Päivittäinen Raamatun lukeminen tänään 21. lokakuuta 2018

0
9914

Päivittäinen Raamatun lukemamme on tänä päivänä 2.Aikakirja 6: 12-42. Lue, mietiskele sitä, pyydä pyhää henkeä ohjaamaan sinut tämän päivän Raamatun lukemisen opetuksiin ja ilmoituksiin. Ole siunattu.

Päivittäinen Raamatun lukeminen tänään

2 Aik. 6: 12-42:
12 Ja hän seisoi Herran alttarin edessä kaikkien Israelin seurakuntien edessä ja levitti kätensä. 13 Sillä Salomo oli tehnyt pimeän telineen, joka oli viisi kyynärää pitkä ja viisi kyynärää leveä ja kolme kyynärää korkea, ja asetti sen keskelle tuomioistuinta. Ja sen päällä hän seisoi ja polvistui polvilleen koko Israelin seurakunnan edessä ja ojensi kätensä taivasta kohti. 14 Ja sanoi: Herra, Israelin Jumala, siellä on ei jumalaa kuin sinä taivaassa tai maan päällä; mikä liitto on, ja osoittaa armoa palvelijoillesi, jotka kulkevat sinun edessäsi koko sydämestäsi. 15 Sinä olet pitänyt palvelijasi Davidin, minun isäni kanssa, mitä olet luvannut hänelle; ja puhui suussasi, ja olet suorittanut sen kädelläsi, niinkuin tämä päivä on. 16 Sentähden, Herra, Israelin Jumala, pidä palvelijasi Davidin, minun isäni, kanssa, mitä olet hänelle luvannut, sanoen: "Minun edessäni ei pidä sinua hylkäämään minua istumaan Israelin valtaistuimella; vielä niin, että lapsesi kiinnittävät huomiota tielleni kävellä minun lakini mukaan, kuin sinä olet vaellanut minun edessäni. 17 Ja nyt, Herra, Israelin Jumala, todista sinun sanasi, jonka olet puhunut palvelijallesi Daavidille. 18 Mutta asuuko Jumala todella tekoissa ihmisten kanssa maan päällä? katso, taivas taivaan taivas eivät voi sisältää sinua; kuinka paljon vähemmän tämä talo, jonka olen rakentanut! 19 Pidä siis kunniassa palvelijasi rukousta ja hänen rukoustaan, Herra, minun Jumalani, kuullaksesi itku ja rukous, jota palvelijasi rukoilee sinun edessäsi: 20 Sinun silmäsi voivat olla avoinna tässä talossa päivä ja yö, siihen kohtaan, josta olet sanonut, että sinä panit nimesi sinne; kuullaksesi rukouksen, jota palvelijasi rukoilee tätä paikkaa kohti. 21 Kuule siis palvelijasi ja kansasi Israelin rukoukset, jotka he tekevät tähän paikkaan. Kuule sinä asumisestasi, taivaasta; ja kun kuulet, anna anteeksi. 22 Jos joku tekee syntiä lähimmäistään vastaan, ja hänelle vannotaan vannoa vannoakseen, ja vanno tulee sinun alttarisi edessä tässä talossa; 23 Kuule sitten taivaasta ja tee, ja tuomitse palvelijasi korvaamalla jumalattomia korvaamalla tiensä omalle päälleen; ja oikeuttamalla vanhurskaan antamalla hänelle vanhurskautensa mukaan. 24 Ja jos kansasi Israel asetetaan pahempaan vihollisen edessä, koska he ovat syntiä sinua vastaan; ja palaa ja tunnustaa nimesi, rukoilee ja rukoilee sinun edessäsi tässä talossa; 25 Kuule sitten taivaasta ja anna kansasi Israelin synti anteeksi ja vie heidät takaisin maahan, jonka olet antanut heille ja heidän isilleen. 26 Kun taivas suljetaan eikä ole sadetta, koska ne ovat syntiä sinua vastaan; Mutta jos he rukoilevat kohti tätä paikkaa ja tunnustavat nimesi ja kääntyvät synnistään, kun kärsit heitä; 27 Kuule sitten taivaasta ja anna palvelijoidesi ja kansasi Israelin synti anteeksi, kun olet opettanut heille hyvän tien, jolla heidän tulee kävellä. ja lähetä maan päälle sade, jonka olet antanut kansallesi perintöksi. 28 Jos maassa on pulaa, jos on ruttoa, jos siellä on räjähdyksiä tai hometta, heinäsirkkoja tai toukkoja; jos heidän vihollisensa piirittävät heidät maansa kaupungeissa; riippumatta siitä, millaista on tuskaa tai minkälaista sairautta: 29 Minkä tahansa ihmisen tai koko kansasi Israelin rukouksen tai minkä rukouksen niin tehdään, kun jokainen tuntee oman kivunsa ja surunsa ja levittää kätensä tämä talo: 30 Kuule sitten taivaasta asumistasi ja anna anteeksi ja anna jokaiselle kaikilla hänen tiensä mukaan, jonka sydämen tunnet; (sillä sinä tunnet vain ihmislasten sydämet :) 31 He pelkäävät sinua kävelemään sinun tiesi, niin kauan kuin he asuvat maassa, jonka annoit isillemme. 32 Sitä paitsi muukalainen, joka ei ole sinun kansastasi Israelista, vaan on tullut kaukaisesta maasta sinun suuren nimeesi tähden, ja sinun mahtava käsi ja ojennettu käsivarsi; jos he tulevat ja rukoilevat tässä talossa; 33 Kuule sitten sinä taivaasta, jopa asumistasi, ja tee kaiken, mitä muukalainen sinulle kutsuu; että kaikki maan ihmiset tietäisivät sinun nimesi ja pelkäävät sinua kuin kansasi Israel, ja tietävät, että tätä taloa, jonka minä olen rakentanut, kutsutaan nimelläsi. 34 Jos kansasi lähtee sotimaan vihollisiaan vastaan ​​sillä tavalla, jonka lähetät heille, ja he rukoilevat sinua kohti tätä kaupunkia, jonka olet valinnut, ja taloa, jonka minä olen sinun nimellesi rakentanut; 35 Kuule sitten taivaista heidän rukouksensa ja rukouksensa, ja pidä heidän syynsä. 36 Jos he tekevät syntiä sinua vastaan ​​(sillä ei ole ketään, joka ei tee syntiä), olet vihainen heidän päällensä ja annat heidät vihollistensa edessä, ja he vievät vangit siellä kaukaiseen tai läheiseen maahan; 37 Mutta jos he ajattelevat itsensä siellä, missä heidät viedään vankeuteen, kääntyvät ja rukoilevat sinun edessään vankeudessaan olevaa maata sanoen: "Olemme syntiä tehneet, olemme tehneet väärin ja olemme pahoinpidelneet". 38 Jos he palaavat luoksensa koko sydämestään ja koko sielustaan ​​vankeudensa maassa, niin missä he ovat ottaneet vankeja, ja rukoilevat heidän maahansa, jonka olet antanut heidän isilleen, ja kaupunkiinsa, jonka olet valinnut , ja kohti taloa, jonka minä sinun nimelleni olen rakentanut: 39 Kuule sitten taivaista, jopa asumisestasi, heidän rukouksensa ja rukouksensa, ja pidä heidän syynsä, ja anna anteeksi kansallesi, joka on syntiä sinua vastaan. 40 Nyt, Jumalani, pyydän sinua, sinun silmäsi ovat auki ja anna korvasi katsoa rukoukseen, joka tässä paikassa tehdään. 41 Nyt nouse siis, Herra Jumala, sinun lepopaikkaasi, sinä ja vahvuutesi arkki. Olkoon papit, Herra Jumala, pukeutunut pelastukseen ja riemuitse pyhät hyvyydestä.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.