Päivittäinen Raamatun lukeminen tänään 22. lokakuuta 2018

0
2911

Päivittäinen raamatunkäsittelymme on tänään 2. Aikakirjaan 7: 1-22 ja 2. Aikakirjaan 8: 1-18. Kun luet pyhänä hengenä, joka opastaa sinua näkemään, mitä Jumala sanoo. Pysyä siunattuna.

Päivittäinen Raamatun lukeminen tänään

2 Chronicles 7: 1-22
1 Mutta kun Salomo oli lopettanut rukouksen, tuli tuli taivaasta ja söi polttouhrin ja uhraukset. ja Herran kirkkaus täytti talon. 2 Ja papit eivät voineet mennä Herran huoneeseen, koska Herran kirkkaus oli täyttänyt Herran huoneen. 3 Ja kun kaikki Israelin lapset näkivät, kuinka tuli tuli ja Herran kunnia talossa, he kumarsivat kasvonsa maahan jalkakäytävällä, kumarsivat ja kiittivät Herraa sanoen: "Sillä hän on hyvä; sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti. 4 Sitten kuningas ja kaikki ihmiset uhrasivat uhrauksia Herran edessä. 5 Ja kuningas Salomo uhrasi kaksikymmentäkaksi tuhatta härää ja sata kaksikymmentätuhatta lammasta; niin kuningas ja kaikki ihmiset uhrasivat Jumalan huoneen. 6 Ja papit odottivat toimitiloissaan: leviläiset myös Herran musikkilaisilla välineillä, jotka kuningas Daavid oli tehnyt ylistämään Herraa, koska hänen armonsa kestää iankaikkisesti, kun Daavid kiitti heidän palvelustaan; ja papit kuuloivat trumpetteja heidän edessään, ja koko Israel seisoi. 7 Lisäksi Salomo pyhitti Herran huoneen edessä olevan pihan keskellä; sillä siellä hän uhrasi polttouhreja ja rauhanuhreiden rasvaa, koska Salomon tekemä brass-alttari ei pystynyt vastaanottamaan polttouhreja. ja lihauhrit ja rasva. 8 Samanaikaisesti myös Salomon piti juhlaa seitsemän päivää ja koko Israelinsa kanssa, erittäin suuri seurakunta, Hamatin saapumisesta Egyptin jokeen. 9 Ja kahdeksantena päivänä he tekivät juhlallisen kokouksen. Sillä he pitivät alttarin omistautumista seitsemän päivää ja juhlaa seitsemän päivää. 10 Ja seitsemännen kuukauden kolmantena ja kahdentenakymmenentenä päivänä hän lähetti kansan pois heidän teltoihinsa iloitseen ja iloitseen siitä hyvyydestä, jonka Herra oli osoittanut Daavidille, Salomonille ja hänen kansalleen. 11 Niin Salomon valmisti Herran huoneen ja kuninkaan huoneen. Ja kaiken, mikä tuli Salomon sydämeen tekemään Herran huoneessa ja omassa talossa, hän teki vauraasti. 12 Ja Herra ilmestyi Salomonille yöllä ja sanoi hänelle: "Olen kuullut sinun rukouksesi ja valinnut tämän paikan itselleni uhrihuoneeksi". 13 Jos suljen taivaan, ettei sadetta ole, tai jos käskennein johannekset syödä maata, tai jos lähetän ruton kansani keskuuteen; 14 Jos minun kansani, jota minun nimeltäni kutsutaan, nöyryyttää itsensä ja rukoilee, etsii kasvoni ja kääntyy pahoilta teiltä; niin minä kuulen taivaasta ja annan heidän syntinsä anteeksi ja parannan heidän maansa. 15 Nyt minun silmäni ovat auki, ja korvani käyvät tässä rukouksessa. 16 Sillä nyt olen valinnut ja pyhittänyt tämän talon, jotta minun nimeni olisi siellä iankaikkisesti; ja minun silmäni ja sydämeni ovat pysyvästi siellä. 17 Ja kuin sinulla on, jos kävelet minun edessäni, niinkuin sinun isäsi David käveli, ja tee sen mukaan, mitä minä olen sinulle käskenyt, ja noudata minun säädöksiäni ja tuomioitani; 18 Sitten pidän sinun valtakunnan valtaistuimen, niinkuin olen tehnyt liitto sinun isäsi Davidin kanssa sanoen: "Ei pidä sinua hylkäämästä, joka on Israelissa hallitsija". 19 Mutta jos käännytte pois ja hylkäätte minun säädökseni ja käskyni, jotka minä olen asettanut teille, ja menen palvelemaan muita jumalia ja palvomaan heitä; 20 Sitten minä ryöstän heidät juurideni kautta maastani, jonka olen heille antanut; ja tämän talon, jonka olen pyhittänyt nimelleni, minä heitän pois silmäni edestä ja teen siitä sananlaskun ja sanan kaikkien kansakuntien keskuudessa. 21 Ja tämä korkea talo on hämmästys jokaiselle, joka sen ohitse menee; niin että hän sanoo: "Miksi Herra on tehnyt näin tälle maalle ja tälle talolle?"

2 Aik. 8: 1-18:
1 Ja tapahtui kahdenkymmenen vuoden lopulla, jolloin Salomo oli rakentanut Herran huoneen ja oman talonsa. 2 Kaupungit, jotka Huram oli palauttanut Salomonille, rakensi Salomon heille ja aiheutti Israelin lapsille asua siellä. 3 Ja Salomo meni Hamat -obahaan ja voitti sitä vastaan. 4 Ja hän rakensi Tadmorin erämaahan ja kaikki kauppakaupungit, jotka hän rakensi Hamatiin. 5 Hän rakensi myös Beetonin ylemmän ja Beton-horonin aidattuihin kaupunkeihin seinillä, porteilla ja baareilla; 6 Ja Baalath, ja kaikki kaupunkikaupungit, jotka Salomolla oli, ja kaikki vaunukaupungit ja ratsumiesten kaupungit, ja kaikki mitä Salomon halusi rakentaa Jerusalemiin ja Libanoniin ja koko hänen hallitsijamaansa maahan. 7 Kuten kaikille hetilaisista jäljelle jääneille ihmisille, amorilaisille, perisalaisille, hivilaisille ja jebuusilaisille, jotka eivät olleet Israelista. 8 Mutta heidän lapsistaan, jotka jäivät heidän jälkeensä maahan, joita Israelin lapset eivät kuluttaneet, he tekivät Salomon kunnioittaakseen tähän päivään saakka. 9 Mutta Salomo ei tehnyt Israelin lapsista palvelijoita hänen työstään; Mutta he olivat sota miehiä, hänen päälliköidensä päällikköä, ja sotavaunujensa ja ratsumiestensä päälliköitä. 10 Ja nämä olivat kuningas Salomon päämiesten päällikköä, jopa kaksisataa ja viisikymmentä, jotka hallitsivat kansaa. 11 Ja Salomo kasvatti faraon tyttären Daavidin kaupungista taloon, jonka hän oli hänelle rakentanut. Sillä hän sanoi: vaimoni ei asu Israelin kuninkaan Daavidin talossa, koska paikat ovat pyhät Herran arkki on tullut. 12 Silloin Salomo uhrasi polttouhreja Herralle Herran alttarilla, jonka hän oli rakentanut kuistin eteen. 13 Jopa tietyn verran joka päivä, uhrasi Mooseksen käskyn mukaan sapattina ja uusina kuina. , ja juhlallisten juhlien yhteydessä kolme kertaa vuodessa, jopa happamattoman leivän juhlana, viikkojuhlana ja majoituksen juhlapäivänä. 14 Ja hän nimitti isänsä Daavidin käskyn mukaan papien kurssit heidän palvelukseensa ja leeviläiset heidän syytöksiinsä ylistämään ja palvelemaan papien edessä, kuten jokainen päiväkohtainen velvollisuus vaatii. heidän kurssinsa jokaisessa portissa; sillä niin myös David, Jumalan mies, oli käskenyt. 15 Ja he eivät poistuneet kuninkaan käskystä pappeille ja leeviläisille mistään asiasta tai aarteista. 16 Nyt kaikki Salomon työ valmistettiin Herran huoneen perustamisen päivään saakka, kunnes se oli valmis. Joten Herran huone oli täydellistynyt. 17 Sitten Salomon meni Ezion-geberiin ja Elothiin Edomin meren puolelle. 18 Ja Huram lähetti hänelle palvelijainsa alusten ja palvelijoiden, jotka tiesivät merestä, käsin; Ja he menivät Salomon palvelijoiden kanssa Opiriin, ja ottivat sieltä nelisadakymmentäkymmentä kykyä kultaa ja veivät heidät kuningas Salomoon.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän