50 Raamatun jaetta sin kjv: stä

0
4366

Raamatun jakeet noin synti KJV. Synti on kohtalon tuhoaja, synti on paholaisen luonne ihmiskunnassa. Ainoa synnin parannuskeino on uudestisyntyminen. Jumalan sana on täynnä raamatun säkeet synnistä, mitä se on, sen vaikutuksista ja seurauksista. Nämä Raamatun jakeet vapauttavat sinut synnin pidosta tutkiessasi niitä. Lue heidät rukoillen, mietiskele heitä ja rukoile heidän kanssaan parhaita tuloksia.

50 Raamatun jaetta synnistä Kjv

1). Roomalaiset 3:23:
23 Sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja jäävät Jumalan kunniasta;

2). 4. Moos. 4: 7-XNUMX:
4 Ja Abel, hän toi myös parvensa esikoiset ja niiden rasvat. Ja Herra kunnioitti Aabelia ja hänen uhraustaan. 5 Mutta Kainiin ja hänen uhriinsa hän ei kunnioittanut. Ja Kain oli erittäin vihainen, ja hänen kasvonsa lankesivat. 6 Ja Herra sanoi Kainille: "Miksi olet vihainen? ja miksi sinun kasvosi lankee? 7 Jos sinulla menee hyvin, etkö sinut hyväksytä? ja jos et tee kunnolla, synti makaa ovella. Ja sinulle tulee hänen toiveensa, ja sinä hallitset häntä.

3). Galatians 5: 19-21:
19 Nyt lihan teot ovat ilmeisiä, nämä ovat; Aviorikos, haureus, saastaisuus, lasciviousness, 20 epäjumalanpalvelukset, noituus, viha, varianssi, emuloinnit, viha, riidat, sedimentit, harhaoppi, 21 kateus, murhat, juopuminen, paljastukset ja vastaavat: joista minä sanon teille aiemmin, kuten minäkin ovat myös sanoneet teille aikaisemmin, että ne, jotka tekevät sellaisia, eivät saa periä Jumalan valtakuntaa.

4). Psalmi 119: 25-29:
25 Minun sieluni kiintyy pölylle: piristä minua sanasi mukaan. 26 Minä olen ilmoittanut tieni, ja sinä kuulet minua: opeta minulle säädöksesi. 27 Anna minun ymmärtää käskysi tapa: niin minä puhun sinun ihmeellisistä tekoistasi. 28 Minun sieluni sulaa raskauden vuoksi: vahvista minua sanasi mukaan. 29 Poista minulta totuudenmukaisuus: ja anna minulle laki armollisesti.
5). Jesaja 40: 28-31:
28 Etkö tiedä? Etkö ole kuullut, että iankaikkinen Jumala, Herra, maan ääreiden Luoja, ei kuohua, eikä ole myöskään kyllästynyt? hänen ymmärrystään ei ole tutkittu. 29 Hän antaa voiman heikoille; ja niille, joilla ei ole voimaa, hän kasvattaa voimaa. 30 Jopa nuoret ovat heikentyneet ja kyllästyneet, ja nuoret miehet putoavat täydellisesti. 31 Mutta ne, jotka odottavat Herraa, uudistavat voimansa; ne asetetaan siipinä kotkina; he juoksevat eivätkä ole väsyneitä; ja he kävelevät eivätkä heikko.

6). Kolosialaisten 3: 5-6:
5 Kuolevata siis jäseni, jotka ovat maan päällä; haureus, saastaisuus, kohtuuton hellyys, paha päällekkäisyys ja ahneus, joka on epäjumalanpalvonta: 6 Joten Jumalan viha kohtaa tottelemattomuuden lapsia:

7). Matteus 23: 23-24:
Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, tekopyhät! Sillä maksat kymmenykset minttua, anista ja kummiinia, ja olet jättänyt lain, tuomion, armon ja uskon pahemmat asiat: näiden sinun olisi pitänyt tehdä, äläkä jätä toista tekemättä. 23 Te sokeat oppaat, jotka kiristyvät vaipaan ja niellä kamelin.

8). Matteus 25: 45-46:
45 Sitten hän vastaa heille sanoen: Totisesti, minä sanon teille: siltä osin kuin ette tehneet sitä yhdellekaan näistä vähäisimmistä, te ette tehneet sitä minulle. 46 Ja nämä menevät iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään.

9). Joh. 4: 10-14:
10 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos tiedät Jumalan lahjan ja kuka sinulle sanoo:" Anna minulle juoda "; sinä olet kysynyt häneltä, ja hän olisi antanut sinulle elävän veden. 11 Nainen sanoi hänelle: "Herra, sinulla ei ole mitään vetävää, ja kaivo on syvä. Mistä sinä sitten olet elävä vesi?" 12 Oletko sinä suurempi kuin isämme Jaakob, joka antoi meille kaivon ja joi sitä itse, ja hänen lapsensa ja karjansa? 13 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Joka juo tämän veden, se tulee edelleen janoon. 14 Mutta joka juo juomavettä, jonka minä annan hänelle, se ei koskaan janoa; mutta vesi, jonka minä annan hänelle, on hänessä kaivo vettä, joka lähtee iankaikkiseen elämään.
10). James 4: 17:
17 Siksi sille, joka osaa tehdä hyvää, mutta ei tee sitä, hänelle on synti.

11). Psalmi 19: 13:
13 Pidä palvelijasi myös epätoivoisilta synneiltä; älköön heidän hallitseko minua; niin minä olen oikein ja olen viaton suuresta rikkomuksesta. 14 Olkoon suussani sanat ja sydämeni mietiskely hyväksyttävissä sinun edessäsi, Herra, minun vahvuuteni ja lunastajani.

12). Sananlaskut 5: 1-22:
1 Poikani, noudata minun viisauttasi ja kumarta korvasi ymmärrykselleni: 2 Sinä pidät harkinnan varaa ja huulet tietävät. 3 Sillä viereisen naisen huulet putoavat kuin hunajakenno, ja hänen suu on sileämpi kuin öljy. 4 Mutta hänen päänsä on katkera kuin koiruoho, terävä kuin kaksisirkkainen miekka. 5 Hänen jalkansa kuolevat; hänen askeleensa tarttuvat helvettiin. 6 Jos et harkitse elämän polkua, hänen tiensä ovat liikuteltavissa, ettet tiedä niitä. 7 Kuule siis nyt, te lapset, älkääkä poistuko minun suustani sanoista. 8 Poista tietäsi kaukana hänestä, älä tule lähellä talon ovea. 9 Älkää antako kunniaa muille, ja vuosisi julmalle: 10 Äläkä muukalaiset ole täynnä varallisuuttasi; ja työsi ovat muukalaisen talossa; 11 Ja sinä viimeinkin surra, kun lihasi ja ruumiisi ovat kuluneet, 12 ja sano: kuinka minä olen vihannut ohjeita, ja sydämeni on pettynyt nuhteluun; 13 Ja ette ole totelleet opettajieni ääntä eivätkä kallistaneet korvaa niille, jotka minua ovat opettaneet! 14 Olin melkein kaikessa pahassa seurakunnan ja seurakunnan keskellä. 15 Juota vettä omasta vesisäiliöstäsi ja juoksevaa vettä omasta kaivoistasi. 16 Olkoon suihkulähteesi leviämässä ulkomaille ja vesijoet kaduille. 17 Olkoon he vain omat, äläkä muukalaiset kanssasi. 18 Siunatkoon suihkulähteesi; iloitse sinä nuoruutesi vaimon kanssa. 19 Anna hänen olla kuin rakastava takaosa ja miellyttävä mäti; anna hänen rintojensa tyydyttää sinut jatkuvasti; ja sinut ravisataan aina hänen rakkaudellaan. 20 Ja miksi sinä, poikani, ryhdytät muukalaisen naisen kanssa ja pidät muukalaisen rinnasta? 21 Sillä ihmisen tiet ovat Herran silmien edessä, ja hän harkitsee kaikkia menojaan. 22 Hänen omat pahuutensa ottavat jumalattomat itseensä, ja hänet pitää pakoon syntiensä kanssa.

13). Tuomarit 8: 31-35:
31 Ja hänen esipuheessaan, joka oli Sikemissä, synnytti hänelle myös pojan, jonka nimen hän nimitti Abimelekiksi. 32 Ja Gideon, Joashin poika, kuoli vanhassa iässä ja haudattiin isänsä Joashin hautaan, Abi-ezrittilaisten Ofraan. 33 Ja tapahtui heti, kun Gideon oli kuollut, että Israelin lapset kääntyivät jälleen ja menivät möhkälemään Baalimin jälkeen ja tekivät Baal-Berithin jumalakseen. 34 Ja Israelin lapset eivät muista Herraa, heidän Jumalaaan, joka olisi pelastanut heidät kaikkien vihollistensa käsiltä molemmin puolin. 35 He eivät kumpikaan osoittaneet ystävällisyyttä Jerubbaalin talolle, nimittäin Gideonille, kaiken hyvyyden mukaan, joka hän oli osoittanut Israelille.

14). Jesaja 64: 6:
6 Mutta me kaikki olemme saastaisia, ja kaikki vanhurskautemme ovat kuin saastaiset rätit; ja kaikki haalistuvat lehtenä; ja vääryytemme, kuten tuuli, ovat vieneet meidät pois.

15). Sananlaskut 28:13:
13 Se, joka peittää syntinsä, ei ole menestyvä; mutta joka tunnustaa ja hylkää heidät, sen tulee armahtamaan.

16). 1. Joh. 1: 7-9:
7 Mutta jos kävelemme valossa, niinkuin hän on valossa, meillä on ystävyys toistensa kanssa, ja hänen poikansa Jeesuksen Kristuksen veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. 8 Jos sanomme, että meillä ei ole syntiä, petamme itsemme, ja totuus ei ole meissä. 9 Jos tunnustamme syntimme, hän on uskollinen ja oikeudenmukainen antamaan meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

17). Hepr. 1: 3:
3 Kuka on hänen kirkkautensa kirkkaus ja hänen henkilönsä ilmaisun kuva ja joka ylläpitää kaikkia voimansa sanalla, kun hän oli yksin puhdistanut syntimme, istui korkeuden korkean oikeuden puolelle;

18). Hesekielin 36:23:
23 Ja minä pyhitän suuren nimeni, joka oli hursottu pakanakansojen keskuudessa, jonka te olette hylänneet heidän keskellänsä; Ja pakanat tietävät, että minä olen Herra, sanoo Herra Jumala, kun minua pyhitetään teissä heidän silmiensä edessä.

19). Markus 11:25:
25 Ja kun seisot rukoilemassa, anna anteeksi, jos olet joutunut ketään vastaan: että myös sinun taivas Isäsi, joka on taivaassa, antaa sinulle anteeksi rikkomuksesi.

20). Hepr. 4: 15:
15 Sillä meillä ei ole suurta pappi, jota ei voida koskettaa meidän heikkouksiamme tunne; Mutta oli kaikissa kohdissa kiusattu, kuten olemme, mutta ilman syntiä.

21). Luuk. 5:32:
32 Minä en tullut kutsumaan vanhurskaita, mutta syntisiä parannukseen.

22). Psalmi 103: 12:
12 Niin kauan kuin itä on lännestä, hän on toistaiseksi poistanut meiltä rikkomuksemme.

23). Matteus 18: 21-22:
21 Sitten Pietari tuli hänen tykönsä ja sanoi: Herra, kuinka usein veljeni tekee syntiä minua vastaan ​​ja minä annan hänelle anteeksi? kunnes seitsemän kertaa? 22 Jeesus sanoi hänelle: en minä sano sinulle, seitsemään kertaa, mutta seitsemänkymmentä kertaa seitsemään.

24). Psalmi 84: 10:
10 Sillä päivä sinun tuomioistuimissasi on parempi kuin tuhat. Minulla oli pikemminkin ovenvartija Jumalan huoneessani kuin asua pahuuden teltoissa.

25). Roomalaiset 7:7:
7 Mitä me sitten sanomme? Onko laki synti? Jumala varjelkoon. Ei, en ollut tiennyt synnistä, mutta lailla: sillä en ollut tiennyt himoa, paitsi laki oli sanonut: "Älä pidä himoitse".

26). Sananlaskut 10:29:
29 Herran tie on voima oikein päin; mutta vääryyden työntekijöille on tehtävä tuho.

27). 5. Moos. 5: XNUMX:
5 Ja kun hän on syyllinen johonkin näistä asioista, tunnustaa, että hän on tehnyt syntiä siinä asiassa:

28). Psalmi 79: 9:
9 Auta meitä, meidän pelastuksemme Jumala, sinun nimesi kunniaksi: pelasta meidät ja puhdista syntimme sinun nimesi tähden.

29). Roomalaiset 6:22:
22 Mutta nyt, kun olet vapautettu synnistä ja tullut Jumalan palvelijoiksi, sinulla on hedelmäsi pyhyyteen ja iankaikkisen elämän loppuun.

30). 5. Moos. 17: XNUMX:
17 Ja jos sielu tekee syntiä, ja tee jotakin näistä asioista, jotka on kiellettyä tekemään Herran käskyillä; vaikka hän ei sitä tiedä, on hän kuitenkin syyllinen ja kantaa vääryytensä.

31). Roomalaiset 5:21:
21 Koska synti on vallannut kuolemaan, niin myös armo hallitsee vanhurskautta iankaikkiseen elämään Jeesuksen Kristuksen, Herramme, kautta.

32). Hesekielin 18:21:
21 Mutta jos jumalattomat kääntyvät kaikista tekemistään synneistä ja pitävät kaikki minun säädökseni ja tekevät sen, mikä on laillista ja oikein, hän tulee varmasti elämään, hän ei kuole.

33.). Daniel 2:22:
22 Hän paljastaa syvät ja salaiset asiat: hän tietää mitä pimeydessä on, ja valo asuu hänen kanssaan.

34). Tiitus 2: 14:
14 Joka antoi itsensä meidän puolestamme, että hän lunastaisi meidät kaikesta vääryydestä ja puhdistaisi itselleen omituisen kansan, innokkaan hyvistä teoista.

35). Psalmi 34: 16:
16 Herran kasvot ovat niitä pahoja tekeviä vastaan, jotka poistavat heidän muistoksensa maasta.

36). Psalmi 32: 3:
3 Kun vaitiin, luuni vahasivat vankumiseeni koko päivän ajan.

37). Psalmi 32: 1:
1 Autuas se, jonka rikoksen anteeksi annetaan, ja hänen syntinsä on peitetty.

38). 1. Kor. 15:34:
34 Herää vanhurskauteen, älä syntiä; sillä joillakin ei ole Jumalan tuntemusta: minä puhun tämän sinun häpeällesi.

39). Matt. 5: 29:
29 Ja jos oikea silmäsi loukkaa sinua, kynä se pois ja heitä pois sinulta; sillä sinulle on hyödyllistä, että joku jäsenistäsi hukkuu, eikä koko ruumiisi heittää helvettiin.

40). Hepr. 9: 14:
14 Kuinka paljon enemmän Kristuksen veri, joka iankaikkisen Hengen kautta uhrasi itsensä ilman pistettä Jumalalle, puhdistaa omatuntoni kuolleista töistä palvellakseen elävää Jumalaa?
41). Ef. 1: 7:
7 Joissa meillä on lunastus hänen verensä kautta, syntien anteeksianto hänen armonsa rikkauden mukaan;

42). James 5: 14-15:
14 Onko jokin sairas keskuudessasi? anna hänen kutsua kirkon vanhimmat; ja rukoillaan hänen päällensä, voitelemalla hänet öljyllä Herran nimeen. 15 Ja uskon rukous pelastaa sairaat, ja Herra nostaa hänet ylös; ja jos hän on synnit tehnyt, heille annetaan anteeksi.

43). James 3: 16:
16 Sillä, missä suosiota ja riitaa on, on sekava ja jokainen paha työ.

44). 1. tammikuuta 4:10:
10 Tässä ei ole rakkautta, ei sitä, että me rakastimme Jumalaa, vaan että hän rakasti meitä ja lähetti poikansa meidän syntiemme kunniaksi.

45). Sananlaskut 14:12:
12 On olemassa tapa, joka näkee ihmisen oikealta, mutta sen loppu on kuoleman tiet.

46). Roomalaiset 2:12:
12 Sillä kaikki, jotka ovat syntiä tehneet ilman lakia, menevät myös ilman lakia; ja ne, jotka ovat syntiä tehneet laissa, tuomitaan lailla;

47). Sananlaskut 14:34:
34 Vanhurskaus korottaa kansaa; mutta synti on kaikille kansaa kohtaus.

48). Sananlaskut 10:7:
7 Vanhurskaiden muisto on siunattu; mutta jumalattomien nimi mätää.

49). Hesekielin 18: 30b:
30 Sentähden tuomitsen sinut, Israelin huone, jokaisen hänen tiensä mukaan, sanoo Herra, Jumala. Tee parannus ja käänny itsesi kaikista rikkomuksistasi; joten vääryys ei saa olla pilata.

30). 1Kor. 15: 3-4:
3 Sillä minä toimitin teille ensin sen, minkä minä myös sain, kuinka Kristus kuoli syntiemme tähden pyhien kirjoitusten mukaan; 4 Ja hänet haudattiin ja että hän nousi kolmantena päivänä pyhien kirjoitusten mukaan:

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän