20 parasta Raamatun jaetta ihmeistä tänään

1
4986

Palvelemme ihmettä toimivaa Jumalaa, kristinusko on itsessään ihme, siksi tämä nykypäivän ihmeitä käsittelevä Raamatun säkeistö muuttaa elämäsi ja muuttaa tapaa, jolla näet itsesi. Voit odottaa ihmettä tapahtuvan elämässäsi joka päivä. Jumala voi aiheuttaa olosuhteiden ja tapahtumien toimivuuden sinun eduksesi, Hän voi siirtää ihmisiä suosiota sinulle, Hän voi viedä sinut mistä olet, mihin haluat. Tämä ihme ja paljon muuta voi tapahtua elämässäsi, jos vain uskot.

Lue tämä raamatun säkeet Tietoja nykypäivän ihmeistä, muista heidät, mietiskele niitä ja tunnusta ne jatkuvasti elämässäsi, yrityksessäsi, urallasi, avioliitossa jne., odota Jumalan tekevän ihme elämässäsi näillä alueilla ja muilla alueilla. Kun usko Jumalan sanaan on ehjä, näet Hänen mahtavaa kättä elämässäsi. Lue ja siunatkoon.

20 parasta Raamatun säkettä ihmeistä tänään

1). Markus 10:27:
27 Ja Jeesus katsoi heitä sanoen: "Ihmisten kanssa se on mahdotonta, mutta ei Jumalan kanssa; sillä Jumalan kanssa kaikki on mahdollista.

2). Luuk. 18:27:
27 Ja hän sanoi: "Asiat, jotka ihmisten kanssa ovat mahdotonta, ovat mahdollisia Jumalan kanssa."

3). Markus 9:23:
23 Jeesus sanoi hänelle: "Jos voit uskoa, niin kaikki, joka uskoo, on mahdollista."

4). Jeremian 32: 27:
27 Katso, minä olen Herra, kaiken lihan Jumala: onko jokin asia minulle liian vaikea?

5). Psalmi 139: 13-14:
13 Sillä sinä olet hallinut minun hallitusteni: sinä peitit minut äitini kohdussa. 14 Minä kiitän sinua; sillä minä olen peloissani ja ihmeellisesti tehty: ihmeelliset ovat sinun työsi; ja että sieluni tietää hyvin.

6). Luuk. 1:37:
37 Sillä Jumalan kanssa mikään ei ole mahdotonta.

7). Matt. 19: 26:
26 Mutta Jeesus näki heidät ja sanoi heille: ihmisten kanssa tämä on mahdotonta; mutta Jumalan kanssa kaikki on mahdollista.

8). Matt. 17: 20:
20 Ja Jeesus sanoi heille: "Sinun epäuskoksesi takia". Sillä totisesti minä sanon teille: jos teillä on uskoa kuin sinappisiemeniä, niin sanotte tälle vuorelle: siirrä tästä muualle; ja se poistaa; eikä mikään saa olla mahdotonta sinulle.

9). Luuk. 8:50:
50 Kuin Jeesus sen kuuli, vastasi hän hänelle sanoen: älä pelkää, usko vain, niin hän tulee terveeksi.

10). Luuk. 9: 16-17:
16 Sitten hän otti viisi leipää ja kaksi kalaa ja katsoi ylös taivaaseen ja siunasi niitä, jarrutti ja antoi opetuslapsille asettaa joukon eteen. 17 Ja he söivät ja olivat kaikki täynnä. Ja heille tuli paloja, jotka heille jäivät kaksitoista koria.

11). Luuk. 13: 10-17:
8 Ja hän vastasi ja sanoi hänelle: Herra, anna sen myös rauhoittaa tänä vuonna, kunnes minä kaivan sen ympärilleni ja lannan. 9 Ja jos se tuottaa hedelmää, hyvin; ja jos ei, niin sen jälkeen sinun on leikattava se. 10 Ja hän opetti yhdessä sapatin synagogassa. 11 Ja katso, siellä oli nainen, jolla oli kahdeksantoista vuotta heikko henki ja joka oli kumarrattu yhdessä eikä voinut missään nimessä itseään nostaa. 12 Ja kuin Jeesus näki hänet, kutsui hän hänet hänelle ja sanoi hänelle: "Nainen, sinä päästät vammaisuudestasi". 13 Ja hän asetti kätensä hänen päällensä. Ja hänet tehtiin välittömästi ja kirkkasti Jumalaa. 14 Ja synagogan päällikkö vastasi kauhistuneena, koska Jeesus oli parantunut sapattipäivänä ja sanoi kansalle: "Kuuden päivän ajan ihmisten on työskenneltävä. Siksi he tulevat ja paranevat, eikä sapattipäivä. 15 Sitten Herra vastasi hänelle ja sanoi: "Sinä tekopyhä, eikö jokainen teistä sapattina irtoa härkäään tai takaosaa kioskista ja johtaa häntä juottamaan?" 16 Eikö eikö tämä nainen, joka on Aabrahamin tytär, jonka saatana on sitonut, katso, nämä kahdeksantoista vuotta ole vapautunut tästä siteestä sapattipäivänä? 17 Ja kuin hän oli sanonut tämän, kaikki hänen vihollisensa häpeivät. Ja kaikki ihmiset riemuitsivat kaikista hänen tekemistä loistoista.

12). Markus 6: 49-50:
49 Mutta kuin he näkivät hänen kävelevän meren rannalla, he uskoivat sen olevan henki ja huusivat: 50 Sillä he kaikki näkivät hänet ja olivat huolestuneita. Ja hän puhui heti heidän kanssaan ja sanoi heille: ole hyvä riemu! Minä olen minä; älä pelkää.

13). Psalmi 9: 1:
1 Minä kiitän sinua, Herra, koko sydämestäni; Minä näytän kaikki sinun ihmeelliset tekonne.

14). Matt. 21: 21:
21 Jeesus vastasi ja sanoi heille: Totisesti, minä sanon teille: jos teillä on uskoa ja et epäile, niin te ette vain tee niin, mitä viikunapuulle tehdään, vaan myös, jos sanot tälle vuorelle: "Poistu sinusta" , ja sinut heitetään mereen; se on tehtävä.

15). Apostolien teot 22:7:
6 Ja tapahtui, että kun olin matkallani ja saavuin lähelle Damaskosta keskipäivällä, yhtäkkiä taivaasta loisti suuri valo ympärilläni.

16). Apostolien teot 1:9:
9 Ja kun hän oli puhunut nämä asiat, heidän näkeessään, hänet otettiin ylös; ja pilvi vastaanotti hänet heidän silmistään.

17). Matteus 1: 22-23:
22 Nyt kaikki tämä tapahtui, jotta se toteutuisi, minkä profeetta on sanonut Herrasta sanoen: 23 Katso, neitsyt tulee olemaan lapsi ja synnyttämään pojan, ja he saavat hänen nimensä Emmanuel, joka tulkittavana on Jumala kanssamme.

18). Apostolien teot 4:31:
31 Ja kun he olivat rukoilleet, paikka ravistui, missä he olivat kokoontuneet yhteen. ja he olivat kaikki täynnä Pyhää Henkeä ja puhuivat rohkeasti Jumalan sanaa.

19). Joh. 20: 8-9:
8 Sitten meni myös se toinen opetuslapsi, joka tuli ensin hautaan, ja hän näki ja uskoi. 9 Sillä he eivät vielä tienneet pyhiä kirjoituksia, että hänen tulee nousta kuolleista.

20). Jesaja 7: 14:
14 Sentähden Herra itse antaa sinulle merkin; Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, ja hänen nimensä on Immanuel.

Mainokset

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän