30 vapautusrukouspistettä ja Raamatun jakeita

2
38090

Obadja 17

17 Mutta Siionin vuori on vapautus ja pyhyys on; Ja Jaakobin heimolla on omaisuutensa.

Jokainen Jumalan lapsi Siionissa antaa täydellisen vapautuksen. Tämä 30 vapautusrukous Kohdat ja raamatun jakeet on avata silmämme hengelliselle perinnöllemme Kristuksessa Jeesuksessa. Kristus on maksanut hinnan täydellisestä vapautumisestamme, siksi meidän on asetettava vaatimuksia rukouksen alttarille. Meidän on hallussaan hallussapito voimamme. Muista, että tuhlaajapojan piti vaatia isältä omaa omaisuuttaan.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Mitä et vaadi, et ansaitse, mitä et tavoittele, sitä sinulla ei ole. Tämä 30 vapautusrukouspisteet ja raamatun säkeet opastaa sinua rukoillessasi tapaasi omistaa omaisuutesi.


30 vapautusrukouspistettä ja Raamatun jakeita

1). Oi Herra, saan vapautuksen tänään jokaisesta pahasta mallista. Isäni talo Jeesuksen nimessä.

2). Jumala, joka pelasti Davidin leijonasta, karhusta ja Goliathista, pelastaa minut kaikista elämäni jättiläisistä Jeesuksen nimessä.

3). Voi Herra, tuomitse jokainen vahva mies ja nainen elämässäni ja vapauta minut täysin heidän kädestään Jeesuksen nimessä

4). Voi Herra, pelasta minut kaikista merimaailman sortotoimista p! Ace-työssäni / yrityksessäni, talossa, jossa asun ja perheessäni Jeesuksen nimessä.

5). Voi isä, sinä olet Kaiken voimallinen Jumala, osoita itsesi vahvuudeksi ja vapauta minut niiltä, ​​jotka ovat liian vahvoja Jeesuksen nimelleni.

6). Voi Herra, pelasta minut kaikenlaisesta hengellisestä hyökkäyksestä, joka tapahtuu merenkulun ja noitujen käsityöläisiltä Jeesuksen nimessä.

7). Voi Herra, anna minulle kaikki hengelliset aseet, jotka on muotoiltu minua ja kotitaloutta vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

8). Voi Herra, irrotan itseni kaikista hengellisistä aviomiehistä ja hengellisistä vaimoista Jeesuksen nimessä.

9). Voi Herra, armoosi vapauta minut kaikista pahoista ystävistä Jeesuksen nimessä.

10) Voi Herra, vetoa asiani niiltä, ​​jotka taistelevat minun kanssani ja taistelevat niitä vastaan, jotka taistelevat minua vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

11). Voi Herra vapauta minut tästä pahoista riippuvuuksista (mainitse riippuvuus), jotka yrittävät pilata minua Jeesuksen nimessä.

12). Voi Herra, pelasta minut verenvuodatuksen syyllisyydestä Jeesuksen nimessä.

13). Voi Herra, pelasta minut Jeesuksen nimessä olevien jumalattomien ja kohtuuttomien ihmisten käsistä.

14). Voi isä, anna jumalattomien pahuuden laskea heidän päällensä, pelasta minun sieluni Jeesuksen nimessä olevien jumalattomien palalta.

15). Voi Herra, vapauta sieluni kaikista pahoista petoista, jotka yrittävät syödä minua Jeesuksen nimessä.

16). Saan vapautuksen tänään jumalattoman maailman pahoista Jeesuksen nimessä.

17). Voi Herra, pelastaa minut Lustin hengestä Jeesuksen nimessä.

18). Voi Herra, koska minussa on edelleen pyhää henkeäsi, joka ohjaa minua, enkö kaipaa sitä elämässä Jeesuksen nimessä.

19). Voi Herra, väkevällä voimalla, pelasta minut kaikista ongelmista Jeesuksen nimessä.

20). Ennustin tänään, että minä ja lapset, jotka Herra on minulle antanut, olemme immuuneja tämän maailman pahuudelle ja tunkeutumisille Jeesuksen nimessä.

21). Voi Herra, koska ajatuksesi minua kohtaan on hyvä, saa elämäni kukoistamaan jatkuvasti Jeesuksen nimessä.

22). Julistan, että Jeesuksen Kristuksen verellä olen vapaa kaikesta orjuudesta Jeesuksen nimessä.

23). Voi Herra, pelasta minut kaikesta, mikä vetää minua taaksepäin elämässä ja kohtalossa Jeesuksen nimessä.

24). Löysän itseni kaikista saatanallisista voimista, jotka pitävät minua Jeesuksen nimessä.

25). Voi Herra, pelasta minut valheiden hengestä ja mautomista sanoista Jeesuksen nimessä.

26). Voi Herra, pelasta minut kaikista minua vastaan ​​taisteluista taisteluista Jeesuksen nimessä.

27). Voi Herra, lähetä minulle apua isälleni, sillä turha on ihmisen apu Jeesuksen nimessä.

28). Voi Herra, anna vapautuksesi saada minut hallitsemaan positioistuntoani Jeesuksen nimessä.

29). Ennustan tänään, että rukoukseni ja Jeesuksen Kristuksen hengen tarjonnan kautta vapautumiseni on pysyvää Jeesuksen nimessä.

30). Päätän, että Herra on pelastanut minut saatanan voimasta ja minua säilytetään hänen taivaallisen valtakuntansa puolesta Jeesuksen nimessä.

Kiitos Jeesus.

10 Raamatun jaetta vapautumisesta sorrosta

Mikään ei toimita kuin sana, Jumalan sana avaa silmäsi oikeuksillesi Kristuksessa ja auttaa sinua maksimoimaan sen. Nämä 10 Raamatun jaetta, joka koskee vapautumista sortosta, opastavat sinua rukoillessasi itseäsi jokaisesta sorron sorrosta. Lue ja mietiskele niitä.

1). Psalmi 91: 1-16
1 Se, joka asuu Korkeimman salaisessa paikassa, pysyy Kaikkivaltiaan varjossa. 2 Minä sanon Herralta: Hän on minun turvani ja linnoitukseni: minun Jumalani; hänessä luotan. 3 Totisesti hän vapauttaa sinut siipikarjan piikistä ja meluisasta rutosta. 4 Hän peittää sinut höyhenillä ja luota siipiensä alla: hänen totuutensa on sinun kilpi ja solki. 5 Älä pelkää yötä kauhua; eikä päivältä lentävää nuolta; 6 Ei myöskään pimeydessä kärsivän ruton vuoksi; eikä tuhoon, joka tuhlaa keskipäivällä. 7 Tuhat putoaa sinun puolellesi ja kymmenen tuhatta sinun oikealle kädellesi; mutta se ei tule sinulle lähelle. 8 Vain silmin sinun tulee nähdä ja nähdä jumalattomien palkka. 9 Koska olet tehnyt Herraksi, joka on minun turvani, jopa korkein, sinun asuinpaikkaasi; 10 Sinua ei tule olemaan pahaa, eikä rutto tule lähellä kotiasi. 11 Sillä hän antaa enkelillensä velvollisuutensa pitää sinut kaikilla teilläsi. 12 Heidän pitää sinua kantamaan käsiinsä, ettet viivata jalkaasi kiveä vastaan. 13 Astu leijonaan ja lisäajaan: nuori leijona ja lohikäärme sinun pitää polvillaan jalkojen alla. 14 Koska hän on rakentanut rakkautensa minuun, niin minä pelastan hänet. Asetan hänet korkealle, koska hän on tuntenut minun nimeni. 15 Hän kutsuu minua, ja minä vastaan ​​hänelle: minä olen hänen kanssaan vaikeuksissa; Minä vapautan hänet ja kunnioitan häntä. 16 Pitkällä elämällä minä tyydyn hänet ja osoitan hänelle autuuteni.

2). Roomalaisille 8: 1-10:
1 Siksi ei nyt ole tuomitsemista niille, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa, jotka eivät kulje lihan, vaan Hengen jälkeen. 2 Sillä elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut minut synnin ja kuoleman laista. 3 Sillä mitä laki ei voinut tehdä, koska se oli heikko lihan kautta, Jumala lähetti oman Poikansa syntisen lihan tapaan, ja synnin vuoksi tuomitsi lihan synnin: 4 Jotta lain vanhurskaus toteutuisi meissä, jotka eivät kulje lihan, vaan Hengen jälkeen. 5 Sillä ne, jotka ovat lihan jälkeen, pitävät mielessä lihan asioita; mutta ne, jotka ovat Hengen jälkeen, ovat Hengen asioita. 6 Sillä ruumiillinen ajattelu on kuolema; Mutta hengellinen ajattelu on elämää ja rauhaa. 7 Koska lihallinen mieli on vihollisuutta Jumalaa vastaan, sillä se ei ole Jumalan lain alainen, eikä se todellakaan voi olla. 8 Joten lihassa olevat eivät voi miellyttää Jumalaa. 9 Mutta ette ole lihassa, vaan hengessä, jos niin on, että Jumalan Henki asuu teissä. Mutta jos jollain ei ole Kristuksen henkeä, hän ei ole kukaan hänen. 10 Ja jos Kristus on teissä, ruumis on kuollut synnin tähden; mutta Henki on elämää vanhurskauden takia.

3). Efesolaisten 6: 10-18:
10 Lopuksi, veljeni, olkaa vahvat Herrassa ja hänen voimansa voimalla. 11 Pane päälle koko Jumalan panssari, jotta pystyt seisomaan paholaisen kyyneleitä vastaan. 12 Sillä me emme painu lihaa ja verta vastaan, vaan herruuksia vastaan, voimia vastaan, tämän maailman pimeyden hallitsijoita vastaan, korkeissa paikoissa tapahtuvaa henkistä jumalattomuutta vastaan. 13 Sentähden ota teiltä koko Jumalan haarniska, jotta te kykenisitte kestämään pahaa päivää ja kun kaikki olette tehneet seisomaan. 14 Niin seiso siis, kun selkänsä on girttu totuuden kanssa ja vanhurskauden rintalevyllä; 15 Ja jalat turvasivat rauhan evankeliumin valmistelussa; 16 Ennen kaikkea uskon kilven ottaminen, jolla pystyt sammuttamaan kaikki jumalattomien tuliset tikat. 17 Ja ota pelastuskypärä ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana: 18 Rukoile aina kaikessa rukouksessa ja rukouksessa Hengessä ja seuraa sitä kaikella pyhimyksellä ja rukouksella;

4) Roomalaisille 6: 14-19:
14 Sillä synti ei voi hallita sinua; sillä ette ole lain, vaan armon alla. 15 Mitä sitten? teemmekö syntiä, koska emme ole lain, vaan armon alla? Jumala varjelkoon. 16 Et tiedä, että kenelle annat itsesi palvelijoita tottelemaan, hänen palvelijansa olette niitä, joille kuulette; synnistä kuolemaan vai kuuliaisuudesta vanhurskaudelle? 17 Mutta Jumalalle kiitetään, että olitte synnin palvelijoita, mutta olette kuulleet sydämestä sitä opin muotoa, joka teille on annettu. 18 Kun sinä sitten vapautit synnistä, sinusta tuli vanhurskauden palvelijoita. 19 Puhun ihmisten tapaa lihasi heikkouden takia: sillä kuin olette antaneet jäsenillesi palvelijoita epäpuhtauteen ja vääryyteen vääryyteen; niinkin nyt anna jäsenillesi palvelijoille vanhurskaus pyhyyteen.

5) James 5: 13-16:
13 Onko ketään teistä vaivannut? anna hänen rukoilla. Onko jokin iloinen? anna hänen laulaa psalmeja. 14 Onko jokin sairas keskuudessasi? anna hänen kutsua kirkon vanhimmat; ja rukoillaan hänen päällensä, voitelemalla hänet öljyllä Herran nimeen. 15 Ja uskon rukous pelastaa sairaat, ja Herra nostaa hänet ylös; ja jos hän on synnit tehnyt, heille annetaan anteeksi. 16 Tunnusta syyllisyytesi toisiinsa ja rukoile toinen toistesi puolesta, että saat parantumisen. Vanhurskaan ihmisen tosiasiallinen kiihkeä rukous hyödyttää paljon.

6). 1Kor. 15: 55-58:
55 Oi kuolema, missä on pistosi? Oi hauta, missä on sinun voitto? 56 Kuoleman piste on synti; ja synnin vahvuus on laki. 57 Mutta kiitos Jumalalle, joka antaa meille voiton Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta. 58 Sentähden, rakkaat veljeni, olette olleet lujia, liikkumattomia, aina ylenpalttisia Herran työssä, koska tiedätte, ettei työtesi ole turhaa Herrassa.

7). Joh. 10: 9-11:
9 Minä olen ovi. Jos joku menee sisään, se pelastuu, menee sisään ja ulos ja löytää laidun. 10 Varas ei tule, vaan varastaakseen, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja heillä olisi sitä runsaammin. 11 Minä olen hyvä paimen: hyvä paimen antaa elämänsä lampaiden puolesta.

8). 2. Samuel 22: 2-3:
2 Ja hän sanoi: Herra on minun kallioni, linnoitukseni ja pelastajani; 3 Kallioni Jumala; Hänessä luotan: hän on kilpi ja pelastuksen sarvi, korkea torni ja turvakoti, pelastajani; sinä pelastat minut väkivallasta.

9). 2Kor. 10: 3-4:
3 Sillä vaikka me kävelemme lihassa, emme sota lihaa: 4 (Sillä sodankäynnin aseemme eivät ole lihaisia, vaan mahtavia Jumalan kautta vahvojen pidäkkeiden vetämiseen).

10). 1. Pietarin 5: 8-9:
5 Samoin te, nuoremmat, alistukaa vanhemmalle. Niin, kaikki te olette toisianne alaisia ​​ja pukeutuneet nöyryyteen: sillä Jumala vastustaa ylpeitä ja antaa armon nöyrille. 6 Nöyryy siis itsesi Jumalan mahtavan käden alla, että hän korottaa sinut oikeaan aikaan: 7 Vedä kaikki huolesi hänelle; sillä hän välittää sinusta. 8 Ole raittiina, valppaana; sillä sinun vihollisesi paholainen käy kuin rynnävä leijona, etsien kenen hän voi syödä. 9 Kestävät uskossa lujasti, tietäen, että samat kärsimykset tapahtuvat veljissänne, jotka ovat maailmassa.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

2-HUOMAUTUKSET

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.