20 raamatun säkeen avioliitosta miehen ja naisen välillä

0
7519

Raamatun jakeet noin avioliitto miehen ja naisen välillä. Avioliitto on pyhä lupaus vain miehen ja naisen välillä. Jumala on avioliiton perustaja. Edenin puutarhassa, kun hän loi Aadamin, hän näki olevansa yksin ilman naista ja Jumala pani hänet syvään uneen ja kylkiluistaan, hän loi ihanan naisen hänen apukaverikseen. .
Raamattu on täynnä monia jakeita avioliitosta, jotka voivat opastaa sinua etsimessäsi apukaveriasi. Tämä avioliittoa käsittelevä raamatun säkeistö sisältää ohjeet aviopareille, kamppailevat avioliitot, vaimon löytäminen, avioliiton edut ja paljon muuta. Lue ne, mietiskele niitä ja anna heidän opastaa sinua suhteissasi vastakkaiseen sukupuoleen.

20 raamatun säkeen avioliitosta miehen ja naisen välillä.

1). 2. Moos. 22: 24-XNUMX:
22 Ja kylkiluu, jonka Herra Jumala oli ottanut mieheltä, teki hänestä naisen ja toi hänet miehelle. 23 Ja Adam sanoi: "Tämä on nyt luudeni luuni ja lihani liha: hänet kutsutaan naiseksi, koska hänet vietiin miehestä." 24 Sentähden ihmisen tulee jättää isänsä ja äitinsä ja ravittua vaimonsa tykö; ja he ovat yksi liha.

2). Sananlaskut 5: 18-19:
18 Siunatkoon suihkulähteesi; iloitse sinä nuoruutesi vaimon kanssa. 19 Anna hänen olla kuin rakastava takaosa ja miellyttävä mäti; anna hänen rintojensa tyydyttää sinut jatkuvasti; ja sinut ravisataan aina hänen rakkaudellaan.

3). Sananlaskut 12:4:
4 Hyveellinen nainen on kruunu aviomiehelleen. Mutta joka häpeää, se on kuin mänty hänen luissaan.

4). Sananlaskut 18:22:
22 Joka löytää vaimon, se löytää hyvän ja saa Herran armon.

5). Sananlaskut 19:14:
14 Talo ja rikkaudet ovat isien perintöä ja varovainen vaimo on Herralta.
6). Sananlaskut 20: 6-7:
6 Useimmat ihmiset julistavat jokaiselle oman hyvyytensä. Mutta uskollinen mies, joka löytää? 7 Vanhurskas mies vaeltaa kunnioituksessa: hänen lapsensa ovat siunattuja hänen jälkeensä.

7). Sananlaskut 30: 18-19:
18 On kolme asiaa, jotka ovat minulle liian hienoja, ja ne, joita en tiedä: 19 Kotkan tie ilmassa; käärmeen tapa kallion päällä; aluksen tie keskellä merta; ja palvelijan kanssa.
8). Sananlaskut 31:10:
10 Kuka löytää hyveellisen naisen? sillä hänen hinnansa on paljon rubiinin yläpuolella.

9). Efesolaisten 5: 22-33:
22 Vaimot, alistukaat miehellesi kuin Herralle. 23 Sillä mies on vaimon pää, niinkuin Kristus on seurakunnan pää, ja hän on ruumiin pelastaja. 24 Sentähden kun seurakunta on alistettu Kristukselle, niin vaimojen olkoon omille miehilleen kaikessa. 25 Aviomiehet, rakasta vaimojasi, niinkuin Kristus myös rakasti kirkkoa ja antoi itsensä sen puolesta; 26 Jotta hän pyhittäisi ja puhdistaisi sen veden pesulla sanalla, 27 jotta hän esittelisi sen itselleen loistavan kirkon, jolla ei ole täpliä tai ryppyjä tai mitään sellaista; mutta että sen tulisi olla pyhä ja virheetön. 28 Niinpä ihmisten tulisi rakastaa vaimoitaan omina ruumiinsa. Se, joka rakastaa vaimoaan, rakastaa itseään. 29 Sillä kukaan ei ole vielä koskaan vihannut omaa lihaaan; mutta ravitsee ja vaalia sitä, niinkuin Herra kirkko. 30 Sillä me olemme hänen ruumiinsa, hänen ruumiinsa ja luunsa jäseniä. 31 Siksi mies jättää isänsä ja äitinsä, ja hänet yhdistetään vaimonsa luo, ja he kaksi ovat yksi liha. 32 Tämä on suuri mysteeri, mutta puhun Kristuksesta ja kirkosta. 33 Anna kuitenkin jokaisen teistä rakastaa vaimoaan kuin itseään; ja vaimo näkevät kunnioittavansa miehensä.

10). 24. Moos. 5:XNUMX:
5 Kun mies on ottanut uuden vaimon, ei hän mennä sotaan ja häntä ei saa syyttää mistään liiketoiminnasta. Mutta hän on vapaa kotona yhden vuoden ja riemuitse vaimonsa, jonka hän on ottanut.

11). Matteus 19: 4-6:
4 Ja hän vastasi ja sanoi heille: etkö ole lukenut, että se, joka heitä teki alussa, teki heistä miehiä ja naisia, 5 ja sanoi: "Sentähden ihminen jättää isän ja äidin ja rakkauttaa vaimonsa." ja ne kaksi ovat yksi liha? 6 Siksi he eivät ole enää kaksi, vaan yksi liha. Sentähden, mitä Jumala on yhdistänyt, älköön ihminen ajakoon vääräksi.

12). 1Corinthians 7:1-16:
1 Nyt niistä asioista, joista kirjoitit minulle: miehelle on hyvä olla koskettamatta naista. 2 Haureuden välttämiseksi olkoon jokaisella miehellä oma vaimonsa ja jokaisella naisella oma aviomiehensä. 3 Antakoon aviomies vaimonsa anteeksi; ja samoin vaimo aviomiehelle. 4 Vaimolla ei ole oman ruumiinsa voimaa, vaan aviomiehenä. Samoin aviomiehellä ei ole oman ruumiinsa voimaa, vaan vaimonsa. 5 Älkää petelkö toisianne, paitsi jos olette antaneet suostumuksen väliaikaisesti, että voisitte antaa itsesi paastoon ja rukoukseen; ja kokoontukaa taas uudelleen, että saatana kiusaa sinua etkä pidä inkontinenssiasi. 6 Mutta minä puhun tämän luvalla, en käskyllä. 7 Sillä haluaisin, että kaikki ihmiset olisivat samanlaisia ​​kuin minäkin. Mutta jokaisella ihmisellä on oikea Jumalan lahja, yksi tällä tavalla ja toinen sen jälkeen. 8 Sanon siksi naimattomille ja leskeille: Heille on hyvä, jos he pysyvät niinkuin minäkin. 9 Mutta jos he eivät pysty vaimoon, anna heidän mennä naimisiin: sillä on parempi mennä naimisiin kuin polttaa. 10 Ja aviopuolisoille minä käsken, mutta en minä, vaan Herra, älköön vaimoa eroako aviomiehestään. 11 Mutta jos hän lähtee, älköön olko hänen naimattomia tai sovitettava aviomiehensä kanssa. pois hänen vaimonsa. 12 Mutta muille puhun minä, ei Herra. Jos joku veli on vaimo, joka ei usko, ja hänellä on mielellään asua hänen kanssaan, älköön häntä ajakoon häntä. 13 Ja naisella, jolla on aviomies, joka ei usko, ja jos hän mielellään asuu hänen kanssaan, älköön hänen jättäkö häntä. 14 Sillä vaimo pyhittää uskottoman aviomiehen, ja aviomies pyhittää uskomattoman vaimon. Muuten olivat lapsesi saastaiset; mutta nyt he ovat pyhiä. 15 Mutta jos epäuskoinen lähtee, anna hänen lähteä. Veli tai sisko ei ole orjuudessa sellaisissa tapauksissa: mutta Jumala on kutsunut meidät rauhaan. 16 Sillä mitä tiedät, vaimo, pelastatko aviomiehesi? tai kuinka tiedät, ihminen, pelastatko vaimosi?

13). Kolosialaisten 3: 18-19:
18 Vaimot, alistukaat miehellesi, niinkuin Herrassa sopii. 19 Aviomiehet, rakasta vaimoitasi ja älä ole katkera heitä vastaan.

14). Hepr. 13: 4-7:
4 Avioliitto on kaikessa kunniallista ja sänky riivaamaton; mutta Jumalan tuomitset ovat avunantajat ja avionrikkojat. 5 Anna keskustelusi olla ilman ahneutta; ja ole tyytyväinen sellaisiin asioihin, jotka sinulla on. Sillä hän on sanonut: "Minä en koskaan jätä sinua enkä hylkää sinua". 6 Joten voimme sanoa rohkeasti: Herra on minun auttajani, enkä pelkää, mitä ihminen tekee minulle. 7 Muistakaa ne, jotka hallitsevat teitä, jotka ovat puhuneet teille Jumalan sanan: joiden usko seuraa, ottaen huomioon heidän keskustelujensa lopun.

15). Markus 10: 6-9:
6 Mutta luomisen alusta lähtien Jumala teki heistä miehiä ja naisia. 7 Tästä syystä ihmisen on jätettävä isänsä ja äitinsä ja rakkautettava vaimonsa tykö; 8 Ja heillä on kaksi lihaa; ja niin he eivät enää ole kaksi, vaan yksi liha. 9 Sentähden, mitä Jumala on yhdistänyt, älä ihmettele.

16). Kappaleiden kappaleet 4: 7:
7 Sinä olet rehellinen, rakkaani; sinussa ei ole mitään pistettä.

17). 2. Moos. 18:XNUMX:
18 Ja Herra Jumala sanoi: Ei ole hyvä, että ihminen on yksin; Teen hänestä apua tapaamaan häntä.

18). 1. Kor. 7:2:
2 Haureuden välttämiseksi olkoon jokaisella miehellä oma vaimonsa ja jokaisella naisella oma aviomiehensä.

19). Sananlaskut 16:9:
9 Ihmisen sydän suunnittelee tiensä; mutta Herra ohjaa askeleensa.

20). Kirkollinen 4:12:
12 Ja jos yksi voittaa häntä, niin kaksi kestää hänet; ja kolminkertainen johto ei ole nopeasti rikki.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän