20 Raamatun jaetta huolesta ja stressistä

0
4542

Raamatun jakeet huolesta ja stressistä. Jeesus kertoi meille, että "kuka meistä huolella voi lisätä hiusnauhan päänsä". Huolestuminen tai huolestuminen on merkki uskottomuudesta, Jumala ei halua meidän olevan huolissamme elämästä, hän sanoi etsivän ensin ensin valtakuntaani ja vanhurskauttani, sitten kaikki asiat, joista olet huolissasi, tulevat sinulle. Matteus 6:33.

Huoli johtaa stressiin ja stressi on vaarallinen terveydelle. Olen keksinyt 20 raamatun jaetta huolestumisesta ja stressistä, jotka lisäävät uskoasi ja kertovat sinulle, että joku haaste on, Jumala on edelleen hallinnassa. Kannustan sinua lukemaan nämä pyhät kirjoitukset suurella uskossa.

20 Raamatun jaetta huolesta ja stressistä

1). Jesaja 41: 10:
10 Älä pelkää; sillä minä olen kanssasi: älä kauhistu; sillä minä olen sinun Jumalasi: minä vahvistan sinua; kyllä, minä autan sinua; niin, minä tulen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.

2). Psalmi 56: 3:
3 Milloin pelkään, luotan sinuun.

3). Filip. 4: 6-7:
6 Ole varovainen tyhjästä; Mutta jokaisessa rukouksessa ja kiitospäivän anomuksella annat pyyntösi tiedoksi Jumalalle. 7 Ja kaiken ymmärryksen ylittävä Jumalan rauha pitää sydämesi ja mielesi Kristuksen Jeesuksen kautta.

4). Joh. 14:27:
27 Rauhan minä lähden kanssasi, rauhani minä annan sinulle: ei niin kuin maailma antaa, minä annan teille. Älkää antako sydämesi levätä, äläkä pelkää sitä.

5). 2. Tim. 1:7:
7 Sillä Jumala ei ole antanut meille pelon henkeä; vaan voiman, rakkauden ja terveen mielen.

6). 1. Joh. 4:18:
18 Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa hänellä piina. Hän joka pelkää ei päässyt täydelliseksi rakkaudessa.

7). Psalmi 94: 19:
19 Minussa olevien ajatuksien moninaisuudessa sinun mukavuutesi ilahduttavat sieluni.

8). Jesaja 43: 1:
1 Mutta nyt sanoo Herra, joka sinut loi, Jaakob, ja se, joka sinut on muodostanut, Israel, älä pelkää: sillä minä olen sinut lunastanut, minä olen kutsunut sinut sinun nimesi kautta; sinä olet minun.

9). Sananlaskut 12:25:
25 Ihmisen sydämessä raskaus saa sen seisomaan; mutta hyvä sana tekee siitä iloisen.

10). Psalmi 23: 4:
4 Mutta vaikka kävelen kuoleman varjon laakson läpi, en pelkää pahaa: sillä sinä olet minun kanssani; sauva ja henkilökunta lohduttavat minua.

11). Joshua 1: 9:
9 Enkö minä sinua käskenyt? Ole vahva ja rohkea; Älkää pelätkö, älä pelkää, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi, missä sinä menet.

12). Matt. 6: 34:
34 Siksi älä ajattele huomenna; sillä huomenna on ajateltava itsensä asioita. Päivään riittää sen paha.

13). 1. Pietarin 5: 6-7:
6 Nöyryy siis itsesi Jumalan mahtavan käden alla, jotta hän ylennäisi sinut oikeaan aikaan: 7 Vedä kaikki huolesi hänelle; sillä hän välittää sinusta.

14). Jesaja 35: 4:
4 Sano pelottavasta sydämestä: Ole vahva, älä pelkää. Katso, teidän Jumalanne tulee kostoa, jopa Jumala palkkaa; hän tulee pelastamaan sinut.

15). Luuk. 12: 22-26:
22 Ja hän sanoi opetuslapsilleen: "Sentähden minä sanon sinulle: älä ajattele elämääsi, mitä sinun tulee syödä; eikä ruumiille, mitä sinun pitää pistämään. 23 Elämä on enemmän kuin lihaa, ja ruumis on enemmän kuin vaatteita. 24 Harkitse korvia: sillä ne eivät kylvi eikä niitä; joilla ei ole varastoa eikä navetta; Ja Jumala ruokki heitä: kuinka paljon enemmän te olette parempia kuin kanat? 25 Ja kuka teistä ajattelemallasi voi lisätä kykyjään yhden kyynärän? 26 Jos ette siis pysty tekemään sitä, mikä on vähiten, miksi ajattelette loput?

16). Psalmi 27: 1:
1 Herra on minun valo ja pelastukseni; ketä minun pitäisi pelätä? Herra on elämäni vahvuus; ketä minä pelkään?

17). Psalmi 55: 22:
22 Heitä teidän taakkasi Herralle, ja hän tukee sinua. Hän ei koskaan saa kärsimään vanhurskaita.

18). Markus 6:50:
50 Sillä he kaikki näkivät hänet ja olivat levottomia. Ja hän puhui heti heidän kanssaan ja sanoi heille: "Ole iloinen! Minä olen minä; älä pelkää.

19). 31. Moos. 6:XNUMX:
6 Ole vahva ja rohkeasti, älä pelkää ja älä pelkää heitä; sillä Herra, sinun Jumalasi, on se, joka menee kanssasi; hän ei hylkää sinua eikä hylkää sinua.

20). Jesaja 41: 13-14:
13 Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, pidän sinun oikeaa kättäsi, sanoen sinulle: älä pelkää; Minä autan sinua. 14 Älä pelkää, mato Jaakob ja te Israelin miehet; Minä autan sinua, sanoo Herra ja sinun lunastajasi, Israelin Pyhä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän