21 Rukouspistettä jumalallisesta suunnasta

0
5727

Isaiah 48: 17:

17 Näin sanoo Herra, sinun lunastajasi, Israelin pyhä; Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka opettaa sinulle voittoa, joka johtaa sinua sillä tiellä, jolla sinun pitää mennä.

Jokainen Jumalan lapsi tarvitsee jumalallinen suunta. Kun annamme Jumalan johtaa meitä, vältetään paljon virheitä elämässä. Monet arvausteoksista, joihin osallistumme, johtuvat siitä, että meiltä puuttuu jumalallinen suunta. Nämä jumalallisen suunnan rukouskohdat antavat meille mahdollisuuden kutsua Jumalaa johtamaan meitä elämämme matkalle Pyhän hengen avulla.

Jumala johtaa edelleen lapsiaan tänään, mutta Hän ei johda meitä väkisin, meidän on oltava halukkaita johtamaan, ja meidän on rukouksessa pyydettävä häntä johtamaan meitä tästä rukouskohdat jumalalliseen suuntaan. Elämämme pyrkimyksissämme on myös tärkeää, että tiedämme, että suurin Jumala johtaa meitä sanansa kautta. Hänen sanansa on Hänen tahto. Siksi olen myös koonnut 20 raamatun jaetta jumalallisesta suunnasta.

21 Rukouspistettä jumalallisesta suunnasta

1). Isä, mikä minusta tuntuu oikealta, mutta voi tappaa minut, Herra, kieltä minua pääsemästä lähemmäksi sitä Jeesuksen nimessä.

2). Oi Herra, mitä minä teen, se murhaa Pyhää Henkeä olemassaoloni vuoksi, älä anna minun tehdä sitä Jeesuksen nimessä.

3). Voi Herra, anna minulle erottelukyky, ettei tämä korruptoitunut maailma päästä minua Jeesuksen nimessä.

4). Voi Herra, anna minulle kuuliaisuuden henki seurata tietäsi kaikilla elämäni alueilla Jeesuksen nimessä.

5). Voi Herra, enkö tee valintoja, jotka vetävät minut helvettiin Jeesuksen nimessä.

6). Voi Herra, pelasta minut kärsimättömyyden hengestä, älä anna minun tehdä päätöksiä, jotka maksavat minulle kohtaloni Jeesuksen nimessä.

7). Ennustin, että en missään tapauksessa katso takaisin tähän taivaalliseen rotuun Jeesuksen nimessä.

8). Voi Herra, avaa hengelliset silmäni nähdäkseni paholaisen ja hänen edustajiensa temppuja kohtaloni vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

9). Oi Herra, vahvistan itseäni hengen miekalla, joka on Jumalan sana vastustaa kaikkia saatanan kiusauksia Jeesuksen nimessä.
10). Voi Herra, anna minulle armo kommunikoida Pyhän Hengen kanssa aina Jeesuksen nimessä.

11). Voi Herra, Hengen kautta, auta minua tekemään lihalleni alistumiseni elääkseni synnin yläpuolella Jeesuksen nimessä.

12). Voi Herra, koska sinä olet minun paimeneni, tiedän, ettei minulta koskaan tule puuttua tai tahtoa Jeesuksen nimessä.

13). Voi Herra, älä anna minun väärien profeettojen manipuloida sitä, mikä kestää päiviä Jeesuksen nimessä

14). Voi Herra, matkallani uskossa erota minut kaikista pahoista ystävistä, petollisista ystävistä ja saatanallisista edustajista, jotka yrittävät suistua minulta Kristuksen polulta Jeesuksen nimessä.

15). Voi Herra, anna minulle havainnoinnin henki, jotta saatana ei hyödynnä minua Jeesuksen nimessä.

16). Julistan tänään, ettei paholainen löydä perheestäni paikkaa Jeesuksen nimessä.

17). Puhun elämässäni arvovaltaisesti, että olen koteloitu Jumalan haarniskaan eikä kukaan paholainen voi hallita minua Jeesuksen nimessä.

18). Oi Herra, vihitä minua rukouksen ja rukouksen hengellä äläkä anna rukouksen tulen sammua elämässäni Jeesuksen nimessä.

19) Minä nuhtelen jokaista laiskuuden henkeä hengellisessä elämässäni Jeesuksen nimessä.

20). Karkotan kaikki elämäni häiriötekijöiden henget Jeesuksen nimessä.

21). Voi Herra, sytyttäkää uudelleen rukousten tuli tänään elämässäni Jeesuksen nimessä.

Kiitos Jeesus.

20 Raamatun jaetta jumalallisesta suunnasta

1). Sananlaskut 16:9:
9 Ihmisen sydän suunnittelee tiensä; mutta Herra ohjaa askeleensa.

2). Psalmi 32: 8-9:
8 Minä opastan sinua ja opetan sinut kuljettamaasi suuntaan: opastan sinua silmälläni. 9 Älä ole kuin hevonen tai muuli, joilla ei ole ymmärrystä: kenen suu pitää pitää kiinni ja suitsella, etteivät he tule sinun lähellesi.

3). 2. Piet. 1:21:
21 Koska profetia ei tullut vanhanaikaisesti ihmisen tahdon kautta, mutta Jumalan pyhät miehet puhuttelivat, kun Pyhä Henki oli heittänyt heidät.

4). Hepr. 13: 6:
6 Joten voimme sanoa rohkeasti: Herra on minun auttajani, enkä pelkää, mitä ihminen tekee minulle.

5). Psalmi 23: 4-6:
4 Mutta vaikka kävelen kuoleman varjon laakson läpi, en pelkää pahaa: sillä sinä olet minun kanssani; sauva ja henkilökunta lohduttavat minua. 5 Sinä valmistat pöydän edessäni vihollisteni edessä: voitele pääni öljyllä; minun kuppini juoksee yli. 6 Totisesti, hyvyys ja armo seuraavat minua koko elämäni ajan; ja minä asun Herran huoneessa iankaikkisesti.

6). Jesaja 30: 21:
21 Ja korvasi kuulevat takanasi sanan, joka sanoo: "Tämä on tie, kävele siinä, kun käännät oikealle kädelle ja kun käännyt vasemmalle".

7). 1. Pietarin 1: 19-21:
19 Mutta Kristuksen kallisarvoisella veressä, kuin karitsalla, jolla ei ole vikaa ja tahraa: 20 Kuka totta oli ennalta määrätty ennen maailman perustamista, mutta ilmestyi näinä viimeisinä aikoina sinulle, 21 kuka hänen kauttaan uskoo Jumalaan, joka herätti hänet kuolleista ja antoi hänelle kunniaa; että usko ja toivo saattavat olla Jumalassa.

8). Kolossalaisille 3:16:
16 Olkoon Kristuksen sana teissä rikkaasti kaikessa viisaudessa; opettamalla ja muistamalla toisianne psalmeissa, lauluissa ja hengellisissä kappaleissa, laulaen armosta sydämessäsi Herralle.

9). 1. Kor. 16:2:
2 Viikon ensimmäisenä päivänä anna jokaisen teistä seisoa hänen vierellään varastossa, niinkuin Jumala on menestynyt hänelle, ettei tule kokoontumisia.

10). 2. Piet. 3:16:
16 Kuten kaikissa hänen puheissaan, puhuu heistä näistä asioista; joissa on joitain vaikeasti ymmärrettäviä asioita, jotka oppimattomat ja epävakaat painostavat, samoin kuin muutkin pyhät kirjoitukset, omaan tuhoonsa.

11). Hepr. 10: 25:
25 Älä hylkää itseämme kokoontumista, kuten joidenkin tapa on; mutta mantelevat toisiaan: ja sitä enemmän, kun näette päivän lähestyvän.

12). Matt. 19: 4:
4 Ja hän vastasi ja sanoi heille: etkö ole lukenut, että se, joka heitä teki alussa, teki heistä miehiä ja naisia,

13). Numerot 7: 1-89:
1 Ja tapahtui päivänä, jolloin Mooses oli täysin asettanut majan ja voitelut sen, pyhittänyt sen ja kaikki sen välineet, sekä alttarin että kaikki sen astiat, ja voiteltu heille ja pyhittänyt heidät. ; 2 Israelin ruhtinaat, heidän isiensä päämiehet, jotka olivat heimojen päämiehiä ja olivat lukuisten lukujen päällä, uhrattiin: 3 Ja he toivat uhrinsa Herran eteen, kuusi peitettyä vaunua ja kaksitoista härää. ; vaunu kahdelle päämiehelle ja jokaiselle härkälle; ja he toivat heidät majan eteen. 4 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen: 5 Ota heiltä se, että he toimittaisivat seurakunnan majan palvelun; ja annat ne leeviläisille jokaiselle palvelunsa mukaisesti. 6 Ja Moses otti vaunut ja härät ja antoi ne leviläisille. 7 Kaksi vaunua ja neljä härää hän antoi Gershonin pojille heidän palvelunsa mukaan. 8 Ja neljä vaunua ja kahdeksan härää hän antoi Merarin pojille heidän palvelunsa mukaan papin Aaronin pojan Ithamarin käsissä. . 9 Mutta Kohatin pojille hän ei antanut mitään. Koska heille kuuluvan pyhäkön palvelus oli, että heidän tulisi kantaa harteillaan. 10 Ja ruhtinaat uhrasivat alttarin omistamiseen sinä päivänä, jona se voideltiin, ja jopa ruhtinaat uhrasivat uhrinsa alttarin edessä. 11 Ja Herra sanoi Moosekselle: "He tarjoavat uhrilahjansa jokaiselle ruhtinaalle hänen päivänäan alttarin omistamiseen". 12 Ja joka ensimmäisenä päivänä uhrasi uhrinsa, oli Nahshon, Amminadabin poika, Juudan heimosta. 13 Ja hänen uhrinsa oli yksi hopealaturi, sen paino oli sata kolmekymmentä sekeliä, yksi hopeakulho seitsemänkymmentä sekeliä sen jälkeen. pyhäkön sekeli; molemmat olivat täynnä hienojauhoisia sekoitettuja öljyjä lihauhraa varten: 14 Yksi lusikka kymmenestä kultaisesta sekelista kultaa, täynnä suitsukkeita: 15 Yksi nuori härkä, yksi oina, yksi ensimmäisen vuoden lammas polttouhria varten: 16 Yksi vuohenpoika syntiuhriksi. 17 Ja rauhanuhrin uhraksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet, viisi ensimmäisen vuoden karitsoa: tämä oli Nahshonin, Amminadabin pojan, uhri. 18 Toisena päivänä Nethaneel, Issaskarin ruhtinas, Zuarin poika, teki tarjouksen: 19 Hän uhrasi lahjoittamiseensa yhden hopealaturin, jonka paino oli sata kolmekymmentä sekeliä, yhden hopea-astian, seitsemänkymmentä sekeliä, sen jälkeen. rauhoitusalue; molemmat täynnä hienojauhoisia sekoitettuja öljyjä lihauhria varten: 20 Yksi lusikka kultaa kymmenestä sekelistä, täynnä suitsukkeita: 21 Yksi nuori härkä, yksi oina, yksi ensimmäisen vuoden lammas polttouhria varten: 22 Yksi vuohien poika syntiuhriksi: 23 Ja rauhanuhrin uhraksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet, viisi ensimmäisen vuoden karitsoa: tämä oli Nethaneelin, Zuarin pojan, uhri. 24 Kolmantena päivänä Eliab, Helonin poika, Sebulonin lastenprinssi, uhrasi: 25 Hänen uhrinsa oli yksi hopealaturi, jonka paino oli sata kolmekymmentä sekeliä, yksi hopeinen kulho seitsemänkymmentä sekeliä, sekelin jälkeen. pyhäkkö; molemmat täynnä hienojauhoisia sekoitettuja öljyjä lihauhria varten: 26 Yksi kymmenen sekelin kultainen lusikka, täynnä suitsukkeita: 27 Yksi nuori härkä, yksi oina, yksi ensimmäisen vuoden lammas polttouhria varten: 28 Yksi lapsi vuohista syntiuhriksi: 29 Ja rauhanuhrin uhraksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet, viisi karitsa ensimmäisen vuoden aikana: tämä oli Eliabin, Helonin pojan, uhri. 30 Neljäntenä päivänä Ruubenin lastenprinssin Elizur, Sedeurin poika, uhrasi: 31 Hänen uhrinsa oli yksi hopealaturi, jonka paino oli sata kolmekymmentä sekeliä, yksi hopea-astia, jossa oli seitsemänkymmentä sekeliä, sen jälkeen. rauhoitusalue; molemmat täynnä hienojakoisia jauhoja, sekoitettuna öljyllä lihauhria varten: 32 Yksi kymmenen sekelin kultainen lusikka, täynnä suitsukkeita: 33 Yksi nuori härkä, yksi oina, yksi ensimmäisen vuoden karitsa polttouhria varten: 34 Yksi lapsi vuohista syntiuhriksi: 35 Ja rauhanuhrin uhraksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet, viisi karitsaa ensimmäisenä vuonna: tämä oli Elizurin, Sedeurin pojan, uhri. 36 Viidentenä päivänä Shelumiel, Simeonin lasten ruhtinas Zurishaddai poika, uhrasi: 37 Hänen uhrinsa oli yksi hopealaturi, jonka paino oli sata kolmekymmentä sekeliä, yksi hopeinen kulho seitsemänkymmentä sekeliä, sekelin jälkeen. pyhäkkö; molemmat täynnä hienojauhoisia sekoitettuja öljyjä lihauhria varten: 38 Yksi kymmenen sekelin kultainen lusikka, täynnä suitsukkeita: 39 Yksi nuori härkä, yksi oina, yksi ensimmäisen vuoden lammas polttouhria varten: 40 Yksi lapsi vuohista syntiuhriksi: 41 Ja rauhanuhrin uhraksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet, viisi karitsaa ensimmäisenä vuonna: tämä oli Shelumielin, Zurishaddaiin pojan, uhri. 42 Kuudentena päivänä Eliasaf, Deuelin poika, Gadin lasten prinssi, uhrasi: 43 Hänen uhrinsa oli yksi hopealaturi, paino sata kolmekymmentä sekeliä, seitsemänkymmenen sekelin hopeinen kulho, pyhäkön sekelin jälkeen. ; molemmat täynnä hienojauhoisia sekoitettuja öljyjä lihauhria varten: 44 Yksi kymmenen sekelin kultainen lusikka, täynnä suitsukkeita: 45 Yksi nuori härkä, yksi oina, yksi ensimmäisen vuoden lammas polttouhria varten: 46 Yksi lapsi vuohista syntiuhriksi: 47 Ja rauhanuhrin uhraksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet, viisi karitsaa ensimmäisenä vuonna: tämä oli Eliasaphin, Deuelin pojan, uhri. 48 Seitsemäntenä päivänä Elisama, Ammihudin poika, Efraimin lasten ruhtinas, uhrasi: 49 Hänen uhrinsa oli yksi hopealaturi, jonka paino oli sata kolmekymmentä sekeliä, yksi hopeakulho, seitsemänkymmentä sekeliä, sen sekelin jälkeen. rauhoitusalue; molemmat täynnä hienojauhoisia sekoitettuja öljyjä lihauhria varten: 50 Yksi kymmenen sekelin kultainen lusikka, täynnä suitsukkeita: 51 Yksi nuori härkä, yksi oina, yksi ensimmäisen vuoden lammas polttouhria varten: 52 yksi lapsi vuohista syntiuhriksi: 53 Ja rauhanuhrin uhraksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet, viisi karitsaa ensimmäisenä vuonna: tämä oli Elisama, Ammihudin pojan, uhri. 54 Kahdeksantena päivänä uhrasi Gamaliel Pedahzurin poika, Manassen lasten ruhtinas. 55 Hänen uhrinsa oli yksi hopealaturi, paino sata kolmekymmentä sekeliä, yksi hopea kulho, seitsemänkymmentä sekeliä, pyhäkön sekelin jälkeen; molemmat täynnä hienojauhoisia jauhoja, sekoitettuna öljylle lihauhria varten: 56 Yksi kymmenen sekelin kultainen lusikka, täynnä suitsukkeita: 57 Yksi nuori härkä, yksi oina, yksi ensimmäisen vuoden lammas polttouhria varten: 58 Yksi lapsi vuohista syntiuhriksi: 59 Ja rauhanuhrin uhraksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet, viisi karitsa ensimmäisen vuoden aikana: tämä oli Gamalielin, Pedahzurin pojan, uhri. 60 Yhdeksäntenä päivänä Abidan, Gideonin poika, Benjaminin lasten ruhtinas, uhrasi: 61 Hänen uhrinsa oli yksi hopealaturi, jonka paino oli sata kolmekymmentä sekeliä, yksi hopea-kulho seitsemänkymmentä sekeliä, sen jälkeen. rauhoitusalue; molemmat täynnä hienojauhoisia sekoitettuja öljyjä lihauhria varten: 62 Yksi kymmenen sekelin kultainen lusikka, täynnä suitsukkeita: 63 Yksi nuori härkä, yksi oina, yksi ensimmäisen vuoden karitsa polttouhria varten: 64 Yksi lapsi vuohista syntiuhriksi: 65 Ja rauhanuhrin uhraksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet ja viisi ensimmäisen vuoden karitsaa: tämä oli Abidan, Gideonin pojan, uhri. 66 Kymmenentenä päivänä Ahiezer, Ammishaddain poika, Danin lasten ruhtinas, uhrasi: 67 Hänen uhrinsa oli yksi hopealaturi, jonka paino oli sata kolmekymmentä sekeliä, yksi hopea-astia seitsemänkymmentä sekeliä, sen jälkeen. rauhoitusalue; molemmat täynnä hienojauhoisia sekoitettuja öljyjä lihauhria varten: 68 Yksi kymmenen sekelin kultainen lusikka, täynnä suitsukkeita: 69 Yksi nuori härkä, yksi ram, yksi ensimmäisen vuoden lammas polttouhria varten: 70 Yksi lapsi vuohista syntiuhriksi: 71 Ja rauhanuhrin uhreiksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet, viisi ensimmäisen vuoden karitsoa: tämä oli Ahiezerin, Ammishaddaiin pojan, uhri. 72 Yhdentoistatenä päivänä Pagiel, Asherin lasten prinssin Okranin poika, uhrasi: 73 Hänen uhrinsa oli yksi hopealaturi, jonka paino oli sata kolmekymmentä sekeliä, yksi hopea-astia seitsemänkymmentä sekeliä, hedelmän sekelin jälkeen. rauhoitusalue; molemmat täynnä hienojauhoisia sekoitettuja öljyjä lihauhria varten: 74 Yksi kymmenen sekelin kultainen lusikka, täynnä suitsukkeita: 75 Yksi nuori härkä, yksi oina, yksi ensimmäisen vuoden lammas polttouhria varten: 76 Yksi lapsi vuohista syntiuhriksi: 77 Ja rauhanuhrin uhraksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet, viisi karitsaa ensimmäisenä vuonna: tämä oli Pagielin, Ocranin pojan, uhri. 78 Kahdestoista päivänä Ahtra, Enanin poika, Naftalin lasten ruhtinas, uhrasi: 79 Hänen uhrinsa oli yksi hopealaturi, jonka paino oli sata kolmekymmentä sekeliä, yksi hopea-astia, seitsemänkymmentä sekeliä, sen jälkeen. rauhoitusalue; molemmat täynnä hienojauhoisia sekoitettuja öljyjä lihauhraa varten: 80 Yksi kymmenen sekelin kultainen lusikka, täynnä suitsukkeita: 81 Yksi nuori härkä, yksi oina, yksi ensimmäisen vuoden lammas polttouhria varten: 82 Yksi lapsi vuohista syntiuhriksi: 83 Ja rauhanuhrin uhraksi kaksi härää, viisi oinaa, viisi vuohet, viisi karitsaa ensimmäisenä vuonna: tämä oli Ahiran, Enanin pojan, uhri. 84 Tämä oli alttarin omistaminen Israelin ruhtinasten sinä päivänä, kun se voideltiin: kaksitoista hopealaturia, kaksitoista hopeaa, kaksitoista lusikkaa kultaa: 85 Jokainen hopealaturi, joka painaa sata kolmekymmentä sekeliä, kukin kulho seitsemänkymmentä: kaikki hopeasäiliöt painoivat kaksituhatta neljäsataa sekeliä pyhäkön sekelin jälkeen: 86 kultaista lusikkaa oli kaksitoista, täynnä suitsukkeita, paino kymmenen sekeliä kappaleelta, pyhäkön sekelin jälkeen: kaikki kulta lusikoita oli sata kaksikymmentä sekeliä. 87 Kaikkia polttouhriksi tarkoitettuja härkiä oli kaksitoista härkätahkaa, kaksikymmentä oinaa, kahdentoista ensimmäisen vuoden karitsoja, lihauhriaan asti. Ja vuohien syntiuhrin uhreja oli kaksitoista. 88 Ja kaikkia härkiä rauhanuhrin uhraamiseksi oli kaksikymmentä neljä härkää, oinaat kuusikymmentä, vuohi kuusikymmentä, ensimmäisen vuoden karitsa kuusikymmentä. Tämä oli alttarin omistaminen, sen jälkeen se voideltiin.

14). 1. Joh. 1:7:
7 Mutta jos kävelemme valossa, niinkuin hän on valossa, meillä on ystävyys toistensa kanssa, ja hänen poikansa Jeesuksen Kristuksen veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.

15). Apostolien teot 11: 22-26:
22 Sitten sanomat näistä asioista tulivat Jerusalemin kirkon korville. Ja he lähettivät Barnabasin menemään Antiokiaan asti. 23 Ja kun hän tuli ja näki Jumalan armon, hän iloitsi ja kehotti heitä kaikkia, että he sydämellään rakastuisivat Herran puoleen. 24 Sillä hän oli hyvä ihminen, täynnä Pyhää Henkeä ja uskoa. Ja Herraan lisättiin paljon ihmisiä. 25 Sitten hän lähti Barnabasista Tarsukseen etsimään Saulia. 26 Ja kuin hän löysi hänet, vei hänet Antiokiaan. Ja tapahtui, että he kokoontuivat koko vuoden kirkon kanssa ja opettivat paljon ihmisille. Ja opetuslapsia kutsuttiin ensin kristittyiksi Antiokiassa.

16). Apostolien teot 4: 6-14:
6 Ja ylimmäinen pappi Annas, Kaiafa, Johannes ja Aleksanteri ja kaikki ylimmän papin sukulaiset kokoontuivat yhteen Jerusalemiin. 7 Ja kun he olivat asettaneet heidät keskelle, he kysyivät: Millä voimalla tai millä nimellä olet tehnyt tämän? 8 Sitten Pietari, täynnä Pyhää Henkeä, sanoi heille: te kansan päämiehet ja Israelin vanhimmat, 9 Jos meille tutkitaan tänä päivänä sitä voimatonta ihmistä tekeviä hyviä tekoja, millä tavoin hänet kootaan terveeksi; 10 Tiedä teille kaikille ja kaikille Israelin kansalaisille, että Jeesuksen Kristuksen Natsaretin nimeltä, jonka te ristiinnaulitsitte, jonka Jumala on kuolleista herättänyt, tämä mies seisoo täällä koko teidän edessänne. 11 Tämä on kivi, joka teidän rakentajillanne tyhjäksi on tullut, ja siitä on tullut kulman pää. 12 Ei myöskään pelastuksia ole missään muussa; sillä ihmisten keskuudessa ei ole taivaan alla annettu muuta nimeä, jolla meidän on pelastettava. 13 Kun he näkivät Pietarin ja Johanneksen rohkeuden ja ymmärsivät olevansa oppimattomia ja tietämättömiä miehiä, he ihmettelivät; ja he tiesivät heistä, että he olivat olleet Jeesuksen luona. 14 Ja kun he näkivät parannetun miehen seisovan heidän luonaan, he eivät voineet sanoa mitään sitä vastaan.

17). Joona 2: 1-10:
1 Sitten Joona rukoili Herraa, hänen Jumalaa, kalavatsasta, 2 ja sanoi: "Minä itkin Herran kärsimyksestäni, ja hän kuuli minut. itkin helvetin vatsasta, ja kuulet minun ääneni. 3 Sillä sinä olet heittänyt minut syvyyteen, keskelle merta; ja tulvat kiersivät minut: kaikki sinun sade ja aalto kulkivat yli minun. 4 Sitten minä sanoin: minut ajaa pois sinun silmästäsi; silti katson jälleen kohti pyhää temppeliäsi. 5 Vedet kiersivät minut jopa sielulle: syvyys sulki minut ympäri, rikkakasvit käärittiin pääni ympärille. 6 Menin alas vuorten pohjaan; maa hänen baareineen oli minusta ikuisesti; mutta sinä olet herättänyt elämäni korruptiosta, Herra, minun Jumalani. 7 Kun sieluni pyörtyi minussa, muistan Herran: ja rukoukseni tuli sinun tykösi pyhään temppeliin. 8 Ne, jotka valheellisia turhuuksia tarkkailevat, hylkäävät oman armonsa. 9 Mutta uhraan sinulle kiitospäivän äänellä; Maksan sen, jonka olen luvannut. Pelastus on Herralta. 10 Ja Herra puhui kaloille, ja se oksensi Joonan kuivalle maalle.

18). Psalmi 23: 1:
1 Herra on minun paimeneni; En halua.

19). 1. Joh. 5:5:
5 Kuka on se, joka voittaa maailman, mutta joka uskoo, että Jeesus on Jumalan Poika?

20). 1. Joh. 4: 6-10:
6 Olemme Jumalasta: joka tuntee Jumalan, se kuulee meidät; joka ei ole Jumalasta, ei kuule meitä. Täällä tiedämme totuuden hengen ja virheen hengen. 7 Rakkaat, rakastakaamme toisiamme, sillä rakkaus on Jumalasta; ja jokainen, joka rakastaa, on Jumalasta syntynyt ja tuntee Jumalan. 8 Joka ei rakasta, ei tunne Jumalaa; sillä Jumala on rakkaus. 9 Tässä ilmeni Jumalan rakkaus meitä kohtaan, koska Jumala lähetti ainoan poikansa maailmaan, että me eläisimme hänen kauttaan. 10 Tässä ei ole rakkautta, ei sitä, että me rakastimme Jumalaa, vaan että hän rakasti meitä ja lähetti poikansa meidän syntiemme kunniaksi.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän