Päivittäinen raamatun käsittely 17. lokakuuta 2018

0
3042

Päivittäinen raamatullisen lukemisen päivä on otettu psalmien 137: 1-9 ja psalmista 138: 1-8. Tämän päivän raamatunluku keskittyy avun ja suojelun rukoukseen. Psalmit 137: on rukous Jerusalemin puolesta (symboloi seurakunnalle), jotta Jumala muistaa hänet ja taistelee vihollisia vastaan, jotka pyrkivät ottamaan hänet vankeuteen. Meidän on rukoiltava Kristuksen seurakunnan puolesta, meidän on rukoiltava helvetin porttien demonista hyökkäystä vastaan ​​kirkkoa vastaan, meidän on vastustettava kirkon vihollisia rukouksissa.

Psalmi 138: on myös rukous apua varten, Jumala on antanut meille pyhän henkensä auttamaan meitä. Meidän on rukoiltava häntä Jeesuksen nimessä jumalallisesta avusta ylhäältä. Jumala on Jumala, joka auttaa köyhiä ja alhaisia. Hän puuttuu, kun me huutamme apua, ja hän varmasti täydentää kaikkea, mikä koskee meitä tänään ja ikuisesti. Aamen.

Raamatun päivittäinen lukeminen tänään KJV

Psalmi 137: 1-9:

1 Babylonin jokien varrella istuimme, kyllä ​​itkimme muistellessamme Siionia. 2 Rippusimme harppuja pajuihin niiden keskellä. 3 Sillä ne, jotka veivät meidät vankeuteen, vaativat meiltä laulun; ja ne, jotka meidät hukkasivat, vaativat meiltä surua sanoen: "Laula meille yksi Siionin lauluista". 4 Kuinka me laulamme Herran laulun vieraalla maalla? 5 Jos unohdan sinut, Jerusalem, anna minun oikean käteni unohtaa hänen ovelleensa. 6 Jos en muista sinua, anna minun kieleni pujua suuni katolle; jos en pidä Jerusalemista tärkeimmän ilon yläpuolella. 7 Muista, Herra, Edomin lapset Jerusalemin päivänä; joka sanoi: raase se, rase it, jopa sen pohjalle. 8 Voi Babylonin tytär, joka hävitetään; onnellinen hän on, joka palkitsee sinua, kun olet palvellut meitä. 9 Hän on onnellinen, joka ottaa ja heikottaa lapsesi kiviä vastaan.

Psalmi 138: 1-8:

1 Minä kiitän sinua koko sydämestäni: ennen jumalia laulan kiitosta sinulle. 2 Minä palvon paljoa kohti sinun pyhää temppeliäsi ja kiitän sinun nimeäsi rakastavuudestasi ja totuudestasi: sillä sinä olet korostanut sanasi kaikkein nimeesi. 3 Sinä päivänä, kun itkin, vastasit minulle ja vahvistit minua voimalla sielussani. 4 Kaikki maan kuninkaat kiittävät sinua, Herra, kun he kuulevat suusi sanat. 5 Niin he laulavat Herran tavoin; sillä Herran kunnia on suuri. 6 Vaikka Herra on korkea, kunnioittaa hän kuitenkin nöyrää, mutta ylpeän hän tuntee kaukaa. 7 Vaikka kävelin vaikeuksien keskellä, sinä elvytät minua: ojenna kätesi vihollisteni vihaa vastaan, ja sinun oikea kätesi pelastaa minut. 8 Herra täydentää sitä, mikä minua koskee: armosi, Herra, kestää iankaikkisesti: älä hylkää omien käsiesi tekoja.

Päivittäiset rukoukset:

Pelasta minua, Herra, kun itään sinuun tänään, osoita minulle armoasi ja rakastavaa ystävällisyyttäsi. Nouse, herrani puolustukseksi, älä anna vihollisteni nauraa minun pudotukselleni. Sinussa, Herra, olen luottanut, pelasta minut tänään ja ota kaikki kunnia Jeesuksen nimessä.Amen.

Päivittäinen tunnustus:

Julistan, että minusta ei koskaan puuttu apua tänään Jeesuksen nimessä
Häpeä ei ole minun osani tänään Jeesuksen nimessä
Minä voitan nämä elämäni haasteet Jeesuksen nimessä.
Jokaista, joka odottaa minua häpeään, nöyryytetään julkisesti Jeesuksen nimessä.
Vakuutan olevani yliluonnollisesti suojattu Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän