30 rukouspistettä apua varten ylhäältä

5
19152

Psalmi 121: 1-8

1 Minä nostan silmäni kukkuloille, mistä minun autoni on. 2 Minun apuni tulee Herralta, joka teki taivaan ja maan. 3 Hän ei kärsi sinun jalkaasi liikuttamasta; joka sinua pitää, se ei untu. 4 Katso, se, joka pitää Israelia, ei pidä unta tai nukkumaan. 5 Herra on sinun vartijasi: Herra on sinun varjo oikealla kädelläsi. 6 Aurinko ei lyö sinua päivällä eikä kuua yöllä. 7 Herra suojaa sinua kaikesta pahasta: hän suojaa sinun sielusi. 8 Herra pitää sinut ulos ja sisään tulemasi tästä ajasta eteenpäin ja iankaikkisesti.

Jumalallinen apu on todellinen, ja se on jokaisen Kristukseen uskovan perintö. Olemme koonnut 30 rukouspistettä avun saamiseksi ylhäältä, jotta voit kutsua Jumalaa, joka auttaa. Oletko epätoivoisessa tilanteessa? Luuletko, että tätä tapausta ei voida ratkaista? Rakas ystäväni, mikään ei ole mahdotonta Jumalan kanssa. Meidän on opittava kutsumaan häntä tarvittaessa. Kun kutsumme häntä uskossa, näemme Hänen mahtavaa kättä keskellämme.

30 rukouspistettä apua varten ylhäältä

1). Vaadin Jumalan avulla kaikki hengelliset siunaukseni Kristuksessa Jeesuksessa Jeesuksen nimessä.

2). Voi Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, auta minua, kun pyrin elämäni tavoitteeseen Jeesuksen nimessä.

3). Voi luoja! Lähettäkää minussa olevan pyhän hengenne kautta apua näissä tilanteissa (mainitse ne) elämässäni Jeesuksen nimessä.

4). Voi Herra, anna henkilön, joka auttaa minua paikantamaan minut tänään Jeesuksen nimessä.

5). Voi Herra, sinä olet aina läsnä olevaani apu tarvittaessa, tapa minua herrani tarpeideni kohdalla Jeesuksen nimessä.

6). Isä auttaa minua niiltä, ​​jotka ovat minua kohtaan Jeesuksen nimessä liian vahvoja.

7). Voi Herra, ole nykyinen apuni ja taistele tänään taisteluissani Jeesuksen nimessä.

8). Voi Herra, auta minua ja vapauta minut tämän maailman mahtavien käsivarresta Jeesuksen nimessä.

9). Voi Herra, lakkaa kaikki ne, jotka sanovat minusta, ettei minulla ole mitään apua Jeesuksen nimessä.

10). Voi Herra, lähetä minulle apua pyhäkköltä ja vahvista minua Siionista Jeesuksen nimessä.

11). Voi lordi, minulla ei ole ketään täällä maan päällä, joka auttaisi minua. Auta minua ongelmien lähellä on lähellä. Pelasta minut, jotta viholliseni eivät saisi itkemään Jeesuksen nimessä.

12). Voi Herra, älä viivytä auttamassa minua, lähetä minulle apua nopeasti ja hiljaa ne, jotka pilkkaavat minua Jeesuksen nimessä.

13). Voi luoja! Älä piilota kasvojasi minulta tällä yrittämisjaksolla. Ole armollinen minun Jumalalleni, nouse ja puolusta minua Jeesuksen nimessä.

14). Voi Herra, näytä minulle rakastava ystävällisyytesi, nosta minulle apulaisia ​​elämäni aikana Jeesuksen nimessä.

15). Voi Herra, lykätty toivo tekee sydämen sairaudeksi. Herra lähettää minulle apua ennen kuin on liian myöhäistä minulle Jeesuksen nimessä.

16). Voi luoja! Ota kiinni kilvestä ja puskurista ja seiso minun avukseni Jeesuksen nimessä.

17). Voi Herra, auta minua ja käytä minua auttamaan muita Jeesuksen nimessä.

18). Voi lordi, taistele niitä vastaan, jotka taistelevat kohtaloni auttajia vastaan ​​tänään Jeesuksen nimessä.

19). Voi lordi, sinun nimesi kunnian vuoksi auta minua tässä asiassa (mainitse se) Jeesuksen nimessä.

20). Voi Herra, tänään julistan, että minusta ei koskaan puuttu apua Jeesuksen nimessä.

21). Voi Herra, tänään julistan, että armosi minua kohtaan tulee ylittämään kaikki pahat tuomiot Jeesuksen nimessä.

22). Voi Herra, nimesi on vahva torni ja vanhurskas löytää apua heissä, vakuutan, että minusta ei tule tänä päivästä koskaan puutteellista apua Jeesuksen nimessä.

23). Voi Herra, auta minua seisomaan vahvana näiden kokeiden ja kiusausten keskellä Jeesuksen nimessä.

24). Voi herra, katson tänään auttavan sinua, tiedän, ettei minua koskaan häpeä Jeesuksen nimessä.

25). Koska olen saanut apua ylhäältä, ne, jotka tuomitsevat minut, ovat kauhistuneita ja näkevät, kuinka Jumalani koristaa elämääni Jeesuksen nimessä.

26). Voi lordi, on selvää, ettei kukaan voi auttaa. Siksi ojennukseni käteni sinulle avuksi (mainitse alue, johon tarvitset apua) ylhäältä Jeesuksen nimessä.

27). Voi Herra, kun lähetit enkelin Mikaelin auttamaan Danielia tarvittaessa, lähetä enkelisi lähettämään minulle apua Jeesuksen nimessä.

28). Voi Herra, minulla on mielenrauha, koska sinä olet auttajani Jeesuksen nimessä.

29). Isä, ilmoitan, että ihminen ei voi ylpeillä avun lähteenä elämässäni, olet ainoa auttajani Jeesuksen nimessä.

30). Voi Herra, auta minua elämään jumalallinen elämä palvellessani sinua.

Kiitos Jeesus.

 

10 Raamatun jaetta Jumalan avusta

Tässä on 10 Raamatun jaetta Jumalan avusta. Nämä Raamatun jakeet auttavat sinua rukouksissa. Lue ne, tutkia niitä ja mietiskellä niitä parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

1). Psalmi 46: 1:
1 Jumala on turvani ja vahvuutemme, erittäin läsnä oleva apu vaikeuksissa.

2). Psalmi 68: 6
6 Jumala asettaa yksinäisen perheisiin: hän tuo esiin ketjuihin sidotut; mutta kapinalliset asuvat kuivassa maassa.

3). Sananlaskut 3: 5-6:
5 Luottakaa Herraan kaikella sydämelläsi; äläkä nojaa omaan ymmärrykseesi. 6 Tunnista hänet kaikilla tavoillasi, ja hän ohjaa polkusi. 7 Älä ole viisas omissa silmissäsi: pelkää Herraa ja poistu pahasta.

4). Matt. 7: 7
7 Kysy, niin se annetaan sinulle; etsi, ja te löydätte; kolhi, ja se avataan sinulle:

5). Hepr. 4: 15-16:
15 Sillä meillä ei ole ylimmäistä pappia, jota ei voida koskea heikkoutemme tunteeseen; mutta oli kaikissa kohdissa kiusausta kuten olemme, mutta ilman syntiä. 16 Tulkaamme siis rohkeasti armon valtaistuimelle, jotta voisimme saada armon ja löytää armon avuksi tarvittaessa.

6). Hepr. 13: 5-6
5 Anna keskustelusi olla ilman ahneutta; ja ole tyytyväinen sellaisiin asioihin, jotka sinulla on. Sillä hän on sanonut: "Minä en koskaan jätä sinua enkä hylkää sinua". 6 Joten voimme sanoa rohkeasti: Herra on minun auttajani, enkä pelkää, mitä ihminen tekee minulle.

7). 33. Moos. 26:XNUMX.
26 Ei ole Jeshurunin jumalan kaltaista, joka ratsastaa taivaan päälle apuasi ja ylpeytensä taivaalle.

8). 1 Aik. 4:10
10 Ja Jabez huusi Israelin Jumalaa sanoen: "Voi, että sinä todella siunat minua ja laajennat rantaani, että kätesi olisi kanssani ja että pidät minua pahasta, ettei se minua murhelisi!" Ja Jumala antoi hänelle sen, mitä hän pyysi.

9). 2 Aik. 14:11
11 Ja Asa huusi Herraa, Jumalaansa, ja sanoi: Herra, sinun ei tarvitse auttaa mitään, ei monien kanssa, tai sellaisten kanssa, joilla ei ole voimaa: auta meitä, Herra, meidän Jumalamme; sillä me lepäämme sinun päälläsi, ja sinun nimessämme menemme tätä väkivaltaa vastaan. Herra, sinä olet meidän Jumalamme; Älköön ihmisen voittako sinua vastaan.

10). Psalmi 10: 14
14 Sinä olet nähnyt sen; sillä sinä näet pahaa ja huolimatta, korvaat sen kädelläsi: köyhä sitoutuu sinulle; sinä olet isättömien auttaja.

 

Mainokset

5-HUOMAUTUKSET

 1. Kiitos näistä voimakkaista rukouksellisista rukouspisteistä. Sulhanen ja minä menemme naimisiin alle kahdessa kuukaudessa. Minun on luovuttava asuinpaikastani 25/19 marraskuuhun mennessä. On koti, jonka puolesta uskomme Jumalaa, osoite on 3185 Leisure Crescent. Ole hyvä ja sovi kanssamme rukouksessa, koska meidän on tavattava talonomistajat tänä lauantaina 2. marraskuuta 19. Tarvitsemme Jumalan yliluonnollista voimaa, jotta voimme rukoilla puolestamme Jeesuksen nimessä.

 2. Jumala siunatkoon sinua Jumalan mies.

  Minulla on haaste SA: n sisäasioiden suhteen, minua kiellettiin tänä 17. tammikuuta 2020 vuodeksi 17. tammikuuta 2021 asti, koska olin yli 3 päivää.
  En ylittänyt tarkoituksellisesti olettaen, että tiesin kiellosta, kun varain lipun, se olisi vähentänyt päivämäärääni.
  lähettänyt heille kirjeen, vetoaa, sulhaseni asuu siellä, ja hänen paperinsa eivät ole täydellisiä.
  Joten parempi vaihtoehto on minun vierailu.
  Tämän kiellon avulla se ei ole enää mahdollista.
  mutta Jumalan armosta kaikki on mahdollista.
  Haluan sinun liittyvän rukoukseeni, että he vastaavat viestiini positiivisella vastauksella. aamen

  kiitämme

  • Jumalalle olkoon kirkkaus ikuisesti. Pls liittykää minuun rukouksissa hyvin palkatusta työstä. Haluan, että kaikkivaltias Jumala antaa minulle 7-numeroisen työpaikan Nigeriassa tai sen ulkopuolella. Olen kohdannut häpeää ja moittia viiden vuoden ajan valmistumiseni jälkeen, eikä edes minulla ole varaa edes aterialle turhautumista työssä. Toisinaan pieni raha, jota minulla ei ole, ei voi kuljettaa minua eikä ketään muuta. Ahdinkoni on estänyt minua tulemasta sitoutuneeksi valtakunnan pylvääksi.
   Jumala on tehnyt sen ennen kuin uskon voivani tehdä sen minulle.
   En voi enää sietää tätä, o kaikkivaltias Jumala vastaa minulle.

 3. Kiitos tästä voimakkaasta rukouksesta, voiko Jumala vahvistaa sinua edelleen .. Sain tarjouksen työskennellä ja opiskella Kanadassa, mutta minulla ei ole edes kansainvälistä passia, minulla ei edes ole rahaa kansainvälisen passin saamiseksi. yksi on valmis antamaan rahaa maan taloudellisen aseman takia. Haluan, että liitätte minut rukoukseen tämän saavuttamiseksi. Sillä vain Jumala voi auttaa tässä tilanteessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän