20 mfm rukouspistettä jumalallisesta suosimisesta

10
24252

28. Moos. 13:XNUMX:
13 Ja Herra tekee sinulle pään, ei hännän; ja sinun on oltava vain yläpuolella, etkä ole alla; Jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, käskyjä, jotka minä sinulle käsken tänään, noudata niitä ja noudata niitä:

Tänään olemme laatineet 20 mfm rukouspistettä jumalallinen suosio. Nämä mfm-rukouskohdat ovat inspiroineet tohtori Odukoya palovuorista ja ihmeministeriöistä. Paras on, että Jumala antaa sinulle sen, mitä työsi ei voi antaa sinulle. Kun he ovat Jumalan suosiota kohtaan, ovet ja mahdoton ovet avataan edessäsi. Favor vei Josephin vankilasta palatsiin, suosio vei Daavidin pensaasta palatsiin, suosio erotettiin Danielista ja hänen kolmesta heprealaisesta ystävästään, suosio sai Nehemian siirtymään tavalliselta kupin kantajalta kuvernööriksi.

Rukoilen puolestani, että sama suosio vastaa sinulle tänään Jeesuksen nimessä. Jokainen Jumalan lapsi on suosittu lapsi, mutta monet kristityt ovat edelleen orjuudessa, koska paholainen on varas, joka tulee varastamaan Jumalan sana sydämestämme. Kun puuttuu Jumalan sana elämästäsi, sinulla ei ole armoa ja kun puuttuu armo, kärsit moitteista. Tämä mfm-rukous kohtaan jumalallisesta suosimisesta antaa sinulle voiman henkisesti ottaa Jumalasi asettamia suosion hengellisiä siunauksia. Kun rukoilet näitä rukouskohdat, henkimiehesi saa virtaa ja opiskeluelämäsi lisää myös jokaista julistussanaa, jonka ilmoitat tässä rukouskohdassa, ja ne toteutuvat Jeesuksen nimessä. Älä ole väsynyt, ystäväni, rukoile tätä rukousta tänään ja ota vastaan ​​jumalallinen palveluksesi.

20 mfm rukouspistettä jumalallisesta suosimisesta

1. Isä kiitän teitä myönteisyydestänne elämälleni Jeesuksen nimessä

2. Julistan tänään, että Jumalan suosio heijastuu kaikessa työssäni Jeesuksen nimessä.

3. Vakuutan, että Jumalan käsi on minussa kaikessa, mitä teen Jeesuksen nimessä.

4. Sinun suosikkosi takia minulle avataan mahdottomia menestysovia Jeesuksen nimessä.

5. Ilmoittamattomalla suosimuksellani ilmoitan, että minä olen vain pää eikä häntä Jeesuksen nimessä.

6. Vakuutan, että minulla on armo kaikille ihmisille, mukaan lukien kuninkaat Jeesuksen nimessä.

7. Sinun suosikkosi takia mikään minua vastaan ​​muodostettu ase ei voi menestyä Jeesuksen nimessä.

8. Vakuutan, että jokainen minua vastaan ​​joutunut paha ryhmä palaa vihollisideni päälle Jeesuksen nimessä

9. Kuten Josephin päivinä, anna kaikkien suunnitella pahaa minun elämääni vastaan, palatkoon sama paha takaisin heidän luokseen ja kääntyä minuun todistuksen saamiseksi Jeesuksen nimessä.

10. Aivan kuten danielin ja hänen ystäviensä päivät, anna armo erottaa minut ikäisistäni Jeesuksen nimessä.

11. Vakuutan, että suosionne takia olen kymmenen kertaa parempi kuin ikäisensä

12. Vakuutan, että suosionne takia minulla on enemmän ymmärrystä kuin opettajillani.

13. Vakuutan, että suosionne takia kaikki, mitä teen, menestyy Jeesuksen nimessä.

14. Sinun suosikkosi takia kävelen yliluonnollisessa voitossa Jeesuksen nimessä.

15. Sinun suosimuksesi takia minulla on yliluonnollista viisautta Jeesuksen nimessä.

16. Isäni suosion tähden kaikki synnit, aiemmat, nykyiset ja tulevaisuuden anteeksiantavat Jeesuksen nimessä.

17. Isä, anna kaikkien niiden, jotka etsivät kaatumistani, pudota minun tähdenni Jeesuksen nimessä.

18. Isä, olkoon siunatut ikuisesti kaikki, jotka siunaavat minua.

19. Olkoon kirous jokaisen, joka minua kiroaa, Jeesuksen nimessä.

20. Isä kiitos siitä, että et koskaan päättänyt suosia elämääni Jeesuksen nimessä.

 

Mainokset

10-HUOMAUTUKSET

 1. Vastakohta # 9 - 1 Pietari 3: 9 Älä maksa pahaa pahalla tai loukkaa loukkaamalla. Päinvastoin, maksa paha siunauksella, koska tähän sinut kutsuttiin, jotta voit periä siunauksen.
  Vastapiste # 19 - Matteus 5:44: "Mutta minä sanon sinulle, rakasta vihollisiasi, siunaa niitä, jotka kiroavat sinua, tee hyvää niille, jotka vihaavat sinua, ja rukoile niiden puolesta, jotka käyttävät sinua pahoin ja vainoavat sinua." Roomalaisille 12: 14-20 lisätään:
  ”BLESS NIIDET, jotka vainostavat sinua; BLESS JA ÄLÄ KIRJOA… Älä maksa ketään takaisin pahasta… Jos se on mahdollista, niin paljon kuin sinusta riippuu, elä rauhallisesti kaikkien ihmisten kanssa. Rakkaani, älä kostaa itsellesi ... Jos vihollisesi on nälkäinen, ruokki häntä; Jos hän on janoinen, anna hänelle juoda; Sillä näin tekemällä kasat hiiltä tulta päähänsä. Älä päästä pahasta, vaan voita paha pahalla. ”

   • Isä, pyydän teiltä kiittämätöntä armoa. Siunaa meitä ja anna meidän löytää armo kaikessa mitä teemme. Vastustan jokaista pysähtymisen ja abortin henkeä läpimurron reunassa. Päätän teidän suosionne vuoksi yhdenkään meitä vastaan ​​muodostetun aseen menestymisestä. Anna armo erottaa meidät muista Jeesuksen nimessä. Rukoilen taloudellisen läpimurron puolesta ja panen tarjoukseni teidän käsiinsä, Jumala. Se löytää armon Jeesuksen päätöksentekijöille. Päiväni on erittäin suosittu teille, Herra. Rukoilen, että jumalallinen suosio ei koskaan poistu aviomiehestäni. Rukoilen luottaen ja uskoen Jeesuksen nimeen ..

 2. Herra, rukoilen, että sinä mieheni vapautettaisiin soluista Jeesuksen nimessä. Tule Herran läpi ja anna hänen tapauksensa löytää armo jokaiselle, joka tulee esiin, auttamaan häntä. Favor löytää hänet ja otsikkoprosessi löytää armon kaikille, jotka käsittelevät sitä Jeesuksen nimessä. Aika läpimurtoon on täällä Jeesuksessa. Pitäkää meitä ja lapsia rukouksissa Jumalan miehenä. Anna taivaat avautua tämän tapauksen kohdalla Jeesuksessa.

 3. Herra antoi sinun suosia paikantamaan minut tänään. Merkitse otsani ja mieheni suosiossa. Löydämme suosion kaikista käydyistä paikoista. Rukoilen Jeesuksen nimessä. Aamen

 4. Olen vastaan ​​jokaista saatanallista käärmettä, joka on annettu elämääni.
  Jokainen huono unelma, jonka elämälleni yritetään osoittaa, käsken Jumalan tulen tuhota sen Jeesuksen nimessä
  Jumalan armo paikantaa minut Jeesuksen nimessä

 5. Haluan arvostaa Jumalan miestä, tämän näkemyksen välittäjää; lisää UNCTIONS toimia elämässä ja palveluksessa Jeesuksen nimessä amen! Olen siunannut artikkelisi kiitos.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän