20 Raamatun jaetta suojelusta.

0
5592

Oletko tietoinen suojelustasi Kristuksessa? Tämä 20 raamatun jaetta vihollisten suojaamisesta avaa silmäsi nähdäksesi kuinka suojattu olet Jumalassa. Kun tiedät, että Jumala on kanssasi, pelon henki ei enää pidä kiinni elämästäsi. Vihollinen voi tulla sinua vastaan ​​yhdestä suunnasta, mutta koska Jumala suojelee sinua, he pakenevat sinulta seitsemään suuntaan.

Tämä raamatun säkeet suojaamisesta vihollisilta rakentaa uskon Jumalaan ja hänen sanansa. Kun tutkit heitä päivittäin, löydä aikaa mietiskellä niitä ja muistaa heidät. Anna tämän raamatun säkeiden asua runsaasti sydämessäsi ja puhua niitä aina, kun täytät peloissasi tai pelkääessäsi. Jumalan sana on hengen miekka, kun tunnustat niitä jatkuvasti, jokainen pelon henki poistuu elämästäsi Jeesuksen nimessä.

20 Raamatun jaetta suojelusta.

1). Ef. 6: 11:
11 Laita yllemme Jumalan että te ehkä vastustamaan juonia perkeleen.

2). Psalmi 32: 7:
7 Sinä olet minun piilopaikani; sinä suojaat minua vaikeuksilta; sinun tulee kääntää minua pelastuslauluilla. Sela.

3). Psalmi 46: 1:
1 Jumala on turvani ja vahvuutemme, erittäin läsnä oleva apu vaikeuksissa.

4). Hepr. 13: 6:
6 Joten voimme sanoa rohkeasti: Herra on minun auttajani, enkä pelkää, mitä ihminen tekee minulle.

5). 31. Moos. 6:XNUMX:
6 Ole vahva ja rohkeasti, älä pelkää ja älä pelkää heitä; sillä Herra, sinun Jumalasi, on se, joka menee kanssasi; hän ei hylkää sinua eikä hylkää sinua.

6). Jesaja 54: 17:
17 Mikään ase, joka on muodostettu sinua vastaan, ei voi menestyä; ja jokainen kieli, joka nousee sinua vastaan ​​tuomiossa, sinun on tuomittava. Tämä on Herran palvelijoiden perintö, ja heidän vanhurskauteni on minusta, sanoo Herra.

7). Psalmi 18: 35-36:
35 Sinä olet myös antanut minulle pelastuksen kilpesi. Ja oikea käsi on minut pelleillyt, ja sinun lempeys on tehnyt minut suureksi. 36 Sinä olet laajentanut askelini minun alleni, ettei jalkani liukastu.

8). Psalmi 16: 1:
1 Pidä minua, Jumala, sillä minä luotan sinuun.

9). 14. Moos. 14:XNUMX:
14 Herra taistelee puolestasi, ja te pidätte rauhaa.

10). Psalmi 118: 6:
6 Herra on minun puolellani; En pelkää: mitä ihminen voi tehdä minulle?

11). Filip. 4: 13:
13 Minä voin tehdä kaiken Kristuksen kautta, mikä vahvistaa minua.

12). Psalmi 119: 114:
114 Sinä olet piilopaikani ja kilpi: toivon sinun sanasi.

13). Jesaja 46: 4:
4 Ja vanhuusi ikään asti minä olen hän; ja jopa hiusten rakkaamiseksi kannan sinua: minä olen tehnyt ja kannan; jopa minä kannan ja vapautan sinut.

14). Sananlaskut 4:23:
23 Pidä sydämesi ahkerasti; sillä siitä ovat elämän aiheet.

15). Psalmi 18: 30:
30 Jumalan suhteen hänen tiensä on täydellinen: Herran sanaa kokeillaan: hän on panija kaikille, jotka häneen luottavat.

16). Psalmi 16: 8:
8 Minä olen asettanut Herran aina edessäni: koska hän on minun oikealla puolellani, minua ei siirretä.

17). Psalmi 59: 16:
16 Mutta minä laulan sinun voimassasi; kyllä, minä laulan ääneen sinun armosta aamulla: sillä sinä olet ollut puolustani ja turvani hädäni päivänä.

18). Psalmi 3: 3:
3 Mutta sinä, Herra, olet kilpi minulle; kunniani ja nostat pääni.

19). Roomalaiset 8:31:
31 Mitä sitten voimme sanoa näille asioille? Jos Jumala on meille, kuka voi olla meitä vastaan?

20). Psalmi 118: 8:
8 On parempi luottaa Herraan kuin luottaa ihmiseen.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän