31 rukouspistettä vihollisilta suojaamiseksi

2
59453

Psalmi 7: 9: 9

Voi anna jumalattomien pahuuden loppua; vaan vahvista vanhurskaa: sillä vanhurskas Jumala koettelee sydämet ja ohjat.

Maailma, jossa tänään elämme, on täynnä viholliset, tämän maailman jumala on hallussaan ihmisten sydämet jatkuvasti suunnittelemaan pahaa toisiaan vastaan. Mutta hyvyys on tämä, jos olet kristitty, Jumalalla on sinulle suojaussuunnitelma. Tämä 31 rukouskohta suojaus vihollisia vastaan ​​auttaa sinua esittämään suojan oikeutesi Kristusta Jeesukseen.

Jokainen uskovainen on suojattu, mutta meidän on julistettava uskomme kanssamme antaaksemme paholaiselle tietää, että tunnemme hengelliset oikeutemme. Nämä rukoukset tulisi rukoilla itsesi ja perheesi jäsenten suhteen niin usein kuin sinä johdat. On kuitenkin tärkeää huomata, että todellinen vihollinen on paholainen, joten meidän on lähestyttävä näitä rukouksia hengellisesti eikä muuten. Jumala vastaa sinulle tänään.

31 rukouspistettä vihollisilta suojaamiseksi

1). Julistan, että istun Kristuksen oikealla puolella, kaukana kaikista ruhtinaskunnista ja voimista, siksi minua ei voida vahingoittaa Jeesuksen nimessä.

2). Isä, anna niiden, jotka etsivät kaatumistani, pudota minun tähdenni Jeesuksen nimessä

3). Jokainen, joka kaivaa kaivoksen, putoaa siihen Jeesuksen nimessä

4) Annetaan tuhoamisen enkelin hajottaa jokainen paha ryhmä ja salaliitto minua vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

5). Tuomitsen kaikki pahat kielet, jotka ovat nousseet minua vastaan ​​tuomiossa Jeesuksen nimessä.

6). Mikään ase, jonka vihollinen on minua vastaan ​​suunnitellut, ei voi menestyä Jeesuksen nimessä.

7). Jokainen saatanani edustaja, joka taistelee kohtaloni kanssa, kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä.

8). Voi koston Jumala, nouse ja tuomitse ne, jotka hyökkäävät minua ilman syytä.

9) Voi Jumala, vanhurskas tuomari, nouse ja puolusta minua väärin syyttäjiltä.

10) Voi Jumala, puolustajani, puolusta minua niiltä, ​​jotka ovat liian vahvoja käsittelemään minua.

11). Isä, mene eteenpäin vihollisteni edestä ja turhaudu suunnitelmiin minua vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

12). Olkoon vihollisideni halu minua kohtaan seitsemän kertaa Jeesuksen nimessä.

13). Kun viholliseni tulevat yhteen suuntaan, anna heidän paeta seitsemään suuntaan Jeesuksen nimessä.

14). Julistan voittavani Jeesuksen nimessä.

15). Julistan, että Jumalan suojeleminen perheessäni on varma. Koska Raamattu sanoo, että kukaan ei pysty maksamaan lunnaistani, Jeesuksen nimessä olevat kidnappaajat ja rituaalit eivät saa koskea minua ja jokaista perhettäni.

16). Isä, aivan kuten Elisan ympäröimät tulenkärryn enkelit, määräen, että minua ja perhettäni ympäröivät tulen enkelit Jeesuksen nimessä.

17). Voi Herra, pidä minut ja kotini pahojen ja kohtuuttomien ihmisten käsissä Jeesuksen nimessä.

18). Voi Herra, pidä minut ja kotitalouteni turvassa onnettomuuksilta, joita Jeesuksen nimessä moni esiintyy tässä maailmassa.

19) .Itse sanon, että aivan kuten Raamatun liittoisämme asuivat kauan, myös muut perheenjäsenistäni, mukaan lukien minä, ei kuole nuorena Jeesuksen nimessä.

20). Voi Herra, suojaa minua ja taloni pidä rituaaleilta ja verta imeväisiltä demonilta Jeesuksen nimessä.

21). Isä, vapautan enkelit lyömään sokeudella ketään, joka yrittää vahingoittaa minua tai perhettäni Jeesuksen nimessä.

22). Voi luoja! Suojaa kotitaloutta aseellisilta ryöstöiltä, ​​raiskajilta ja okkultisteilta Jeesuksen nimessä.

23). Ennustan, että jokainen lumotaja, mikromomanser, väärät profeetat, noidat tai velhot ja pimeyden voimat, jotka menevät tutkimaan minua ja taloni hallintaa, on suuresti pilaantuneita Jeesuksen nimessä.

24). Voi lordi, luotan sinusta suojelemaan ja taistelemaan taisteluiani Jeesuksen nimessä.

25). Voi Herra, suojele minua niiltä, ​​jotka etsivät elämääni Jeesuksen nimessä

26). Isä missä tahansa saatanallisessa liitossa, jossa nimeni on mainittu, vastaa heille tulella Jeesuksen nimessä.

27). Voi Herra, minä annan yliluonnollisen suojan minulle ja perheelleni menemässä ulos Jeesukseen ja nimessämme.

28). Voi Herra, suojaa minua ja kotitaloutta silmäsi omena ja piilota minut siipiesi varjolla Jeesuksen nimessä.

29). Voi Herra, sinun nimesi voimalla ohjaan kaiken tämän tänään suunani tulevan pahan Jeesuksen nimessä.

30). Voi Herra, ne, jotka luottavat sinuun, eivät menetä taisteluja, en koskaan menetä elämän taisteluissa Jeesuksen nimessä.

31). Isäni, isäni !!! Ohjaa jalanjälkeni tänään ja ikuisesti, jotta en pudota vihollisen ansoihin Jeesuksen nimessä.

Kiitos Jeesus!!!

10 Raamatun jaetta suojautumisesta vihollisilta

Alla on 10 Raamatun jaetta, jotka koskevat suojausta vihollisilta. Nämä parantavat edelleen rukouselämääsi rukoillessasi Jumalan sanan rinnalla.

1). 31. Moos. 6:XNUMX:
6 Ole vahva ja rohkeasti, älä pelkää ja älä pelkää heitä; sillä Herra, sinun Jumalasi, on se, joka menee kanssasi; hän ei hylkää sinua eikä hylkää sinua.

2). Jesaja 41: 10:
10 Älä pelkää; sillä minä olen kanssasi: älä kauhistu; sillä minä olen sinun Jumalasi: minä vahvistan sinua; kyllä, minä autan sinua; niin, minä tulen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.

3). Sananlaskut 2:11:
11 Harkinnan tulee säilyttää sinut, ymmärryksen pitää sinut:

4). Psalmi 12: 5:
5 Niin minä nyt nousee köyhien sortoon ja tarvitsevien huokaisuun, sanoo Herra; Aion turvata hänet häntä suihkuttavalta.

5). Psalmi 20: 1:
1 Herra kuulee sinut tuskan päivänä; Jaakobin Jumalan nimi puolustaa sinua;

6). 2Kor. 4: 8-9:
8 Olemme levottomia molemmin puolin, emme kuitenkaan ahdistuneita; olemme hämmentyneitä, mutta emme epätoivoisessa; 9 Vainoa, mutta ei hylätty; heittää alas, mutta ei tuhota;

7). Joh. 10: 28-30:
28 Ja minä annan heille iankaikkisen elämän; eivätkä he koskaan mene hukkaan, eikä kukaan kumoa niitä minun kädestäni. 29 Isäni, joka antoi heille minulle, on suurempi kuin kaikki; eikä kukaan kykene purkamaan heitä isäni kädestä. 30 Minä ja Isämme olemme yksi.

8). Psalmi 23: 1-6
1 Herra on minun paimeneni; En halua. 2 Hän saa minut makaamaan vihreillä laitumilla. Hän johtaa minua hiljaisten vesien viereen. 3 Hän palauttaa sieluni: hän johtaa minua vanhurskauden poluilla nimensä tähden. 4 Mutta vaikka kävelen kuoleman varjon laakson läpi, en pelkää pahaa: sillä sinä olet minun kanssani; sauva ja henkilökunta lohduttavat minua. 5 Sinä valmistat pöydän edessäni vihollisteni edessä: voitele pääni öljyllä; minun kuppini juoksee yli. 6 Totisesti, hyvyys ja armo seuraavat minua koko elämäni ajan; ja minä asun Herran huoneessa iankaikkisesti.

9) .Palmi 121: 1-8
1 Minä nostan silmäni kukkuloille, mistä minun autoni on. 2 Minun apuni tulee Herralta, joka teki taivaan ja maan. 3 Hän ei kärsi sinun jalkaasi liikuttamasta; joka sinua pitää, se ei untu. 4 Katso, se, joka pitää Israelia, ei pidä unta tai nukkumaan. 5 Herra on sinun vartijasi: Herra on sinun varjo oikealla kädelläsi. 6 Aurinko ei lyö sinua päivällä eikä kuua yöllä. 7 Herra suojaa sinua kaikesta pahasta: hän suojaa sinun sielusi. 8 Herra pitää sinut ulos ja sisään tulemasi tästä ajasta eteenpäin ja iankaikkisesti.

10) .Palmi 91: 1-16
1 Se, joka asuu Korkeimman salaisessa paikassa, pysyy Kaikkivaltiaan varjossa. 2 Minä sanon Herralta: Hän on minun turvani ja linnoitukseni: minun Jumalani; hänessä luotan. 3 Totisesti hän vapauttaa sinut siipikarjan piikistä ja meluisasta rutosta. 4 Hän peittää sinut höyhenillä ja luota siipiensä alla: hänen totuutensa on sinun kilpi ja solki. 5 Älä pelkää yötä kauhua; eikä päivältä lentävää nuolta; 6 Ei myöskään pimeydessä kärsivän ruton vuoksi; eikä tuhoon, joka tuhlaa keskipäivällä. 7 Tuhat putoaa sinun puolellesi ja kymmenen tuhatta sinun oikealle kädellesi; mutta se ei tule sinulle lähelle. 8 Vain silmin sinun tulee nähdä ja nähdä jumalattomien palkka. 9 Koska olet tehnyt Herraksi, joka on minun turvani, jopa korkein, sinun asuinpaikkaasi; 10 Sinua ei tule olemaan pahaa, eikä rutto tule lähellä kotiasi. 11 Sillä hän antaa enkelillensä velvollisuutensa pitää sinut kaikilla teilläsi. 12 Heidän pitää sinua kantamaan käsiinsä, ettet viivata jalkaasi kiveä vastaan. 13 Astu leijonaan ja lisäajaan: nuori leijona ja lohikäärme sinun pitää polvillaan jalkojen alla. 14 Koska hän on rakentanut rakkautensa minuun, niin minä pelastan hänet. Asetan hänet korkealle, koska hän on tuntenut minun nimeni. 15 Hän kutsuu minua, ja minä vastaan ​​hänelle: minä olen hänen kanssaan vaikeuksissa; Minä vapautan hänet ja kunnioitan häntä. 16 Pitkällä elämällä minä tyydyn hänet ja osoitan hänelle autuuteni.

 

 

2-HUOMAUTUKSET

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.