43 voimakasta rukouskohtaa pysähtyneisyyttä vastaan

0
12871

1. Kor. 16: 9: 9

Sillä minulle on avattu suuri ove ja tehokas, ja vihollisia on paljon.

Pysähdys on todellinen ja se on helvetin kuopasta. Tämä voimakas pysähtymisen vastainen rukouskohta ohjaa jokaista uskovaa, joka haluaa nähdä edistystä elämässä, täytyy käydä hengellistä sodankäyntiä. Paholainen haluaa turhauttaa työn, liiketoiminnan, uran ja kohtalon, hän tietää, että hän ei voi pysäyttää kehitystäsi, mutta yrittää estää sinua etenemästä.
Sinun täytyy nousta ja rukoilla näitä 43 voimakkaita rukouskohtia pysähtymistä vastaan, tämä rukousopas opastaa sinut elämän ja kohtalon etenemisen syyhään. Rukoile heitä uskossa ja rukoile heitä jatkuvasti nähdäksesi Jumalan käden elämässäsi.

43 voimakasta rukouskohtaa pysähtyneisyyttä vastaan

1). Oi Herra, aivan kuten puhuit maalle, ja se tuotti kaikenlaisia ​​kasveja, hedelmiä ja siemeniä, puhun käteni töille tänä päivänä, "tuo hedelmiä ja siemeniä" Jeesuksen nimessä.

2). Voi Herra, poista minut kaikesta työstä, joka vaarantaa terveyteni, anna minulle työ, joka tuo iloa ja lepoa sielulleni Jeesuksen nimessä.

3). Voi lordi, poista kipu ja katkeruus työstäni Jeesuksen nimessä.

4). Voi lordi, siunatkoon käteni työtä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin käskyn mukaan Jeesuksen nimessä.

5) Herra, herättäkää minua erinomaisesti työssäni, kuten Jaakob, antamalla minulle luovia ideoita ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia työpaikallani Jeesuksen nimessä.
6). Voi Herra, anna huippuosaamisen heijastua nyt työssäni Jeesuksen nimessä.

7). Voi Herra, mainosta minua ja työtäni ennen niitä, joilla on merkitystä Jeesuksen nimessä.

8). Ennustan, että kuumien hiilien sade, tuli ja tulikivi ja palava tuuli ovat osa niitä, jotka haluavat estää minun etenemisen työssäni Jeesuksen nimessä.

9) Herra, olkoon palautettava kaikki, minkä olen menettänyt Jeesuksen nimessä.

10). Voi Herra, suosimastasi, panna minut istumaan ihmisiä korkealla paikalla Jeesuksen nimessä.

11). Voi lordi, lähetä minulle kohtaloni auttajia tänään, ne, joita käytät katapultistamaan minulta missä olen, mihin haaveilen olla Jeesuksen nimessä.

12) .Oi Herra! Käytän tarjouksiani, kymmenyksiä ja valtakunnallisia sijoituksiani yhteyspisteenä tähän rukoukseen, että annan Jeesuksen Kristuksen nimessä annosteluni, kymmenykseni ja muut valtakunnan sijoitukset Jumalan muistoksi niin, että saan jumalallisen siunauksen.

13) .Oi Herra, luotan sinuun, aseta minut työni alueelle Jeesuksen nimessä.

14). Voi Herra, sillä loputtomalla suosimuksellasi, jossa muut epäonnistuvat liiketoiminnassaan, anna minun menestyä Jeesuksen nimessä.

15). Voi Herra, älä anna pilkkaajieni voittaa minua vastaan, asetta minut minut työni alueelle ja ota kaikki kunnia Jeesuksen nimessä.

16). Voi Herra, siihen aikaan kun olen käynyt läpi tämän rukouksen, anna hyvyyden ja armon jatkuvasti seurata minua työpaikallani Jeesuksen nimessä.

17). Herra, poista köyhyys ja jälkeenjääneisyys elämästäni Jeesuksen nimessä.

18). Vie työni vihreälle ja hedelmälliselle maalle tänään Jeesuksen nimessä.

19). Voi lordi, ilmoitan tänään, että työni siirtyy yhdeltä voitotasolta toiselle. En koskaan tiedä uudelleen taaksepäin ja alaspäin Jeesuksen nimessä.

20). Voi Herra, älä anna vihollisideni vetää minua takaisin köyhyyteen ja työttömyyteen Jeesuksen nimessä.

21). Voi Herra, vie työni pienestä paikasta suureen paikkaan, jotta työni laajenee erittäin nopeasti Jeesuksen nimessä

22). Voi Herra, pelasta minun työni vaikeusvesistä Jeesuksen nimessä.

23). Julistan, että näen Jumalan ihmeellisiä tekoja työpaikallani Jeesuksen nimessä.

24). Voi Herra, pelasta minut tehtävässimiesten raa'ista käsistä työssäsi, armossasi auttamalla sinua tulemaan johtajaksi esimerkkinä Jeesuksen nimessä.

25). Voi lordi, vakuutan, että tämän kansakunnan huonon talouden vaikutus ei vaikuta negatiivisesti työhöni Jeesuksen nimessä.

26). Voi Herra, poista minut alhaisesta tarpeettomuuden ja kärsimyksen maasta taloudellisen riippumattomuuden korkealle kentälle Jeesuksen nimessä.

27). Voi Herra, suurella ystävällisyydelläsi ja voimakkaalla voimallasi siirrän työni kuivasta maasta hedelmälliseen maahan Jeesuksen nimessä.

28). Voi Herra, saan armoa tänään tekemästäni työstä Jeesuksen nimessä.

29). Hiljennän pysyvästi kaikki pahaa kieltä, jotka puhuvat minua vastaan ​​ja työni Jeesuksen nimessä.

30). Vakuutan, että jokainen minulle työpaikkaani asetettu ansa tai asetettu paluu tulee salaliiton päähän Jeesuksen nimessä.

31). Voi Herra, käy tänään työssäni.Rihennä minua suuresti nostamaan valtakuntasi Jeesuksen nimessä.

32). Voi Herra, vie minut säälitystätasolta kateuden tasolle Jeesuksen nimessä tekemässäni työssä.

33). Voi Herra, anna kunnian olla minulle ja perusta minun työni Jeesuksen nimessä.

34). Voi Herra, anna minulle tehtävä päivittäin työtä, enkä koskaan menetä merkitystäni työpaikallani Jeesuksen nimessä

35). Voi lordi, menesty asiakkailleni niin, että minusta ei koskaan puuttu asiakassuhde Jeesuksen nimessä.

36). Voi Herra, anna minun taitoni avata minulle ovet, yhdistää työni korkeasti sijoitettuihin miehiin ja naisiin Jeesuksen nimessä.

37). Voi Herra, torjun hedelmättömän työn Jeesuksen nimessä.

38). Voi Herra, luulen kaikista vääristä lausunnoista, jotka olen tehnyt suullani ja jotka vaikuttavat työhöni Jeesuksen nimessä.

39). Voi lordi, anna työni johtaa minut taloudelliseen vapauteen Jeesuksen nimessä.

40) Voi Herra, nouse ja nouta palkani niiltä, ​​jotka haluavat minun työskentelevän turhaan Jeesuksen nimessä.

41). Vakuutan työstäni, että en aio rakentaa toiselle asumiselle, en istuta ja syö toista, nautin työni hedelmistä Jeesuksen nimessä.

42). Jokaisen kirouksen elämässäni, joka johtuu muiden huijaamisesta, pesee lampaan veri Jeesuksen nimessä.

43). Voi Herra, palauta työni vihollisten maasta Jeesuksen nimessä.

Kiitos Jeesus

8 Raamatun jaetta pysähtyneisyydestä

Tässä on 8 Raamatun jaetta pysähtyneisyydestä, lue, mietiskele niitä ja rukoile heidän kanssaan.

1). Joel 2: 25-27:
25 Ja palautan teille ne vuosit, jotka heinäsirkka on syönyt, tölkkimato, ruoanvalmistaja ja palmermato, suuren armeijan, jonka lähetin teidän joukossanne. 26 Ja teidän tulee syödä runsaasti ja olla tyytyväisiä ja kiittää Herran, sinun Jumalasi, nimeä, joka on ihmeellisesti teidän kanssanne käynyt. Minun kansaani ei koskaan häpeä. 27 Ja te tiedätte, että olen keskellä Israelia ja että olen Herra, sinun Jumalasi, eikä kukaan muu; ja minun kansani ei koskaan häpeä.

2). 1. Moos. 6: 8-XNUMX:
6 Herra, meidän Jumalamme, puhui meille Horebissa sanoen: Olet asunut tarpeeksi kauan tällä vuorella. 7 Käänny sinä ja ota matkasi ja mene amorilaisten vuorelle ja kaikkiin sen läheisiin paikkoihin. tasangolla, kukkuloilla, laaksossa, etelässä ja meren puolella kanaanilaisten maahan ja Libanoniin, suureen jokeen, Eufrat-jokeen. 8 Katso, minä olen asettanut maan sinun edessäsi: mene ja hallitse maa, jonka Herra vannoo isillesi, Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille, antaa heille ja heidän jälkeläisilleen heidän jälkeensä.

3) .James 1: 4:
4 Mutta anna kärsivällisyydelle hänen täydellinen työnsä, jotta olisit täydellinen ja kokonainen, etkä halua mitään.

4). 2. Tim. 3: 1-17:
1 Tämä myös tietää, että viimeisinä päivinä tulee vaarallisia aikoja. 2 Sillä miehillä on oltava itsensä rakastajia, ahneita, kerskailijoita, ylpeitä, pilkkaajia, tottelemattomia vanhemmille, kiittämättömiä, epäpyhitä, 3 Ilman luonnollista kiintymystä, aselepoajia, vääriä syyttäjiä, jatkuvaa, kovaa, hyvien halveksijaa, 4 petturia. , huomaavainen, ymmärtäväinen, nautintojen rakastaja enemmän kuin Jumalan rakastaja; 5 Jolla on jumalallisuuden muoto, mutta kieltää sen voiman: käänny sellaiselta pois. 6 Sellaista ovat ne, jotka hiipivät taloon ja johtavat vankeja typeräjä, jotka on kuormattu synneistä, johdettu pois monien himojen kanssa, 7 aina oppineet, eivätkä koskaan pääse tietoisuuteen totuudesta. 8 Nyt kun Jannes ja Jambres kestivät Mooseksen, niin myös nämä vastustavat totuutta: korruptoituneen mielen miehet moittivat uskoa. 9 Mutta he eivät jatka eteenpäin; sillä heidän hulluutensa tulee näkyä kaikille ihmisille, niinkuin heidänkinsa olivat. 10 Mutta sinä olet tuntenut oppini, elämäntavan, tarkoituksen, uskon, pitkäjänteisen, hyväntekeväisyyden, kärsivällisyyden, 11 vainoa ja vaivaa, jotka tulivat minulle Antiookiassa, Iconiumissa, Lystrassa; mitä vainoja kärsin: mutta heistä kaikki Herra pelasti minut. 12 Niin, ja kaikkia, jotka elävät jumalallisesti Kristuksessa Jeesuksessa, vainotaan. 13 Mutta pahat ihmiset ja viettelijät vahaavat entistä pahemmin, eksyttäen ja harhautuen. 14 Mutta jatka asioissa, jotka olet oppinut ja joista olet vakuuttunut, tietäen siitä, kenen olet oppinut; 15 Ja että sinä tunnet lapsesta asti pyhät kirjoitukset, jotka kykenevät teitä viisauttamaan pelastukseen uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa. 16 Kaikki pyhät kirjoitukset on annettu Jumalan inspiroimana, ja ne ovat hyödyllisiä opille, nuhtelemiselle, oikaisemiselle ja vanhurskauden opettamiselle: 17 Jotta Jumalan mies olisi täydellinen, varustettu kaikille hyville teille.

5). Hepr. 10: 25:
25 Älä hylkää itseämme kokoontumista, kuten joidenkin tapa on; mutta mantelevat toisiaan: ja sitä enemmän, kun näette päivän lähestyvän.

6). Matteus 13: 1-58:
1 Samana päivänä Jeesus meni ulos talosta ja istui meren rannalla. 2 Ja suuri joukko kokoontui hänen tykönsä, niin että hän meni laivaan ja istui; ja koko joukko seisoi rannalla. 3 Ja hän puhui heille paljon vertauksin, sanoen: katso, kylvö lähti kylvämään; 4 Ja kun hän kylvä, jotkut siemenet putosivat tienhaaraan, ja linnut tulivat ja söivät ne. 5 Jotkut kaatuivat kivisille paikoille, joilla heillä ei ollut paljon maata. Ja he lähtivät heti nousuun, koska heillä ei ollut maan syvyyttä. : 6 Ja kun aurinko oli noussut, he polttivat; ja koska heillä ei ollut juuria, he kuivuivat. 7 Ja jotkut putosivat piikkeihin; ja piikit oksahtivat ja tukehtivat heitä. 8 Mutta muut kaatuivat hyvään maahan ja toivat hedelmää, toiset sadankertaisia, toiset kuusikymmentä kertaa, toiset kolmekymmentä kertaa. 9 Kuka korvat kuulee, se kuulkoon. 10 Ja opetuslapset tulivat ja sanoivat hänelle: "Miksi sinä puhut heille vertauksin?" 11 Hän vastasi ja sanoi heille: "Koska teille on annettu tietää taivaan valtakunnan salaisuudet, mutta heille ei ole annettu." 12 Sillä jokaisella on, hänelle annetaan, ja hänellä on enemmän ylenpalttisuutta; mutta jolla ei ole, häneltä otetaan pois, vaikka hänellä olisi. 13 Sentähden puhun minä heille vertauksin: koska he näkevät eivät näe; ja kuulematta he eivät kuule, eivätkä he ymmärrä. 14 Ja heissä on toteutettu Jesajan ennustus, joka sanoo: Kuulemalla te kuulette, ettekä ymmärrä; ja sen näkemisen jälkeen te näette, ettette ymmärrä: 15 Sillä tämän kansan sydän on vahattu ja heidän korvansa ovat tylsät kuulostaan, ja heidän silmänsä ovat sulkeutuneet. etteivät he milloin tahansa näe silminsä, kuulevat korvillaan, eivätkä ymmärrä heidän sydämensä kautta, eivätkä ole kääntyneet, ja minä parannan heidät. 16 Mutta siunattuja ovat silmäsi, sillä ne näkevät; ja korvasi, sillä he kuulevat. 17 Sillä totisesti minä sanon teille: monet profeetat ja vanhurskaat ihmiset ovat halunneet nähdä sen, mitä te näette, ja et ole nähnyt niitä; ja kuulla ne asiat, jotka te kuulette, ettekä ole kuulleet niitä. 18 Kuulkaa siis vertaus kylväjästä. 19 Kun joku kuulee valtakunnan sanan eikä ymmärrä sitä, niin tulee jumalattoman ja tarttuu siihen, mikä hänen sydämeensä oli kylvetty. Tämä on se, joka sai siemenen matkalla. 20 Mutta se, joka on vastaanottanut siemenen kivisiin paikkoihin, se on se, joka kuulee sanan ja anon ilolla vastaanottaa sen. 21 Mutta hän ei juurtu itsensä sisään, vaan kestää jonkin aikaa. Sillä kun ahdistus tai vaino nousee sanan takia, hän loukkaa itseään. 22 Ja se, joka on saanut siemeniä piikissä, on se, joka kuulee sanan. ja tämän maailman hoitaminen ja rikkauden pettäminen tukahduttavat sanan, ja hänestä tulee hedelmätön. 23 Mutta se, joka on vastaanottanut siemenen hyvään maahan, on se, joka kuulee sanan ja ymmärtää sen. joka myös kantaa hedelmää ja tuottaa, toiset sata kertaa, toiset kuusikymmentä, toiset kolmekymmentä. 24 Toisen vertauksen hän lähetti heille sanoen: "Taivaan valtakunta on verrattavissa ihmiseen, joka kylvä hyvää siementä pellolleen. 25 Mutta kun ihmiset nukkuivat, hänen vihollisensa tuli ja kylvi taran vehnän keskuuteen ja meni tiensä." 26 Mutta kun terä nousi ja toi hedelmää, ilmestyi myös taara. 27 Niin talonmiehen palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: Herra, eikö sinä kylvänyt hyvää siementä pellollesi? mistä sitten se on vaarantunut? 28 Hän sanoi heille: "Vihollinen on tämän tehnyt". Palvelijat sanoivat hänelle: Haluatko sinä sitten mennä ja kerätä heidät? 29 Mutta hän sanoi: ei; Jollei kerää talvia, et myös juurruta juurikaan heidän mukanaan. 30 Olkoon molempien kasvaa yhdessä sadonkorjuuhun. Ja sadonkorjuun aikana sanon leikkuupuimureille: kootkaat ensin taarat ja sidokaa ne kimppuihin polttaaksesi; 31 Toisen vertauksen hän lähetti heille sanoen: "Taivaan valtakunta on kuin sinappisiemenvilja, jonka ihminen otti ja kylvä pellolleen. 32 Joka on todellakin pienin kaikista siemenistä, mutta kun sitä kasvatetaan , se on suurin yrttien joukossa, ja siitä tulee puuta, niin että ilman linnut tulevat ja makaavat niiden oksissa. 33 Toisen vertauksen hän puhui heille; Taivaan valtakunta on kuin hapatta, jonka nainen otti ja piilotti kolmeen aterian mittaan, kunnes koko hapani. 34 Kaikki nämä sanoivat Jeesukselle väkijoukolle vertauksin; ja ilman vertausta hän ei puhunut heille: 35 Niin, että se toteutuisi, jonka profeetta puhui sanoen: minä aion suuni vertauksin; Aion lausua asioita, jotka on pidetty salassa maailman perustamisesta lähtien. 36 Sitten Jeesus lähetti väkijoukon pois ja meni taloon. Ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä sanoen: "Kuulkaa meille vertaus pellan taarasta". 37 Hän vastasi ja sanoi heille: "Hyvä siemen kylvää" on ihmisen Poika; 38 Kenttä on maailma; hyvät siemenet ovat valtakunnan lapsia; mutta taarat ovat jumalattoman lapsia; 39 Heitä kylvänyt vihollinen on paholainen; sato on maailman loppu; ja niittäjät ovat enkeleitä. 40 Siksi taarat kootaan ja poltetaan tulessa; niin on oltava tämän maailman lopussa. 41 Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan ​​kaiken, mikä loukkaa ja pahaa tekevän; 42 Ja heittää heidät tulisijauhaan: siellä huutaa ja hampaiden kiristys tapahtuu. 43 Silloin vanhurskaat loistavat kuin aurinko heidän Isänsä valtakunnassa. Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon. 44 Jälleen, taivaan valtakunta on kuin pellolla piilotettu aarre; jonka ihminen on löytänyt, hän piiloutuu, ja iloksi siitä menee ja myy kaiken, mitä hänellä on, ja ostaa sen pellon. 45 Jälleen, taivaan valtakunta on kuin kauppias, joka etsii hyviä helmiä. 46 Kuin löysi yhden kalliin helmen, meni hän myymään kaiken, mitä hänellä oli, ja osti sen. 47 Taivasten valtakunta on jälleen verran kaltainen, joka heitettiin mereen ja koottiin kaikenlaista: 48 Ja ​​kun se oli täynnä, he veivät rantaan, istuivat ja kokosivat hyvät astioihin, mutta heitä huono pois. 49 Niin se on maailman lopussa: enkelit ilmestyvät ja erottavat jumalattomat oikeudenmukaisten keskuudesta, 50 ja heittävät heidät tulen uuniin: siellä on huuhtelu ja hampaiden kiristys. 51 Jeesus sanoi heille: oletko ymmärtänyt kaikki nämä asiat? He sanovat hänelle: niin, Herra. 52 Sitten hän sanoi heille: "Sentähden jokainen taivaan valtakuntaan opetettu kirjanoppija on kuin kotitalousmies, joka tuo aarrestaansa uudet ja vanhat asiat." 53 Ja tapahtui, että kun Jeesus oli valmistunut nämä vertaukset, hän lähti sieltä. 54 Ja kun hän tuli omaan maahansa, opetti hän heille heidän synagogissaan niin, että he hämmästyivät, ja sanoi: "Mistä tämä mies on tämän viisauden ja nämä mahtavat teot?" 55 Eikö tämä ole puusepän poika? eikö hänen äitinsä ole Mary? ja hänen veljensä Jaakob ja Joses, sekä Simon ja Juudas? 56 Ja hänen sisarensa, eivätkö he ole kaikki kanssamme? Mistä sitten tällä miehellä on kaikki nämä asiat? 57 Ja he loukkasivat häntä. Mutta Jeesus sanoi heille: "Profeetta ei ole ilman kunniaa, paitsi omassa maassaan ja omassa talossaan."

7). Ilm. 2: 1-2:
1 Efesoksen kirkon enkeliin kirjoita; Tämän sanoo se, joka pitää seitsemän tähteä oikeassa kädessä, joka kävelee seitsemän kultaisen kynttilänjalan keskellä; 2 Minä tiedän sinun työsi, työsi ja kärsivällisyytesi, ja kuinka et voi kantaa pahoja;

8). 2. Tim. 1:6:
6 Siksi muistan sinut, että sinä sekoitat Jumalan lahjaa, joka on sinussa käteni panemalla.

 

 

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän