30 raamatun säkeen pelon voittamisesta

0
4629

Pelko on päinvastainen uskossa. Tämä raamatun jae pelon voittamisesta lisää uskoasi ja tuhoaa pelkosi. Paholainen tulee elämääsi, kun pelkäät, pelko on avain demoniseen toimintaan kristityn elämässä. Monta kertaa raamatussa meitä käsketään olemaan pelkäämättä, Jumala ei halua meidän elävän pelossa, vaan hän haluaa meidän elävän uskossa. Hänen sanansa sanoo "vanhurskas elää uskosta".
Lue tämä raamatun säkeet, mietiskele heitä ja tunnusta heidät milloin tahansa pelkäät mitään. Tiedä, että Jumala on kanssasi, hän ei koskaan jätä sinua eikä jättää sinua. Tämä raamatun säkeistö pelon voittamisesta hävittää pelon elämästäsi ikuisesti Jeesuksen nimessä. Opiskele ja ole peloton.

30 raamatun säkeen pelon voittamisesta

1). Jesaja 41: 10:
10 Älä pelkää; sillä minä olen kanssasi: älä kauhistu; sillä minä olen sinun Jumalasi: minä vahvistan sinua; kyllä, minä autan sinua; niin, minä tulen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.

2). Psalmi 56: 3:
3 Milloin pelkään, luotan sinuun.

3). Joshua 1: 9:
9 Enkö minä sinua käskenyt? Ole vahva ja rohkea; Älkää pelätkö, älä pelkää, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi, missä sinä menet.
4). Jesaja 41: 13:
13 Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, pidän sinun oikeaa kättäsi, sanoen sinulle: älä pelkää; Minä autan sinua.

5). Filip. 4: 6-7:
6 Ole varovainen tyhjästä; Mutta jokaisessa rukouksessa ja kiitospäivän anomuksella annat pyyntösi tiedoksi Jumalalle. 7 Ja kaiken ymmärryksen ylittävä Jumalan rauha pitää sydämesi ja mielesi Kristuksen Jeesuksen kautta.

7). Psalmi 118: 6:
6 Herra on minun puolellani; En pelkää: mitä ihminen voi tehdä minulle?

8). 1. Joh. 4:18:
18 Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa hänellä piina. Hän joka pelkää ei päässyt täydelliseksi rakkaudessa.
9). Psalmi 23: 4:
4 Mutta vaikka kävelen kuoleman varjon laakson läpi, en pelkää pahaa: sillä sinä olet minun kanssani; sauva ja henkilökunta lohduttavat minua.

10). 1. Piet. 5:7:
7 Valkaise kaikki huolenne hänen päällensä; sillä hän huolehtii sinua.
11). Sananlaskut 29:25:
25 Ihmisen pelko tuo riipun, mutta joka luottaa Herraan, sen on oltava turvassa.

12). Psalmi 27: 1:
1 Herra on minun valo ja pelastukseni; ketä minun pitäisi pelätä? Herra on elämäni vahvuus; ketä minä pelkään?
13). 2. Tim. 1:7:
7 Sillä Jumala ei ole antanut meille pelon henkeä; vaan voiman, rakkauden ja terveen mielen.

14). Psalmi 34: 4:
4 Minä etsin Herraa, ja hän kuuli minut ja pelasti minut kaikista pelkoistani.

15). 31. Moos. 4:XNUMX:
6 Ole vahva ja rohkeasti, älä pelkää ja älä pelkää heitä; sillä Herra, sinun Jumalasi, on se, joka menee kanssasi; hän ei hylkää sinua eikä hylkää sinua.
16). Joh. 14:1:
1 Älkää antako sydämesi vaivaa: te uskovat Jumalaan, myös uskokaa minuun.

17). Roomalaiset 8:15:
15 Sillä ette ole saaneet enää orjuuden henkeä pelkäämään; mutta te olette vastaanottaneet adoptoinnin Hengen, jonka me itkemme, Abba, Isä.
18). 31. Moos. 8:XNUMX:
8 Ja Herra, hän menee sinun edessäsi; hän on sinun kanssasi, hän ei hylkää sinua, eikä hylkää sinua: älä pelkää, äläkä häpeä.
19). Matteus 10: 29-31:
29 Eikö kahta varpusta myydä jälkikäteen? eikä yksi heistä saa pudota maahan ilman Isääsi. 30 Mutta kaikki päänkarvat on numeroitu. 31 Älä siis pelkää, sillä teillä on enemmän arvoa kuin monella varpunella.
20). Hepr. 13: 6:
6 Joten voimme sanoa rohkeasti: Herra on minun auttajani, enkä pelkää, mitä ihminen tekee minulle.
21). Markus 6: 49-50:
49 Mutta kuin he näkivät hänen kävelevän meren rannalla, he uskoivat sen olevan henki ja huusivat: 50 Sillä he kaikki näkivät hänet ja olivat huolestuneita. Ja hän puhui heti heidän kanssaan ja sanoi heille: ole hyvä riemu! Minä olen minä; älä pelkää.

22). 1. Piet. 3:14:
14 Mutta jos kärsit vanhurskauden tähden, niin sinä olet onnellinen: älä pelkää heidän kauhuaan, äläkä ole hätääntynyt;
23). Psalmi 56: 4:
4 Jumalassa minä kiitän hänen sanansa, uskon Jumalaan; En pelkää sitä, mitä liha voi tehdä minulle.
24). Luuk. 12:32:
32 Älä pelkää, pieni parvi; sillä isäsi on ilo antaa sinulle valtakunnan.

25). Psalmi 103: 13:
13 Kuten isä sääli lapsiaan, niin Herra säätelee niitä, jotka häntä pelkäävät.

26). Luuk. 1: 30-31:
30 Ja enkeli sanoi hänelle: älä pelkää, Maria, sillä sinä olet löytänyt armon Jumalan kanssa. 31 Ja katso, sinun tulee raskaaksi kohdussasi, ja tuot poikansa, ja kutsut hänen nimensä JEESUS.

27). Psalmi 31: 19:
19 Voi kuinka hyvä on hyvyys, jonka olet asettanut sinua pelkääville; jonka olet tehnyt niille, jotka luottavat sinuun ihmisten lasten edessä!

28). Luuk. 8:50:
50 Kuin Jeesus sen kuuli, vastasi hän hänelle sanoen: älä pelkää, usko vain, niin hän tulee terveeksi.

29). Jesaja 51: 12:
12 Minäkin minä olen hän, joka lohduttaa sinua. Kuka sinä olet, sinun on pelättävä ihmistä, joka kuolee, ja ihmisen poikaa, joka tulee ruohoksi;

30). Luuk. 12: 6-7:
6 Eikö viittä varpusta ole myyty kahdelle fingolle, ja yhtäkään niistä ei unohdeta Jumalan edessä? 7 Mutta jopa kaikki päänkarvat on numeroitu. Älä siis pelkää: teillä on enemmän arvoa kuin monilla varpunilla.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän