50 Raamatun jaosta kohdun hedelmällisyydestä.

12
45220

1. Moos. 28:XNUMX:

28 Ja Jumala siunasi heitä, ja Jumala sanoi heille: olkaa hedelmällisiä ja lisääntykää, ja täydentäkää maata ja alistakaa se.

yli meren kalojen, ilman kanojen ja kaikkien elävien olentojen, jotka liikkuvat maan päällä.
Jumalan ensimmäiset siunaukset ihmiskunnalle olivat, että olemme hedelmällisiä ja lisääntyvät. Olemme koonnut 50 raamatun jaetta kohdun hedelmällisyydestä, jotta pystyt tekemään liitonne hedelmällisyys Jumalan kanssa. Hän sanoi minun sanansa, että ei tule heittää sinne nuoria tai olla hedelmättömiä maassa, Jumala jopa sanoi, että taistelumme ovat hedelmällisiä. Sinun ei tarvitse olla Jumalan tahto olla hedelmällinen, hedelmättömyys on paholaisen vaivaa. Joten kun luet näitä Raamatun jakeita, rohkaisen sinua julistamaan hedelmällisyyttäsi Kristuksessa Jeesuksessa.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Tutki tätä raamatun jaetta rukoillen ja odota Jumalan toteuttavan sanansa elämässäsi. Sillä ei ole merkitystä kohdussa tai lisääntymiselimissä esiintyvillä lääketieteellisillä komplikaatioilla, kun tutkit näitä raamatunjakeita kohdun hedelmällisyydestä, Jumalan sana hallitsee kaikkia sinulle tänään annettuja lääketieteellisiä tuomioita. Älä pelkää, usko siihen, mitä sana on sanonut hedelmällisyydestäsi, ja näet Jumalan ilmentymisen elämässäsi Jeesuksen nimessä. Onnittelen sinua etukäteen hedelmällisyydestäsi.

50 Raamatun jaosta kohdun hedelmällisyydestä.

1). 1. Moos. 28:XNUMX:
28 Ja Jumala siunasi heitä, ja Jumala sanoi heille: "Ole hedelmällinen, lisää ja lisää ja täydentä maata ja alista se! Hallitse meren kaloja, kanoja ilmassa ja kaikkia eläviä asioita." joka liikkuu maan päällä.

2). 9. Moos. 1:XNUMX:
1 Ja Jumala siunasi Nooaa ja hänen poikiaan ja sanoi heille: ole hedelmällinen, lisää ja lisää ja täydentä maata.

3). 9. Moos. 7:XNUMX:
7 Ja sinä, olkaa hedelmällisiä ja lisääntykää; tuo esiin runsaasti maan päällä ja lisääntyä siinä.

4). 26. Moos. 9: XNUMX:
9 Sillä minä kunnioitan sinua ja teen hedelmälliseksi ja monistan sinua ja teen liitoni kanssani.

5). 1. Moos. 22:XNUMX:
22 Ja Jumala siunasi heitä sanoen: "Ole hedelmällinen ja lisää lisää ja täytä vedet merillä ja anna lintujen lisääntyä maan päällä".

6). 8. Moos. 17:XNUMX:
17 Tuo esiin kanssasi kaikki elävä olento, joka on sinun kanssasi, kaikesta lihasta, sekä linnuista että karjasta, ja kaikesta hiipivästä, joka hiipii maan päällä; jotta he kasvaisivat paljon maan päällä ja olisivat hedelmällisiä ja lisääntyisivät maan päällä.
7). Psalmi 127: 3-5:
3 Katso, lapset ovat Herran perintöä; ja kohdun hedelmä on hänen palkkansa. 4 Koska nuolet ovat mahtavan miehen käsissä; niin ovat nuoruuden lapset. 5 Iloinen on se mies, jolla on täynnä heiluri: he eivät häpeä, vaan puhuvat portissa olevien vihollisten kanssa.

8). Psalmi 127: 3:
3 Katso, lapset ovat Herran perintöä; ja kohdun hedelmä on hänen palkkansa.

9). 1. Moos. 7:XNUMX:
7 Ja Israelin lapset olivat hedelmällisiä, ja kasvoivat runsaasti, lisääntyivät ja vahanivat suuresti; ja maa oli heillä täynnä.

10). 26. Moos. 4:XNUMX:
4 Ja minä teen sinun siemenesi lisääntymään kuin taivaan tähdet ja annan sinun siemenellesi kaikki nämä maat; ja sinun siemenessäsi siunataan kaikki maan kansat;

11). 26. Moos. 24:XNUMX:
24 Ja Herra ilmestyi hänelle samana iltana ja sanoi: "Minä olen sinun isäsi Abrahamin Jumala: älä pelkää, sillä minä olen kanssasi, siunan sinua ja kasvatan siemeni palvelijani Aabrahamin tähden."

12). Psalmi 128: 3:
3 Vaimosi on kuin hedelmällinen viiniköynnös talosi sivuilla: lapsesi kuin oliivikasvit pöydän ympärillä.

13). 7. Moos. 13:XNUMX:
13 Ja hän rakastaa sinua, siunaa sinua ja kasvattaa sinua. Hän siunaa myös sinun kohdun hedelmää, ja sinun maasi hedelmää, maissi, viiniäsi ja öljyäsi, sinun luun lisääntymistä ja lammaskarjasi siinä maassa, jonka hän vannoi isillesi antamaan sinulle.

14). 17. Moos. 20:XNUMX:
20 Ja Ismaelin suhteen olen kuullut sinut. Katso, minä olen siunannut häntä ja teen hänelle hedelmällisen ja kasvatan häntä suuresti; kaksitoista prinssiä syntyy, ja minä teen hänestä suuren kansan.

15). 1. Moos. 1: 31-XNUMX:
1 Alussa Jumala loi taivaan ja maan. 2 Ja maa oli muodoton ja tyhjä; ja pimeys oli syvän edessä. Ja Jumalan Henki liikkui vesien edessä. 3 Ja Jumala sanoi: olkoon valoa; ja siellä oli valo. 4 Ja Jumala näki valon, että se oli hyvää; ja Jumala jakoi valon pimeydestä. 5 Ja Jumala kutsui valkeana päivänä ja pimeyden hän kutsui yöksi. Ja ilta ja aamu olivat ensimmäinen päivä. 6 Ja Jumala sanoi: olkoon lujuus vesien keskellä, ja anna sen erottaa vedet vesistä. 7 Ja Jumala teki taivaan ja jakoi taivaan alla olevat vedet taivaan yläpuolella olevista vesistä; ja niin se tapahtui. 8 Ja Jumala kutsui taivas taivaana. Ja ilta ja aamu olivat toinen päivä. 9 Ja Jumala sanoi: kokoonnutkaa taivaan alla olevat vedet yhteen paikkaan ja anna kuivan maan ilmestyä; ja niin se tapahtui. 10 Ja Jumala kutsui kuivaa maata maaksi; ja veden kokoaminen kutsui häntä mereksi. Ja Jumala näki sen olevan hyvä. 11 Ja Jumala sanoi: antakoon maa tuoda ruohoa, yrttiä, joka tuottaa siemeniä, ja hedelmäpuuta, joka tuottaa hedelmää lajinsa mukaan, jonka siemen on sinänsä, maan päällä; ja niin se oli. 12 Ja maa tuotti ruohoa ja yrttiä, joka tuotti siemeniä lajinsa mukaan, ja hedelmää tuottavan puun, jonka siemen oli itsessään, lajinsa jälkeen. Ja Jumala näki sen olevan hyvä. 13 Ja ilta ja aamu olivat kolmantena päivänä. 14 Ja Jumala sanoi: olkoon taivaan taivaan valot, jotka jakavat päivän yöstä; ja olkoon merkkien, vuodenaikojen, päivien ja vuosien ajan. 15 Ja olkoon valot taivaan taivaanvalossa, jotta ne antaisivat valon maan päälle. Ja niin se oli. 16 Ja Jumala teki kaksi suurta valoa; enemmän valoa hallitsemaan päivää ja vähemmän valoa hallitsemaan yötä: hän teki myös tähdet. 17 Ja Jumala asetti heidät taivaan taivaanpuolelle antamaan valoa maan päälle. 18 Ja hallitsemaan päivää ja yötä ja jakamaan valon pimeydestä. Ja Jumala näki sen olevan hyvä. 19 Ja ilta ja aamu olivat neljäs päivä. 20 Ja Jumala sanoi: Vedet tuovat runsaasti liikkuvaa olentoa, jolla on elämää, ja kanoja, jotka voivat lentää maan yläpuolella taivaan avoimessa kasteessa. 21 Ja Jumala loi suuret valaat ja jokaisen liikkuvan olennon, jota vedet toivat runsaasti, lajinsa jälkeen, ja jokaisen siipikarjan linnunlajinsa jälkeen. Ja Jumala näki sen olevan hyvä. 22 Ja Jumala siunasi heitä sanoen: "Ole hedelmällinen ja lisää lisää ja täytä vedet merillä ja anna lintujen lisääntyä maan päällä". 23 Ja ilta ja aamu olivat viides päivä. 24 Ja Jumala sanoi: antakoon maan tuoda elävä olento hänen lajiensa, karjan ja hiipimisen, ja maan pedon lajinsa jälkeen: ja niin se oli. 25 Ja Jumala teki maan pedosta lajiensa mukaan ja karjan heidän lajiensa mukaan, ja kaiken, mikä makaa maan päällä hänen lajiensa mukaan. Ja Jumala näki sen olevan hyvä. 26 Ja Jumala sanoi: tehkäämme ihminen kuvassamme kuvan kaltaiseksi, ja olkaamme hallitseva meren kalojen, ilmalinjojen, karjan, ja koko maan ja yli. jokainen hiipivä asia, joka hiipii maan päällä. 27 Niin Jumala loi ihmisen oman kuvansa mukaan, Jumalan kuvan mukaan hän loi hänet; mies ja nainen loivat hänet heille. 28 Ja Jumala siunasi heitä, ja Jumala sanoi heille: "Ole hedelmällinen, lisää ja lisää ja täydentä maata ja alista se! Hallitse meren kaloja, kanoja ilmassa ja kaikkia eläviä asioita." joka liikkuu maan päällä. 29 Ja Jumala sanoi: Katso, minä olen antanut teille kaikki yrtit, jotka kantavat siemeniä, jotka ovat koko maan edessä, ja jokaisen puun, jossa on siemenen tuottavan puun hedelmä; sinulle se on lihaa varten. 30 Ja jokaiselle maapallon pedolle ja kaikille ilmalinjoille ja jokaiselle, joka maan päällä hiipii, ja jossa on elämää, olen antanut jokaiselle viheriölle lihaa; ja niin se oli. 31 Ja Jumala näki kaiken, mitä hän oli tehnyt, ja katso, se oli erittäin hyvä.

16). 35. Moos. 11:XNUMX:
11 Ja Jumala sanoi hänelle: "Minä olen Kaikkivaltias Jumala. Ole hedelmällinen ja lisääntykää; kansakunnan ja kansakuntien ryhmän tulee olla sinusta, ja kuninkaat tulevat sinun lanteestasi;

17). 48. Moos. 4:XNUMX:
4 Ja sanoi minulle: Katso, minä teen sinulle hedelmällistä ja lisääntän sinua, ja teen sinun monista ihmisistä; ja antaa tämän maan sinun siemenellesi sinun peräsi iankaikkiseksi omistukseen.

18). 1. Tim. 5:14:
14 Siksi aion, että nuoremmat naiset mennä naimisiin, synnyttämään lapsia, opastamaan taloa, etteivät anna vastustajalle mitään tilaisuutta puhua nuhteellisesti.

19). Roomalaiset 12:2:
2 Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan te muuttukaa mielenne uudistuksen, että te voi osoittautua mikä on hyvää ja otollista ja täydellistä, Jumalan tahto.

20). 47. Moos. 27:XNUMX:
27 Ja Israel asui Egyptin maassa, Gosenin maassa; ja heillä oli siellä omaisuutta, ja he kasvoivat ja lisääntyivät suuresti.

21). 33. Moos. 5:XNUMX:
5 Ja hän nosti silmänsä ja näki naiset ja lapset; ja kysyi: ketkä ovat sinun kanssasi? Ja hän sanoi: lapset, jotka Jumala on armollisesti antanut palvelijallesi.

22). 28. Moos. 3:XNUMX:
3 Ja Kaikkivaltias Jumala siunatkoon sinua, ja tee hedelmällisestä ja kasvattaa sinua, jotta sinä voisit olla joukko ihmisiä;

23). 16. Moos. 10:XNUMX:
10 Ja Herran enkeli sanoi hänelle: minä kasvatan sinun siemeniäsi ylenmääräisesti, ettei sitä tule lukemaan monille.

24). 1. Moos. 26:XNUMX:
26 Ja Jumala sanoi: tehkäämme ihminen kuvassamme kuvan kaltaiseksi, ja olkaamme hallitseva meren kalojen, ilmalinjojen, karjan, ja koko maan ja yli. jokainen hiipivä asia, joka hiipii maan päällä.

25). Psalmi 127: 1-5:
1 Lukuun ottamatta sitä, että Herra rakentaa talon, he turhaan tekevät töitä rakentaen sitä; paitsi Herra pitää kaupunkia, vartija herättää, mutta turhaan. 2 Sinun turhaa on nousta aikaisin, istua myöhään, syödä surun leipää; sillä niin hän antaa rakkaansa unen. 3 Katso, lapset ovat Herran perintöä; ja kohdun hedelmä on hänen palkkansa. 4 Koska nuolet ovat mahtavan miehen käsissä; niin ovat nuoruuden lapset. 5 Iloinen on se mies, jolla on täynnä heiluri: he eivät häpeä, vaan puhuvat portissa olevien vihollisten kanssa.

26). 2. Moos. 24:XNUMX:
24 Sentähden ihmisen tulee jättää isänsä ja äitinsä ja ravittua vaimonsa tykö; ja he ovat yksi liha.

27). Matt. 5: 16:
16 Anna sinun valon niin loistaa ihmisten edessä, että he näkevät hyvät tekonne ja kirkastavat taivaassa olevaa Isääsi.

28). 38. Moos. 8: 10-XNUMX:
8 Ja Juuda sanoi Onanille: "Menkää veljenne vaimon luo ja menkää naimisiin hänen kanssaan ja kasvattakaat veljensä siemeniä". 9 Ja Onan tiesi, että siemenen ei pitäisi olla hänen; ja tapahtui, kun hän meni veljensä vaimon luo, hän vuoti sen maahan, ettei hän anna siemeniä veljelleen. 10 Ja se, minkä hän teki, hämmästyi Herraa. Siksi hän tappoi hänet.

29). 27. Moos. 17:XNUMX:
17 Ja hän antoi herkullisen lihan ja leivän, jonka hän oli valmistanut, poikansa Jaakobin käsiin.

30). 1. Moos. 1:XNUMX:
1 Alussa Jumala loi taivaan ja maan.

31). 5. Moos. 22: 23-XNUMX:
22 Ja Eenok vaelsi Jumalan kanssa sen jälkeen kun hän syntyi Metuselakalle kolmesataa vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä. 23 Ja kaikki Henokin päivät olivat kolmesataa kuusikymmentä viisi vuotta.

32). Jesaja 17: 6:
6 Silti siihen jätetään hohtavat rypäleet, kuten oliivipuun ravistamisen, kaksi tai kolme marjaa ylimmän puun yläosassa, neljä tai viisi sen uloimmissa hedelmällisissä oksissa, sanoo Herra, Israelin Jumala.

33). Jesaja 10: 18:
18 Ja kuluttaa hänen metsänsä ja hedelmällisen pellonsa kunnian, niin sielun kuin ruumiinkin; ja heidän pitää olemaan kuin silloin, kun vaarnanharja väijyy.

34). 28. Moos. 63:XNUMX:
63 Ja tapahtuu, että kun Herra riemuitsee sinusta siitä, että teit sinulle hyvää ja monistut; niin Herra iloitsee sinusta siitä, että tuhoaa sinut ja tuhoaa sinut; ja teidät kaadetaan pois maasta, minne menette sen hallitsemaan.

35). 7. Moos. 3:XNUMX:
3 Ja minä kovettun faraon sydämen ja kasvatan merkkejäni ja ihmeteni Egyptin maassa.

36). 17. Moos. 6:XNUMX:
6 Ja minä teen sinusta hedelmällisen ja teen kansakuntia sinusta, ja kuninkaat tulevat ulos sinusta.

37). 1. Moos. 27: 28-XNUMX
27 Niin Jumala loi ihmisen oman kuvansa mukaan, Jumalan kuvan mukaan hän loi hänet; mies ja nainen loivat hänet heille. 28 Ja Jumala siunasi heitä, ja Jumala sanoi heille: "Ole hedelmällinen, lisää ja lisää ja täydentä maata ja alista se! Hallitse meren kaloja, kanoja ilmassa ja kaikkia eläviä asioita." joka liikkuu maan päällä.

38). 1. Moos. 26: 27-XNUMX:
26 Ja Jumala sanoi: tehkäämme ihminen kuvassamme kuvan kaltaiseksi, ja olkaamme hallitseva meren kalojen, ilmalinjojen, karjan, ja koko maan ja yli. jokainen hiipivä asia, joka hiipii maan päällä. 27 Niin Jumala loi ihmisen oman kuvansa mukaan, Jumalan kuvan mukaan hän loi hänet; mies ja nainen loivat hänet heille.

39). Joh. 3: 16-17:
16 Sillä koska Jumala on niin rakastanut maailmaa, että hän antoi ainoan poikansa, ettei kukaan häneen uskoisi, että hän menehtyy, mutta hänellä on iankaikkinen elämä. 17 Sillä Jumala ei lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa; mutta että maailma hänen kauttaan voitaisiin pelastaa.

40). Jesaja 29: 17:
17 Eikö vielä ole vielä vähän aikaa, ja Libanonista tulee hedelmällinen pelto, ja hedelmällistä peltoa pidetään metsänä?

41). Jeremian 23: 3:
3 Ja minä kerän laumani jäännökset kaikista maista, joille olen ajautunut heidät, ja vietän heidät taas taittoihinsa; ja heidän tulee olla hedelmällisiä ja kasvaa.

42). Jesaja 5: 1:
1 Nyt minä laulan rakastettulleni laulun rakastetusta, joka koskettaa hänen viinitarhaaan. Rakastuneellani on viinitarha erittäin hedelmällisessä kukkulassa:

43). 49. Moos. 22:XNUMX:
22 Joseph on hedelmällinen karja, jopa hedelmällinen karja kaivoon; joiden oksat kulkevat seinän yli:

44). 41. Moos. 52:XNUMX:
52 Ja toisen nimi oli hän Efraim: Sillä Jumala on antanut minulle hedelmällisyyden minun ahdistuksen maassani.

45). 26. Moos. 22:XNUMX:
22 Ja hän otti sieltä pois ja kaivoi toisen kaivon; ja sitä varten he eivät pyrkineet. Ja hän antoi sille nimen Rehoboth; ja hän sanoi: "Sillä nyt Herra on antanut meille tilaa, ja me tulemme hedelmällisiä maassa."

46). Joh. 15:16:
16 Et ole valinnut minua, mutta minä olen valinnut sinut ja määrännyt sinut, että sinun tulisi mennä ja tuottaa hedelmää ja että hedelmäsi pysyisivät: että mitä tahansa Isältä pyydät minun nimessäni, hän antaa sen sinulle. .

47). Luuk. 1:37:
37 Sillä Jumalan kanssa mikään ei ole mahdotonta.

48). Hesekielin 19:10:
10 Äitisi on kuin viiniköynnös veressäsi, veden istuttama; hän oli hedelmällinen ja täynnä oksia monien vesien takia.

49). Hesekielin 17:5:
5 Hän otti myös maan siemenen ja istutti sen hedelmälliselle pellolle. hän asetti sen suurten vesien ääreen ja asetti sen pajuksi puuksi.

50). Jesaja 45: 18:
18 Sillä näin sanoo Herra, joka on luonut taivaan; Jumala itse, joka muodosti maan ja teki sen; hän on perustanut sen, hän ei luonut sitä turhaan, hän muodosti sen asuttamista varten: Minä olen Herra; eikä ole ketään muuta.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

12-HUOMAUTUKSET

  1. Sinua on siunattu herra, uskoni on jo noussut, ja luotan Jumalaan todistuksestani, joka on täällä jo Jeesuksen nimessä Amen🙏

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.