamme siis rohkeasti armon valtaistuimelle, että saisimme armon ja löydämme armon auttaaksemme tarpeessa.

12. 1. Peter 4:10:
10 Kuten jokainen ihminen on saanut lahjan, niin myös palvelkaa samaa toiselle, niin kuin Jumalan moninaisen armon hyvät vartijat.

13. James 4: 6:
6 Mutta hän antaa enemmän armoa. Sentähden hän sanoo, Jumala vastustaa ylpeitä, mutta antaa armon nöyrille.

14. 2 Kor. 8: 7:
7 Sentähden, kun teillä on paljon kaikessa, uskossa, lausunnossa ja tiedossa, ja kaikessa ahkeruudessa ja rakkaudessa meitä kohtaan, katsokaa, että te olette runsaita myös tässä armossa.

15. Tiitus 2:11:
11 Sillä Jumalan armo, joka antaa pelastuksen, on ilmestynyt kaikille ihmisille,

16. Roomalaisille 6:14:
14 Sillä synti ei voi hallita sinua; sillä ette ole lain, vaan armon alla.

17. Roomalaisille 11:6:
6 Ja jos armosta, niin se ei ole enää tekoja; muuten armo ei ole enää armo. Mutta jos se on töitä, niin se ei ole enää armo: muuten työ ei ole enää työtä.

18. Apostolien teot 15: 11:
11 Mutta me uskomme, että Herran Jeesuksen Kristuksen armon kautta me pelastamme, niinkuin hekin.

19. 2 Kor. 8: 9:
9 Sillä te tiedätte meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen armon, että vaikka hän oli rikas, hänestä tuli kuitenkin teidän tähdenne köyhä, että te hänen köyhyytensä kautta voisitte rikkaita olla.

20. 2 Tim. 1: 9:
9 Kuka on pelastanut meidät ja kutsunut meidät pyhällä kutsulla, ei meidän tekojemme mukaan, vaan oman päämääränsä ja armonsa mukaan, joka meille annettiin Kristuksessa Jeesuksessa ennen maailman alkamista,

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän