Raamatun päivittäinen käsittely tänään 16. lokakuuta 2018

0
3099

Päivittäinen raamatunkäsittelymme tänään on otettu Psalmi 136: 1-26 -kirjasta. Kiitospäivän psalmissa kiitämme Herraa hänen hyvyydestään ja armostaan, joka kestää ikuisesti. Jumalamme hyvyys ja armo on korvaamaton, sitä ei voida ostaa tai ansaita. Herran armo ei ole ehdoton, Jumala sanoi Moosekselle: Minä armahdan sitä, kenelle minä armoin; se ei ole hänen tahtonsa eikä juoksevan, vaan sen Jumalan, joka osoittaa armoa.

Tietäen kaiken tämän, meidän on kiitettävä Häntä hänen ehdottomasta hyvyydestään ja armollisuudestaan, joista nautimme päivittäin. Tämän päivittäisen raamatun käsittelyn päätarkoitus tänä päivänä on muistuttaa meitä jumalista, joka rakkautta ja ystävällisyyttä kohtaan kohtaamme. Ei se, että me ansaitsemme sitä, mutta Hän antaa sen meille kaikin tavoin. Löydä aika kiittää Häntä tänään.

Raamatun päivittäinen käsittely tänään

Psalmi 136: 1-26:

1 kiitos Herraa; sillä hän on hyvä; sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. Kiitos jumalien Jumalalle, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. 2 Kiittäkää herrojen Herraa, hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. 3 Sillä, joka yksin tekee suuria ihmeitä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. 4 Sille, joka viisauden kautta teki taivaan, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. 5 Sille, joka ojensi maan veden yläpuolelle, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. 6 Sille, joka loisti valon, sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti: 7 Aurinko hallitsee päivällä: hänen armonsa kestää iankaikkisesti: 8 Kuu ja tähdet hallitsevat yöllä; sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti. 9 Sille, joka löi Egyptin heidän esikoisissaan, sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti: 10 Ja toi Israelin heidän joukostaan; sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti: 11 Vahvalla kädellä ja ojennetulla käsivarrella: sillä hänen armonsa kestää. ikuisesti. 12 Sille, joka jakoi Punaisen meren osiin: sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti: 13 ja sai Israelin kulkemaan sen keskellä; sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti: 14 Mutta farao ja hänen joukkonsa heitettiin Punaiseen mereen. hänen armonsa kestää iankaikkisesti. 15 Sille, joka johti kansansa erämaahan, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. 16 Sille, joka lyö suuria kuninkaita, sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti: 17 Ja tappoi kuuluisat kuninkaat: sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti: 18 Amorilaisten kuningas Sihon: hänen armonsa pysyy iankaikkisesti: 19 Ja Ogus, Bashanin kuningas: sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti: 20 Ja antoi heidän maansa perintöksi: sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti: 21 Perintö palvelijalle Israelille: sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. 22 Kuka muisti meidät matalissa tiloissamme, sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti: 23 Ja on lunastanut meidät vihollisiltamme; sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti. 24 Joka ruokia antaa kaikelle lihalle, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. Kiitos taivaan Jumalalle, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti.

Päivittäiset rukoukset:

Isä, kiitän sinua siitä, että olet hyvä Jumala, ja armosi pysyvät ikuisesti. Kiitos, että osoitit minulle aina ystävällisyyttä, vaikka en ansaitse sitä. Herra, olen ikuisesti kiitollinen. Isä, kiitän sinua taloni säilyttämisestä ja suojelusta, Herra kaikesta tästä hyvyydestä, en voi koskaan maksaa sinulle takaisin, kaikki mitä voin sanoa Herrani on Kiitos Isä. Kiitos Jeesuksen nimessä.

Päivittäinen tunnustus

Julistan, että työskentelen tänään Jumalan mielen valossa, siksi pimeydellä ei ole minussa polkua.
Hyvyyden ja armon tulee seurata minua kaikessa läpi tänään ja sen jälkeenkin Jeesuksen nimessä.
Julistan, että päivästä lentävät nuolet eivät tule lähelle minua ja kotitalouttaan tänään ja sen jälkeen Jeesuksen nimessä
Tänään ihmiset suosivat minua Jeesuksen nimessä
Julistan olevansa siunattu Jeesuksen nimessä

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän