Päivittäinen Raamatun lukeminen tänään 25. lokakuuta 2018.

Treffi:

Jaa viesti:

Päivittäinen raamatunkäsittelymme tänään kirjasta 2 Aik. 13: 1-22 ja 2. Ajankohtaista 14: 1-15. Lue ja siunattu.

Päivittäinen raamatun käsittely tänään.

2 Aik. 13: 1-22:

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

1 Nyt kuninkaan Jerobeamin kahdeksannentoista vuoden aikana Abija hallitsi Juudaa. 2 Hän hallitsi Jerusalemissa kolme vuotta. Hänen äitinsä nimi oli myös Michaia, Urielin tytär, Gibea. Ja Abian ja Jeroboamin välillä oli sota. 3 Ja Abija asetti taistelun joukkoon uskomattomia sota miehiä, jopa neljäsataatuhatta valittua miestä. Jerobeam asetti myös taistelun häntä vastaan ​​kahdeksansadan tuhannen valitun miehen kanssa, ollessa mahtavia miehiä. 4 Mutta Abija nousi Emaraimin vuorella olevaan Zemaraimin vuorelle ja sanoi: "Kuule minua, sinä Jerobeam ja koko Israel; 5 Eikö sinun pitäisi tietää, että Herra, Israelin Jumala, antoi Israelin valtakunnan Daavidille ikuisesti, jopa hänelle ja hänen pojilleen suolaliitolla? 6 Mutta Jerobeam, Nebatin poika, Daavidin, Daavidin pojan, palvelija, nousee ylös ja kapinoi herransa vastaan. 7 Ja hänen tykönsä on koottu tyhjiä miehiä, Belialin lapsia, ja ovat vahvistaneet itseään Rehabeamia, Salomon poikaa, vastaan, kun Rehabeam oli nuori ja hellä sydän eikä pystynyt kestämään heitä. 8 Ja nyt ajattelette kestävän Herran valtakuntaa Daavidin poikien käsissä; ja te olette suuri joukko, ja teidän kanssanne on kultaisia ​​vasikoita, jotka Jeroboam loi sinulle jumalia varten. 9 Etkö ole hylännyt Herran pappeja, Aaronin poikia ja leviläisiä ja tehneet teistä pappeja muiden maiden kansojen tapaan? niin että jokainen tulee pyhittämään itsensä nuorella härillä ja seitsemällä oinalla, se voi olla pappi niille, jotka eivät ole jumalia. 10 Mutta meille Herra on meidän Jumalamme, ja emme ole hyljänneet häntä; ja papit, jotka palvelevat Herraa, ovat Aaronin poikia, ja leviläiset odottavat liiketoimintaa. 11 Ja he polttivat Herralle joka aamu ja joka ilta poltettuja uhrauksia ja suloisia suitsukkeita. puhdas pöytä; ja kullan kynttilänjalka lampuineen, joka polttaa joka ilta, sillä me pidämme Herran, meidän Jumalamme, vastuuta; mutta olet hyljännyt hänet. 12 Ja katso, Jumala itse on kanssamme kapteenimme ja hänen pappiensa kanssa soivilla trumpeilla huutaakseen sinua vastaan. Oi Israelin lapset, älä taistele Herraa, isäidesi Jumalaa vastaan; sillä ette voi menestyä. 13 Mutta Jeroboam aiheutti väkivallan heidän takanaan. Niin he olivat Juudan edessä, ja väkivalta oli heidän takanaan. 14 Ja kun Juuda katsoi taaksepäin, katso, taistelu oli edessä ja takana. Ja he huusivat Herran puoleen, ja papit kuuloivat pasuunoiden kanssa. 15 Ja Juudan miehet huusivat. Ja kun Juudan miehet huusivat, tapahtui, että Jumala löi Jerobeamin ja koko Israelin Abian ja Juudan edessä. 16 Ja Israelin lapset pakenivat Juudan edessä. Ja Jumala antoi heidät heidän käsiinsä. 17 Ja Abija ja hänen kansansa tappoivat heidät suurella teurastuksella. Ja Israelin tappoi viisisataa tuhatta valittua miestä. 18 Niinpä Israelin lapset saatiin tuolloin alaiseksi, ja Juudan lapset voittivat, koska he luottavat Herran, isiensä Jumalaan. 19 Mutta Abija ajoi Jerobeamia takaa ja otti häneltä kaupunkeja, Beetelin ja sen kaupunkeja, Jeshanan ja sen kaupunkeja sekä Efrainin kaupunkeihinsa. 20 Jerobeam ei myöskään voinut jälleen vahvistaa Abian päivinä. Ja Herra iski häneen, ja hän kuoli. 21 Mutta Abija vahvisti mahtavan ja meni naimisiin neljätoista vaimoa ja synnytti kaksikymmentäkaksi poikaa ja kuusitoista tytärtä.


2 Aik. 14: 1-15:

1 Niin Abija nukkui isiensä kanssa ja hautasi hänet Daavidin kaupunkiin. Ja hänen poikansa Asa tuli kuninkaaksi hänen sijaansa. Hänen päivinä maa oli hiljainen kymmenen vuotta. 2 Ja Asa teki sen, mikä oli hyvää ja oikeaa Herran, hänen Jumalansa, silmissä: 3 Sillä hän otti pois outojen jumalien alttarit ja korkeat paikat, jarrutti kuvia ja rakasti lehdot: 4 Ja käski Juudaa etsimään Herraa, heidän isiensä Jumalaa, ja tekemään lain ja käskyn. 5 Ja hän vei myös kaikista Juudan kaupungeista korkeudet ja kuvat: ja valtakunta oli hänen edessään hiljainen. 6 Ja hän rakensi aidattuja kaupunkeja Juudaan. Sillä maalla oli lepo, eikä hänellä ollut sotaa noina vuosina; koska Herra oli antanut hänelle levon. 7 Sentähden hän sanoi Juudalle: rakentakaamme nämä kaupungit ja rakennamme niistä muurit ja tornit, portit ja baarit, kun maa on vielä edessämme; koska olemme etsineet Herraa, meidän Jumalaamme, olemme etsineet häntä, ja hän on antanut meille levon molemmin puolin. Joten he rakensivat ja menestyivät. 8 Ja Asassa oli joukko miehiä, jotka paljastivat kohteita ja keihääitä Juudasta kolmesataatuhatta; ja Benjaminista, paljaat kilvet ja vetivät jousia, kaksisataa ja kaksikymmentä tuhatta tuhatta; nämä kaikki olivat mahtavia miehiä. 9 Ja heitä vastaan ​​tuli etiopialainen Zerah tuhattuhatta joukkoa ja kolmesataa vaunua; ja tuli Mareshan luo. 10 Sitten Asa meni häntä vastaan, ja he ryhtyivät taisteluun joukkoon Sefatan laaksoon Mareshaan. 11 Ja Asa huusi Herraa, Jumalaansa, ja sanoi: Herra, sinun ei tarvitse auttaa mitään, ei monien kanssa, tai sellaisten kanssa, joilla ei ole voimaa: auta meitä, Herra, meidän Jumalamme; sillä me lepäämme sinun päälläsi, ja sinun nimessämme menemme tätä väkivaltaa vastaan. Herra, sinä olet meidän Jumalamme; Älköön ihmisen voittako sinua vastaan. 12 Niin Herra lyö etiopialaisia ​​Asan ja Juudan edessä; ja etiopialaiset pakenivat. 13 Ja Asa ja hänen kanssaan olevat ihmiset ajoivat heidät Gerarin tykö. Etiopialaiset kaadettiin, etteivät he pystyneet parantamaan itseään; sillä heidät tuhottiin Herran ja hänen isäntänsä edessä; ja he kantoivat paljon pilaa. 14 Ja he löivät kaikki kaupungit Gerarin ympärillä; sillä Herran pelko tuli heidän päällensä. Ja he pilasivat kaikki kaupungit; sillä heissä oli paljon saalista. 15 He löivät myös karjan teltat, veivät runsaasti lampaita ja kameleita ja palasivat Jerusalemiin.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...