10 Raamatun jaetta riippuvuudesta

0
3932

He sanovat, että on mahdotonta päästä eroon riippuvuudesta, mutta se, jonka Poika vapauttaa, on todellakin vapaa. Tämä riippuvuudesta annetut Raamatun säkeet vapauttavat sinut varmasti kaikista tämän päivän elämän pahoista tavoista Jeesuksen nimessä.

Riippuvuus on synti, josta on tullut piikki lihassamme, meidän on tiedettävä, että kuten apostoli Pauli, myös Jumalan armo riittää meille milloin tahansa milloin tahansa.

Nämä Raamatun jakeet avaavat ymmärryksesi silmät nähdäksesi säännökset, jotka Jumala on antanut meidän täydelle vapaudellemme. Nämä Raamatun säkeet riippuvuudesta vapauttavat meidät sanan hengen kautta. Lue ne, muista heidät ja tunnusta ne jatkuvasti elämääsi ja odota ihmettä. Sinun on oltava vapaana tänään.

10 Raamatun jaetta riippuvuudesta.

1). Roomalaisille 6: 5-6:
5 Sillä jos meidät on istutettu yhdessä hänen kuolemansa kaltaisuuteen, olemme myös hänen ylösnousemuksensa kaltaisia: 6 Tietäen tämän, että vanha miehemme on ristiinnaulittu hänen kanssaan, että syntisen ruumis tuhoutuisi, tästä eteenpäin. meidän ei pitäisi palvella syntiä.

2). 1. Kor. 6:12:
12 Kaikki on minulle laillista, mutta kaikki ei ole tarkoituksenmukaista; kaikki on laillista minulle, mutta minua ei tule kenenkään voimaan.

3). 1. Kor. 10:13:
13 Sinua ei ole kiusausta otettu, vaan sellainen, mikä on tavallista ihmiselle. Mutta Jumala on uskollinen, joka ei kärsi sinua kiusausta korkeammalle kuin pystyt; mutta tahtoa kiusauksella myös tapa paeta, että kykenisitte kantamaan sen.

4). Galatians 5: 1:
1 Ole siis seisova vapaudessa, jolla Kristus on meidät vapauttanut, ja älä enää takertu orjuuteen.

5). Tiitus 2: 11-12:
11 Sillä Jumalan armo, joka antaa pelastuksen, on ilmestynyt kaikille ihmisille, 12 Opettaa meille, että kieltämättä jumalattomuutta ja maallisia himoja, meidän pitäisi elää raittiina, vanhurskaasti ja jumalallisesti tässä nykyisessä maailmassa.

6). James 1: 3:
3 Tietäen tämän, että uskon yrittäminen tekee kärsivällisyyttä.

7). James 4: 7:
7 Alistu siis siksi Jumalalle. Vastusta paholaista, ja hän pakenee sinulta.

8). Matt. 26: 41:
41 Varo ja rukoile, ettet pääse kiusaukseen. Henki todella on tahtoo, mutta liha on heikko.

9). 1. Joh. 2:16:
16 Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, ja himoa silmät ja ylpeys elämän, ei ole Isästä, vaan on maailmasta.

10). Matt. 6: 13:
13 Ja älä johda meitä kiusaukseen, vaan vapauta meidät pahasta: Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia ikuisesti. Aamen.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän