30 rukouspistettä kaikesta kierroksesta

9
15944

Psalmi 143: 7-9:
7 Kuulkaa minua nopeasti, Herra: minun henkeni rauhoittuu: älä piilota kasvojasi minulta, ettette ole samanlaisia ​​kuin ne, jotka menevät kaivoon. 8 Anna minun kuulla rakkautesi aamulla; sillä minä luotan sinuun: anna minulle tietää tapa, jolla minun pitäisi kävellä; sillä minä nostan sieluni sinulle. 9 Pelasta minut, Herra, vihollisideni edestä: minä pakenen sinun luoksesi piilottaaksesi minut.

Tämä 30 rukouspistettä ympäri läpimurto on niille, jotka haluavat läpimurton ympäri. Jos haluat liian nähdä Jumalan mahtava käsi hukuttavan elämääsi, niin tämä rukouskohta on sinulle. Rukoile heitä vahvalla uskossa tänään ja odota omaa läpimurtoasi.

30 rukouspistettä kaikesta kierroksesta

1. Annetaan kaikille ihmisille, jotka elämässäni elävät Jumalana, nimitys Jeesuksen nimessä.

2. Tuhoan kaiken paholaisen toiminnan, joka taistelee läpi murtautumiseni Jeesuksen nimessä

3. Julistan, että olen vain pää kaikissa pyrkimyksissäni Jeesuksen nimessä.

4. Aseistaan ​​riisua jokainen perheen vahvuusmies, joka taistelee minun läpimurtoa vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

5. Käsken jokaisen seurantahengen, joka seuraa kehitystäni, sokaamaan ikuisesti Jeesuksen nimessä.

6. Anna armon mahtava kätensä ylläpitää minua kaikissa pyrkimyksissäni

7. Vakuutan, että en koskaan menetä elämässä Jeesuksen nimessä.

8. Vakuutan, että tämä kuukausi suosii minua kaikilla puolilla Jeesuksen nimessä

9. Vakuutan, että tästä lähtien minä ylistän kaiken, mitä teen Jeesuksen nimessä.

10. Vakuutan, että kohtalo auttajani löytävät minut nyt Jeesuksen nimessä

11. Vakuutan, ettei minulta enää koskaan tule enää rahaa Jeesuksen nimessä

12. Vakuutan, että minulla on vakaa mieli Jeesuksen nimessä.

13. Olen isäni Jumalan suosittu lapsi, siksi en epäonnistu elämässä Jeesuksen nimessä.

14. Suurempi on se, joka on minussa kuin se, joka on maailmassa, siksi olen voittaja elämässä

15. Vakuutan, että olen elämässä aina oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan

16. Mikään ase, joka on muotoiltu läpimurtoani vastaan, ei saa koskaan menestyä

17. Hiljennän aina vihollisen kielen, joka puhuu menestystäni vastaan

18. Vakuutan, että olen kaiken kaikkiaan onnistunut

19. Vakuutan, että ideat, joita tarvitsen hallitakseni maailmaa, sijoittavat minut nyt Jeesuksen nimessä.

20. Olen siunattu ja siunaus sukupolvelleni Jeesuksen nimessä

21. Torjun köyhyyden Jeesuksen nimessä

22. Vastustan epäonnistumista Jeesuksen nimessä

23. Vastustan Jeesuksen nimessä tapahtuneita takaiskuja

24. En torju huonoa onnea Jeesuksen nimessä

25. En torju laiskuutta Jeesuksen nimessä

26. Torjun hedelmättömän työn Jeesuksen nimessä

27. Vastustan viivytyksiä Jeesuksen nimessä

28 hyväksymään vaurauden Jeesuksen nimessä

29. Hyväksyn edistymisen Jeesuksen nimessä

30 Hyväksyn kaiken Jeesuksen nimessä tapahtuvan läpimurron.

Kiitos isällesi vastauksesta minulle Jeesuksen nimessä.

 

Mainokset

9-HUOMAUTUKSET

  1. Olen 46-vuotias Nigeriasta, en ole vielä naimisissa lasten kanssa. Tarvitsen rukouksia vapautuaksesi tästä ongelmasta.

  2. Rukouksesi hengellisestä läpimurrosta, kuinka voin keskittyä niihin, asiat eivät ole niin kuin sen pitäisi olla, kaikki, mitä en aina päätä, on minulle huono, yliopistokoulutukseni vei minut 10 vuotta suorittamaan 4 vuoden ohjelman ja tulin vasta ulos passilla, Jumalan ansiosta saamasi työ ei vastaa tarpeitani, ennen kuin kerään palkkani, olen jo perusteellinen, nainen, jonka löysin naimisiin, antaa kysymyksiä morsiamen hinnastaan ​​ja minulla ei ole rahaa @ käsi tehdä mitään. Tarvitsen apua

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän