Päivittäinen Raamatun lukeminen tänä päivänä 30. lokakuuta 2018

0
3056

Päivittäinen raamatunkäsittelymme tälle päivälle on kirjoitettu 2 aikakirjaan 22: 10-12 ja 2 aikakirjaan 23: 1-21. Lue ja siunatkoon.

2 aikakauslehdet 22: 10-12:

10 Mutta kun Ahasian äiti Athaliah näki hänen poikansa kuolleen, nousi hän ja hävitti kaiken Juudan huoneen kuninkaan. 11 Mutta Joosabaath, kuninkaan tytär, otti Joasan Ahasian pojan, ja varasti hänet surmattujen kuninkaan poikien joukosta ja pani hänet ja hänen hoitajansa sänkyyn. Ja kuninkaan Jehoramin tytär, pappi Jehoiadan vaimo, Jehobabeath, (joka oli Ahasian sisko) piilotti hänet Athaliasta, niin ettei hän tappanut häntä. 12 Ja hän oli heidän kanssaan piilossa Jumalan huoneessa kuusi vuotta. Ja Athalia hallitsi maata.

2 Aik. 23: 1-21:

1 Ja seitsemäntenä vuonna Jehoiada vahvistui ja otti satojen päälliköiden Azarjan, Jerohamin pojan, Ismaelin, Jehohananin pojan, Azarian, Obedin pojan, ja Maasejan, Adaian pojan, ja Elisafatin, Zikrin pojan. , liittoon hänen kanssaan. 2 Ja he lähtivät Juudaan ja kokosivat leeviläiset kaikista Juudan kaupungeista ja Israelin isien päämiehen, ja he tulivat Jerusalemiin. 3 Ja kaikki seurakunnat tekivät liiton kuninkaan kanssa Jumalan huoneessa. Ja hän sanoi heille: katso, kuninkaan poika tulee hallitsemaan, kuten Herra on sanonut Daavidin lapsista. 4 Tämän teidän on tehtävä; Kolmas osa sinusta, joka saapuu sapattiin, papit ja leviläiset, ovat ovenvartijoita; 5 Ja kolmas osa on kuninkaan talossa; ja kolmas osa perustan portilla. Ja kaiken kansan on oltava Herran huoneen pihoissa. 6 Mutta älköön ketään tulko Herran huoneeseen, paitsi papit ja leeviläisten palvelijat; he menevät sisään, koska ovat pyhiä; mutta kaiken kansan on oltava Herran varovainen. 7 Ja leviläiset kietävät kuninkaan ympäri, jokainen aseineen kädessään; ja jokainen muu tulee taloon, se tapetaan. Mutta olkaa kuninkaan kanssa, kun hän tulee sisään ja menee ulos. 8 Niin leeviläiset ja koko Juuda tekivät kaiken sen mukaan, mitä pappi Jehoiada oli käskenyt, ja ottivat kaikki miehensä, jotka olivat tulossa sapattina, heidän kanssaan, jotka menivät sapatin eteen; sillä pappi Jehoiada erotti hänet. ei kursseja. 9 Pappi Jehoiada toimitti lisäksi satojen keihästen päälliköille, sormureille ja kilpeille, jotka olivat olleet kuningas Daavidin, jotka olivat Jumalan huoneessa. 10 Ja hän asetti kaikki ihmiset, jokaisella jollakin oli käsi kädessä, temppelin oikealta puolelta temppelin vasemmalle puolelle, alttarin ja temppelin ääreen, kuninkaan ympärille. 11 Sitten he veivät kuninkaan pojan ulos ja panivat hänelle kruunun, antoivat hänelle todistuksen ja tekivät hänestä kuninkaan. Ja Jehoiada ja hänen poikansa voitelivat hänet ja sanoivat: Jumala pelastaa kuninkaan. 12 Mutta kun Athalia kuuli kuninkaata juoksevien ja ylistävien ihmisten melun, tuli hän kansan luo Herran huoneeseen: 13 Ja hän katsoi, ja katso, kuningas seisoi pylväässään sisäänmenolla ja ruhtinaat ja kuninkaan pasuunat. Ja kaikki maan kansa iloitsi ja soitti pasuunoilla, myös laulajat musikaalin soittimilla ja sellaisilla, jotka opettivat laulamaan kiitosta. Sitten Athaliah vuokrasi vaatteensa ja sanoi: "Kavalluus, petos". 14 Sitten pappi Jehoiada toi esiin satojen päälliköiden joukon, jotka asetettiin joukkoon, ja sanoi heille: "Anna hänet ulos joukosta". Ja joka seuraa häntä, se tappataan miekalla. Sillä pappi sanoi: älä surmaa häntä Herran huoneessa. 15 Niin he panivat kätensä hänen päällensä; Ja kun hän saapui hevosporttiin kuninkaan talon kautta, he surmasivat hänet sinne. 16 Ja Jehoiada teki liiton hänen ja kaikkien ihmisten välillä ja kuninkaan välillä, että heidän tulisi olla Herran kansa. 17 Sitten kaikki ihmiset menivät Baalin taloon, jarruttivat sitä, jarruivat hänen alttarinsa ja kuvansa paloiksi ja surmasivat Baalin papin Mattanin alttarien edessä. 18 Ja Jehoiada nimitti myös pappeiden, leeviläisten, joiden kautta Daavid oli jakanut Herran huoneessa, avulla Herran huoneen virkaa uhraamaan Herran polttouhreja, kuten Mooseksen laissa on kirjoitettu. , riemuitseen ja laulamalla, kuten Daavid oli määrännyt. 19 Ja hän asetti vahtimestarit Herran huoneen porteille, ettei ketään, mikä olisi saastaista, pääsisi sisään. 20 Ja hän otti satojen päälliköiden, ja aateliset, kansan päämiehet ja kaikki maan kansa, ja vei kuninkaan Herran huoneesta. Ja he tulivat korkean portin kautta kuninkaan tykö. ja asettakaa kuninkaan valtakunnan valtaistuimelle.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän