Päivittäinen Raamatun lukeminen 28. lokakuuta 2018

Treffi:

Päivittäinen Raamatun lukemassamme on otettu kohta 2An. 19: 1-11 ja 2 Aikakirjaan 20: 1-37. Lukeminen ja siunatkoon.

Päivittäinen Raamatun lukeminen tänään.

2 Aik. 19: 1-11:

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

1 Ja Juudan kuningas Joosafati palasi taloonsa rauhassa Jerusalemiin. 2 Ja Jehu, Hananin poika, näkijä, meni ulos vastaamaan häntä ja sanoi kuninkaalle Joosafatille: "Sinun pitää auttaa jumalattomia ja rakastaa niitä, jotka vihaavat Herraa?" siksi on viha sinua kohta Herran edestä. 3 Sinusta löytyy kuitenkin hyvää, sillä olet poistanut lehdot maasta ja valmistellut sydämesi etsimään Jumalaa. 4 Ja Joosafati asui Jerusalemissa. Ja hän meni jälleen kansalaisten läpi Beer-Sebasta Efraimin vuorelle ja toi heidät takaisin Herran, heidän isiensä Jumalan, luo. 5 Ja hän asetti tuomarit maahan kaikissa Juudan aidattuissa kaupungeissa, kaupunkien välillä. 6 Ja sanoi tuomarille: ota huomioon, mitä teet: sillä et tuomitse ihmistä, vaan Herraa, joka on kanssasi kanssasi tuomio. 7 Sentähden olkoon Herran pelko nyt sinun päälläsi; Varo ja tee se: sillä ei ole vääryyttä Herran, meidän Jumalamme, suhteen, ei ihmisten kunnioitusta, eikä lahjojen ottamista. 8 Lisäksi Jerusalemissa Joosafati asetti leviläisiä, pappeja ja Israelin isien päämiehiä Herran tuomiota ja kiistoja varten, kun he palasivat Jerusalemiin. 9 Ja hän syytti heitä sanoen: "Niin teettekin Herran pelossa, uskollisesti ja täydellisellä sydämellä". 10 Ja mistä syystä teidän veljenne, jotka asuvat heidän kaupungeissa, veren ja veren välillä, lain ja käskyn, säädösten ja tuomioiden välillä, teidän on jopa varoitettava heitä siitä, etteivät he riko Herraa vastaan, ja niin viha tulee sinä ja veljesi päällä: tee niin, ja älä riko. 11 Ja katso, ylimmäinen pappi Amaria on teidän päällänne kaikissa Herran asioissa; ja Zebadia, Ismaelin poika, Juudan huoneen päällikkö, kaikista kuninkaan asioista; myös leviläiset tulevat olemaan virkamiehiä sinun edessäsi. Tehkää rohkeasti, ja Herra on hyvässä.


2 Aik. 20: 1-37:

1 Tämän jälkeen tapahtui myös, että Moabin ja Ammonin lapset ja heidän kanssaan muutkin ammonilaisten lisäksi tulivat Joosafatiin taisteluun. 2 Sitten tuli joitain, jotka kertoivat Joosafatille sanoen: "Sinun puolelle Syyriaa tulee suuri joukko meren takaa; ja katso, he ovat Hazazon-tamar, joka on En-gedi. 3 Ja Joosafati pelkäsi ja asettui etsimään Herraa ja julisti paaston koko Juudassa. 4 Ja Juuda kokoontui yhteen kysyäkseen Herralta apua. Kaikista Juudan kaupungeista tulivat etsimään Herraa. 5 Ja Joosafati seisoi Juudan ja Jerusalemin seurakunnassa, Herran huoneessa, uuden tuomioistuimen edessä. 6 Ja sanoi: Herra, isämme Jumala, etkö sinä ole taivaan Jumala? etkö hallitse kaikkia pakanavaltioita? ja eikö käsissäsi ole voimaa ja voimaa, niin ettei kukaan kykene sinua kestämään? 7 Etkö sinä meidän Jumalamme ole, joka karkotti tämän maan asukkaat kansasi Israelin edessä ja antoi sen ikuisen ystäväsi Abrahamin siemenelle? 8 Ja he asuivat siinä ja rakensivat sinne pyhäkkösi sinun nimesi sanomalla: 9 Jos pahuus tulee meille, kuten miekka, tuomio tai rutto tai nälänhätä, seisomme tämän talon edessä ja sinun edessäsi , (sillä nimesi on tässä talossa) ja huutaa sinua vaivaissamme, niin kuulet ja autat. 10 Ja nyt, katso, Ammonin, Moabin ja Seirin vuoren lapset, joita et anna Israelin tunkeutua, kun he tulivat Egyptin maasta, vaan kääntyivät heiltä ja eivät hävittäneet heitä; 11 Katso, minä sanon, kuinka he palkitsevat meitä tulemaan karkottamaan meidät omistasi, jonka olet antanut meille periä. 12 Jumalamme, etkö tuomitse heitä? sillä meillä ei ole voimaa tätä suurta yritystä vastaan, joka tulee meitä vastaan; Emme tiedä mitä meidän pitää tehdä, mutta silmämme ovat sinua kohti. 13 Ja koko Juuda seisoi Herran edessä heidän pientensä, vaimojensa ja lastensa kanssa. 14 Sitten Jahasiel, Sakarian pojan, Benaian pojan, Jeielin pojan, Mattanian pojan, Asaphin pojien leeviläisen luona, tuli Herran Henki seurakunnan keskelle; 15 Ja hän sanoi: "Kuulkaa, kaikki Juuda ja Jerusalemin asukkaat, ja sinä kuningas Joosafat. Näin sanoo Herra teille: älä pelkää äläkä kauhistudu tämän suuren kansalaisuuden vuoksi; sillä taistelu ei ole sinun, vaan Jumalan. 16 Huomenna menkäät heitä vastaan: katso, he nousevat Zizin kallion varrella; ja te löydätte ne puron lopusta, ennen Jeruelin erämaata. 17 Sinun ei tarvitse taistella tässä taistelussa: aseta itsesi, seiso paikallasi ja katso Herran pelastusta kanssasi, Juuda ja Jerusalem: älä pelkää, älä kauhu; huomenna menkää heitä vastaan; sillä Herra on kanssanne. 18 Ja Joosafati kumarsi päänsä kasvoillaan maahan. Ja kaikki Juuda ja Jerusalemin asukkaat lankesivat Herran eteen ja palvoivat Herraa. 19 Ja leviläiset, kohattilaisten ja korhilaisten pojat, nousivat ylistämään Herraa, Israelin Jumalaa, korkealla kovalla äänellä. 20 Ja he nousivat varhain aamulla ja menivät ulos Tekoan erämaahan. Ja kun he lähtivät ulos, Joosafati seisoi ja sanoi: "Kuule minua, Juuda, ja te Jerusalemin asukkaat; Usko Herraasi, sinun Jumalasi, niin sinäkin vakiintuit; usko hänen profeettojaan, niin myös sinun menestyä. 21 Ja kuultuaan kansaa, hän nimitti laulajat Herran tykö, ja sen tulisi ylistää pyhyyden kauneutta, kun he lähtivät armeijan edessä ja sanoa: ylistä Herraa; sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti. 22 Ja kun he alkoivat laulaa ja ylistää, Herra asetti väkivaltaisuuksia Juudan vastaisia ​​Ammonin, Moabin ja Seirin vuoren lapsia vastaan; ja heidät lyötiin. 23 Sillä Ammonin ja Moabin lapset seisoivat Seirin vuoren asukkaita vastaan ​​tappaakseen ja hävittääkseen heidät. Ja kun he olivat lopettaneet Seirin asukkaat, auttoivat he hävittämään toisen. 24 Ja kun Juuda tuli erämaan vartiotorniin, he katsoivat kansaa kohti, ja katso, he olivat kuolleita ruumiita, jotka putosivat maan päälle, ja kukaan ei pakeni. 25 Ja kun Joosafati ja hänen kansansa tulivat ottamaan pois heidän saaliinsa, löysivät heistä runsaasti rikkauksia kuolleiden ruhojen kanssa ja arvokkaita jalokiviä, jotka he riisuttivat itselleen, enemmän kuin he pystyivät kantamaan. Ja he olivat Kolme päivää saaliin keräämisessä, se oli niin paljon. 26 Ja neljäntenä päivänä he kokoontuivat Berachan laaksoon; sillä siellä he siunasivat Herraa. Sen vuoksi saman paikan nimi oli Berachan laakso tähän päivään saakka. 27 Sitten he palasivat jokaisen Juudan ja Jerusalemin miehen, ja Joosafatin eturintamassa, mennäkseen jälleen Jerusalemiin ilolla; sillä Herra oli saanut heidät riemuitsemaan vihollisiaan. 28 Ja he tulivat Jerusalemiin psalterien, harppujen ja pasunoilla Herran huoneeseen. 29 Ja Jumalan pelko oli kaikkien näiden maiden valtakunnissa, kun he olivat kuulleet, että Herra taisteli Israelin vihollisia vastaan. 30 Ja Joosafatin valtakunta oli hiljainen; sillä hänen Jumalansa antoi hänelle lepoa ympäri. 31 Ja Joosafati hallitsi Juudaa. Hän oli hallussaan alkaessaan kolmekymmentäviisi vuotta vanha, ja hän hallitsi Jerusalemissa kaksikymmentäviisi vuotta. Ja hänen äitinsä nimi oli Azubah, Silhin tytär. 32 Ja hän käveli isänsä Asan tietä pitkin eikä poistunut siitä tekemällä sitä, mikä oli oikein Herran silmissä. 33 Mutta korkeita kohtia ei kuitenkaan otettu pois, sillä ihmiset eivät vielä olleet valmistautuneet sydämensä isiensä Jumalalle. 34 Mutta muut Joosafatin teot, ensimmäiset ja viimeiset, katso, ne on kirjoitettu Jehun, Hananin pojan, kirjaan, joka mainitaan Israelin kuninkaiden kirjassa. 35 Ja sen jälkeen Juudan kuningas Joosafati liittyi itsensä Israelin kuninkaan Ahasian kanssa, joka teki erittäin pahaa: 36 Ja hän liittyi hänen tykönsä saadakseen laivoja Tarsishiin; ja he tekivät aluksia Ezion-Gaberissa. 37 Silloin Eliezer, Dodadan poika, Maresha, profetoi Josafattia vastaan ​​sanoen: "Koska sinä olet liittynyt Ahasiaan, Herra on rikkonyt sinun työsi."

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...