Päivittäinen Raamatun lukeminen tänään 27. lokakuuta 2018

Treffi:

Jaa viesti:

Päivittäinen raamatunkäsittelymme on otettu 2 Aik. 17: 1–19, 2. Aik. 18: 1–34. Lue ja siunatkoon.

Päivittäinen raamatun käsittely

2 Aik. 17: 1-19:

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

1 Ja hänen poikansa Joosafati tuli kuninkaaksi hänen tilalleen ja vahvisti Israelia vastaan. 2 Ja hän asetti joukot kaikkiin aidattuihin Juudan kaupunkeihin ja asetti varuskunnat Juudan maahan ja Efraimin kaupunkeihin, jotka hänen isänsä Asa oli ottanut. 3 Ja Herra oli Joosafatin kanssa, koska hän käveli isänsä Daavidin ensimmäisillä teillä ja ei etsinyt Baalimia; 4 Mutta etsinyt Herraa, isänsä Jumalaa, ja kävelleet käskyissään, eikä Israelin tekojen jälkeen. 5 Sentähden Herra pisti valtakunnan kädessään; ja kaikki Juuda toi Joosafatiin lahjoja; ja hänellä oli runsautta rikkautta ja kunniaa. 6 Ja hänen sydämensä kohotettiin Herran teille. Lisäksi hän vei korkeudet ja lehdot Juudasta. 7 Ja kolmantena hallituskautensa vuonna hän lähetti päämiehilleen, jopa Ben-kruhaan, Obadiaan ja Sakariaan, Nethaneeliin ja Mikaiaan opettamaan Juudan kaupungeissa. 8 Ja lähetti heidän mukanaan leviläiset, jopa Semajan, Nethanian, Sebiadian, Asaelin, Semiramotin, Jehonatanin, Adonian, Tobian ja Tob-Adonian, Leviläiset; ja heidän kanssaan papit Elisama ja Jehoram. 9 Ja he opettivat Juudassa, ja heillä oli mukanaan Herran lain kirja, ja he kulkivat ympäri Juudan kaikkia kaupunkeja ja opettivat kansaa. 10 Ja Herran pelko lankesi kaikkiin Juudan ympärillä olevien maiden valtakuntiin, niin että he eivät käyneet sotaa Joosafatiin. 11 Jotkut filistealaisista toivat myös Joosafatiin lahjoja ja antoivat hopeaa; Ja arabialaiset toivat hänelle parvet, seitsemäntuhatta seitsemänsataa oinaa, ja seitsemäntuhatta seitsemänsataa vuohet. 12 Ja Joosafati vahvistui suuresti; ja hän rakensi Juudan linnoja ja kaupunkeja. 13 Ja hänellä oli paljon liiketoimintaa Juudan kaupungeissa. Sota miehet, mahtaiset miehet, olivat Jerusalemissa. 14 Ja tämä on heidän lukumääränsä isiensä huoneen mukaan: Juudasta tuhansien päälliköiden; Päällikkö Adnah ja hänen kanssaan mahtavia miehiä kolmesataatuhatta. 15 Ja hänen vieressä oli päällikkö Jehohanan ja hänen kanssaan kaksisataa kaksikymmentä tuhatta tuhatta. 16 Ja hänen vieressä oli Amasia, Zikrin poika, joka tahtoi itsensä Herralle; ja hänen kanssansa kaksisataatuhatta mahtavaa miestä. 17 Ja Benjaminista; Eliada, mahtava mies, ja hänen kanssaan aseistettuja miehiä, jousella ja kilpellä, kaksisataatuhatta. 18 Ja hänen vieressä oli Jehozabad, ja hänen kanssaan sata kaksikymmentä tuhatta valmista sotaan. 19 He odottivat kuninkaata niiden vieressä, jotka kuningas asetti aidattuihin kaupunkeihin koko Juudan alueella.


2 Aik. 18: 1-34:

1 Niin Joosafatilla oli runsautta rikkautta ja kunniaa, ja liittyi sukulaisuuteen Ahabin kanssa. 2 Ja tietyn vuoden kuluttua hän meni Ahabin tykö Samariaan. Ja Ahab tappoi hänestä runsaasti lampaita ja härkiä ja ihmisiä, jotka hänellä oli hänen kanssansa, ja vakuutti hänen menevän hänen kanssansa Ramot-Gileadiin. 3 Ja Ahab, Israelin kuningas, sanoi Juudan kuninkaalle Joosafatille: "Menetkö sinä kanssani Ramoth-Gileadiin?" Ja hän vastasi hänelle: "Minä olen kuin sinä olet ja kansani kuin sinun kansasi; ja olemme kanssasi sodassa. 4 Ja Joosafati sanoi Israelin kuninkaalle: "Kysy Herralta nykyään". 5 Sentähden Israelin kuningas kokosi yhteen neljäsataa miestä profeettoja ja sanoi heille: mennäänkö meidän menemään taisteluun Ramoth-Gileadiin, vai pitäisikö minun sietää? Ja he sanoivat: Mene ylös; sillä Jumala antaa sen kuninkaan käsiin. 6 Mutta Joosafati sanoi: eikö täällä ole muuta kuin Herran profeetta, jotta voisimme tiedustella häntä? 7 Ja Israelin kuningas sanoi Joosafatille: vielä on yksi mies, jonka kautta voimme kysyä Herralta. Mutta minä vihaan häntä; sillä hän ei ole koskaan profetoinut minulle hyvää, vaan aina pahaa: sama on Miika, Imlan poika. Ja Joosafati sanoi: älköön kuningas sanoko niin. 8 Ja Israelin kuningas kutsui yhden virkamiehensä tykö ja sanoi: nouta nopeasti Mikaia, Imlan poika. 9 Ja Israelin kuningas ja Juudan kuningas Joosafati istuivat molemmat heistä valtaistuimellaan, pukeutuivat heidän vaatteisiinsa, ja he istuivat tyhjään kohtaan Samarian portin sisäänkäynnin kohdalla. ja kaikki profeetat ennustivat heidän edessään. 10 Ja Zedekia, Chenaanahin poika, teki hänelle rautasarvet ja sanoi: "Näin sanoo Herra:" Näillä sinun pitää työntämään Syyrian, kunnes ne hävitetään. " 11 Ja kaikki profeetat ennustivat niin sanoen: Mene Ramot-Gileadiin ja menesty, sillä Herra antaa sen kuninkaan käsiin. 12 Ja lähettiläs, joka meni kutsumaan Mikaiaa, puhui hänelle sanoen: katso, profeettojen sanat julistavat kuninkaalle hyvän suostumuksella; Sentähden, anna sinun sanasi olla kuin yksi heistä, ja puhu sinä hyvä. 13 Ja Miika sanoi: "Kun Herra elää, niin mitä minun Jumalani sanoo, sen minä puhun." 14 Kun hän tuli kuninkaan luo, sanoi kuningas hänelle: Micaia, menemmekö me Ramoth-Gileadiin taisteluun vai pitäisikö minun sietää? Ja hän sanoi: "Menkää ylös ja menestykää, niin he annetaan sinun käsiisi". 15 Ja kuningas sanoi hänelle: kuinka monta kertaa minä kurjaan sinua, ettet sano muuta kuin totuutta minulle Herran nimessä? 16 Sitten hän sanoi: "Minä näin kaiken Israelin hajottaman vuorille kuin lampaita, joilla ei ole paimenta. Ja Herra sanoi: heillä ei ole herraa; Anna heidän siis palata jokainen taloon rauhassa. 17 Ja Israelin kuningas sanoi Joosafatille: "Enkö minä sanonut sinulle, että hän ei ennusta minulle hyvää, vaan pahaa?" 18 Hän sanoi jälleen: "Kuule siis Herran sana; Näin Herran istuvan valtaistuimellaan ja koko taivaan joukon seisovan oikealla ja vasemmalla puolella. 19 Ja Herra sanoi: kuka houkuttelee Israelin kuninkaan Ahabin, jotta hän menisi ylös ja putoaisi Ramoth-Gileadiin? Ja yksi puhui sanoen tällä tavalla ja toinen sano samalla tavalla. 20 Sitten tuli henki ja seisoi Herran edessä ja sanoi: minä houkutan häntä. Ja Herra sanoi hänelle: "Millä tavalla? 21 Ja hän sanoi: minä menen ulos ja olen valehtelija kaikkien hänen profeettojensa suussa. Ja Herra sanoi: "Houkuttele häntä, ja sinä myös voitat: mene ulos ja tee niin". 22 Nyt siis, katso, Herra on laittanut valehtelijan näiden profeettasi suuhun, ja Herra on puhunut pahaa sinua vastaan. 23 Ja Zedekia, Chenaanahin poika, tuli lähelle ja löi Miikaa poskelle ja kysyi: "Minkä tiesen Herran henki minulta meni puhumaan sinulle?" 24 Ja Miika sanoi: Katso, sinä näet sinä päivänä, kun menee sisäkammioon piiloutumaan. 25 Sitten Israelin kuningas sanoi: ota Micaia ja vie hänet takaisin kaupungin päämiehelle Amonille ja kuninkaan pojalle Joashille. 26 Ja sano: Näin sanoo kuningas: "Pane tämä kaveri vankilaan ja ruoki häntä ahdistuksen leivällä ja ahdistuksen vedellä, kunnes palaan rauhassa". 27 Ja Miika sanoi: "Jos palaat varmasti rauhassa, niin ei Herra ole puhunut minusta." Ja hän sanoi: "Kuulkaa, kaikki te ihmiset". 28 Niin Israelin kuningas ja Juudan kuningas Joosafati menivät Ramot-Gileadiin. 29 Ja Israelin kuningas sanoi Joosafatille: minä peitän itseni ja menen taisteluun. mutta laita itsesi vaatteisiisi. Niin Israelin kuningas naamioi itsensä; ja he menivät taisteluun. 30 Nyt Syyrian kuningas oli käskenyt hänen kanssaan olleiden sotavaunujen päälliköt sanoen: "Älä taistele älä pienillä tai suurilla, paitsi vain Israelin kuninkaalla." 31 Ja kun vaunujen päälliköt näkivät Joosafatin, sanottiin heille: "Se on Israelin kuningas". Siksi he kääntyivät häntä vastaan ​​taistelemaan. Mutta Joosafati huusi ja Herra auttoi häntä; ja Jumala muutti heidät poistumaan hänestä. 32 Sillä tapahtui, että kun vaunujen päälliköt huomasivat, että se ei ollut Israelin kuningas, he kääntyivät takaisin takaa takaavat hänet. 33 Ja eräs mies veti keulaa hankkeen kohdalla ja löi Israelin kuninkaan valjaiden nivelten välillä. Sentähden hän sanoi sotavaunulleen: käännä kättäsi, että voit viedä minut joukosta; sillä olen haavoittunut.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...