6 rukouskohtaa pyhyydestä

0
10869

2. Kor. 7:1:

1 Koska meillä on siis nämä rakastetut lupaukset, puhdistakaamme itsemme kaikesta lihan ja hengen saastaisuudesta, parantamalla pyhyyttä Jumalan pelossa.

Olen henkilökohtaisesti koonnut nämä 6 rukouspistettä pyhyys auttaakseen siellä uskovia pyrkivät elämään pyhää elämää. Jumalat haluavat, että kaikki Hänen lapsensa olisivat pyhiä. Raamattu saa meidät ymmärtämään, että ilman pyhyyttä emme voi nähdä Jumalaa. Mutta mikä on pyhyys? Pyhyys tarkoittaa yksinkertaisesti erottautumista Jumalalle. Erottua täältä tarkoittaa kutsumista Jumalan työhön Kristuksessa. Jokainen uudelleen syntynyt Jumalan lapsi kutsutaan pyhyyteen. Meitä kutsutaan toimimaan kuten Kristus, puhumaan kuten Kristus ja elämään kuin Kristus.

Nämä 6 pyhyyden rukouspistettä antavat jokaiselle kristilliselle uskovalle elää pyhää (erotettu jumalalle) elämää heidän palveleessaan Jumalaa. On tärkeää huomata, että pyhyys ei ole synnitöntä, pyhyys ei ole lihallinen täydellisyys, pyhyys ei tarkoita ulkoista suoritusta tai ulkoista esiintymistä. Pyhyys tarkoittaa sisäistä muutosta, joka johtaa viime kädessä ulkoiseen metamorfoosiin (progressiiviset muutokset).

6 rukouskohtaa pyhyydestä

1). Voi Herra, antakaa minulle pyhän henkesi voimalla elää pyhää elämää, jotta voin edustaa Kristusta maan päällä Jeesuksen nimessä.

2). Voi Herra, auta minua kävelemään kanssasi pyhyydessä, jotta täytän kohtaloni ja olemassaoloni tarkoituksen Jeesuksen nimessä.

3). Voi vanhurskauden herra, tässä maailmassa, joka on täynnä väkivaltaa, itsekkyyttä, murhia ja muita pahoja tekoja, opettakaa minulle pyhyyden polkua ja kaiverta minua elämään Kristuksen tapaan sanoissa, ajatuksissa ja tekoissa Jeesuksen nimessä.

4). Voi Herra, opeta minulle sanaasi ja tee siitä helppo soveltaa elämääni, jotta näen hyvyyden kaikkina elämäni päivinä Jeesuksen nimessä.

5). Voi Herra, anna minulle nöyryyden henki, jotta voin kävellä kanssasi pyhyyden Jeesuksen nimessä.

6). Voi Herra, kaivaa minua pitämään käskysi ottamaan vääryys kaukana minusta Jeesuksessa
nimi.

15 Raamatun säkeyttä pyhyydestä ja pyhityksestä

15 raamatun säkeet pyhyydestä ja pyhittämisestä Raamatun tutkimuksellesi ja meditaatiollesi. Lukea ne, tunnustaa heidät, mietiskellä niitä, rukoilla heidän kanssaan ja lopulta elää heillä. Rukoilen teidän puolesta tänään pyhyyden henkeä, opastakaa teitä kristillisessä elämässäsi Jeesuksen nimessä.

1). 2Tess. 2:13:
13 Mutta meillä on velvollisuus kiittää aina Jumalaa teistä, Herran rakkaat veljet, sillä Jumala on alusta alkaen valinnut teidät pelastukseen pyhittämällä Henki ja uskoen totuuteen:

2). 2. Tim. 2:21:
21 Jos joku siis puhdistuu näistä, on hänen oltava astia kunniaksi, pyhitetty ja kokoontuttava isäntään käytettäväksi ja valmistautunut kaikkeen hyvään työhön.

3). Roomalaiset 6:
1 Mitä me sitten sanomme? Pitäisikö meidän jatkaa synnissä, että armo voi olla runsaasti? 2 Jumala kieltää. Kuinka me, jotka olemme kuolleet synnistä, elämme enää siinä? 3 Etkö tiedä, että niin monet meistä, jotka kastettiin Jeesukseen Kristukseen, kastettiin hänen kuolemaansa? 4 Siksi meitä haudataan kasteella hänen kanssaan kuolemaan: niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, niin meidänkin tulisi vaeltaa elämän uutuudessa. 5 Sillä jos meidät on istutettu yhdessä hänen kuolemansa kaltaisuuden kanssa, niin olemme myös hänen ylösnousemuksensa kaltaisessa tilanteessa: 6 Tietäen tämän, että vanha miehemme on ristiinnaulittu hänen kanssaan, että syntisen ruumis tuhoutuisi, tästä eteenpäin. meidän ei pitäisi palvella syntiä. 7 Sillä kuollut on vapautettu synnistä. 8 Mutta jos me olemme kuolleet Kristuksen kanssa, uskomme, että elämme myös hänen kanssaan: 9 Tietäen, että Kristus herätetään kuolleista ei kuole enää; kuolema ei enää hallitse häntä. 10 Sillä että hän kuoli, hän kuoli syntiin kerran; mutta eläessään hän elää Jumalalle. 11 Samoin luulekaa, että olette itsekin kuolleet synnille, mutta elossa Jumalalle Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta. 12 Älkää siis valittako syntiä teidän kuolevaisessa ruumiissanne, että te totellisitte sitä sen himoissa. 13 Älä myöskään anna jäsenillenne vääryyden instrumentteja synnille; vaan anna itsenne Jumalalle kuin kuolleista eläviä ja jäsenillesi vanhurskauden välineitä Jumalalle. 14 Sillä synti ei voi hallita sinua; sillä ette ole lain, vaan armon alla. 15 Mitä sitten? teemmekö syntiä, koska emme ole lain, vaan armon alla? Jumala varjelkoon. 16 Et tiedä, että kenelle annat itsesi palvelijoita tottelemaan, hänen palvelijansa olette niitä, joille kuulette; synnistä kuolemaan vai kuuliaisuudesta vanhurskaudelle? 17 Mutta Jumalalle kiitetään, että olitte synnin palvelijoita, mutta olette kuulleet sydämestä sitä opin muotoa, joka teille on annettu. 18 Kun sinä sitten vapautit synnistä, sinusta tuli vanhurskauden palvelijoita. 19 Puhun ihmisten tapaa lihasi heikkouden vuoksi: sillä niinkuin olet antanut jäsenillesi palvelijoita epäpuhtauteen ja vääryyteen vääryyteen; niinkin nyt anna jäsenillesi palvelijoille vanhurskaus pyhyyteen. 20 Sillä kun olitte synnin palvelijoita, olitte vapaat vanhurskaudesta. 21 Mitä hedelmiä teillä silloin oli niistä asioista, joista nyt häpeätte? sillä näiden asioiden loppu on kuolema. 22 Mutta nyt, kun olet vapautettu synnistä ja tullut Jumalan palvelijoiksi, sinulla on hedelmäsi pyhyyteen ja iankaikkisen elämän loppuun. 23 Sillä synnin palkka on kuolema; mutta Jumalan lahja on iankaikkinen elämä, Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.

3). Joh. 15: 1-4:
1 Minä olen todellinen viiniköynnös ja isäni on viljelijä. 2 Jokainen oksa minussa, joka ei kanna hedelmää, hän ottaa sen pois. Jokainen oksa, joka kantaa hedelmää, puhdistaa sen, jotta se tuottaa enemmän hedelmiä. 3 Nyt olet puhdas sanan kautta, jonka minä olen sinulle puhunut. 4 Pysy minussa ja minä teissä. Koska haara ei voi kantaa hedelmiä itsestään, paitsi että se pysyy viiniköynnöksessä; et voi enää, paitsi jos pysyt minussa.

4). 1Tess. 4: 3-5:
3 Sillä tämä on Jumalan tahto, jopa teidän pyhitys, että pidätte pidättäytymättä haureudesta: 4 Joten jokainen teistä tietää, kuinka hallussaan hänen astiaansa pyhitys ja kunnia; 5 Ei päättäväisyyden himossa, edes kuten pakana, joka ei tunne Jumalaa:

5) 2. Piet. 1: 2–4:
2 Armo ja rauha moninkertaistuvat teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemuksen kautta. 3 Kuten hänen jumalallinen voimansa on antanut meille kaiken elämään ja jumalallisuuteen liittyvän, sen tiedon kautta, joka on kutsunut meidät kirkkauteen. ja hyve: 4 Sillä meille annetaan suuret ja arvokkaat lupaukset, jotka ylittävät sen, että olette osallisina jumalallisessa luonteessa päästyäsi korruptioon, joka maailmassa on himojen kautta.

6) Roomalaisille 15:16:
16 Minun tulisi olla Jeesuksen Kristuksen palvelija pakanoille, palvella Jumalan evankeliumia, jotta pakanain uhraukset olisivat hyväksyttäviä, Pyhän Hengen pyhittämiä.

7). Roomalaiset 6:6:
6 Tämän tietäen, että vanha ihminen ristiinnaulitaan hänen kanssaan, että synnin ruumis tuhoutuisi, emmekä nyt meidän pitäisi palvella syntiä.

8). Filip. 2:13:13

Sillä se on Jumala, joka tekee teissä sekä tahtonsa että hyvänharrastuksensa.

9). Filip. 1: 6:
6 Ollessasi varma tästä, että se, joka on aloittanut sinussa hyvän työn, suorittaa sen Jeesuksen Kristuksen päivään saakka:

10). John17: 19:
19 Ja minä pyhitän heidän puolestaan, että he myös pyhitettäisiin totuuden kautta.

11). Joh. 17:17:
17 Pyhitä heidät totuutesi kautta: sinun sanasi on totuus.

12). 2. Kor. 12:21:
21 Ja edes, kun minä tulen taas, minun Jumalani nöyryyttää minua teidän keskuudessanne, ja minä häpeän monia, jotka ovat jo tehneet syntiä, enkä ole paranneet parannuksestaan ​​tekemästä saastaisuudesta, haureudesta ja naurettavuudesta.

13). 2. Kor. 5:17:
17 Joten jos joku on Kristuksessa, hän on uusi luomus: vanhat asiat menevät; katso, kaikesta on tullut uutta.

14). 1Tess. 5:23:
23 Ja itse rauhan Jumala pyhittää teidät kokonaan; ja rukoilen Jumalaa, että koko henkesi, sielusi ja ruumiisi säilyvät syyttömänä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemiseen.

15). 1Tess. 4:3:

3 Sillä tämä on Jumalan tahto, jopa teidän pyhitys, että pidätte haureudesta:

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän